Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyy bende ok sevindim ortağım
Harikasin süpersinnn

Ay vala bu aralar sinirlerimi hiç kontrol edemiyorum kızım çileden çıkarıyor aynı soruyu kırk kez yanıtını aldığı halde soruyor yapma dediğimizi inat yapar gibi yapıyor küçüğe bişey söylesek ben ben diyo sürekli artık sabrım taşıyor sanki deminden beri ben bı yandan yemek yapmaya çalışıyorum bı yandan kucağımda küçük emiyor gelmiş sişeme su doldur da su doldur daha yeni çocuk sebili aldım hoşuna gider diye dolu oysa o şişe inatla şişe diyor bende sanıyorum ki ordaki su bitti bı baktım daha var su niye içimyorsun burdan diyorum ses yok herşeye acayip parlıyorum eşimle de aynı saçma sapan şeylerden tutusuyoruz geçen komşular geleceğinde gece oğlan durmayinca börek yaptırabilir misin dedim tamam dedi sabah telefonda laf arasında alışma böyle hazır ikrama gibisnden konuştu sinirim tepeme çıktı kapattım telefonu tekrar aradım yaotrma ben hallederim gerek yok dedim ozur diledi pişman oldum kapatınca vala bilerek söylemedim kalbini kırmak için yapmadım desede oturdum iyi bı ağladım adet olmadığım için mi böyleyim bilemedim normalde adet öncesi böyle olurdum

Son düzenleme:
kızlar ya son 2 saattir falan boğazımda bi yumru var sanki, zor nefes alıyorum bu nedendir yaa
gölgemden korkar oldum ama covid belirtisi mi ki acaba
Her belirti covit olacak değil ya cnm sıcak biseyler iç istersen

kızında kıskançlık başlamış kuzum, ilgi çekmeye çalışıyor
benim büyüğümde aynı bu şekil
ufağımın altını açıyorum balıımmmm benimm diyorum hemen ben balın değil miyim diyor
ufak su istediğinde nedense büyük de susuyor falan tamamen ilgi çekme çabası
bi gün açık açık söyledi sen beni artık sevmiyorsun kardeşim daha tatlı di mi diye
eşine bişe diyemem belki o anlık söylemiş olabilir

Canan karatay'in bir tane kitabını almıştım,okudum çok mantıklı geldi,sadece tamamen ekmeği bırakmak zor,en azından haftasonlari ekliyorum menülere ama hafta içi hiç yemiyorum,Çokta aramıyorum.

Canan karatay'in bir tane kitabını almıştım,okudum çok mantıklı geldi,sadece tamamen ekmeği bırakmak zor,en azından haftasonlari ekliyorum menülere ama hafta içi hiç yemiyorum,Çokta aramıyorum.
haftaiçi yemiyorsan haftasonu da yemeyebilirsin bence canım
tamamen çıkar hayatından ekmeği
canın çok ekmek istediğin mercimek ekmeği yap bence çok da lezzetli oluyor hatta

Kuzum kendin belirleyebilirsin saatleri diyecektim sınıf öğretmeni olduğun aklıma geldi
Ya işte sınıf öğretmeni olunca her gün altı saat ders.Uc gün eşim oluyor bakmak için ama iki gün üç aylık bebeyle çok zor.Bakalim bir çaresine bakacağız artık

haftaiçi yemiyorsan haftasonu da yemeyebilirsin bence canım
tamamen çıkar hayatından ekmeği
canın çok ekmek istediğin mercimek ekmeği yap bence çok da lezzetli oluyor hatta
Ya aslında şöyle bizim Atalık tohumluk bugdayimiz var,ondan geliyor bana,tam buğday şeklinde eşime ekmek yapiyorum,ben de haftasonlari yiyorum.Genetigu değişmemiş buğdayı sağlıksız bulmuyorum açıkçası,gluten alerjisi yoksa tüketilebilir,tabi gunumuzde Atalık tohumluk buğday bulmak neredeyse imkansız.Bizkmkiler korumuslar yüz yıllardır ektiklerini ayırıp diğer yil tohum olarak kullanmışlar.

Baştan beri belli ediyor kıskançlığını bı ara iyiydik ama oğlan hareketlenmeye konuşmalara gülücükle karşılık vermeye başladıkça yine döndük ilk haftalara resmen ona da sarılıp öpüyorum ikinizi de çok seviyorum vs diyorum ama yok git gide durum vahimlesiyor snrm
orası öyle tabii de ne biliyim diyorum ya gölgemizden korkar olduk
bi de nefesim tıkalı ona korktum, boğazımda yumru var resmen nefes aldırmıyor
Benimde baş ağrım var geçmiyor sırt ağrısı öyle acaba mi diykrum ama olsa başka belirtiler de olur ya ileri ya geri ilerleme olmaz mıydı olsam da ilaç kullanamiycam nasılsa diye düşünmüyorum napim sen beslenmene dikat et kekik ıhlamur iç düzelir inşAllah cnm
5 saat açlık bana çok uzun geldi ya snrm devam edemiycem

Vay süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…