- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.241
aynen yaa, 2 dk tut desem ama cıkkkkNeydi teklifi merak ettim
Zaten biz kizinca babalik duygulari kabariyor
Bende bilmiyorum
Yok canım maalesef bugün pazar var da eşim işte hava soğuk gidemem bi yere çocukla yarın manavdan alırım artıkİmam bayıldı ya da Ali nazik yap patlıcanın varsa
Amin canım aminTmm cnm
Kolay gelsin canım ben etli patlıcan yemeği yapacam cnm yanında salata yoğurt
Yaaa ay çok zor ya uyumayan bebe Allah yardımcın olsun
Haklsinz cnm deneyim bklm
Bu akşam menüsü değil dimiFırında patates tavuk , tavuk sote patates püresi , kuru fasülye pilav, mantı çorba, makarna tavuk , lahmacun ayran gibi standart menüler
Ben yazdan közleyip koyuyorumYok canım maalesef bugün pazar var da eşim işte hava soğuk gidemem bi yere çocukla yarın manavdan alırım artık
Hayır canımBu akşam menüsü değil dimi
Ben de sevmiyorum sünger gibi oluyor bu mevsimde dolapta karnabahar vardı ondan bir şey edeyim bariBen yazdan közleyip koyuyorum
Bu aylarda tadı kötü zaten boşver
Doğru nasip kısmet sana da Allah yardımcı olsun ablaÖgretmen ol canım , ailem okdr soyledı bana olmadım , evlenıp cocuk olunca tüm gün işte olmak cok zor ,ahh ahh işte ibsan öngıremıyor ..
AynenFırında patates tavuk , tavuk sote patates püresi , kuru fasülye pilav, mantı çorba, makarna tavuk , lahmacun ayran gibi standart menüler
Afiyet olsun cnmsporumu yaptim markete gidip geldim simdide kahvaltimi yaptim
aksama bende ne pisircegimi bilmiyorum
Ay ayiklamasi çok oyalıyor onu daKızlar narın çok iyi bir antioksidan oldugunu bılıyor muydunuztam mevsimi saldırınnn
Kolay gelsin ben evdeyim tüm gün elişi ördüm bol bolKizlar merhabalar.
Kafam cok kotu agriyor sabahtan beri.
Ev internetinde sikinti vardi bugun kizim canli derse telden girdi o yuzden gelemedim.
Kucukle ingilizce calistik bizde biraztabi kafa agrim iyice artti allahtan 2.sinifta anliyorim biraz.
Buyugun ingilizceyi hic anlamiyorum haliyle ancak internete bakip yardimci olabiliyorum
Simdi ev islerine girisecegim sonra pazara gitmem lazim ve yatirilacak fatura var. Bunlarin hepsini dusununce battaniyeyi kafama cekip yatasim geldi
Allah kolaylık versin canım ya ay şu dersler ne kadar skntBeynim yandı bugün de çok şükür
Sabah da canım sıkıldı artıdayım
İnatla veremiyorum bu hafta ya
Yeniden düşenim değişti ondan mi anlamadım
Dün akşam 8 buçukta bitti canlı ders
Kızım kapının önünde ağlıyor
10 dk lık aralarda emziriyorum 10 dk bitiyor yeniden çığlık kıyamet
Tam da bunu yazarken yine uyandı
Yarın da öyle
Bugün daha yeni bitirdim
Yeniden adaptasyon süreci şaşıldım sanırım
Aylık menü hazırlamak aynı yemekleri hazırlamama konusunda iyi fikir oluyor.Ben de tavuk çıkardım buzluktan her gün aynı yemeği yiyormuşuz gibi hissediyorum nedense aklıma her gelen yemeği sıkıcı buluyorum galiba değişik bir şeyler bulmam lazım
Cuma Cumartesi kaçamakları fazla mı geldi yoksa :))Beynim yandı bugün de çok şükür
Sabah da canım sıkıldı artıdayım
İnatla veremiyorum bu hafta ya
Yeniden düşenim değişti ondan mi anlamadım
Dün akşam 8 buçukta bitti canlı ders
Kızım kapının önünde ağlıyor
10 dk lık aralarda emziriyorum 10 dk bitiyor yeniden çığlık kıyamet
Tam da bunu yazarken yine uyandı
Yarın da öyle
Bugün daha yeni bitirdim
Yeniden adaptasyon süreci şaşıldım sanırım
Bende bugün dondurucudan bezelye çıkardımFırında patates tavuk , tavuk sote patates püresi , kuru fasülye pilav, mantı çorba, makarna tavuk , lahmacun ayran gibi standart menüler
Çok severim yürüyüşüm bitsin aklimda yiyeceğimKızlar narın çok iyi bir antioksidan oldugunu bılıyor muydunuztam mevsimi saldırınnn
Öğretmenler için ne zor uzaktan eğitim bütün öğretmenlerin yardımcısı olsun rabbimCuma Cumartesi kaçamakları fazla mı geldi yoksa :))
Bizimde eşimle fuull günümüzdü
Kızlar zaten hep canlı dersteler.
Bebek ortalıkta sefil oldu
Allah'tan emzirme aktivitemiz yok
Yok ya her zamanki kaçamaklarımCuma Cumartesi kaçamakları fazla mı geldi yoksa :))
Gönderseydin babaannesine keşke Anneyi gördüler mi kuduruk oluyor bu çocuklarYok ya her zamanki kaçamaklarım
Ama düzenim bozulduğunda ben bi sendeliyorum
Okul normal eğitime geçtiği hafta da bi sallanmıştım. İnş Cuma’ya kadar en azından artım kalmaz
Benim Kv geldi ama kızım avaz avaz durmuyor ki ben evdeyken
Sonradn uyudm oglanla cok iyi geldi. Oglen uyurm belki diyr dusunuyordm oyle bir firsatm olmasa bende ikiletmezdim belkikeşek bu fırsatı değerlendirseydin
bana eşim böyle bişe dese ikiletmem valla
Babaanne sabah bize geldi ben okula gittiğim için bizdeydi yaniGönderseydin babaannesine keşke Anneyi gördüler mi kuduruk oluyor bu çocuklar
Bugün de sizin toplantı gününüzdü demek Bizim salı ve perşembe Öğleden önce ortaokulların canlı Dersi olmadığı için İki gruba ayırdılarBabaanne sabah bize geldi ben okula gittiğim için bizdeydi yani
bende cok severim ama bi tane yetmiyo hep 2 tane yiyorumKızlar narın çok iyi bir antioksidan oldugunu bılıyor muydunuztam mevsimi saldırınnn
gecmis olsun canim migrenmi tutuyoKizlar merhabalar.
Kafam cok kotu agriyor sabahtan beri.
Ev internetinde sikinti vardi bugun kizim canli derse telden girdi o yuzden gelemedim.
Kucukle ingilizce calistik bizde biraztabi kafa agrim iyice artti allahtan 2.sinifta anliyorim biraz.
Buyugun ingilizceyi hic anlamiyorum haliyle ancak internete bakip yardimci olabiliyorum
Simdi ev islerine girisecegim sonra pazara gitmem lazim ve yatirilacak fatura var. Bunlarin hepsini dusununce battaniyeyi kafama cekip yatasim geldi
Ooo Süper cnm bende yarın sabah erkenden evi toparlarjm 11 gibi sünnetçi gelecek bklm yarının yemeğini şimdiden yapıyorum hatta nolur nolmaz oğlum huysuz olursa yapamam diyeKahvaltı sonrası mutfak dolabı kapaklarini sildim içini duzenledim evi süpür sil 4000adimi disarda attim kalani suan evde atıyorum
Kaptanım senin cıcuklar kac yasındalarCuma Cumartesi kaçamakları fazla mı geldi yoksa :))
Hayırlı olsun şimdiden canım inşallah çabucak iyileşirOoo Süper cnm bende yarın sabah erkenden evi toparlarjm 11 gibi sünnetçi gelecek bklm yarının yemeğini şimdiden yapıyorum hatta nolur nolmaz oğlum huysuz olursa yapamam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?