Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bize uyusturacak iğne şırınga ve bı tane krem aldırdı sünnetçi bakalım gelince soracaz herseyi
Oğlum sünnet olduğunda yaşı büyüktü fakat çok güzel atlattık .Batikon ve oksijeni su almıştı eşim onlarla hergün temizledi sünnet kilodunu da fazla aldım 3 güne ayağa kalktı.

Örgü ne örüyorsun canım bebek kıyafetleri mi

25 Kasım Çarşamba

07.30
2 yumurta ile maydonozlu omlet
1 avuç fıstık

14.00
1 büyük bardak salep

15.30
4 tane köfte
1 büyük kase salata

su: 2 lt (olacak yani )
Fıstık çifte kavrulmuş mu
Salepin diyete etkisi ımmm bilemedim
Güzell afiyet olsunn
Çikolatalı lokum hariç iyi

Kızlar narın çok iyi bir antioksidan oldugunu bılıyor muydunuz tam mevsimi saldırınnn
Ben de çok severim de ayıklaması çok zor o yüzden hiç yaklaşmıyorum.Hatta nar ekşisinin bağırsaktaki zararlı bakterileri yok ettiği için ishale iyi geldiğini okumuştum

Kendime nazar etmekten korkuyorum
Cuma tartısından sonra bir daha tartılmadım
Süpersin bende basarabilir miyim acaba bu hafta cumadan sonra cumaya kadar tartilmamaya çalışcam becerebilecem mi bklm
Afiyet olsun lokum sabah olduğu için sıkıntı olmayabilir cnm
Oğlum sünnet olduğunda yaşı büyüktü fakat çok güzel atlattık .Batikon ve oksijeni su almıştı eşim onlarla hergün temizledi sünnet kilodunu da fazla aldım 3 güne ayağa kalktı.
Himm bklm biz napicaz insAllah uzamaz iyileşme sureci
Akşam tatlı olmamış cnm onun dışında güzel afiyet olsun
Örgü ne örüyorsun canım bebek kıyafetleri mi
Oğlana kapşonlu Hırka örüyorum cnm bitince atarım
mutfak Lavoba başında yiyorum,yoksa heryer kan kırmızı:))

Yokk bebeğim ben yapamam senin listeyi. Maydanoz da yiyemem ben kendi smoothie me devam edeyim en iyisi.
Bugün sabahta yaptı
Masanın yerini değiştirmek zorunda kaldık
Tahmin etmiştim. Bantlasaniz mi hatta siyah bant olsa daha iyi olur.
Uyumayan çocuk yapmışız sabah 5 den beri canımı okudu inatla uyumuyor herşeyi dedim yaaaa ayağımda bi salladım ama banamısın demiyor sinirlerim bozuldu ya
Uyumasi için uğraşma bence. Her türlü sinirin bozulacak zaten o yuzden onu serbest birak.
Kızlar narın çok iyi bir antioksidan oldugunu bılıyor muydunuz tam mevsimi saldırınnn
Immmmm bayilirimmm. Kırmızı kırmızı.
Aylık menü hazırlamak aynı yemekleri hazırlamama konusunda iyi fikir oluyor.

Günlük olarak ne yemek yapsam diye düşününce doğal olarak aynı yemekler geliyor akla.
Bende 15 günlük hazirliyorum. 1 ay boyunca farkli şeyler bulamam galiba
Ooo Süper cnm bende yarın sabah erkenden evi toparlarjm 11 gibi sünnetçi gelecek bklm yarının yemeğini şimdiden yapıyorum hatta nolur nolmaz oğlum huysuz olursa yapamam diye
Ayyy hadi hayırlısı. Biz de 3 aylikken evde yaptirmistik. Düşündüğüm gibi kötü olmadi. 2. Gün toparlandi.
Çekme dolaplar biraz dağıldı mi cok geriliyorum ben yaaa.
Tartılmama sebebi ne kaptan, diyet uc haftalık ta olsa aralarda tartılıp gıdısatabakılmıyor mu? Tartılmamak benım motivasyonumu düşürür, salarım iyice
Benimmmm deeee. Bende bi ara denedim haftalik yemin ettim ama aşırı gerildim. O yüzden hiç bana gore degil
mutfak Lavoba başında yiyorum,yoksa heryer kan kırmızı:))
Ayyy ser bir sofra otur yere. Ben bazen yerde bazen masada valla hiç o işkenceyi yapamam kendime

Kac yasindasnkiii :) banada abla diyen cikti ya
19 hadi hayırlı olsun
Tartılmama sebebi ne kaptan, diyet uc haftalık ta olsa aralarda tartılıp gıdısatabakılmıyor mu? Tartılmamak benım motivasyonumu düşürür, salarım iyice
ayy benimde motivasyonumu düşüyor tartı kırıldı dıye o gün harbi harbi yiyordum herşeyi az kalsın yarın inşallah kavuşuruz yeni tartım ile ve inşallah bana bir süpriz yapar cuma günü için

9 dersten sinava girecegim. Yarisini bu akşam halletmeye calisacagim. Akşam üstü kizima bir şeyler oldu. Bağıra bağıra aglamaya başladı ne uyuyabildi ne sustu ne emdi galiba diş geliyor pisikte olmuş çünkü. Pisik bizde direk diş belirtisi ama emin olamadim. Şimdi uyudu ben de sinavlara bakayim. Umarım uyanmaz ya bu gece cok zor geçecek belli. Baya uykum var açlıktan başım ağrıyor ama mecbur girmem lazim.

U UcanSupurge zehroşum aklima gelen bir kaç yemek ismi soyliyim uyarsa tarifine bak dene.
Hasanpaşa köfte
Kabak sandal
Beyti sarma
Kağıt kebabi
Şiş te tavuk, kuşbaşı,adana ( çöp siste yapiyorum guzel oluyor)
Tavuklu pacanga böreği (ben tam buğdaylı krepten yapip sariyorum super oluyor)

Şiste milfoyli Kofte
Firinda kabak kebabi
Patates manti
Bunlarda benim deneyeceklerim
Cok merak ediyorum

Allah yardımcın olsun valla
Doğum günü pastam gözümün önünden hiç gitmiyor
Yaa çok üzüldüm abla sen böyle diyince keşke 1 çatal alsaydın

Allah kolaylik versin canim. Kucuk bebeyle daha zor. Hele bide cocugun orda mizildanirken ogrenciler ses yapip dersi kaynatiyorsa allah sabir versin.
Arada kizlar dersteyken yanlarina giriyorum da aman yarabbim cocuklarin sorduklari sorulara,konustigu seylere sasiriyorum
Kolay gelsin ben evdeyim tüm gün elişi ördüm bol bol
Sagol canim. Pazar gitmedim manavdan halletim isimi 10dk da pazara gozum basmadi.
Oo iyi olmus terapi niyetine
gecmis olsun canim migrenmi tutuyo
Yok canim.migrenim gece pek uyuyamadim
Hayalini kurmayan varmidir acep
Kolay gelsin canim.
İns cabucak gelir kizin disi de kuzucuk eziyet cekmez

Ben de çok severim de ayıklaması çok zor o yüzden hiç yaklaşmıyorum.Hatta nar ekşisinin bağırsaktaki zararlı bakterileri yok ettiği için ishale iyi geldiğini okumuştum
Ah kızımın bitmeyen ishalini düşünürken ne güzel tevafuk oldu evde de nar varken hemen ayıkladım
Allah yardımcın olsun canım Benim Allah zihin açıklığı versin
Birçoğunu yapıyorum zaten eloş ama uğraşmak istemiyorum herhalde

Sagoll canimmm.
Bitmedi mi ishalii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…