- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.221
1 sene garanti olmuştur cnm ben bu cezveyi kullanıyorum güzel kullanışlı rahat 6-7 fincanı alıyor büyüklüğü de güzeltürk kahvesi canım
Burda çok ögretmen var ,ayvayı yedin :))))Amin amin
Yok abla öğrenciyim henüz
Burdayım okula gittim okulda canlı dersim vardı eve geldim hala canlı dersim var
aaaa şahane hem de çok uygun sağol canım1 sene garanti olmuştur cnm ben bu cezveyi kullanıyorum güzel kullanışlı rahat 6-7 fincanı alıyor büyüklüğü de güzel
Allah kolaylık versin canımBurdayım okula gittim okulda canlı dersim vardı eve geldim hala canlı dersim var
Tmm cnmcanım azıcık sabret ve her gün tartılma muhakkak sonuç alacağına eminim ben
artı kilodan da öte ölçülerinde önemli bi azalma olacak asıl ona dikkat et
Kolay gelsin canım ben etli patlıcan yemeği yapacam cnm yanında salata yoğurtBenim herif işe gitmişken bugün bi evi güzel bi temizleyeyim bugünlerde hiç yemek yapasım gelmiyor ne yemek yapacağım
Yaaa ay çok zor ya uyumayan bebe Allah yardımcın olsunUyumayan çocuk yapmışızsabah 5 den beri canımı okudu inatla uyumuyor herşeyi dedim yaaaa ayağımda bi salladım ama banamısın demiyor sinirlerim bozuldu ya
Haklsinz cnm deneyim bklmolur inşallah hemen böyle düşünme abla en az bir haftada görebilirsin etkisini biraz daha zaman geçsin sana uygun değilse farklı şeyler denersin
Ben de tavuk çıkardım buzluktan her gün aynı yemeği yiyormuşuz gibi hissediyorum nedense aklıma her gelen yemeği sıkıcı buluyorum galiba değişik bir şeyler bulmam lazımKolay gelsin canım ben etli patlıcan yemeği yapacam cnm yanında salata yoğurt
O his bende de oluyor yaBen de tavuk çıkardım buzluktan her gün aynı yemeği yiyormuşuz gibi hissediyorum nedense aklıma her gelen yemeği sıkıcı buluyorum galiba değişik bir şeyler bulmam lazım
tmm sagol canim bu marka almam ozamncanlarım ben farmasi satıyorum hem de kullanıyorum rujları hariç hiçbir ürününden memnun kalmadım ben
katalog ürünleri cilt bakımında başarılı değil bence
cok degilmis canim istikrarali olursan 2 aya gidet en fazlabende elif memnun oldum cnm :) bekarım insan kaynakları uzmanı ve yazarım. benimde hedefe -10 inşallah :)
ne guzel adina sevindim:)o kadar garip bir şekilde herşey yoluna girdi ki inanamıyorum canım :)
kolay gelsin canilBen derslere devam ediyorum
ben sinbo almistim 3 4 senedir kullaniyorumtürk kahvesi canım
kolay gelsin canilBurdayım okula gittim okulda canlı dersim vardı eve geldim hala canlı dersim var
Fırında patates tavuk , tavuk sote patates püresi , kuru fasülye pilav, mantı çorba, makarna tavuk , lahmacun ayran gibi standart menülerO his bende de oluyor ya
öyle oldu birazBurda çok ögretmen var ,ayvayı yedin :))))
benim de öyle oluyor yaa, yaptığım yemeklerden sıkılıyorum ALlah affetsin de, sanki hep aynı şeyleri yiyormuşum gibi hissediyorumBen de tavuk çıkardım buzluktan her gün aynı yemeği yiyormuşuz gibi hissediyorum nedense aklıma her gelen yemeği sıkıcı buluyorum galiba değişik bir şeyler bulmam lazım
abla şuan bu söylenenler hep trendyolda hepsiburada da indirime giriyor bir bak istersenaaaa şahane hem de çok uygun sağol canım
Allah kolaylık versin canım
inşallah canım :)tmm sagol canim bu marka almam ozamn
cok degilmis canim istikrarali olursan 2 aya gidet en fazla
ne guzel adina sevindim:)
kolay gelsin canil
ben sinbo almistim 3 4 senedir kullaniyorum
kolay gelsin canil
Ögretmen ol canım , ailem okdr soyledı bana olmadım , evlenıp cocuk olunca tüm gün işte olmak cok zor ,ahh ahh işte ibsan öngıremıyor ..öyle oldu birazbu yıl gelirse inşallah bende çok isterim yorucu ama güzel meslek
Neydi teklifi merak ettimBenimkinden yeni bir iş teklifi geldi şimdi
Ne yapsam bilemedim
Zaten biz kizinca babalik duygulari kabariyorgünaydın kızlar
ufaklığım yine şahane uyudu
eşim de sabah kalkmış diyor ki gece çocuğa kızıyordun ne oldu diye
ne olacak beben gece gece oyun istedi 3 saat ayaktaydı benim kalkma saatine yakın uyudu
Bende bilmiyorumsporumu yaptim markete gidip geldim simdide kahvaltimi yaptim
aksama bende ne pisircegimi bilmiyorum
İmam bayıldı ya da Ali nazik yap patlıcanın varsaFırında patates tavuk , tavuk sote patates püresi , kuru fasülye pilav, mantı çorba, makarna tavuk , lahmacun ayran gibi standart menüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?