- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.201
gönlünüze göre olur her şey inşallahbaşka şehirde yaşıyordu gelip gidiyordu adam sanki bu limandaki sevgilisiyim de döndüğünde uğruyordu. bende en sonunda resti çektim engelledim her yerden . 1 ay geçmeden yazdı düzeleceğini söyledi. denemek istemiyor musun benimle dedi. bende son bir şans verdim ama pişman etmedi şükür beni :) hatta deprem olduğunun ertesi gnü parktaydım ben depremzedelerin olduğu yerde. bir gün önce deprem anında çok kötü oldum diye çıktı geldi yanıma . hatta 1 aydan fazladır burada :) çok garip ama değişti adam
olur inşallah hemen böyle düşünme abla en az bir haftada görebilirsin etkisini biraz daha zaman geçsin sana uygun değilse farklı şeyler denersinYa kızlar karatayda bugün 3 gün spor var su tüketimi yeterli yedklerimde paylaştığım gibi ama tartıda bariz bı eksilme olmadı çok aznormal mi ki Sanrm daha çok bekliyordum eksi
Yine iki gündür belim karnım ağrıyor adet ağrısı gibi
Bebeğim uyanıyor, başımda saz çalıyor haliyle bende uyanıyorum.vay canınaaa kaptanımız da en erkencimizmiş yaa
ne yapıyorsun canım o kadar erken,ufaklık mı uyanıyor
nasıl unuturum seni ahhh kafam, zombilerin başıymışsın sen bi de
amin canım inşallahgönlünüze göre olur her şey inşallah
Dikkatli ol kuzum yine de zamana bırak acele etme sakın hiç bir şey içinbaşka şehirde yaşıyordu gelip gidiyordu adam sanki bu limandaki sevgilisiyim de döndüğünde uğruyordu. bende en sonunda resti çektim engelledim her yerden . 1 ay geçmeden yazdı düzeleceğini söyledi. denemek istemiyor musun benimle dedi. bende son bir şans verdim ama pişman etmedi şükür beni :) hatta deprem olduğunun ertesi gnü parktaydım ben depremzedelerin olduğu yerde. bir gün önce deprem anında çok kötü oldum diye çıktı geldi yanıma . hatta 1 aydan fazladır burada :) çok garip ama değişti adam
ahhhh bu çocuklar yaaa sabahın kör vaktinde ne işin var yani yat uyuBebeğim uyanıyor, başımda saz çalıyor haliyle bende uyanıyorum.
Yataktan kaldırmıyorum, karanlık olduğu için de korkuyor, benle uğraşıyor
bakalım canım :)Dikkatli ol kuzum yine de zamana bırak acele etme sakın hiç bir şey için
Türk kahvesi için mi ? Yoksa filtre kahve vs için mi ?kızlar bizim okulda mutfağı kapattılar okuldaki vaka çok arttığı için
kahve makinesini de hocalara vermişler
ben şöyle ucuz ama güzel bi kahve makinesi alayım diyorum da ne alsam acaba fikir verir misiniz
türk kahvesi canımTürk kahvesi için mi ? Yoksa filtre kahve vs için mi ?
milyoncularda 20-30 liraya elektrikli var canımtürk kahvesi canım
çok da dandik bişe istemiyorum canım ya, alıp 3 gün sonra çöp olmasınmilyoncularda 20-30 liraya elektrikli var canım
İş yeri içinse bime şoka A101’e sık sık sinbonun makineleri geliyor onlardan alabilirsin aslında canımtürk kahvesi canım
hiç almadığım için sadece o şekilde fikir önerebiliyorum canımçok da dandik bişe istemiyorum canım ya, alıp 3 gün sonra çöp olmasın
O Zaman Karaca’nın çelik olanını tavsiye edebilirimçok da dandik bişe istemiyorum canım ya, alıp 3 gün sonra çöp olmasın
sinbo buldum aslında migrosta emin olamadığım için almadım tekrar gideyim :)İş yeri içinse bime şoka A101’e sık sık sinbonun makineleri geliyor onlardan alabilirsin aslında canım
sağol canımhiç almadığım için sadece o şekilde fikir önerebiliyorum canım
aaaa tamamdır kuzum, herşey normale döndüğünde evime götürürüm hattaO Zaman Karaca’nın çelik olanını tavsiye edebilirim
Karaca Çelik Elektrikli Cezve Inox Karaca
Karaca Çelik Elektrikli Cezve Inox peşin fiyatına 5 taksit ile 299,99 TL'ye Karaca güvencesiyle sizi bekliyor!www.krc.com.tr
Aynen daha kaliteli görünüşü de daha güzelaaaa tamamdır kuzum, herşey normale döndüğünde evime götürürüm hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?