Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet b olsun canım menü de sporda güzel
Afiyet olsun canım güzel menü su miktarını yazmayı unutmuşsun canım
22 kasim pazar

12.00
5 zeytin
1dlm peynir
1dlm ekmek
2 yumurtadan yagsiz omlet
2 3 yk sade menemen

17.00
4yk etli pirasa
1dlm ekmek
1 kofte
6 7 tane sus biber

20.00
1 avuc cekirdek

su 2.5 lt
spor yok
Afiyet olsun canım güzel menü

Allah kolaylık versin canım
şahane yapmışsın canım, Karatay çok güzel bir beslenme biçimi
Sağol canım hadi bismillah insAllah güzel olur

Kolay gelsin canim. İns aksamlari telafi edersiniz dersleri.kacinci sinifa gidiyordu canim

Kolay gelsin canim. İns aksamlari telafi edersiniz dersleri.kacinci sinifa gidiyordu canim
sağol kuzum, akşamları derse oturmamız en iyi ihtimalle 8
o saatten sonra hali olmadığı için çok verimsiz oluyor ders çalışmamız
1. sınıfta kuzum

sağol kuzum, akşamları derse oturmamız en iyi ihtimalle 8
o saatten sonra hali olmadığı için çok verimsiz oluyor ders çalışmamız
1. sınıfta kuzum
Allah kolaylik versin canim. 1.sinif zor.
Yazmak cok zor geliyor 1. Sinifta cocuklara.

masal3487 bugün hiç gözükmedin canım
Günaydın canim,ya evet sorma,sabahtan beri ders programı yap,ebaya canlı ders ekle,sonra saatleri değişsin tekrar sil,girmeye calis,yoğunluktan girenebu ne ya okullar açılsa bundan iyidir,beynim yandı resmen,kız bir taraftan surekli kucak istiyor,geçmişi bile okuyamadım

Branşın nedir canım, ilk defa mı uzaktan ders yapacaksın.
Hayır ilk defa yapmıyorum fakat hep eba üzerinden yapıyorduk liseliler önceden yapıyordu zoom üzerinden ortaokulda dersleri idare ayarlayıyordu giriyordum direk.şimdi zoom üzerinden ders oluşturup ebaya işlemem gerekiyordu ama ebada sistemsel sıkıntı var.bazı dersleri oluşturmuyor.çok uğraştım onun için bir de çocuklar çok yordu garibanların bilgisayar tablet olayını bile yeni gördü tek tek hepsine yardımcı oldum falan .Çok mu uzattım

Kolay gelsin

Günaydın canım.Kesinlikle haklısın en azından çalışan annelere pozitif ayrımcılık yapılabilir.Ne yapacak insanlar evde yalnız kalıyor yavrucaklar

Sağol teşekkür ederim 3 litre içtim suyu
Afiyet olsun canım
Günaydın hanımlar
Bugün tartı fotoğrafı atıcak miydik bilemiyorum ama tartılıp kahvaltımı yaptım bile mutluyum eksideyimm biraz hareket ve 5 den sonra yemeyi kesmek bana yaradı
Fotoğraf değil ama bildirim yapılacak canım 5-6 dan sonra yememek baya fark ediyor
Benim +1 maaalesef
Dün kurufasulye turp soğan üçlüsü de biraz sisirmistir. Ekstra dikkat bu hafta
Telafi edersin insAllah cnm şişlik olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…