- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.321
Ben hiç denemedim ama hem okudum hem de bir arkadaşım söyledi ama organik bulabilir misin canımAh kızımın bitmeyen ishalini düşünürken ne güzel tevafuk oldu evde de nar varken hemen ayıkladım
Allah yardımcın olsun canım Benim Allah zihin açıklığı versin
Birçoğunu yapıyorum zaten eloş ama uğraşmak istemiyorum herhalde
Saol cnm bklm insAllah bizimde aynı olur 4.5 aylık bizimki deAyyy hadi hayırlısı. Biz de 3 aylikken evde yaptirmistik. Düşündüğüm gibi kötü olmadi. 2. Gün toparlandi.
Allah kolaylık versin cnm minikte hemen çıkarır dişi insAllah9 dersten sinava girecegim. Yarisini bu akşam halletmeye calisacagim. Akşam üstü kizima bir şeyler oldu. Bağıra bağıra aglamaya başladı ne uyuyabildi ne sustu ne emdi galiba diş geliyor pisikte olmuş çünkü. Pisik bizde direk diş belirtisi ama emin olamadim. Şimdi uyudu ben de sinavlara bakayim. Umarım uyanmaz ya bu gece cok zor geçecek belli. Baya uykum var açlıktan başım ağrıyor ama mecbur girmem lazim.
YaaaaDoğum günü pastam gözümün önünden hiç gitmiyor
İyi olmuş saol cnmSagol canim. Pazar gitmedim manavdan halletim isimi 10dk da pazara gozum basmadi.
Oo iyi olmus terapi niyetine
Ben boyle durumlarda artık bir lokma da olsa yıyorum ortamda yapılıyor ve kokuyorsa. Bu nefsımı koreltıyor, yoksa uzun vadede ole sıkılıyorım ki diyetten bian oluyo saldırıverıyorum . Oyızden minik ödüller iyi olabilir, sporla telafi edilebilirMerhaba arkadaşlarımben de dün yaptığım kaçmaktan sonra bayağı vicdan azabı çektim bugün kahvaltıda az yedim ama şu an çok açım en kötüsü de bizimkilere börek ve kurabiye yaptım Ben diyetteyken bile ileride yemek yiyeceğim pasta börek yiyeceğim günlerin hayalini kuruyorum bu normal mi
5. Sınıflar en oynatmaya müsait olanı. 20 küsür kişi önce tek tek merhaba öğretmenim ben gelen öğretmenin sonra sesim geliyor mu öğretmenim sonra ders içinde hep Birden konulma kapatırken görüşürüz öğretmenimAllah kolaylik versin canim. Kucuk bebeyle daha zor. Hele bide cocugun orda mizildanirken ogrenciler ses yapip dersi kaynatiyorsa allah sabir versin.
Arada kizlar dersteyken yanlarina giriyorum da aman yarabbim cocuklarin sorduklari sorulara,konustigu seylere sasiriyorum
Allammmmm5. Sınıflar en oynatmaya müsait olanı. 20 küsür kişi önce tek tek merhaba öğretmenim ben gelen öğretmenin sonra sesim geliyor mu öğretmenim sonra ders içinde hep Birden konulma kapatırken görüşürüz öğretmenimBazen seslerini kısıyorum öyle de olmuyor
Aynen ben de böyle düşünüyorum yasak düşüncesi o kadar kıymetli yapıyor ki o yiyecekleri kıtlık psikolojisi gibi saldırdığım anlar oluyor.O yüzden cuma günleri tatlı yiyeceğim ölçülü olarakBen boyle durumlarda artık bir lokma da olsa yıyorum ortamda yapılıyor ve kokuyorsa. Bu nefsımı koreltıyor, yoksa uzun vadede ole sıkılıyorım ki diyetten bian oluyo saldırıverıyorum . Oyızden minik ödüller iyi olabilir, sporla telafi edilebilir
Sen de mi tatlıyı cumaya sakladın canımHayırlı akşamlar
Niyetliydim kaç gündür. Yarın ara verecem oruca. Kilom inmiyor o kadar aç kalmama rağmen.
Tatlı yemek istiyorum kendimi zor tutuyorum kızlar. Cumayı dört gözle bekliyorum.
Evet canım yemin etmiştim.Sen de mi tatlıyı cumaya sakladın canım
Afiyet olsun canım güzel menü25 Kasım Çarşamba
11:00 Kahvaltı
1 yumurta
3 zeytin
1 kk kadar peynir
2 ceviz
1 kızarmış tam buğday ekmeği
Ara 16:30 1 Muz
Akşam 20:00
Yoğurtlu karnabahar haşlaması
3 lt su spor yok
insAllah yarın güzel bı gün olur cumaya eksi görürsun cnmHayırlı akşamlar
Niyetliydim kaç gündür. Yarın ara verecem oruca. Kilom inmiyor o kadar aç kalmama rağmen.
Tatlı yemek istiyorum kendimi zor tutuyorum kızlar. Cumayı dört gözle bekliyorum.
İnşallah canimAfiyet olsun canım güzel menü
insAllah yarın güzel bı gün olur cumaya eksi görürsun cnm
Hah tam dedigin gibi benim kizda 5. Sinif.5. Sınıflar en oynatmaya müsait olanı. 20 küsür kişi önce tek tek merhaba öğretmenim ben gelen öğretmenin sonra sesim geliyor mu öğretmenim sonra ders içinde hep Birden konulma kapatırken görüşürüz öğretmenimBazen seslerini kısıyorum öyle de olmuyor
Ayy bazen benmkide uyumazdi delirirdm ama uyumaynca uyumuyorlar yapcak bisi yok sanrmUyumayan çocuk yapmışızsabah 5 den beri canımı okudu inatla uyumuyor herşeyi dedim yaaaa ayağımda bi salladım ama banamısın demiyor sinirlerim bozuldu ya
Aynen benmkide oyle bu sabh 6bucuk kalktiginda esim isigi acmasa okadar uykusu dagilmazdi bence en gec 2 saate tekrar uyurduBebeğim uyanıyor, başımda saz çalıyor haliyle bende uyanıyorum.
Yataktan kaldırmıyorum, karanlık olduğu için de korkuyor, benle uğraşıyor
Allah kolaylik versn cnm cok zor yaBeynim yandı bugün de çok şükür
Sabah da canım sıkıldı artıdayım
İnatla veremiyorum bu hafta ya
Yeniden düşenim değişti ondan mi anlamadım
Dün akşam 8 buçukta bitti canlı ders
Kızım kapının önünde ağlıyor
10 dk lık aralarda emziriyorum 10 dk bitiyor yeniden çığlık kıyamet
Tam da bunu yazarken yine uyandı
Yarın da öyle
Bugün daha yeni bitirdim
Yeniden adaptasyon süreci şaşıldım sanırım
Bizde 4 ay 18 gunlukken sunnet etirmistik hastanede Allaha sukur cok kolay atlattik ya ben cok kotuye hazirlamistm kendimi o verdikleri batikon uyusturucu krem vs cok iyi geliyor bezi bile normal takiyorsun acitmiyor. Ama ben 1 beden buyuk bez almistim cok temas etmesin acitmasn diyeBize uyusturacak iğne şırınga ve bı tane krem aldırdı sünnetçi bakalım gelince soracaz herseyi
Masallah ya ben yapamam herhalde ama mezun olduktan sonr dha az tartilmak istiyorm kendmi bukadar kasmamakKendime nazar etmekten korkuyorum
Cuma tartısından sonra bir daha tartılmadım
Ayy benm bi vestiyer var ne arasna orya tikiyoruz orayi halletsm iyi olcak ama hic gozum yemiyorYokk bebeğim ben yapamam senin listeyi. Maydanoz da yiyemem ben kendi smoothie me devam edeyim en iyisi.
Tahmin etmiştim. Bantlasaniz mi hatta siyah bant olsa daha iyi olur.
Uyumasi için uğraşma bence. Her türlü sinirin bozulacak zaten o yuzden onu serbest birak.
Immmmm bayilirimmm. Kırmızı kırmızı.
Bende 15 günlük hazirliyorum. 1 ay boyunca farkli şeyler bulamam galiba
Ayyy hadi hayırlısı. Biz de 3 aylikken evde yaptirmistik. Düşündüğüm gibi kötü olmadi. 2. Gün toparlandi.
Çekme dolaplar biraz dağıldı mi cok geriliyorum ben yaaa.
Benimmmm deeee. Bende bi ara denedim haftalik yemin ettim ama aşırı gerildim. O yüzden hiç bana gore degil
Ayyy ser bir sofra otur yere. Ben bazen yerde bazen masada valla hiç o işkenceyi yapamam kendime
Ozaman ablaya devam bende 27ncnm :)19hadi hayırlı olsun
ayy benimde motivasyonumu düşüyor tartı kırıldı dıye o gün harbi harbi yiyordum herşeyi az kalsın yarın inşallah kavuşuruz yeni tartım ile ve inşallah bana bir süpriz yapar cuma günü için
Ayy dusundum de hem sevimli hem delirmelik gercekten yaaa5. Sınıflar en oynatmaya müsait olanı. 20 küsür kişi önce tek tek merhaba öğretmenim ben gelen öğretmenin sonra sesim geliyor mu öğretmenim sonra ders içinde hep Birden konulma kapatırken görüşürüz öğretmenimBazen seslerini kısıyorum öyle de olmuyor
Sıkma canını bazen direnç gösteriyor vücut ve birden gidiyorEvet canım yemin etmiştim.
Ama karşılığını alamayinca(kilo veremeyince) moralim bozuluyor
Çok şükür bişeyi yokmuş.Hangimiz düşürmedi ki çocuğunu hayatın doğal akışı düşe kalka büyüyorlar ben gözümden syırmıyordum ama beşik bir anda devrildi nasıl oldu hala anlayamıyorum .Ama oluyo işte .Bozma moraliniKızlar oglan uyudu sukur bende biraz oturiym yatarm gec oldu uykumda var.
Bizim odanin kalorifer su damlatiyordu esim usta cagrdi o varken nasl oyalicagmi sasirdm merakina hep yanina gitmek istedi cnku, yatakta zipliyodu bi anda ayagi takildi dustu ama kotu dusmedi korktu tabi agladi cok sonrada esim bana kiziyor nasl yanindayken cocugnu dusurebiliyon dikkat etsene diye. Ona sinirlendm ya sanki ben isterm dussun bi anda olduneyseki oglan iyi sukur
Bilmiyorum ki organik mi canım pazardan almıştım geçen haftaBen hiç denemedim ama hem okudum hem de bir arkadaşım söyledi ama organik bulabilir misin canım
O da korkudan ne diyeceğini bilememiş canım takılma özür diler elbet ben de demin kalan narlardan meyve suyu yaptım bizimki merakından sandalyeye çıkmış bakıyordu sandalye kaymış son an masaya tutunarak duruyor zar zor Yetiştim kurtardım Yoksa düşecekti gözümün önündeki çocuk bazen olacak oluyor engelleyemiyorsun maalesefKızlar oglan uyudu sukur bende biraz oturiym yatarm gec oldu uykumda var.
Bizim odanin kalorifer su damlatiyordu esim usta cagrdi o varken nasl oyalicagmi sasirdm merakina hep yanina gitmek istedi cnku, yatakta zipliyodu bi anda ayagi takildi dustu ama kotu dusmedi korktu tabi agladi cok sonrada esim bana kiziyor nasl yanindayken cocugnu dusurebiliyon dikkat etsene diye. Ona sinirlendm ya sanki ben isterm dussun bi anda olduneyseki oglan iyi sukur
vayy istikrarYeminliyim canim cuma bakarim tadina
devmamm :))Ayy bazen benmkide uyumazdi delirirdm ama uyumaynca uyumuyorlar yapcak bisi yok sanrm
Aynen benmkide oyle bu sabh 6bucuk kalktiginda esim isigi acmasa okadar uykusu dagilmazdi bence en gec 2 saate tekrar uyurdu
Allah kolaylik versn cnm cok zor ya
Bizde 4 ay 18 gunlukken sunnet etirmistik hastanede Allaha sukur cok kolay atlattik ya ben cok kotuye hazirlamistm kendimi o verdikleri batikon uyusturucu krem vs cok iyi geliyor bezi bile normal takiyorsun acitmiyor. Ama ben 1 beden buyuk bez almistim cok temas etmesin acitmasn diye
Masallah ya ben yapamam herhalde ama mezun olduktan sonr dha az tartilmak istiyorm kendmi bukadar kasmamak
Ayy benm bi vestiyer var ne arasna orya tikiyoruz orayi halletsm iyi olcak ama hic gozum yemiyor
Ozaman ablaya devam bende 27ncnm :)
Ayy dusundum de hem sevimli hem delirmelik gercekten yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?