- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.901
oo hoşgeldin aramıza (bütün anlamlarıyla)..ben haziranda 83 ile izne ayrıldım 93 ile geri döndümselam güzel ve çıtır kızlar
bende bugun itibariyle başladım dietime hayırlı olsun diyeyim
vakti zamanında 5.takımda 6 kilo filan vermiştim o zamanlar ece yine kaptandı
ecenin kaptanlıgında ipleri sıkı tutuyorduk hepimiz topikte kızlarla umarım yine öyle olur çünkü ben kilolarımı geri almış bulunmaktayım
yazın çok iyiydim ama kışa doğru bazı sıkıntılarım oldu ve kilo aldım
çok güzel kaç kilosun toplamda kaç kilo verdin bu zamana kadar
eskilerden beni kastettin değilmi
gizli takipçilerim için gelsin..turp gibiyim turp..Ajdar çikita muz - Vidéo Dailymotion
Ay maway gaza getirdi beni :) hatunlar sıkı yönetim kuralım. Kilo vermeyenleri ben çıtır çıtır yiyeceğim
10 saniye dayananın alnından öperim..fulya özlemiş, onun için gelsin..AJDAR ŞAH DAMAR (AJDAR ŞAHDAMAR) AJDAR ŞAHDAMARIM YENİ 2012 - YouTubeahahahha ay ajdar yaa ozlemisim keltosum benim
10 saniye dayananın alnından öperim..fulya özlemiş, onun için gelsin..AJDAR ŞAH DAMAR (AJDAR ŞAHDAMAR) AJDAR ŞAHDAMARIM YENİ 2012 - YouTube
ilham gelse her zaman yazılırseng kendi kendine nasıl yazılırmış bacım?
ne diyecegimi bilmiyorum resmen tutuldum su ansah sah sah dam dam dam ar ar ar
hahahaaaa...çok güzel değilmine diyecegimi bilmiyorum resmen tutuldum su ansah sah sah dam dam dam ar ar ar
4 gözle sizi bekledim şimdiye kadar gelen olmadı
saat 1 de lazer eplasyona gidicem kardeşimle beraber artık kaçta dönerim ALLAH BİLİR hazır misafirler esenlerdeyken 3 gün dışardaki işlerimi yapayım
ben kaçtım AEO
Nagiscim öncelikle verdiğin kilo ve bireysel derecelerdeki 1.liğin için tebrikler. Takıma olan katkın ve takımımızın adını bir kez daha gecmesini sağladığın içinde teşekkürler. Dün yazacaktım ama fırsat bulamadım. Paylaşım alanında bu haftanın hikayesini anlatmani bekliyorlar. Bu uygulamayi biliyorsundur belki. Ama ben kaptan olarak bildiriyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?