Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Guzel olms cnm afyt olsun
22 kasim pazar

12.00
5 zeytin
1dlm peynir
1dlm ekmek
2 yumurtadan yagsiz omlet
2 3 yk sade menemen

17.00
4yk etli pirasa
1dlm ekmek
1 kofte
6 7 tane sus biber

20.00
1 avuc cekirdek

su 2.5 lt
spor yok
Guzel cnm afyt olsun
Gunaydinlar canlarrr
Karin agrisiyla gune uyandim wc ye girdimki adet olmusum. En azindan pazartesi odemler gider cumaya. Tarti hic hosuma gitmedi

Cuma 74.8
Pazartesi 75.2

Muhtemele adet odemi cumaya gider kizlar
Adet olduysan Odemdir cnm cumaya eksiye gecersn bence
22 Kasım Pazar
Kusura bakma Pınar gece oğlanla uğraşırken uyuya kalmışım ip atlayamadim 300 ip atlama 60 puan Pnrrr-12
Ekledm cnm bugn daha cok yaparsn firsat bulrsan insllah
Teşekkürler

İnşallah inşallah

Kızlar inanamıyorum sonuca
Cuma 74.3
Pazartesi :72.8
Fark -1.5
Ama adet dönemindeyim ve cuma kabızlığım vardı yani giden muhtemelen ödemdi .olsun yinede mutluyum
Suer tbrkler cnm
Aynen oylee canim

Kızlar bugn 5bucuk uyandi oglan 7bucuk tekrar uyudu bende uyudm onla sonra kalktik 10a geliyordu cok iyi geldi gune gec baslamak. Birazdn disari cikarcm biraz oglani oglen uyudugndada firsat bulsram spor yapcm yapamazsam bugun free gun olabillr diye dusunuyorm. Aksamada balik salata niyetim bakalm

Ha anladım cnm dışarda yeme işi de bitti hep ev yemeği olur artık
Aynen öyle
Cuma 74.3
Fark -1.5
Ama adet dönemindeyim ve cuma kabızlığım vardı yani giden muhtemelen ödemdi .olsun yinede mutluyum
Maşallah
Teşekkürler

gayet güzel canım
ama meyveyi ya ana öğünlerinin (mümkünse kahvaltının peşine ye) ya da ara öğünde yiyeceksen yanında kuruyemiş veya yoğğurt da ye
Cuma 74.3
Fark -1.5
tebrikler canım çok güzel

spora bir türlü gitmiyor kafam :)
gece çok uykusuz kalıyorum gün içinde de epey yoğun oluyorum o yüzden akşam eve geldiğimde kızlar uyuduktan sonra kolumu kaldıracak halim olmuyor

Dersler şimdi bitti
Bildirimler genel olarak orta halliydi.
Çaba sarf edersek bu hafta 1.oluruz kızlar
Hepinizden gayret bekliyorum.
Ben ilginç bir şekilde tartılma isteği duymuyorum.
Dün eşim için tartıyı çıkardım ama ben tartılmadım tabi, yemin böyle birşey demek ki E ela_2019
Eksik bildirimleri bekliyorum

Gunaydinlar canlarrr
Karin agrisiyla gune uyandim wc ye girdimki adet olmusum. En azindan pazartesi odemler gider cumaya. Tarti hic hosuma gitmedi

Cuma 74.8
Pazartesi 75.2

Kaçamak yapmadıysan ödemdir muhtrmelen canim
Eşimde durmuyor
Eşin gerçekten bakabiliyorsa sen okula gider gibi cık evden, eşin onu odada oyalarken yavaşça gir eve kilitle kendini odaya hemn öncesinde kahveni de yap odaya koy bakalim duruyor mu durmuyor mu seni görünce durmaz sensiz durur bence
Biz de aynıyız. Ama aşırı yıpranmaya başladım. Özellikle uykusuzluk sinirlerimi çok yoruyor
Hayırlısı bakalım
Hatta kahvni iç kitabını oku, okurken uyuya kal 2 saat ayırabilirsin belki
Çok uyumuyor zaten uyandi hemen

Gunaydinlar canlarrr

Cuma 74.8
Pazartesi 75.2

yinede azmis odem canim cumaya kadar gider adacayi felan ic:)
Günaydın hanımlar
Bugün tartı fotoğrafı atıcak miydik bilemiyorum ama tartılıp kahvaltımı yaptım bile mutluyum eksideyimm biraz hareket ve 5 den sonra yemeyi kesmek bana yaradı
gercekten gunu erken kapatmak cok iyi oluyo
Cuma 73.1
Pazartesi 72.4
harikaa cumaya kadar duz 71 olur
Kızlar bende kilo durumum

Bu cuma 68.5
Bugn 68.4
Fark - 100gr

68. 4 takili kaldm ya 2 haftadir ver al burdaym genelde insallah kiricam ama bu hafta
yinede eksidesin cumaya dahada eksi olur
bu arada ben de +900üm
ama bu hafta sıkı yönetime geçip ketojenikl yapıyorum
bakalım haftasonuna nasıl olacak sonucum
tatilde oldugun icin dikkatedemedin heralde canim
yinede cok guzel koruyosun canim kac aydir
Cuma 74.3
Fark -1.5
vayy harikaa cuma gelecek eksiyi dusunemiyorum
Merhabalar kızlar
Cuma 69.5
Bugün 69.1
guzel canim cumaya dahda eksi olur

evet canım evde olunca gidip gelip bişeler yiyorum
yediğim şeyler çok kalorili olmasa bile sık yemek bana yaramıyor
aynı şeyleri iki öğüne bölerek yesem kilo vermesem bile almam mesela ama gün içinde sürekli yiyince kilo aldırıyor

Aynı dertten muzdaribiz bu hafta biraz böyle gider sonra rayına oturur

İnşallah

Bu sana yarayacak eminim gör bak

Muhtemelen sabitsn cnm cumaya gelsin eksii
Aynen cnm haftaya eksi basliyorsam cumaya cok guzel olucak demektirr

Canım emzirenlere uygub mu acaba Karatay?bilemedim,yoksa bende karatayla daha güzel kilo veriyorum

Canım emzirenlere uygub mu acaba Karatay?bilemedim,yoksa bende karatayla daha güzel kilo veriyorum
uygun canım
Karatay bir diyet değil zaten sağlıklı yaşam biçimi aslında olması gereken bi tarz yani
hatta ilk doğum yaptığımda benim doktorum resmen Karatay tarzı beslenmemi önermişti adının Karatay olduğunu bilmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…