Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah
4 eti form bisküvi

Ara: Yok

Öğle
1kase çorba
3 kaşık kuru fasulye
Salata

Ara: 1 bardak kayısı suyu

Akşam
1 elma

Spor: 45 dk yürüyüş+45 dk spor
Su: 1 litre.

Nişanda üşüttüm sanırım :/ o kadar oynadım falan :) o terle birde babam 10 dk. Minibüs bekletti. Nazara da geldim biraz galiba

Selamlar beybiler,

bu günkü menüm

Sabah

1 yumurta ve büyük bir parça peynirle omlet

ara
1 portakal

öğlen
2 kaşık yoğurt
1 elma

ara
3 kayısı

akşam
1 elma
1 kase yoğurt

bir haftadır müthiş cozuttum neyseki 66 yı geçememişim.....

Sabah
4 eti form bisküvi

Ara: Yok

Öğle
1kase çorba
3 kaşık kuru fasulye
Salata

Ara: 1 bardak kayısı suyu

Akşam
1 elma

Spor: 45 dk yürüyüş+45 dk spor
Su: 1 litre.

ne kaaa az menü bu böyle wuuuwww sporda var heee aferim aferim....

ahhh ahhhh bende şu ev meselesini bir sonlandırayım hayırlısıyla kendime bakıcam artık.... delilerden uzak bir hayat Allah ım nasıl bir şey acaba özgürlük.....

sanada geç bir günaydın hopişçiiim...

Günaydınnnn, herkese iyi haftalar hafta sonu maalesef ki yedikçe yedimm, tabii yine bir pazartesi ve yine diyete başlamış bulunuyorum 2 ay dişimi sıkıcam ya, sıkıldım boz başla, boz başla...

arkandayım bende senle geliyorum..... bende bozdum geçen hafta.... kulağımı çektim bu gün amaa.....

ahhh ahhhh bende şu ev meselesini bir sonlandırayım hayırlısıyla kendime bakıcam artık.... delilerden uzak bir hayat Allah ım nasıl bir şey acaba özgürlük.....

bizim mahallede boş ev çok hatta biri tam sana göre :) istersen sorayım 200-250 falan istiyodu yüksek zemin pencereleri falan korkuluklu metroya kadar yürürsün sanada spor olur

ay yok canim ya bir onceki hafta regl siskinligim vardi o yuzden az vermistim gecen hafta siskinlik gidince birden cok vermis gibi oldum. yoksa haftada ortalama 1-1.5 gidiyor
700 gr rahat verilir ama hic kacamak yapmaman lazim

aaaaaaamiiiiiinnn nagiş..hadi bakalım..

günnaydın :) bende çok hastayım..
geçmiş olsun seng..hava ne soğudu ne soğumadı..arada kaldık öyle..uyum sağlamakta zorlanıyoruz tabii

betüşş nerdesin sen kaçak..taşındınmı taşınmadınmı merak edip durdum ama daha ev tutmamışsın..senin için herşey güzel olur inşallah..

O zaman bu hafta sil baştan başlıyoruz

kaçıncı sil baştan :) benim tahta sil yaz sil yaz alıştı artık yinede bende varım sil baştana

ay yok canim ya bir onceki hafta regl siskinligim vardi o yuzden az vermistim gecen hafta siskinlik gidince birden cok vermis gibi oldum. yoksa haftada ortalama 1-1.5 gidiyor
700 gr rahat verilir ama hic kacamak yapmaman lazim

süper gidiyosun fulyacım takımdan ayrı kalmak yaramış ben artık diyetisyene falan gitmiyorum söylediklerinide verdiği listeleride ezberledim artık ancak param gidiyo kilom kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…