Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aralıklı oruç yöntemini deneyen var mı aramızda. Bana çok uygun zaten sevmiyorum erken kahvaltıyı .Bakalım sonuç ne olacak bazıları eleştiriyor ama çok öven de var hakkındaki herşeyi okudum diyebilirim.Böyle devam edeceğim.Şimdiye kadar 3 ara 3 ana öğün diyeti çok yaptım .Bir de bu yoldan gideyim diyorum.Ama sabah yumurta yemekten tiksindim artık güzel kahvaltı diyet tarifleriniz olursa paylaşın arkadaşlar.Bugün yumurtanın yarısını yiyemedim diyet olmasa ağzıma sokmam

ben aralıklı oruç yapıyorum canım ve gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum
kaçamaklarım olduğu için çok hızlı vermiyorum kilo ama saatlere dikkat ettiğim sürece kilo vermesem bile inceldiğimi farkediyorum
ben kahvaltı öğününü atladığım için direkt öğle yemeği yiyorum sadece haftasonları yumurtalı kahvaltı yapabiliyorum
illa ki kahvaltı şeklinde yapman gerekmiyor yani ilk öğününü

Doğru ama çay içmeden güne başlıyamıyorum tam bir kahvaltı aşığıyım bıraksalar akşam yemeğinde de kahvaltı yaparım işe yaramasına sevindim

Doğru ama çay içmeden güne başlıyamıyorum tam bir kahvaltı aşığıyım bıraksalar akşam yemeğinde de kahvaltı yaparım işe yaramasına sevindim
şöyle bi baktım da Karatay'ın kahvaltı tariflerinde hep bi yumurta var
bazen yumurta yerine muz diyor ama çok kalorili bi meyve hep muz yersen kilo verimini etkiler
peki yulafla omlet falan yapsan da mı zor yiyorsun yumurtayı

Bazen yumurta salatası yapabilirsin abla veya farklı omlet çeşitleri baharatlarla tat verirsen daha kolay yersin

şöyle bi baktım da Karatay'ın kahvaltı tariflerinde hep bi yumurta var
bazen yumurta yerine muz diyor ama çok kalorili bi meyve hep muz yersen kilo verimini etkiler
peki yulafla omlet falan yapsan da mı zor yiyorsun yumurtayı
Tavada farklı baharatlarla yiyiyorum ya da peynirle biraz p taraflara yöneleceğim gerçekten çok önemli bir protein kaynağı yumurta hergün 1 tane tavsiye ediyorlar.Hep bu beslenme saatleri yüzünden hiç unutmuyorum ilkokuldayken salı günleri yumurta günüydü 3.saat herkes beslenme çantasını açtımı öyle bir koku yayılırdı ki çok tiksinirdim taa o zamanlardan kaldı bende galiba hala kokusundan hoşlanmam.Amaaa zayıflamak için çiğ tavuk yerim

canım o zaman haşlama yeme
haşlama olunca daha çok kokuyor
tereyağlı peynirli, ya da dereotlu biberli falan yap ve bol baharat at kokusu kalmaz bence

Aynen ya çok şaşkınım

Bi sürü alıntı yapmışım cevaplamaya üşendim.sonra cevaplarım. Kızım uyudu eğer uyanmazsa ben de bi sızmayı düşünüyorum. Acaip başım dönüyor uykusuzluktan inşallah biraz uyur Ç
İnşallah sende uyumuşsundur canım

Canım emzirenlere uygub mu acaba Karatay?bilemedim,yoksa bende karatayla daha güzel kilo veriyorum
Eski insanların beslenme şekli böyle zaten, neden süt olmasın, Karataya geç o zaman canım, saatleri de if gibi 16/8 yaparsan tadından yenmez

Aynen cnm cuma eksi garanti inşallah
Ben denemedim ama yumurta yerine yulaf da oneriliyor yogurda veya sute karistirip yiyebillrsn baya tok tutuyor hatta 1yk chia da eklersen daha etkili olur

Uyudum valla hem de 2 saat İnanabiliyor musun 20 dk önce uyandı beni de uyandırdı. valla beynime Kan gitmeye başladı nerdeyse bayılacaktım uykusuzluktan
İyi bari ya
Bu gece uyutmaz amauykusunu tam almıştır o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…