Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çorbayı bende deneyeyim canim cok merak ettim. Sütlü şeyler genelde güzel olur.
Minimal yaşam ve verimli rutin. Verimli rutini baştan sona okudum. Minimal yaşamı da okumak istiyorum sınavlar bittikten sonra.
Cok şey kattilar bana. Ama sen zaten minimalmissin

kör topal dikkat etmeye çalışıyorum. gitme sebebim zaten özel hayatımdaki çalkantılardı. rayına oturtamadığım şeyler vardı psikolojikmen kendmi de iyi hissetmiyordum
Şimdi yolunda mı her şey peki ?
Elo minimal olmaya çalışıyorum galiba dediğin gibi biz 5 çocuk dede-babaanne baba-anne derken evde 9 kişi asla düzenli olmazdı evimiz dedemlerin korkusundan hiç bir şey atılmazdı elbise dolabının altını üstüne getirirdik kalabalık dağınık olunca o günler geliyor aklıma ve hatırlamak istemiyorum o günleri

o kadar garip bir şekilde herşey yoluna girdi ki inanamıyorum canım :)

Ortimmm benim ki bu hafta çok veremezsin incelme olacak dedi vallaha öyle oluyor. Ben sana istersen komple listeyi atayım ama emzirmene gitmez bizim liste smoothi :2 salatalık 20 dal maydonoz yarım limon bir bardak su çekiyoruz ve içiyoruz

canım azıcık sabret ve her gün tartılma muhakkak sonuç alacağına eminim ben
artı kilodan da öte ölçülerinde önemli bi azalma olacak asıl ona dikkat et

İlerleme oldu mu ilişkiniz de.
başka şehirde yaşıyordu gelip gidiyordu adam sanki bu limandaki sevgilisiyim de döndüğünde uğruyordu. bende en sonunda resti çektim engelledim her yerden . 1 ay geçmeden yazdı düzeleceğini söyledi. denemek istemiyor musun benimle dedi. bende son bir şans verdim ama pişman etmedi şükür beni :) hatta deprem olduğunun ertesi gnü parktaydım ben depremzedelerin olduğu yerde. bir gün önce deprem anında çok kötü oldum diye çıktı geldi yanıma . hatta 1 aydan fazladır burada :) çok garip ama değişti adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…