Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben hiç denemedim ama hem okudum hem de bir arkadaşım söyledi ama organik bulabilir misin canım

Ayyy hadi hayırlısı. Biz de 3 aylikken evde yaptirmistik. Düşündüğüm gibi kötü olmadi. 2. Gün toparlandi.
Saol cnm bklm insAllah bizimde aynı olur 4.5 aylık bizimki de
Allah kolaylık versin cnm minikte hemen çıkarır dişi insAllah
Doğum günü pastam gözümün önünden hiç gitmiyor
Yaaaa hedefe ulaşalım ne pastalar yeriz
Sagol canim. Pazar gitmedim manavdan halletim isimi 10dk da pazara gozum basmadi.
Oo iyi olmus terapi niyetine
İyi olmuş saol cnm

Ben boyle durumlarda artık bir lokma da olsa yıyorum ortamda yapılıyor ve kokuyorsa. Bu nefsımı koreltıyor, yoksa uzun vadede ole sıkılıyorım ki diyetten bian oluyo saldırıverıyorum . Oyızden minik ödüller iyi olabilir, sporla telafi edilebilir

5. Sınıflar en oynatmaya müsait olanı. 20 küsür kişi önce tek tek merhaba öğretmenim ben gelen öğretmenin sonra sesim geliyor mu öğretmenim sonra ders içinde hep Birden konulma kapatırken görüşürüz öğretmenim Bazen seslerini kısıyorum öyle de olmuyor

Allammmmm

Aynen ben de böyle düşünüyorum yasak düşüncesi o kadar kıymetli yapıyor ki o yiyecekleri kıtlık psikolojisi gibi saldırdığım anlar oluyor.O yüzden cuma günleri tatlı yiyeceğim ölçülü olarak

Hayırlı akşamlar

Niyetliydim kaç gündür. Yarın ara verecem oruca. Kilom inmiyor o kadar aç kalmama rağmen.
Tatlı yemek istiyorum kendimi zor tutuyorum kızlar. Cumayı dört gözle bekliyorum.
Sen de mi tatlıyı cumaya sakladın canım

25 Kasım Çarşamba
11:00 Kahvaltı
1 yumurta
3 zeytin
1 kk kadar peynir
2 ceviz
1 kızarmış tam buğday ekmeği

Ara 16:30 1 Muz
Akşam 20:00
Yoğurtlu karnabahar haşlaması
3 lt su spor yok
Afiyet olsun canım güzel menü
Hayırlı akşamlar

Niyetliydim kaç gündür. Yarın ara verecem oruca. Kilom inmiyor o kadar aç kalmama rağmen.
Tatlı yemek istiyorum kendimi zor tutuyorum kızlar. Cumayı dört gözle bekliyorum.
insAllah yarın güzel bı gün olur cumaya eksi görürsun cnm

Hah tam dedigin gibi benim kizda 5. Sinif.
Benim kizda dahil hoscakal ogretmenim,gorusuruz ogretmenim arka arkaya soyluyorlar.
Kizim 1 kere bari de kapa ama yok.
Bunlar okuldaki gibi vedalasma istiyorlar

Uyumayan çocuk yapmışız sabah 5 den beri canımı okudu inatla uyumuyor herşeyi dedim yaaaa ayağımda bi salladım ama banamısın demiyor sinirlerim bozuldu ya
Ayy bazen benmkide uyumazdi delirirdm ama uyumaynca uyumuyorlar yapcak bisi yok sanrm
Bebeğim uyanıyor, başımda saz çalıyor haliyle bende uyanıyorum.
Yataktan kaldırmıyorum, karanlık olduğu için de korkuyor, benle uğraşıyor
Aynen benmkide oyle bu sabh 6bucuk kalktiginda esim isigi acmasa okadar uykusu dagilmazdi bence en gec 2 saate tekrar uyurdu
Allah kolaylik versn cnm cok zor ya
Bize uyusturacak iğne şırınga ve bı tane krem aldırdı sünnetçi bakalım gelince soracaz herseyi
Bizde 4 ay 18 gunlukken sunnet etirmistik hastanede Allaha sukur cok kolay atlattik ya ben cok kotuye hazirlamistm kendimi o verdikleri batikon uyusturucu krem vs cok iyi geliyor bezi bile normal takiyorsun acitmiyor. Ama ben 1 beden buyuk bez almistim cok temas etmesin acitmasn diye
Kendime nazar etmekten korkuyorum
Cuma tartısından sonra bir daha tartılmadım
Masallah ya ben yapamam herhalde ama mezun olduktan sonr dha az tartilmak istiyorm kendmi bukadar kasmamak
Ayy benm bi vestiyer var ne arasna orya tikiyoruz orayi halletsm iyi olcak ama hic gozum yemiyor
Ozaman ablaya devam bende 27ncnm :)
Ayy dusundum de hem sevimli hem delirmelik gercekten yaaa

Kızlar oglan uyudu sukur bende biraz oturiym yatarm gec oldu uykumda var.
Bizim odanin kalorifer su damlatiyordu esim usta cagrdi o varken nasl oyalicagmi sasirdm merakina hep yanina gitmek istedi cnku, yatakta zipliyodu bi anda ayagi takildi dustu ama kotu dusmedi korktu tabi agladi cok sonrada esim bana kiziyor nasl yanindayken cocugnu dusurebiliyon dikkat etsene diye. Ona sinirlendm ya sanki ben isterm dussun bi anda oldu neyseki oglan iyi sukur

Çok şükür bişeyi yokmuş.Hangimiz düşürmedi ki çocuğunu hayatın doğal akışı düşe kalka büyüyorlar ben gözümden syırmıyordum ama beşik bir anda devrildi nasıl oldu hala anlayamıyorum .Ama oluyo işte .Bozma moralini

Ben hiç denemedim ama hem okudum hem de bir arkadaşım söyledi ama organik bulabilir misin canım
Bilmiyorum ki organik mi canım pazardan almıştım geçen hafta
O da korkudan ne diyeceğini bilememiş canım takılma özür diler elbet ben de demin kalan narlardan meyve suyu yaptım bizimki merakından sandalyeye çıkmış bakıyordu sandalye kaymış son an masaya tutunarak duruyor zar zor Yetiştim kurtardım Yoksa düşecekti gözümün önündeki çocuk bazen olacak oluyor engelleyemiyorsun maalesef

Yeminliyim canim cuma bakarim tadina
vayy istikrar
devmamm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…