Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oo hoşgeldin aramıza (bütün anlamlarıyla)..ben haziranda 83 ile izne ayrıldım 93 ile geri döndüm..

Ay maway gaza getirdi beni :) hatunlar sıkı yönetim kuralım. Kilo vermeyenleri ben çıtır çıtır yiyeceğim

Nagiscim öncelikle verdiğin kilo ve bireysel derecelerdeki 1.liğin için tebrikler. Takıma olan katkın ve takımımızın adını bir kez daha gecmesini sağladığın içinde teşekkürler. Dün yazacaktım ama fırsat bulamadım. Paylaşım alanında bu haftanın hikayesini anlatmani bekliyorlar. Bu uygulamayi biliyorsundur belki. Ama ben kaptan olarak bildiriyim dedim.

4 gözle sizi bekledim şimdiye kadar gelen olmadı
saat 1 de lazer eplasyona gidicem kardeşimle beraber artık kaçta dönerim ALLAH BİLİR hazır misafirler esenlerdeyken 3 gün dışardaki işlerimi yapayım
ben kaçtım AEO

ne diyecegimi bilmiyorum resmen tutuldum su an sah sah sah dam dam dam ar ar ar
hahahaaaa...çok güzel değilmi

aeo da nedir fadime..sen buraya uğrayamıyorsunda başka yerlerdemi takılıyorsun bakimm

gelenler gelmeyenler, uğrayanlar uğrayamayanlar, hasta olan dişi ağrıyan başı ağrıyan çoook meşgul olan yoğun olanlar, ev taşıyanlar , misafiri olanlar, öğrenci olanlar herkese kocamaaan bir günaydın...

Günaydınnnn, herkese iyi haftalar hafta sonu maalesef ki yedikçe yedimm, tabii yine bir pazartesi ve yine diyete başlamış bulunuyorum 2 ay dişimi sıkıcam ya, sıkıldım boz başla, boz başla...

aa bireyselde birincimiyim çok sevindim yazarım sengcim bu hafta neler yaptığımı

günaydınnnn bol kaçamaklıbir haftasonunun ardından burdayım yine
hafta içi süper giden diyetim haftasonları bozuluyo ya sinir oluyorum sohbet epey almış yürümüş
fulyaaaaaaaaaaa tebrik ediyorum cnm süpersin yaza seni süper görücem desene yüzünün güzelliği çıtır bedenle birleşince afet olacaksın afetttt

merhaba arkadaşlar 285. etap birincisi olmuşum çok sevindim :) geçen haftamı özet geçeyim (püskütcüm ve sengcim hatırlatmanız için teşekkür ediyorum )

sabah 7 de kalkınca bal+sirkeli ılık su ile güne başladım

kahvaltı 08:00
1 domates+1 salatalık
beyaz peynir
haftanın 2 günü haşlanmış yumurta ekledim listeme
2 dilim ekmek (ekmek beyaz değil )

ara
meyve

öğlen 13:00
ev yapımı yemekler 1 porsiyon
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek

ara
1 meyve veya 1 fincan kahve (seviyorum kahveyi )

akşam
evde ne yemeği yapmışsam 1 porsiyon
ekmek yok

başka zamanım olmadığı için öğlen 12-13 arası eşofmanlarımı giyip tempolu yürüyüş yaptım
günlük minimum 1 lt su içtim,günde 1 yada 2 tane şekersiz bitki çayı içtim (form çay-beşi bir yerde )

bu kadar arkadaşlar hepimize azim,sağlam irade ve bol bol sağlıklı kilo vermeler diliyorum

ayy kızlar ben bu gazla bu haftada kilo vermeliyim (çünkü bir daha rüyamda görürüm 1.liği bundan sonra açık ara fulyam ipi göğüsler rakamı görünce ahanda böle oldum ) haftasonu aldığım +200 grla birlikte 700 gr vermem şart
hadi bakalım 9.takım hatunları bu hafta ne diyoruz minimum 500 gr diyoruz
nora,betüş,hopiş,zehra,fadime abla,fulya,maway,büşra hepinize söylüyorum unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…