- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.281
Gunaydn diycektm aksam oldu bu arada hosgeldin cnm tekrardangünaydın kızlar :) güzel bir gün olsun inşallah
Hmm ben hic denemedm soyleyenlern yalancisiym belkide reklam icin iyi diyorlarcanlarım ben farmasi satıyorum hem de kullanıyorum rujları hariç hiçbir ürününden memnun kalmadım ben
katalog ürünleri cilt bakımında başarılı değil bence
sağol canım
Sagol cnmAynen insAllah planlarım o yönde
İyi dinlenmeler cnm
Ohh miss cocuk yokmuydu sende yad buyuttunmu :)En uykucu benim günaydın herkese
Ah ahh aynennn
Aynen cnm iyiymis sistem cekmece dolab iclerine ben hic giremiyorm malesef genelde yuzeysel.Onu bile yapmayanlar var kiz daha ne istiyorsun
Mesela bugün günler yatak odasi,, bütün dolap içleri düzenlenecek carsaflar değiştirilecek, baza içi çekmeceler duzenlenecek.
Bunu ara ara yaparsa hasta olursunuz
Son 4 gün hep sebze ağırlıkli olacak umarim eksiye geçebilirim
2 haftadir ev ayağına 1 dk oturamiyorum. Ama düzene girdi sayilir. Cok az kaldi. Haftaya bomba gibi geliyorum
Benimki de saat 3 4 arasi uyandi. Meğer karnı ağrımış bezini doldurdu rahatladi. Eşime anlatirken himm diyo evet gece bi sesinizi duydumgerçi arada alır çocukları hakkini yemiyim ayda 2 kere falan
Hiç mi olmuyo kiz ona göre şükredeceğim
Bizimkilerde en fazla 1 saat duruyorlar. Kizim sabah uykusuna dayanamiyor. Birde kahvalti gecikince acıkıyor. Biraz da huzursuz oldu mu sabri yok babanin hemen getirip ativeriyor acıkmiş diye
Ohh miss daha sık korkutmalisin esinivalla geçenlerde bi kötü hastalandım yaa, eşim epey tırstı acaba covid mi diye o yüzden çocuklara yaklaştırmadı
dolayısıyla 1 gece kendisi uyuttu ve gece uyandı baktı
yani 2 senedir ilk defa
Masallh yaOlur tabi, en erken kalkanınız benim bu arada
04:30 da uyanıyorum ama yataktan kalkmamız 6'yı buluyor
benim bildigim her bezi actiginda yaraya mikrop kapmamasi icin pamuk ve betadine le temizleniyoTamam cnm çok saolasin
insAllah bizimde çok sürmez beni sünnet sonrası nasıl bezini degistrcem o düşündürüyor nasil temizliycem
Bize uyusturacak iğne şırınga ve bı tane krem aldırdı sünnetçi bakalım gelince soracaz herseyibenim bildigim her bezi actiginda yaraya mikrop kapmamasi icin pamuk ve betadine le temizleniyo
Yok abla en küçüğünüz benim öğrenciyimGunaydn diycektm aksam oldu bu arada hosgeldin cnm tekrardan
Hmm ben hic denemedm soyleyenlern yalancisiym belkide reklam icin iyi diyorlar
Sagol cnm
Ohh miss cocuk yokmuydu sende yad buyuttunmu :)
Ah ahh aynennn
Aynen cnm iyiymis sistem cekmece dolab iclerine ben hic giremiyorm malesef genelde yuzeysel.
1 saat iyiymis gene baya dinlenirsin :) erkekler hep ayni demekki
Ohh miss daha sık korkutmalisin esini
Masallh ya
Kac yasindasnkiii :) banada abla diyen cikti yaYok abla en küçüğünüz benim öğrenciyim
Hoşbuldum canım :)Gunaydn diycektm aksam oldu bu arada hosgeldin cnm tekrardan
Hmm ben hic denemedm soyleyenlern yalancisiym belkide reklam icin iyi diyorlar
Sagol cnm
Ohh miss cocuk yokmuydu sende yad buyuttunmu :)
Ah ahh aynennn
Aynen cnm iyiymis sistem cekmece dolab iclerine ben hic giremiyorm malesef genelde yuzeysel.
1 saat iyiymis gene baya dinlenirsin :) erkekler hep ayni demekki
Ohh miss daha sık korkutmalisin esini
Masallh ya
Büyükler 13 ve 10Kaptanım senin cıcuklar kac yasındalar
Sosyal değişiklik kilo aldırır tezi sende kendini doğruluyor o zamanYok ya her zamanki kaçamaklarım
Ama düzenim bozulduğunda ben bi sendeliyorum
Okul normal eğitime geçtiği hafta da bi sallanmıştım. İnş Cuma’ya kadar en azından artım kalmaz
Benim Kv geldi ama kızım avaz avaz durmuyor ki ben evdeyken
Süpersin canim cumaya süpriz olacak ❤Kendime nazar etmekten korkuyorum
Cuma tartısından sonra bir daha tartılmadım
3 hafta tartı yok, aynalara soracağımSüpersin canim cumaya süpriz olacak ❤
Bu saatte uyunurmu kizBugün bebeğim uyumamak için direndi, ben uyumuşum, kendide çaresizlikten uyumuş, şimdi geri uyandım yatakta debelenip duruyorum.
Beni dürtün "3 çocuklu kadının bu saatte yatakta ne işi var, kalk işe güce bak" diye
Yok kızSosyal değişiklik kilo aldırır tezi sende kendini doğruluyor o zaman
Beyin yoruluyor canım bilgisayar karşısındaBugün bebeğim uyumamak için direndi, ben uyumuşum, kendide çaresizlikten uyumuş, şimdi geri uyandım yatakta debelenip duruyorum.
Beni dürtün "3 çocuklu kadının bu saatte yatakta ne işi var, kalk işe güce bak" diye
Hadi bakalım inşallah güzel sonuç alırsın ama nerdeyse 1 ayda 6 7 kilo verdin 80 e dayanmıştın sen haksızlık etme kendine3 hafta tartı yok, aynalara soracağım
Ben artık takip etmiyorum valla as kaldı ülkece sıyırıcaz gezegen olarak hattaFahrettin koca açıklama yapiyor yasak gelecekmi acaba?
Tartılmama sebebi ne kaptan, diyet uc haftalık ta olsa aralarda tartılıp gıdısatabakılmıyor mu? Tartılmamak benım motivasyonumu düşürür, salarım iyice3 hafta tartı yok, aynalara soracağım
Allah bagıslasımn masallahBugün bebeğim uyumamak için direndi, ben uyumuşum, kendide çaresizlikten uyumuş, şimdi geri uyandım yatakta debelenip duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?