- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.801
Ay Allah iyiliğini versin hiç güleceğim yoktuKızımı yikadim uyuttum bende yikanayim dedim, yikandim ama kiyafet alamadim odadan girsem uyanacak biliyorum resmen donuyorum
TeşekkürlerCok iyi tebriklerr
İnşallah inşallahKızlar bende kilo durumum
Bu cuma 68.5
Bugn 68.4
Fark - 100gr
68. 4 takili kaldm ya 2 haftadir ver al burdaym genelde insallah kiricam ama bu hafta
gündüzden alıştırmaya çalışsan, Allah korusun rahatsızlansan bakamayacak durumda olsan mebcur bakacak eşinEşimde durmuyor
Hadi bakalım inşallah guzel bir yöntemdir.Diyete devam canım, sadece farklı bir yöntem ile kilo vermeye karar verdim, sonucun ne olacağını öngöremediğim için listeden çıktım
Bırakıyorum. Biraz zaman geçiriyorlar. Ama ben evdeysem hep paçamda. Artık napıcamı şaşırdım. Bana yapıştı kaldı. Ya hep diyorum ya ne zaman seminer dönemi okula başladım. Çocuğum sapıttı. Halbuki babaannesiyle ben gelene kadar gayet iyiler. Kendi kendine oynuyormuş hep. Ama beni gördüğü an Nevri dönüyor. Isırmalar başladı o zamandan sonra hala devam ediyor.gündüzden alıştırmaya çalışsan, Allah korusun rahatsızlansan bakamayacak durumda olsan mebcur bakacak eşin
gündüzleri ufak ufak ver ona sen kaç başka odaya alışsınlar
okula başladıktan sonra diyorsun, belki özlendiğinden sana doyamadığından yapıyordur canımBırakıyorum. Biraz zaman geçiriyorlar. Ama ben evdeysem hep paçamda. Artık napıcamı şaşırdım. Bana yapıştı kaldı. Ya hep diyorum ya ne zaman seminer dönemi okula başladım. Çocuğum sapıttı. Halbuki babaannesiyle ben gelene kadar gayet iyiler. Kendi kendine oynuyormuş hep. Ama beni gördüğü an Nevri dönüyor. Isırmalar başladı o zamandan sonra hala devam ediyor.
öncesinde 9 ay en ufak sorun yaşamamıştım.
Uykusu davranışları o kadar normal ve yolundaydı ki
Biz de aynıyız. Ama aşırı yıpranmaya başladım. Özellikle uykusuzluk sinirlerimi çok yoruyorokula başladıktan sonra diyorsun, belki özlendiğinden sana doyamadığından yapıyordur canım
büyük kızım geliş saatimde cama yapışırmış annem de annem diye ve tuvalete bile gidemezdim tek başıma hemen kapıma dayanırdı
küçüğüm de uykusuz kalma pahasına beni yanında istiyor yanında uyuduğum zamanlar mutlu ama ne zaman ayrılsam yanından cin gibi olup uyanıyor hemen
haklısın canım, bazen ben de yastıkları yumrukluyorum sinirden artık, uykusuzluk çok zorBiz de aynıyız. Ama aşırı yıpranmaya başladım. Özellikle uykusuzluk sinirlerimi çok yoruyor
Hayırlısı bakalım
Ne kadarlikti cnm seninki ay uykusuzluk insanı çok yoruyor gerçektenBiz de aynıyız. Ama aşırı yıpranmaya başladım. Özellikle uykusuzluk sinirlerimi çok yoruyor
Hayırlısı bakalım
Rabbim yardimcin olsun ya vala çok zorGünaydın kızlar
Tartılmadım bugün canım tartıda artı görmek istemedi. Kesin artıyım çünkü.
Gece yine uykusuz geçti. Artık sinirlerim harap olmaya başladıCidden oturup ağlıcam artık
canlı dersim var birazdan. Kızımı uyutmaya çalışıyorum. İnşallah arada uyanmaz.
Bi odaya geçip kimse rahatsız etmeden uyumak kahve içmek kitap okumak istiyorum sadece sanırım
Sabah gayet iyi olmuş akşam için kesinlikle salata olmalı ve ev yemeği yani sebzeli etli olabilir yanına da ayran veya yoğurtla gayet iyi olur benceKızlar Karatay olayını tam kavrayana kadar size danışcam kahvaltımı örnek listelere bakarak yaptım bugün geç kaldım kahvatiya yarin daha erken yapıp 2 ana 1 ara öğün(öğle yemek yerine meyve yicem) yapicam öğün aralarinda 4.5-5 saatlik ara olması gerekiyormus bugün 5.5 gibi yiyip kapaticam günü şu 3-3.5 lt tamamliycam kahvaltımı şöyle yaptım;
2 haşlanmış yumurta
(Kayısı ya da rafadan diyor ben öyle yiyemiyorum biraz daha fazla pisirdim)
Avuç içi kadar peynir
1 kahve fincanı ceviz
8 zeytin
Bı kaç saat sonra kahve içerim
Akşam için buzluğa bakarım tavuk et bişey çıkarır haşlama yaparım snrm yanına salata yoğurt
Salata mutlaka yapicam cnm ama akşam sebze yemeği yeniliyor mu karatayda ona göre yaparımSabah gayet iyi olmuş akşam için kesinlikle salata olmalı ve ev yemeği yani sebzeli etli olabilir yanına da ayran veya yoğurtla gayet iyi olur bence
Normalde et öneriyor diye biliyorum akşam için ama ev yemeği olsun da hani sebzeli olsa da olur gibiSalata mutlaka yapicam cnm ama akşam sebze yemeği yeniliyor mu karatayda ona göre yaparım
Ha anladım cnm dışarda yeme işi de bitti hep ev yemeği olur artıkNormalde et öneriyor diye biliyorum akşam için ama ev yemeği olsun da hani sebzeli olsa da olur gibi
Allah kolaylik versin canim.Günaydın canim,ya evet sorma,sabahtan beri ders programı yap,ebaya canlı ders ekle,sonra saatleri değişsin tekrar sil,girmeye calis,yoğunluktan girenebu ne ya okullar açılsa bundan iyidir,beynim yandı resmen,kız bir taraftan surekli kucak istiyor,geçmişi bile okuyamadım
Sabit olmanda guzel canimGünaydın kızlar
Sabitim Cumaya eksiye geçerim insAllahbugün Karataya niyet ettim bklm şimdi uyandım ortalığı toparlayıp kahvaltı hazrlarim
Harika bir sonuc canim tebriklerCuma 73.1
Pazartesi 72.4
Ay kiyamam sana. Giyindinmi usutursun kiz.Kızımı yikadim uyuttum bende yikanayim dedim, yikandim ama kiyafet alamadim odadan girsem uyanacak biliyorum resmen donuyorum
Eksi candir canandirKızlar bende kilo durumum
Bu cuma 68.5
Bugn 68.4
Fark - 100gr
68. 4 takili kaldm ya 2 haftadir ver al burdaym genelde insallah kiricam ama bu hafta
Baya artin var canim. Keto dan baska spor planinda olsun mutlaka canimbu arada ben de +900üm
ama bu hafta sıkı yönetime geçip ketojenikl yapıyorum
bakalım haftasonuna nasıl olacak sonucum
Odem modem eksi super canimKızlar inanamıyorum sonuca
Cuma 74.3
Pazartesi :72.8
Fark -1.5
Ama adet dönemindeyim ve cuma kabızlığım vardı yani giden muhtemelen ödemdi .olsun yinede mutluyum
Süpersin cnm cumaya düz 71 i ucundan görürsün insAllahKızlar inanamıyorum sonuca
Cuma 74.3
Pazartesi :72.8
Fark -1.5
Ama adet dönemindeyim ve cuma kabızlığım vardı yani giden muhtemelen ödemdi .olsun yinede mutluyum
Saol cnmSabit olmanda guzel canim
Ay inşallah inşallahSüpersin cnm cumaya düz 71 i ucundan görürsün insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?