- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.261
Sizde mi bakıyor normalde canım,kendi evinde miBabaanne sabah bize geldi ben okula gittiğim için bizdeydi yani
Çok saol cnm Allah razı olsun insAllahHayırlı olsun şimdiden canım inşallah çabucak iyileşir
Hayırlı olsun canım çabucak iyileşir inşOoo Süper cnm bende yarın sabah erkenden evi toparlarjm 11 gibi sünnetçi gelecek bklm yarının yemeğini şimdiden yapıyorum hatta nolur nolmaz oğlum huysuz olursa yapamam diye
Saol cnm Allah razı olsun insAllahHayırlı olsun canım çabucak iyileşir inş
Mrb cnm sadece kahvaltı ile mi duracaksın akşam yemeyecek misin ki ben de kuruyorum cnm ama dengeli sürekli değilde arada azar azar yenebilir tabiki idea kiloya ulaşıp korumayı başardıktan sonraMerhaba arkadaşlarımben de dün yaptığım kaçmaktan sonra bayağı vicdan azabı çektim bugün kahvaltıda az yedim ama şu an çok açım en kötüsü de bizimkilere börek ve kurabiye yaptım Ben diyetteyken bile ileride yemek yiyeceğim pasta börek yiyeceğim günlerin hayalini kuruyorum bu normal mi
Yok yok yiyeceğim ölürüm öyle açlıktan ölmesem üzüntüden giderimMrb cnm sadece kahvaltı ile mi duracaksın akşam yemeyecek misin ki ben de kuruyorum cnm ama dengeli sürekli değilde arada azar azar yenebilir tabiki idea kiloya ulaşıp korumayı başardıktan sonra
Bİzde canım. Evlenirken çocuk düşündüğümüz için evi yakın aldıkSizde mi bakıyor normalde canım,kendi evinde mi
Yok canım toplantı değilBugün de sizin toplantı gününüzdü demek Bizim salı ve perşembe Öğleden önce ortaokulların canlı Dersi olmadığı için İki gruba ayırdılar
Biz de öyle canım öncesinde de haftada bir gidiyorduk şimdi yine öyle sınıf defteri vs dolduruyoruz toplantı yapıyoruzYok canım toplantı değil
Uzaktana geçince yine önceki sistemde olduğu gibi haftada birgün okula gidiyor her öğretmen
Sebebini bilmiyorum çünkü önceden eba destek Noktasıydı çocuklar geliyordu başlarında duruyorduk şimdi gidip okulda bekliyoruz
çok güzel canım afiyet olsun25 Kasım Çarşamba
Kahvaltı 10:00
2 yumurtadan tereyağlı omlet
Avuç içi kadar peynir
11 zeytin
1 k.fincanı ceviz
Çay
1 elma
Saat 15:00
Türk kahvesi
3 ceviz
Akşam 17:00
1 tabak etli patlıcanyemeği (3 sk)
1 kase yoğurt
1 tabak salata
Su3 lt geçer
Sporşimdilik yok tüm vücut egzersiz yaparım bı iki saate uygulamadan
Salep dışında süper menü cnm su az sanki afiyet olsun canım25 Kasım Çarşamba
07.30
2 yumurta ile maydonozlu omlet
1 avuç fıstık
14.00
1 büyük bardak salep
15.30
4 tane köfte
1 büyük kase salata
su: 2 lt (olacak yani )
Yaaa çok teşekkür ederim
Yok yok yiyeceğim ölürüm öyle açlıktan ölmesem üzüntüden giderim
Saol cnmçok güzel canım afiyet olsun
Ne demek canımSalep dışında süper menü cnm su az sanki afiyet olsun canım
Yaaa çok teşekkür ederimbulgur yasak değil mıymış ben yasak sanıyordum malesef market yumurtası tavuğu tüketiyoruz ona yapacak bişey yok çok saol cnm
ye tabiki
bezli olan cocuklarda iylesme hizli oluyomusOoo Süper cnm bende yarın sabah erkenden evi toparlarjm 11 gibi sünnetçi gelecek bklm yarının yemeğini şimdiden yapıyorum hatta nolur nolmaz oğlum huysuz olursa yapamam diye
bende korumaya gectigimde az dengeni yerim diye dusunuyorum:)Merhaba arkadaşlarımben de dün yaptığım kaçmaktan sonra bayağı vicdan azabı çektim bugün kahvaltıda az yedim ama şu an çok açım en kötüsü de bizimkilere börek ve kurabiye yaptım Ben diyetteyken bile ileride yemek yiyeceğim pasta börek yiyeceğim günlerin hayalini kuruyorum bu normal mi
Tamam cnm çok saolasinNe demek canım
Bulgur yasak değil ama ayda bi kere tüketme hakkın var diye hatırlıyorum canım
insAllah bizimde çok sürmez beni sünnet sonrası nasıl bezini degistrcem o düşündürüyor nasil temizliycembezli olan cocuklarda iylesme hizli oluyomus
bezdeki idrar iylestiriyomus
bu sunneti yaptiracagin kisi kuzenlerime oyle demisti onlar sunnet ettirirken
kardesim 40 i cikmadan anestezi yaptirmadan kestirdi ilk gunu mizmizlandi ama 2.gunu bisey yokmus gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?