Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Uyumayan çocuk yapmışız sabah 5 den beri canımı okudu inatla uyumuyor herşeyi dedim yaaaa ayağımda bi salladım ama banamısın demiyor sinirlerim bozuldu ya
Benimki hala ayakta. Az önce uyutmaya çalışırken kendimi tutamadım bağırdım yeter artık uyu diye Bu kadar saat 11 aylık bebe nasıl ayakta kalıyor aklım almıyor. Bi de pire gibi hareketli vızır vızır hiç mi yorulmuyorsun mübarek. Hanımın gönlü olacak uyucak da ben de işlerimi yapıp spor yapıcam

Vala su an ki kullandığımız bez çok az büyük gibi o idare eder sanırım bklm cnm aynı zamanlarda yaptırmış olucaz çabucak iyi olur insAllah
Şükür bişey olmamış canım oluyor gözünün önünde işte bı anlık herşey eşin de bı anda öyle parlamistr ağladığını görünce

Aynen malesef oluyor bazen ne yapsan engelkeyemiyorsun ama bu hep nedn bakmadn dikkat etmedn huyu beni delirtiyor her cocuk dustugunde yapiyor bnu sizede gecms olsn cok
Ya konustk halletik o ozur dilemeden ben dedm bu hareketin beni kiriyor ben istermiyim dussun vs diye oda ozur diledi ama biliyormki gene dusse gene ayni hareketi yapar saman alevi misali benmki, buarada cok sukur yetismissin ya kiyamam ona
Aman Allahımm bence sende uyu bosver isi sporu (spora tesvik etmem gerekirken bnu diyorm) ama kiyamiyorm ya cok uykusuz kaliyorsun gercekten
Insallah iyi olur cabucak halledersniz bu sureci cnm nezaman olucak soylemismiydn ben kacirdm sanrm.

Aynen cnm cok sukur. Esim oyle yap hep aynı malesef

Ya konustk halletik o ozur dilemeden ben dedm bu hareketin beni kiriyor ben istermiyim dussun vs diye oda ozur diledi ama biliyormki gene dusse gene ayni hareketi yapar saman alevi misali benmki, buarada cok sukur yetismissin ya kiyamam ona
Korktu ama korkusundan ağladı bizimki de yetişmesen yüz üstü yere kapaklanacaktı o an sıcak meyve suyunu süzgeçten geçiriyordum ben de panik oldum bi anda fırlatmışım elimdekileri

Farmasi ürünlerinden bahsedebilirsiniz ama reklam/satış maksatlı yazmak yasaktır bilginize
Ama ben satış demedim ki? Ürünleri biliyorum yardımcı olabilirim dedim . Eğer görebiliyorsanız Farmasi ile ilgili mesajlarımı hepsinde ürün bilgisi üzerine yorum yaptım.. bizzat işin içindeyim amacım bilgilendirmek

Ayyy hadi hayırlısı. Biz de 3 aylikken evde yaptirmistik. Düşündüğüm gibi kötü olmadi. 2. Gün toparlandi.
Bebekler gelişim döneminin en hızlı hücre bölünmelerini yaş
Beynim yandiiiii ama çoğunu hallettim. Cok uykum geldi kizim acıkmış emer uyursa bende uyurum hemen.
ben şimdi uyucam. Kolay gelsin sana da canım. Allah zihin açıklığı versin

saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…