- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.781
Kolay gelsin hayırlı olsun hakkınızdaGünaydın kızlar bugün işe gidiyorum uzun zaman sonra kalkıp hazırlanıp yola çıkmak çok tuhaf geldi. Gidip yıllık iznimi felan halledicem. Bir yeni birisi başlamış bizim odaya işi öğrenicem biraz. Bugğn giremeyebilirim öpüldünüz
Kolay gelsin Allah yardımcınız olsungünaydın kızlar
işe geri döndüm bugün
keşke bize de uzaktan çalışma başlatsalar
büyük kızım evde nasıl olacak bilmiyorum, en azından ben evde olsam kontrol altında tutabilirim
neyse kısmettt
Muhtemelen yarisi şişlik yarisi kiloAfiyet olsun canım
Fotoğraf değil ama bildirim yapılacak canım 5-6 dan sonra yememek baya fark ediyor
Telafi edersin insAllah cnm şişlik olabilir
Tamamdır teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Fotoğraf değil ama bildirim yapılacak canım 5-6 dan sonra yememek baya fark ediyor
Telafi edersin insAllah cnm şişlik olabilir
Kolay gelsin çiçeğim.Günaydın kızlar bugün işe gidiyorum uzun zaman sonra kalkıp hazırlanıp yola çıkmak çok tuhaf geldi. Gidip yıllık iznimi felan halledicem. Bir yeni birisi başlamış bizim odaya işi öğrenicem biraz. Bugğn giremeyebilirim öpüldünüz
Cuma 73.1Günaydın hanımlar
Bugün tartı fotoğrafı atıcak miydik bilemiyorum ama tartılıp kahvaltımı yaptım bile mutluyum eksideyimmbiraz hareket ve 5 den sonra yemeyi kesmek bana yaradı
Sabitsennn superrr kesinn bayaeksiye düşersinGünaydın kızlar
Sabitim Cumaya eksiye geçerim insAllahbugün Karataya niyet ettim bklm şimdi uyandım ortalığı toparlayıp kahvaltı hazrlarim
Cok iyi tebriklerrCuma 73.1
Pazartesi 72.4
Gidecek hacı elbet gidecekKızlar bende kilo durumum
Bu cuma 68.5
Bugn 68.4
Fark - 100gr
68. 4 takili kaldm ya 2 haftadir ver al burdaym genelde insallah kiricam ama bu hafta
Eksilişe geçmişsin canim. Cuma ya kadar kwskn gider.Kızlar bende kilo durumum
Bu cuma 68.5
Bugn 68.4
Fark - 100gr
68. 4 takili kaldm ya 2 haftadir ver al burdaym genelde insallah kiricam ama bu hafta
Benim attığım detoksu 2 gün düzenli yaparsan 1.5 garanti gidiyorKızlar bende kilo durumum
Bu cuma 68.5
Bugn 68.4
Fark - 100gr
aynen öyle canım, belediyede çalışna bir arkadaşıma süresiz idari izin vermişler, 10 yaşından küçük çocuklu annelere diyeGünaydın canım.Kesinlikle haklısın en azından çalışan annelere pozitif ayrımcılık yapılabilir.Ne yapacak insanlar evde yalnız kalıyor yavrucaklar
amin canım sağolKolay gelsin hayırlı olsun hakkınızda
Kolay gelsin Allah yardımcınız olsun
insAllah canımSabitsennn superrr kesinn bayaeksiye düşersin
YaaaaKızımı yikadim uyuttum bende yikanayim dedim, yikandim ama kiyafet alamadim odadan girsem uyanacak biliyorum resmen donuyorum
Bı an önce kırarsın insAllah bazen takılıyor insan ciddenKızlar bende kilo durumum
Bu cuma 68.5
Bugn 68.4
Fark - 100gr
canım eşin arada kalksa baksa olmaz mı yaaGünaydın kızlar
Tartılmadım bugün canım tartıda artı görmek istemedi. Kesin artıyım çünkü.
Gece yine uykusuz geçti. Artık sinirlerim harap olmaya başladıCidden oturup ağlıcam artık
canlı dersim var birazdan. Kızımı uyutmaya çalışıyorum. İnşallah arada uyanmaz.
Bi odaya geçip kimse rahatsız etmeden uyumak kahve içmek kitap okumak istiyorum sadece sanırım
Eşimde durmuyorcanım eşin arada kalksa baksa olmaz mı yaa
sen de haftada 1 gece en azından deliksiz uyu yazık sana da böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?