Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay evet çok güzel motive oldum ama benim diyetisyen çiğneme kabiliyetimizi bitirdi direk evde smootie yaptırıyor onu içiyorum ama kesiyor iyi yani dıkıntı yok
Vardir bir bildigi heralde canim.
Hay maşAllah vur dedik öldürmüşsun
İsinmisken minnosda uyuyorken birakamadim. Ayarsizligim burdanda belli
Kuzum hala nefes alabiliyormusun hey maşallah
Simdi.belli olmaz sabah yataktan kalkarken alamiycam nefesi
bizim yaptirdihimiz ev 15 gun sonra satiliyo
bidaha temizlik yaptik.kizimi okula birakir birakmaz gittim
hatta yetisemedim ablama aldirdim kizimi
yeni yemek yapip oturdum artik ama cok yoruldum
girip ciktim sayfalar birikmesin diye:)
İyi dinlenmeler canim.
Artik burdasin demekki

Maşallah kuzum
Yaa benim işyerinde çoğu birim karantinada artık iyice korkmaya başladım

O zaman en güzeli Beden eğitimi öğretmeni olmak,uzaktan eğitimleri de yoktur senin branşta zormus,ama bu uzaktan eğitim sürecinde matematik öğretmenlerine Allah sabır versin,bence en zoru,uzaktan matematik anlatmak.
Öyle değil canım, bedenciler de canlı ders yapıyorlar
Bizde okuldaki program olduğu gibi zoom'a yansıtıldı

Senin de günün kutlu olsun eloşum

Havuç pişince glisemik İndex değeri artar yani kilo yapma potansiyeli yükselir.
Az soteleyip cacık şeklinde yapıyorum bende, salatasına turp ve kirmsizt pancar ekliyorum
Soğuyunca baya düşüyor muş kalorisi
Yaa ben hiç kıyamıyorum küçük yaşta abi abla çocuklara çok duygusalım bu konuda. Ona olan ilgim hep yarıya indi bazen de hiç ilgilenemiyorumm. Butun günüm onunla geçerken birden bire yalniz kalmış gibi oldu bu beni cok üzüyor. Ama kardessizde zor gerçekten. Birde kaç yaş olursa olsun kıskançlık hep oluyo. Bizde de küçük büyüğü kıskanıyor. Ne zaman oğlumla oynasam kendini üzerime atip aglamaya başlıyor hayir daha 11 aylik bu neyin kıskançlığı.

Canim sen bol bol karatayin kendi videolarini izle. Yani ben 5 saat açlığa pek uymadan gayet iyi verdim. Ya bence karatayda asıl mantık beyaz un, şeker patates pirinç yememek. Kahvaltida kuruyemiş tüketmek. Akşam 6 7 den sonra bir şey yememek. Meyve yi sabah yemek. Bunlar da zaten normalde uyguladığımız şeyler.
30 dk plates 90p (aslinda 40 dkda bazi hareketleri tam yapamadim)
30 dk leslie 90p
30 dk tempolu yuruyus 90p
200 ip atlama 40 puan 310 p @Pnrrr-20

Yuruyus sonradan cikti yoksa bu kadar yuklenmezdim. Yarina pertim buyuk ihtimal
Masallahhhh harikaaaa
Ay evet çok güzel motive oldum ama benim diyetisyen çiğneme kabiliyetimizi bitirdi direk evde smootie yaptırıyor onu içiyorum ama kesiyor iyi yani dıkıntı yok
Beni de baya tok tutuyor valla

Ben pirasa yemegi yedm. Senin menude guzlmis ama yarni satma dolmadan yemiyceksin dmi
Abartmadan birkaç tane yerim canım
İçin yarısı kıyma, kalan yarısının yarısı soğan, sarımsak, maydonoz kalan 1/4 de bulgur ekliyorum canım

kızlar ya son 2 saattir falan boğazımda bi yumru var sanki, zor nefes alıyorum bu nedendir yaa
gölgemden korkar oldum ama covid belirtisi mi ki acaba
Aklına getirme canım, Allah korusun
Solunum sıkıntısı ileriki günlerde başlıyor diye biliyorum

Kızlar 2 hafta önce planli yaşamaya karar verdim ve ajandama kaydettim. Hergün yapacağım iş belli olunca baya rahatlarim diye düşündüm ama 2 haftadır hiç işim bitmiyor
Sanirim planımi evin genel temizliğini bitirdikten sonra yapmalıydım.
Ama şaka bi yana bu plan beni acayip harekete geçirdi. Normalde hergün işimi ertelerdim zaten erteleye erteleye şu an ışın içinden cikamiyorum. Bu hafta bütün detayli temizliğim bitiyor insallah. Haftaya işim baya kolay olacak ve eğer düşündüğüm gibi olursa evim sürekli temiz kalacak çünküuuuu ertelemeden her gün düzenli belirledigim yerleri yapacağım
Nedense paylaşmak istedim.
Birde bu hafta sınavlarım var ve 9 dersim var perşembe cuma halletmeyi düşünüyorum insallahhh

İyiym canım şükür :) 68-69-70 bandında gidip geliyorum :)
hosgeldin canim
ben yokym galiba senin burda oldugun zamanlar
hatirlayamadim
Vardir bir bildigi heralde canim.

İsinmisken minnosda uyuyorken birakamadim. Ayarsizligim burdanda belli

Simdi.belli olmaz sabah yataktan kalkarken alamiycam nefesi

İyi dinlenmeler canim.
Artik burdasin demekki
sagol canim:)evet burdayim:)

kolay gelsin canim:)
benimde genel temizlik yapmam lazim
bu ara saldim helede bi kac gundur

Plateste benimde hem boynum hem karnim feci acidi yaparken.
Ama bu iyiye isaret sanirim
Boynunu zorlama canim. Nereyi çalıştırmak istiyorsan oraya yukleneceksin , boynun değil o bölgeler ağrıyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…