- 30 Ocak 2013
- 29.555
- 44.080
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.081
Teşekkür ediyorum canım hoş geldin tekrardan nasılsın iyi misin? Tartıdan ne haber ?Grubumuzda ki tüm öğretmen ve eğitmen arkadaşların Öğretmenler günü kutlu olsun
70 dk yurudukten sonra arksindan atldimAfyt olsn cnm guzel menu ama sen 100 ip de birakmazdn noldu d biraktn
İyiym canım şükür :) 68-69-70 bandında gidip geliyorum :)Teşekkür ediyorum canım hoş geldin tekrardan nasılsın iyi misin? Tartıdan ne haber ?
Vardir bir bildigi heralde canim.Ay evet çok güzel motive oldum ama benim diyetisyen çiğneme kabiliyetimizi bitirdidirek evde smootie yaptırıyor onu içiyorum ama kesiyor iyi yani dıkıntı yok
İsinmisken minnosda uyuyorken birakamadim. Ayarsizligim burdanda belliHay maşAllah vur dedik öldürmüşsun
Simdi.belli olmaz sabah yataktan kalkarken alamiycam nefesiKuzum hala nefes alabiliyormusunhey maşallah
İyi dinlenmeler canim.bizim yaptirdihimiz ev 15 gun sonra satiliyo
bidaha temizlik yaptik.kizimi okula birakir birakmaz gittim
hatta yetisemedim ablama aldirdim kizimi
yeni yemek yapip oturdum artik ama cok yoruldum
girip ciktim sayfalar birikmesin diye:)
İyi olmuş benjm 10 dk bölgeselden karnım acıdı he 25 sn plank falan vardiİsinmisken minnosda uyuyorken birakamadim. Ayarsizligim burdanda
65 lerde mi izne ayrılmıştın yanlış mı hatırlıyorum canım ?İyiym canım şükür :) 68-69-70 bandında gidip geliyorum :)
Maşallah kuzumKorkma canım inşallah bir şey yoktur 70 küsür yaşında hipertansiyon hastası halam var evde kendi kendine atlattı
Canım zorlanıyorsun bebeğin en zor en ilgi isteyen zamanı komşuların da bu hastalıkta acelesi neydi benim yan komşum da doğum yaptı birkaç yemek vs yapıp kapıdan verip hal hatırını sorup geri döndüm kadın yeni doğum yapmış evde küçük çocuğu da var bebekten başka ben belki bir ay toz alamamaştım sahura kadar uyutamazdım Uyanık olduğum halde sahursuz oruç tuttuğum günleri o uyuduktan sonra tuvalet banyo yıkadığım günleri bilirim gerçekten çok zor kızın evin prensesi ilgi odağıyken ikinci planda olmak onu üzüyordur o yüzden böyle davranıyordur ah biz annelere çok iş düşüyor çok
Kuzum bizim bütün branşlar beden,müzik,resim hepsi canlı dersini yapıyor hatta ek ders aldıkları için sınıf da birleştiremiyorlar
Öyle değil canım, bedenciler de canlı ders yapıyorlarO zaman en güzeli Beden eğitimi öğretmeni olmak,uzaktan eğitimleri de yoktursenin branşta zormus,ama bu uzaktan eğitim sürecinde matematik öğretmenlerine Allah sabır versin,bence en zoru,uzaktan matematik anlatmak.
Senin de günün kutlu olsun eloşum
Soğuyunca baya düşüyor muş kalorisiHavuç pişince glisemik İndex değeri artar yani kilo yapma potansiyeli yükselir.
Az soteleyip cacık şeklinde yapıyorum bende, salatasına turp ve kirmsizt pancar ekliyorum
Yaa ben hiç kıyamıyorum küçük yaşta abi abla çocuklaraBaştan beri belli ediyor kıskançlığını bı ara iyiydik ama oğlan hareketlenmeye konuşmalara gülücükle karşılık vermeye başladıkça yine döndük ilk haftalara resmenona da sarılıp öpüyorum ikinizi de çok seviyorum vs diyorum ama yok git gide durum vahimlesiyor snrm
Benimde baş ağrım var geçmiyor sırt ağrısı öyle acaba mi diykrum ama olsa başka belirtiler de olur ya ileri ya geri ilerleme olmaz mıydı olsam da ilaç kullanamiycam nasılsa diye düşünmüyorum napim sen beslenmene dikat et kekik ıhlamur iç düzelir inşAllah cnm
5 saat açlık bana çok uzun geldi ya snrm devam edemiycem
Masallahhhh harikaaaa30 dk plates 90p (aslinda 40 dkda bazi hareketleri tam yapamadim)
30 dk leslie 90p
30 dk tempolu yuruyus 90p
200 ip atlama 40 puan 310 p @Pnrrr-20
Yuruyus sonradan cikti yoksa bu kadar yuklenmezdim. Yarina pertim buyuk ihtimal
Beni de baya tok tutuyor vallaAy evet çok güzel motive oldum ama benim diyetisyen çiğneme kabiliyetimizi bitirdidirek evde smootie yaptırıyor onu içiyorum ama kesiyor iyi yani dıkıntı yok
Abartmadan birkaç tane yerim canımBen pirasa yemegi yedm. Senin menude guzlmis ama yarni satma dolmadan yemiyceksin dmi
En azından dinlemeyenlar dinleyenlere engel olamıyorDeğişen bi şey olmadı yakından da anlamıyor ki çocuklar matematiği
Plateste benimde hem boynum hem karnim feci acidi yaparken.İyi olmuş benjm 10 dk bölgeselden karnım acıdı he 25 sn plank falan vardi
Aklına getirme canım, Allah korusunkızlar ya son 2 saattir falan boğazımda bi yumru var sanki, zor nefes alıyorum bu nedendir yaa
gölgemden korkar oldum ama covid belirtisi mi ki acaba
hosgeldin canimİyiym canım şükür :) 68-69-70 bandında gidip geliyorum :)
sagol canim:)evet burdayim:)Vardir bir bildigi heralde canim.
İsinmisken minnosda uyuyorken birakamadim. Ayarsizligim burdanda belli
Simdi.belli olmaz sabah yataktan kalkarken alamiycam nefesi
İyi dinlenmeler canim.
Artik burdasin demekki
kolay gelsin canim:)Kızlar 2 hafta önce planli yaşamaya karar verdim ve ajandama kaydettim. Hergün yapacağım iş belli olunca baya rahatlarim diye düşündüm ama 2 haftadır hiç işim bitmiyor
Sanirim planımi evin genel temizliğini bitirdikten sonra yapmalıydım.
Ama şaka bi yana bu plan beni acayip harekete geçirdi. Normalde hergün işimi ertelerdim zaten erteleye erteleye şu an ışın içinden cikamiyorum. Bu hafta bütün detayli temizliğim bitiyor insallah. Haftaya işim baya kolay olacak ve eğer düşündüğüm gibi olursa evim sürekli temiz kalacakçünküuuuu ertelemeden her gün düzenli belirledigim yerleri yapacağım
Nedense paylaşmak istedim.
Birde bu hafta sınavlarım var ve 9 dersim var perşembe cuma halletmeyi düşünüyorum insallahhh
Boynunu zorlama canim. Nereyi çalıştırmak istiyorsan oraya yukleneceksin , boynun değil o bölgeler ağrıyacakPlateste benimde hem boynum hem karnim feci acidi yaparken.
Ama bu iyiye isaret sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?