- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.967
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.061
şifa olsun o zaman canımYa aslında şöyle bizim Atalık tohumluk bugdayimiz var,ondan geliyor bana,tam buğday şeklinde eşime ekmek yapiyorum,ben de haftasonlari yiyorum.Genetigu değişmemiş buğdayı sağlıksız bulmuyorum açıkçası,gluten alerjisi yoksa tüketilebilir,tabi gunumuzde Atalık tohumluk buğday bulmak neredeyse imkansız.Bizkmkiler korumuslar yüz yıllardır ektiklerini ayırıp diğer yil tohum olarak kullanmışlar.
canım kötü haber bebişin yaşı büyüdükçe kızının kıskançlığı artacakBaştan beri belli ediyor kıskançlığını bı ara iyiydik ama oğlan hareketlenmeye konuşmalara gülücükle karşılık vermeye başladıkça yine döndük ilk haftalara resmenona da sarılıp öpüyorum ikinizi de çok seviyorum vs diyorum ama yok git gide durum vahimlesiyor snrm
Benimde baş ağrım var geçmiyor sırt ağrısı öyle acaba mi diykrum ama olsa başka belirtiler de olur ya ileri ya geri ilerleme olmaz mıydı olsam da ilaç kullanamiycam nasılsa diye düşünmüyorum napim sen beslenmene dikat et kekik ıhlamur iç düzelir inşAllah cnm
5 saat açlık bana çok uzun geldi ya snrm devam edemiycem
yaaa hayır 5 saat açlık uzun bi zaman değil inan bana ya azıcık dayan bence 1-2 güne alışırsınBaştan beri belli ediyor kıskançlığını bı ara iyiydik ama oğlan hareketlenmeye konuşmalara gülücükle karşılık vermeye başladıkça yine döndük ilk haftalara resmenona da sarılıp öpüyorum ikinizi de çok seviyorum vs diyorum ama yok git gide durum vahimlesiyor snrm
Benimde baş ağrım var geçmiyor sırt ağrısı öyle acaba mi diykrum ama olsa başka belirtiler de olur ya ileri ya geri ilerleme olmaz mıydı olsam da ilaç kullanamiycam nasılsa diye düşünmüyorum napim sen beslenmene dikat et kekik ıhlamur iç düzelir inşAllah cnm
5 saat açlık bana çok uzun geldi ya snrm devam edemiycem
Akıl sağlığımizi koruyabiliriz evde topluca insAllahşifa olsun o zaman canım
canım kötü haber bebişin yaşı büyüdükçe kızının kıskançlığı artacak
çünkü ufaklık büyüdükçe sana daha bi yakın olacak seninle oyun oynamak isteyecek seni sevecek ve bunlara kızın şahit oldukça kıskançlığı artacak
valla ben bi çözüm bulamadım
ufaklık ne zaman oyun istese benden bi bakıyorum büyük de tepeme dikiliyor
aynı şekilde ona da davranıyorum ama yok bazen öyle bişeyle çıkıyor ki karşıma mahvediyor beni
hatta geçen gece ufaklık bi türlü uyumadı ben de en sonunda kendi yatağıma aldım en azından koca yatakta debelenip dursun benim uyuduğumu görünce o da dalar diye
sabah büyük uyandı bana diyor ki sen kardeşimi daha çok seviyorsun ki onunla uyudun diye
dengeyi kur diyemiyorum yüzden o denge bi türlü kurulmuyor ya da ben beceremedim
amiiinnnnAkıl sağlığımizi koruyabiliriz evde topluca insAllah
Öyle mi diyorsun bugün ikinci gün bklm yarin da deneyim ne olacakyaaa hayır 5 saat açlık uzun bi zaman değil inan bana ya azıcık dayan bence 1-2 güne alışırsın
inan bana bak ben de aralıksız yiyen biriydim şimdi o kadar uzun saate açlığa alıştım ki daha erken yemek istemiyorum bileÖyle mi diyorsun bugün ikinci gün bklm yarin da deneyim ne olacak
Tamam bı hafta sıkıcam kendimi bklminan bana bak ben de aralıksız yiyen biriydim şimdi o kadar uzun saate açlığa alıştım ki daha erken yemek istemiyorum bile
dini oruç gibi düşün taaaaa saatlerce aç kalıyorsun
acıktığını hissettiğinde kahve iç
Benim fen bilimleri canım. Ama o iş çok öyle değil genelde ders varsa En az 21 saat girmek zorunda kalıyorsunSınıf ogretmeniyimkeşke bransci olsaydım diyorum,maaş karsiligi 15 saat girerdim yaterdi.Senin branş ne?
O zaman en güzeli Beden eğitimi öğretmeni olmak,uzaktan eğitimleri de yokturBenim fen bilimleri canım. Ama o iş çok öyle değil genelde ders varsa En az 21 saat girmek zorunda kalıyorsun
Woww hadi insallah canimEline
Eline saglik canim.
Bu listeye kendimi bugun supper bir girisle atacagim
Ben pirasa yemegi yedm. Senin menude guzlmis ama yarni satma dolmadan yemiyceksin dmiDersler bitti
Yemek yapmakla meşgulüm
Yarına dolma sarma yapacağım onun hazırlığını yapıyorum
Bugüne de kabak yemeği ve mercimekli bulgur pilavını yapıyorum.
Sizlerin menüsünde neler var kızlar
Guzel tarife benziyor bende deniyeyimAynen boş ver canım Niran’ın dediği gibi ders sayısı arttı ama okullarda en çok onlara seçmeli ders açılıyor hani konuşmayacaktım
Ben bu tarifle denedim ilk bu tarifi yapıyorum hep
Mutlaka Deneyin! Sütlü Brokoli Çorbası (videolu)
Sütlü Brokoli Çorbası (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri - #2950150
Sütlü Brokoli Çorbası (videolu) Tarifi nasıl yapılır? On binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Burdan anlıyoruz ki Niran kocasının öğretmenler gününü kutlamamış
Zor bir durum gercktn bazen insan hep gergin stressli oluyor ben acken oyleym mesela. Kiskanclik olayida biter insallah yakinda :/Ay vala bu aralar sinirlerimi hiç kontrol edemiyorum kızım çileden çıkarıyor aynı soruyu kırk kez yanıtını aldığı halde soruyor yapma dediğimizi inat yapar gibi yapıyor küçüğe bişey söylesek ben ben diyo sürekli artık sabrım taşıyor sankideminden beri ben bı yandan yemek yapmaya çalışıyorum bı yandan kucağımda küçük emiyor gelmiş sişeme su doldur da su doldur daha yeni çocuk sebili aldım hoşuna gider diye dolu oysa o şişe inatla şişe diyor bende sanıyorum ki ordaki su bitti bı baktım daha var su niye içimyorsun burdan diyorum ses yok herşeye acayip parlıyorum eşimle de aynı saçma sapan şeylerden tutusuyoruz geçen komşular geleceğinde gece oğlan durmayinca börek yaptırabilir misin dedim tamam dedi sabah telefonda laf arasında alışma böyle hazır ikrama gibisnden konuştu sinirim tepeme çıktı kapattım telefonu tekrar aradım yaotrma ben hallederim gerek yok dedim ozur diledi pişman oldum kapatınca vala bilerek söylemedim kalbini kırmak için yapmadım desede oturdum iyi bı ağladım adet olmadığım için mi böyleyim bilemedim normalde adet öncesi böyle olurdum
Sarma benimde canim cekiyor. Dolapta az bisey yalanci var ama etli yiyesim var. Bi ara sariyim bariDersler bitti
Yemek yapmakla meşgulüm
Yarına dolma sarma yapacağım onun hazırlığını yapıyorum
Bugüne de kabak yemeği ve mercimekli bulgur pilavını yapıyorum.
Sizlerin menüsünde neler var kızlar
Hay masallahben geliyorumm bugün hedef 1500
Kucaginda durduysa oda guzel canim.İki ders durdu,diğer dersler kucağımda beraber işlediken son baktım kucağımda uyumustu kuzum.Esim bir gün değil bir gün evde,evde olmadığı günler bir çözüm bulmam lazim,kayınvalide de gelmedi,olmadı bakıcı ayarlayacagim.
Ne guzel tebrikler canim.Kızlar ben giremedim hiç iki gündür şok yoğun geçti. Bugün doktoruma gittim kontrole dikişler için felan. Doktorum öok güzel kilo verip incelmişsin dedi yemin ederim ağzım kulaklarımda çıktım hastaneden@ela_2019 ortağaaaammmmm nassın
bende şunu ekleyeyim zaten bu aralıklı oruç sistemi peygamber efendimizden geliyor pazartesi perşembe orucu sünnet zaten araştırmalara göre de asıl beslenilmesi gereken düzen buymuş yani buradan geliyor ve ramazan gibi düşünürsek daha hızlı alışılabilirinan bana bak ben de aralıksız yiyen biriydim şimdi o kadar uzun saate açlığa alıştım ki daha erken yemek istemiyorum bile
dini oruç gibi düşün taaaaa saatlerce aç kalıyorsun
acıktığını hissettiğinde kahve iç
Ay evet çok güzel motive oldum ama benim diyetisyen çiğneme kabiliyetimizi bitirdiSarma benimde canim cekiyor. Dolapta az bisey yalanci var ama etli yiyesim var. Bi ara sariyim bari
Hay masallah
Kucaginda durduysa oda guzel canim.
Allah kolaylik versin
Ne guzel tebrikler canim.
Sen simdi nasil motive olmussundur
insAllah canımZor bir durum gercktn bazen insan hep gergin stressli oluyor ben acken oyleym mesela. Kiskanclik olayida biter insallah yakinda :/
Hay maşAllah vur dedik öldürmüşsun30 dk plates 90p (aslinda 40 dkda bazi hareketleri tam yapamadim)
30 dk leslie 90p
30 dk tempolu yuruyus 90p
200 ip atlama 40 puan 310 pPnrrr-12
Yuruyus sonradan cikti yoksa bu kadar yuklenmezdim. Yarina pertim buyuk ihtimal
Kuzum hala nefes alabiliyormusun30 dk plates 90p (aslinda 40 dkda bazi hareketleri tam yapamadim)
30 dk leslie 90p
30 dk tempolu yuruyus 90p
200 ip atlama 40 puan 310 pPnrrr-12
Yuruyus sonradan cikti yoksa bu kadar yuklenmezdim. Yarina pertim buyuk ihtimal
Değişen bi şey olmadı yakından da anlamıyor ki çocuklar matematiğiO zaman en güzeli Beden eğitimi öğretmeni olmak,uzaktan eğitimleri de yoktursenin branşta zormus,ama bu uzaktan eğitim sürecinde matematik öğretmenlerine Allah sabır versin,bence en zoru,uzaktan matematik anlatmak.
Evet canım doğru diyorsunbende şunu ekleyeyim zaten bu aralıklı oruç sistemi peygamber efendimizden geliyor pazartesi perşembe orucu sünnet zaten araştırmalara göre de asıl beslenilmesi gereken düzen buymuş yani buradan geliyor ve ramazan gibi düşünürsek daha hızlı alışılabilir
bizim yaptirdihimiz ev 15 gun sonra satiliyo
Korkma canım inşallah bir şey yoktur 70 küsür yaşında hipertansiyon hastası halam var evde kendi kendine atlattıkızlar ya son 2 saattir falan boğazımda bi yumru var sanki, zor nefes alıyorum bu nedendir yaa
gölgemden korkar oldum ama covid belirtisi mi ki acaba
Canım zorlanıyorsun bebeğin en zor en ilgi isteyen zamanı komşuların da bu hastalıkta acelesi neydi benim yan komşum da doğum yaptı birkaç yemek vs yapıp kapıdan verip hal hatırını sorup geri döndüm kadın yeni doğum yapmış evde küçük çocuğu da var bebekten başka ben belki bir ay toz alamamaştım sahura kadar uyutamazdım Uyanık olduğum halde sahursuz oruç tuttuğum günleri o uyuduktan sonra tuvalet banyo yıkadığım günleri bilirim gerçekten çok zor kızın evin prensesi ilgi odağıyken ikinci planda olmak onu üzüyordur o yüzden böyle davranıyordur ah biz annelere çok iş düşüyor çokAy vala bu aralar sinirlerimi hiç kontrol edemiyorum kızım çileden çıkarıyor aynı soruyu kırk kez yanıtını aldığı halde soruyor yapma dediğimizi inat yapar gibi yapıyor küçüğe bişey söylesek ben ben diyo sürekli artık sabrım taşıyor sankideminden beri ben bı yandan yemek yapmaya çalışıyorum bı yandan kucağımda küçük emiyor gelmiş sişeme su doldur da su doldur daha yeni çocuk sebili aldım hoşuna gider diye dolu oysa o şişe inatla şişe diyor bende sanıyorum ki ordaki su bitti bı baktım daha var su niye içimyorsun burdan diyorum ses yok herşeye acayip parlıyorum eşimle de aynı saçma sapan şeylerden tutusuyoruz geçen komşular geleceğinde gece oğlan durmayinca börek yaptırabilir misin dedim tamam dedi sabah telefonda laf arasında alışma böyle hazır ikrama gibisnden konuştu sinirim tepeme çıktı kapattım telefonu tekrar aradım yaotrma ben hallederim gerek yok dedim ozur diledi pişman oldum kapatınca vala bilerek söylemedim kalbini kırmak için yapmadım desede oturdum iyi bı ağladım adet olmadığım için mi böyleyim bilemedim normalde adet öncesi böyle olurdum
Kuzum bizim bütün branşlar beden,müzik,resim hepsi canlı dersini yapıyor hatta ek ders aldıkları için sınıf da birleştiremiyorlarO zaman en güzeli Beden eğitimi öğretmeni olmak,uzaktan eğitimleri de yoktursenin branşta zormus,ama bu uzaktan eğitim sürecinde matematik öğretmenlerine Allah sabır versin,bence en zoru,uzaktan matematik anlatmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?