Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım azıcık sabret ve her gün tartılma muhakkak sonuç alacağına eminim ben
artı kilodan da öte ölçülerinde önemli bi azalma olacak asıl ona dikkat et
Tmm cnm
Benim herif işe gitmişken bugün bi evi güzel bi temizleyeyim bugünlerde hiç yemek yapasım gelmiyor ne yemek yapacağım
Kolay gelsin canım ben etli patlıcan yemeği yapacam cnm yanında salata yoğurt
Uyumayan çocuk yapmışız sabah 5 den beri canımı okudu inatla uyumuyor herşeyi dedim yaaaa ayağımda bi salladım ama banamısın demiyor sinirlerim bozuldu ya
Yaaa ay çok zor ya uyumayan bebe Allah yardımcın olsun
olur inşallah hemen böyle düşünme abla en az bir haftada görebilirsin etkisini biraz daha zaman geçsin sana uygun değilse farklı şeyler denersin
Haklsinz cnm deneyim bklm

Kolay gelsin canım ben etli patlıcan yemeği yapacam cnm yanında salata yoğurt
Ben de tavuk çıkardım buzluktan her gün aynı yemeği yiyormuşuz gibi hissediyorum nedense aklıma her gelen yemeği sıkıcı buluyorum galiba değişik bir şeyler bulmam lazım

canlarım ben farmasi satıyorum hem de kullanıyorum rujları hariç hiçbir ürününden memnun kalmadım ben
katalog ürünleri cilt bakımında başarılı değil bence
tmm sagol canim bu marka almam ozamn
bende elif memnun oldum cnm :) bekarım insan kaynakları uzmanı ve yazarım. benimde hedefe -10 inşallah :)
cok degilmis canim istikrarali olursan 2 aya gidet en fazla
o kadar garip bir şekilde herşey yoluna girdi ki inanamıyorum canım :)
ne guzel adina sevindim:)
Ben derslere devam ediyorum
kolay gelsin canil
türk kahvesi canım
ben sinbo almistim 3 4 senedir kullaniyorum
Burdayım okula gittim okulda canlı dersim vardı eve geldim hala canlı dersim var
kolay gelsin canil

Ben de tavuk çıkardım buzluktan her gün aynı yemeği yiyormuşuz gibi hissediyorum nedense aklıma her gelen yemeği sıkıcı buluyorum galiba değişik bir şeyler bulmam lazım
benim de öyle oluyor yaa, yaptığım yemeklerden sıkılıyorum ALlah affetsin de, sanki hep aynı şeyleri yiyormuşum gibi hissediyorum

Kizlar merhabalar.
Kafam cok kotu agriyor sabahtan beri.
Ev internetinde sikinti vardi bugun kizim canli derse telden girdi o yuzden gelemedim.
Kucukle ingilizce calistik bizde biraztabi kafa agrim iyice arttiallahtan 2.sinifta anliyorim biraz.
Buyugun ingilizceyi hic anlamiyorum haliyle ancak internete bakip yardimci olabiliyorum

Simdi ev islerine girisecegim sonra pazara gitmem lazim ve yatirilacak fatura var. Bunlarin hepsini dusununce battaniyeyi kafama cekip yatasim geldi

Benimkinden yeni bir iş teklifi geldi şimdi
Ne yapsam bilemedim
Neydi teklifi merak ettim
Zaten biz kizinca babalik duygulari kabariyor
sporumu yaptim markete gidip geldim simdide kahvaltimi yaptim
aksama bende ne pisircegimi bilmiyorum
Bende bilmiyorum

Beynim yandı bugün de çok şükür
Sabah da canım sıkıldı artıdayım
İnatla veremiyorum bu hafta ya
Yeniden düşenim değişti ondan mi anlamadım
Dün akşam 8 buçukta bitti canlı ders
Kızım kapının önünde ağlıyor
10 dk lık aralarda emziriyorum 10 dk bitiyor yeniden çığlık kıyamet
Tam da bunu yazarken yine uyandı
Yarın da öyle
Bugün daha yeni bitirdim
Yeniden adaptasyon süreci şaşıldım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…