- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #408.841
ben aralıklı oruç yapıyorum canım ve gerçekten etkili olduğunu düşünüyorumAralıklı oruç yöntemini deneyen var mı aramızda. Bana çok uygun zaten sevmiyorum erken kahvaltıyı .Bakalım sonuç ne olacak bazıları eleştiriyor ama çok öven de var hakkındaki herşeyi okudum diyebilirim.Böyle devam edeceğim.Şimdiye kadar 3 ara 3 ana öğün diyeti çok yaptım .Bir de bu yoldan gideyim diyorum.Ama sabah yumurta yemekten tiksindim artık güzel kahvaltı diyet tarifleriniz olursa paylaşın arkadaşlar.Bugün yumurtanın yarısını yiyemedim diyet olmasa ağzıma sokmam
Doğru ama çay içmeden güne başlıyamıyorumben aralıklı oruç yapıyorum canım ve gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum
kaçamaklarım olduğu için çok hızlı vermiyorum kilo ama saatlere dikkat ettiğim sürece kilo vermesem bile inceldiğimi farkediyorum
ben kahvaltı öğününü atladığım için direkt öğle yemeği yiyorum sadece haftasonları yumurtalı kahvaltı yapabiliyorum
illa ki kahvaltı şeklinde yapman gerekmiyor yani ilk öğününü
Deyene bak bideee sankim 1 dal 1 kemikNbr şişko kedi
Zayıflayınca 59 larda görünce çok hasetlenmiştim ama neyse ki toplamışsın kendine gelmişsin hamdolsun şükürler olsun rabbümee
şöyle bi baktım da Karatay'ın kahvaltı tariflerinde hep bi yumurta varDoğru ama çay içmeden güne başlıyamıyorumtam bir kahvaltı aşığıyım bıraksalar akşam yemeğinde de kahvaltı yaparım işe yaramasına sevindim
Bir dirhem bir çekirdek diyecektin sanırım şeftali çekirdeğiDeyene bak bideee sankim 1 dal 1 kemik
Bazen yumurta salatası yapabilirsin abla veya farklı omlet çeşitleri baharatlarla tat verirsen daha kolay yersinAralıklı oruç yöntemini deneyen var mı aramızda. Bana çok uygun zaten sevmiyorum erken kahvaltıyı .Bakalım sonuç ne olacak bazıları eleştiriyor ama çok öven de var hakkındaki herşeyi okudum diyebilirim.Böyle devam edeceğim.Şimdiye kadar 3 ara 3 ana öğün diyeti çok yaptım .Bir de bu yoldan gideyim diyorum.Ama sabah yumurta yemekten tiksindim artık güzel kahvaltı diyet tarifleriniz olursa paylaşın arkadaşlar.Bugün yumurtanın yarısını yiyemedim diyet olmasa ağzıma sokmam
Tavada farklı baharatlarla yiyiyorum ya da peynirle biraz p taraflara yöneleceğim gerçekten çok önemli bir protein kaynağı yumurta hergün 1 tane tavsiye ediyorlar.Hep bu beslenme saatleri yüzündenşöyle bi baktım da Karatay'ın kahvaltı tariflerinde hep bi yumurta var
bazen yumurta yerine muz diyor ama çok kalorili bi meyve hep muz yersen kilo verimini etkiler
peki yulafla omlet falan yapsan da mı zor yiyorsun yumurtayı
canım o zaman haşlama yemeTavada farklı baharatlarla yiyiyorum ya da peynirle biraz p taraflara yöneleceğim gerçekten çok önemli bir protein kaynağı yumurta hergün 1 tane tavsiye ediyorlar.Hep bu beslenme saatleri yüzündenhiç unutmuyorum ilkokuldayken salı günleri yumurta günüydü 3.saat herkes beslenme çantasını açtımı öyle bir koku yayılırdı ki çok tiksinirdim taa o zamanlardan kaldı bende galiba hala kokusundan hoşlanmam.Amaaa zayıflamak için çiğ tavuk yerim
Zalım kedi nasıl haset ettiysenNbr şişko kedi
Zayıflayınca 59 larda görünce çok hasetlenmiştim ama neyse ki toplamışsın kendine gelmişsin hamdolsun şükürler olsun rabbümee
Aynen ya çok şaşkınımyinede azmis odem canim cumaya kadar gider adacayi felan ic:)
gercekten gunu erken kapatmak cok iyi oluyo
harikaa cumaya kadar duz 71 olur
yinede eksidesin cumaya dahada eksi olur
tatilde oldugun icin dikkatedemedin heralde canim
yinede cok guzel koruyosun canim kac aydir
vayy harikaa cuma gelecek eksiyi dusunemiyorum
guzel canim cumaya dahda eksi olur
İnşallah sende uyumuşsundur canımBi sürü alıntı yapmışım cevaplamaya üşendim.sonra cevaplarım. Kızım uyudu eğer uyanmazsa ben de bi sızmayı düşünüyorum. Acaip başım dönüyor uykusuzluktan inşallah biraz uyur Ç
Eski insanların beslenme şekli böyle zaten, neden süt olmasın, Karataya geç o zaman canım, saatleri de if gibi 16/8 yaparsan tadından yenmezCanım emzirenlere uygub mu acaba Karatay?bilemedim,yoksa bende karatayla daha güzel kilo veriyorum
Ayva cekirdegii de olabilürrBir dirhem bir çekirdek diyecektin sanırım şeftali çekirdeği
Aynen cnm cuma eksi garanti inşallahyinede azmis odem canim cumaya kadar gider adacayi felan ic:)
gercekten gunu erken kapatmak cok iyi oluyo
harikaa cumaya kadar duz 71 olur
yinede eksidesin cumaya dahada eksi olur
tatilde oldugun icin dikkatedemedin heralde canim
yinede cok guzel koruyosun canim kac aydir
vayy harikaa cuma gelecek eksiyi dusunemiyorum
guzel canim cumaya dahda eksi olur
Ben denemedim ama yumurta yerine yulaf da oneriliyor yogurda veya sute karistirip yiyebillrsn baya tok tutuyor hatta 1yk chia da eklersen daha etkili olurAralıklı oruç yöntemini deneyen var mı aramızda. Bana çok uygun zaten sevmiyorum erken kahvaltıyı .Bakalım sonuç ne olacak bazıları eleştiriyor ama çok öven de var hakkındaki herşeyi okudum diyebilirim.Böyle devam edeceğim.Şimdiye kadar 3 ara 3 ana öğün diyeti çok yaptım .Bir de bu yoldan gideyim diyorum.Ama sabah yumurta yemekten tiksindim artık güzel kahvaltı diyet tarifleriniz olursa paylaşın arkadaşlar.Bugün yumurtanın yarısını yiyemedim diyet olmasa ağzıma sokmam
Bence çok guzel olur,varsa üzerine defne yaprsgida koy güzel koku ve tat veriyorKızlar hamsileri firina attim ilkdefa baklm nasl olcak bu sekilde.
Uyudum valla hem de 2 saat İnanabiliyor musunİnşallah sende uyumuşsundur canım
İyi bari yaUyudum valla hem de 2 saat İnanabiliyor musun20 dk önce uyandı beni de uyandırdı. valla beynime Kan gitmeye başladı nerdeyse bayılacaktım uykusuzluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?