Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi akşamlar kızlar benim yemeğim hazır akşama etli patlıcan yemeği salata yoğurt var birazdan yicem hatta acıktım baya eşimi bekleyemeyecm yarın için kalan etle menemen yaptım bugün bol bol miniğim ayağımda uyudu yanımda oynadı falan bende örgü ördüm hiç kalkasim gelmedi

Merhaba arkadaşlarım ben de dün yaptığım kaçmaktan sonra bayağı vicdan azabı çektim bugün kahvaltıda az yedim ama şu an çok açımen kötüsü de bizimkilere börek ve kurabiye yaptım Ben diyetteyken bile ileride yemek yiyeceğim pasta börek yiyeceğim günlerin hayalini kuruyorum bu normal mi

Mrb cnm sadece kahvaltı ile mi duracaksın akşam yemeyecek misin ki ben de kuruyorum cnm ama dengeli sürekli değilde arada azar azar yenebilir tabiki idea kiloya ulaşıp korumayı başardıktan sonra

Mrb cnm sadece kahvaltı ile mi duracaksın akşam yemeyecek misin ki ben de kuruyorum cnm ama dengeli sürekli değilde arada azar azar yenebilir tabiki idea kiloya ulaşıp korumayı başardıktan sonra
Yok yok yiyeceğim ölürüm öyle açlıktan ölmesem üzüntüden giderim

Bugün de sizin toplantı gününüzdü demek Bizim salı ve perşembe Öğleden önce ortaokulların canlı Dersi olmadığı için İki gruba ayırdılar
Yok canım toplantı değil
Uzaktana geçince yine önceki sistemde olduğu gibi haftada birgün okula gidiyor her öğretmen
Sebebini bilmiyorum çünkü önceden eba destek Noktasıydı çocuklar geliyordu başlarında duruyorduk şimdi gidip okulda bekliyoruz

Biz de öyle canım öncesinde de haftada bir gidiyorduk şimdi yine öyle sınıf defteri vs dolduruyoruz toplantı yapıyoruz

çok güzel canım afiyet olsun

25 Kasım Çarşamba

07.30
2 yumurta ile maydonozlu omlet
1 avuç fıstık

14.00
1 büyük bardak salep

15.30
4 tane köfte
1 büyük kase salata

su: 2 lt (olacak yani )
Salep dışında süper menü cnm su az sanki afiyet olsun canım
Yaaa çok teşekkür ederim bulgur yasak değil mıymış ben yasak sanıyordum malesef market yumurtası tavuğu tüketiyoruz ona yapacak bişey yok çok saol cnm

Yok yok yiyeceğim ölürüm öyle açlıktan ölmesem üzüntüden giderim
ye tabiki

Ne demek canım
Bulgur yasak değil ama ayda bi kere tüketme hakkın var diye hatırlıyorum canım

Ooo Süper cnm bende yarın sabah erkenden evi toparlarjm 11 gibi sünnetçi gelecek bklm yarının yemeğini şimdiden yapıyorum hatta nolur nolmaz oğlum huysuz olursa yapamam diye
bezli olan cocuklarda iylesme hizli oluyomus
bezdeki idrar iylestiriyomus
bu sunneti yaptiracagin kisi kuzenlerime oyle demisti onlar sunnet ettirirken

kardesim 40 i cikmadan anestezi yaptirmadan kestirdi ilk gunu mizmizlandi ama 2.gunu bisey yokmus gibiydi

bende korumaya gectigimde az dengeni yerim diye dusunuyorum:)

Ne demek canım
Bulgur yasak değil ama ayda bi kere tüketme hakkın var diye hatırlıyorum canım
Tamam cnm çok saolasin
insAllah bizimde çok sürmez beni sünnet sonrası nasıl bezini degistrcem o düşündürüyor nasil temizliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…