- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.921
gelenler gelmeyenler, uğrayanlar uğrayamayanlar, hasta olan dişi ağrıyan başı ağrıyan çoook meşgul olan yoğun olanlar, ev taşıyanlar , misafiri olanlar, öğrenci olanlar herkese kocamaaan bir günaydın...
günnaydın :) bende çok hastayım..
betüş ev buldun mu
günnaydın :) bende çok hastayım..
Sabah
4 eti form bisküvi
Ara: Yok
Öğle
1kase çorba
3 kaşık kuru fasulye
Salata
Ara: 1 bardak kayısı suyu
Akşam
1 elma
Spor: 45 dk yürüyüş+45 dk spor
Su: 1 litre.
gelenler gelmeyenler, uğrayanlar uğrayamayanlar, hasta olan dişi ağrıyan başı ağrıyan çoook meşgul olan yoğun olanlar, ev taşıyanlar , misafiri olanlar, öğrenci olanlar herkese kocamaaan bir günaydın...
Günaydınnnn, herkese iyi haftalarhafta sonu maalesef ki yedikçe yedimm, tabii yine bir pazartesi ve yine diyete başlamış bulunuyorum 2 ay dişimi sıkıcam ya, sıkıldım boz başla, boz başla...
ahhh ahhhh bende şu ev meselesini bir sonlandırayım hayırlısıyla kendime bakıcam artık.... delilerden uzak bir hayat Allah ım nasıl bir şey acaba özgürlük.....
ne kaaa az menü bu böyle wuuuwww sporda var heee aferim aferim....
arkandayım bende senle geliyorum..... bende bozdum geçen hafta.... kulağımı çektim bu gün amaa.....
ayy kızlar ben bu gazla bu haftada kilo vermeliyim(çünkü bir daha rüyamda görürüm 1.liği bundan sonra açık ara fulyam ipi göğüsler rakamı görünce ahanda böle oldum ) haftasonu aldığım +200 grla birlikte 700 gr vermem şart
hadi bakalım 9.takım hatunları bu hafta ne diyoruz minimum 500 gr diyoruz
nora,betüş,hopiş,zehra,fadime abla,fulya,maway,büşra hepinize söylüyorum unutmayın
aaaaaaamiiiiiinnn nagiş..hadi bakalım..ayy kızlar ben bu gazla bu haftada kilo vermeliyim(çünkü bir daha rüyamda görürüm 1.liği bundan sonra açık ara fulyam ipi göğüsler rakamı görünce ahanda böle oldum ) haftasonu aldığım +200 grla birlikte 700 gr vermem şart
hadi bakalım 9.takım hatunları bu hafta ne diyoruz minimum 500 gr diyoruz
nora,betüş,hopiş,zehra,fadime abla,fulya,maway,büşra hepinize söylüyorum unutmayın
geçmiş olsun seng..hava ne soğudu ne soğumadı..arada kaldık öyle..uyum sağlamakta zorlanıyoruz tabiigünnaydın :) bende çok hastayım..
ahhh ahhhh bende şu ev meselesini bir sonlandırayım hayırlısıyla kendime bakıcam artık.... delilerden uzak bir hayat Allah ım nasıl bir şey acaba özgürlük.....
O zaman bu hafta sil baştan başlıyoruz
ay yok canim ya bir onceki hafta regl siskinligim vardi o yuzden az vermistim gecen hafta siskinlik gidince birden cok vermis gibi oldum. yoksa haftada ortalama 1-1.5 gidiyor
700 gr rahat verilir ama hic kacamak yapmaman lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?