- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.761
Afiyet b olsun canım menü de sporda güzelMENUM:
Ac karnına su ile 1 kuru kayisi
9:00 kahve, yarım muz
11:30 1 bardak sut, 1 yk chia, 3yk yulaf, 1 ck keten tohumu, 10badem, yarım muz
13:30 1 bardak protein süt, yarım tarcınlı elma
15:00 kahve
16:40 2 kepce sehriye corbası, 1 kepce kurufasulye, Salata, 1 Kase cacık
19:30 2 tkasık sutlac (oglandan kalan)
Ihlamur cayı
2.5 lt su
Spor 30dk leslie 90p
1500 hoplama 150p
300 mekik 60p =toplam 300p
Afiyet olsun canım güzel menü su miktarını yazmayı unutmuşsun canım22 Kasım Pazar(Cumartesi menüsünün aynısı)
12:30
2 yumurta
Peynir
4 zeytin
2 ceviz
2 dilim TB ekmeği
1 tatlı kaşığı bal
Domates
16:00
Muz
18:00 Yeşil elma
19:30 Akşam yemeğ
Yeşil mercimek yemeği 7 kaşık+5 kaşık yoğurt
Afiyet olsun canım güzel menü22 kasim pazar
12.00
5 zeytin
1dlm peynir
1dlm ekmek
2 yumurtadan yagsiz omlet
2 3 yk sade menemen
17.00
4yk etli pirasa
1dlm ekmek
1 kofte
6 7 tane sus biber
20.00
1 avuc cekirdek
su 2.5 lt
spor yok
ahaaaa bizim bebeler
şahane yapmışsın canım, Karatay çok güzel bir beslenme biçimiKarataya başlıycm insAllah uzun bı sure Yemem pirinç
Allah kolaylık versin canımgünaydın kızlar
işe geri döndüm bugün
keşke bize de uzaktan çalışma başlatsalar
büyük kızım evde nasıl olacak bilmiyorum, en azından ben evde olsam kontrol altında tutabilirim
neyse kısmettt
Sağol canım hadi bismillah insAllah güzel olurşahane yapmışsın canım, Karatay çok güzel bir beslenme biçimi
sağol canımAllah kolaylık versin canım
Sağol canım hadi bismillah insAllah güzel olur
Kolay gelsin canim. İns aksamlari telafi edersiniz dersleri.kacinci sinifa gidiyordu canimgünaydın kızlar
işe geri döndüm bugün
büyük kızım evde nasıl olacak bilmiyorum, en azından ben evde olsam kontrol altında tutabilirim
neyse kısmettt
sağol kuzum, akşamları derse oturmamız en iyi ihtimalle 8Kolay gelsin canim. İns aksamlari telafi edersiniz dersleri.kacinci sinifa gidiyordu canim
Allah kolaylik versin canim. 1.sinif zor.sağol kuzum, akşamları derse oturmamız en iyi ihtimalle 8
o saatten sonra hali olmadığı için çok verimsiz oluyor ders çalışmamız
1. sınıfta kuzum
amin canımAllah kolaylik versin canim. 1.sinif zor.
Yazmak cok zor geliyor 1. Sinifta cocuklara.
Günaydın canim,ya evet sorma,sabahtan beri ders programı yap,ebaya canlı ders ekle,sonra saatleri değişsin tekrar sil,girmeye calis,yoğunluktan girenemasal3487 bugün hiç gözükmedin canım
Günaydın canımGünaydın kızlar
Hayır ilk defa yapmıyorum fakat hep eba üzerinden yapıyorduk liseliler önceden yapıyordu zoom üzerinden ortaokulda dersleri idare ayarlayıyordu giriyordum direk.şimdi zoom üzerinden ders oluşturup ebaya işlemem gerekiyordu ama ebada sistemsel sıkıntı var.bazı dersleri oluşturmuyor.çok uğraştım onun için bir de çocuklar çok yordu garibanların bilgisayar tablet olayını bile yeni gördü tek tek hepsine yardımcı oldum falan .Çok mu uzattımBranşın nedir canım, ilk defa mı uzaktan ders yapacaksın.
Sağol teşekkür ederim 3 litre içtim suyuAfiyet b olsun canım menü de sporda güzel
Afiyet olsun canım güzel menü su miktarını yazmayı unutmuşsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Kolay gelsinGünaydın kızlar bugün işe gidiyorum uzun zaman sonra kalkıp hazırlanıp yola çıkmak çok tuhaf geldi. Gidip yıllık iznimi felan halledicem. Bir yeni birisi başlamış bizim odaya işi öğrenicem biraz. Bugğn giremeyebilirim öpüldünüz
Günaydın canım.Kesinlikle haklısın en azından çalışan annelere pozitif ayrımcılık yapılabilir.Ne yapacak insanlar evde yalnız kalıyor yavrucaklargünaydın kızlar
işe geri döndüm bugün
neyse kısmettt
Afiyet olsun canımSağol teşekkür ederim 3 litre içtim suyu
Fotoğraf değil ama bildirim yapılacak canım 5-6 dan sonra yememek baya fark ediyorGünaydın hanımlar
Bugün tartı fotoğrafı atıcak miydik bilemiyorum ama tartılıp kahvaltımı yaptım bile mutluyum eksideyimmbiraz hareket ve 5 den sonra yemeyi kesmek bana yaradı
Telafi edersin insAllah cnm şişlik olabilirBenim +1 maaalesef
Dün kurufasulye turp soğan üçlüsü de biraz sisirmistir. Ekstra dikkat bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?