Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Diyete devam canım, sadece farklı bir yöntem ile kilo vermeye karar verdim, sonucun ne olacağını öngöremediğim için listeden çıktım
Hadi bakalım inşallah guzel bir yöntemdir.
Ben de 16 saat aç kalıp 8 saat yiyorum tabi bu surede pek sağlıklı seyler yiyemesem de kilo verdiğimi düşünüyorum bugun tartıda 60 geldim en son 60.6 idim
Henüz tam düzene oturtamadim ama düzenli beslenme ile bu şekilde çok etkili olacağına inanıyorum. Tabi senin yöntemini de merak etmedim değil

gündüzden alıştırmaya çalışsan, Allah korusun rahatsızlansan bakamayacak durumda olsan mebcur bakacak eşin
gündüzleri ufak ufak ver ona sen kaç başka odaya alışsınlar
Bırakıyorum. Biraz zaman geçiriyorlar. Ama ben evdeysem hep paçamda. Artık napıcamı şaşırdım. Bana yapıştı kaldı. Ya hep diyorum ya ne zaman seminer dönemi okula başladım. Çocuğum sapıttı. Halbuki babaannesiyle ben gelene kadar gayet iyiler. Kendi kendine oynuyormuş hep. Ama beni gördüğü an Nevri dönüyor. Isırmalar başladı o zamandan sonra hala devam ediyor.
öncesinde 9 ay en ufak sorun yaşamamıştım.
Uykusu davranışları o kadar normal ve yolundaydı ki

okula başladıktan sonra diyorsun, belki özlendiğinden sana doyamadığından yapıyordur canım
büyük kızım geliş saatimde cama yapışırmış annem de annem diye ve tuvalete bile gidemezdim tek başıma hemen kapıma dayanırdı
küçüğüm de uykusuz kalma pahasına beni yanında istiyor yanında uyuduğum zamanlar mutlu ama ne zaman ayrılsam yanından cin gibi olup uyanıyor hemen

Biz de aynıyız. Ama aşırı yıpranmaya başladım. Özellikle uykusuzluk sinirlerimi çok yoruyor
Hayırlısı bakalım

Biz de aynıyız. Ama aşırı yıpranmaya başladım. Özellikle uykusuzluk sinirlerimi çok yoruyor
Hayırlısı bakalım
haklısın canım, bazen ben de yastıkları yumrukluyorum sinirden artık, uykusuzluk çok zor
Allah yardımcın olsun canım

Rabbim yardimcin olsun ya vala çok zor

Kızlar Karatay olayını tam kavrayana kadar size danışcam kahvaltımı örnek listelere bakarak yaptım bugün geç kaldım kahvatiya yarin daha erken yapıp 2 ana 1 ara öğün(öğle yemek yerine meyve yicem) yapicam öğün aralarinda 4.5-5 saatlik ara olması gerekiyormus bugün 5.5 gibi yiyip kapaticam günü şu 3-3.5 lt tamamliycam kahvaltımı şöyle yaptım;

2 haşlanmış yumurta
(Kayısı ya da rafadan diyor ben öyle yiyemiyorum biraz daha fazla pisirdim)
Avuç içi kadar peynir
1 kahve fincanı ceviz
8 zeytin

Bı kaç saat sonra kahve içerim

Akşam için buzluğa bakarım tavuk et bişey çıkarır haşlama yaparım snrm yanına salata yoğurt

Sabah gayet iyi olmuş akşam için kesinlikle salata olmalı ve ev yemeği yani sebzeli etli olabilir yanına da ayran veya yoğurtla gayet iyi olur bence

Sabah gayet iyi olmuş akşam için kesinlikle salata olmalı ve ev yemeği yani sebzeli etli olabilir yanına da ayran veya yoğurtla gayet iyi olur bence
Salata mutlaka yapicam cnm ama akşam sebze yemeği yeniliyor mu karatayda ona göre yaparım

Allah kolaylik versin canim.
Sanirim zoom en mantiklisi
Günaydın kızlar
Sabitim Cumaya eksiye geçerim insAllah bugün Karataya niyet ettim bklm şimdi uyandım ortalığı toparlayıp kahvaltı hazrlarim
Sabit olmanda guzel canim
Cuma 73.1
Pazartesi 72.4
Harika bir sonuc canim tebrikler
Kızımı yikadim uyuttum bende yikanayim dedim, yikandim ama kiyafet alamadim odadan girsem uyanacak biliyorum resmen donuyorum
Ay kiyamam sana. Giyindinmi usutursun kiz.
Kızlar bende kilo durumum

Bu cuma 68.5
Bugn 68.4
Fark - 100gr

68. 4 takili kaldm ya 2 haftadir ver al burdaym genelde insallah kiricam ama bu hafta
Eksi candir canandir
bu arada ben de +900üm
ama bu hafta sıkı yönetime geçip ketojenikl yapıyorum
bakalım haftasonuna nasıl olacak sonucum
Baya artin var canim. Keto dan baska spor planinda olsun mutlaka canim
Kızlar inanamıyorum sonuca
Cuma 74.3
Pazartesi :72.8
Fark -1.5
Ama adet dönemindeyim ve cuma kabızlığım vardı yani giden muhtemelen ödemdi .olsun yinede mutluyum
Odem modem eksi super canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…