- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.341
İnşallah canım. Daha bi ay öncesine kadar 64 lere gelmiştim. Nasıl oluyar da direnç gösteriyor.Sıkma canını bazen direnç gösteriyor vücut ve birden gidiyor
Benimki hala ayakta. Az önce uyutmaya çalışırken kendimi tutamadım bağırdım yeter artık uyu diyeUyumayan çocuk yapmışızsabah 5 den beri canımı okudu inatla uyumuyor herşeyi dedim yaaaa ayağımda bi salladım ama banamısın demiyor sinirlerim bozuldu ya
Vala su an ki kullandığımız bez çok az büyük gibi o idare eder sanırım bklm cnm aynı zamanlarda yaptırmış olucaz çabucak iyi olur insAllahBizde 4 ay 18 gunlukken sunnet etirmistik hastanede Allaha sukur cok kolay atlattik ya ben cok kotuye hazirlamistm kendimi o verdikleri batikon uyusturucu krem vs cok iyi geliyor bezi bile normal takiyorsun acitmiyor. Ama ben 1 beden buyuk bez almistim cok temas etmesin acitmasn diye
Şükür bişey olmamış canım oluyor gözünün önünde işte bı anlık herşey eşin de bı anda öyle parlamistr ağladığını görünceKızlar oglan uyudu sukur bende biraz oturiym yatarm gec oldu uykumda var.
Bizim odanin kalorifer su damlatiyordu esim usta cagrdi o varken nasl oyalicagmi sasirdm merakina hep yanina gitmek istedi cnku, yatakta zipliyodu bi anda ayagi takildi dustu ama kotu dusmedi korktu tabi agladi cok sonrada esim bana kiziyor nasl yanindayken cocugnu dusurebiliyon dikkat etsene diye. Ona sinirlendm ya sanki ben isterm dussun bi anda olduneyseki oglan iyi sukur
Aynen malesef oluyor bazen ne yapsan engelkeyemiyorsun ama bu hep nedn bakmadn dikkat etmedn huyu beni delirtiyor her cocuk dustugunde yapiyor bnuÇok şükür bişeyi yokmuş.Hangimiz düşürmedi ki çocuğunu hayatın doğal akışı düşe kalka büyüyorlar ben gözümden syırmıyordum ama beşik bir anda devrildi nasıl oldu hala anlayamıyorum .Ama oluyo işte .Bozma moralini
Ya konustk halletik o ozur dilemeden ben dedm bu hareketin beni kiriyor ben istermiyim dussun vs diye oda ozur diledi ama biliyormki gene dusse gene ayni hareketi yapar saman alevi misali benmki, buarada cok sukur yetismissin ya kiyamam onaBilmiyorum ki organik mi canım pazardan almıştım geçen hafta
O da korkudan ne diyeceğini bilememiş canım takılma özür diler elbet ben de demin kalan narlardan meyve suyu yaptım bizimki merakından sandalyeye çıkmış bakıyordu sandalye kaymış son an masaya tutunarak duruyor zar zor Yetiştim kurtardım Yoksa düşecekti gözümün önündeki çocuk bazen olacak oluyor engelleyemiyorsun maalesef
Aman Allahımm bence sende uyu bosver isi sporu (spora tesvik etmem gerekirken bnu diyorm) ama kiyamiyorm ya cok uykusuz kaliyorsun gercektenBenimki hala ayakta. Az önce uyutmaya çalışırken kendimi tutamadım bağırdım yeter artık uyu diyeBu kadar saat 11 aylık bebe nasıl ayakta kalıyor aklım almıyor. Bi de pire gibi hareketli vızır vızır hiç mi yorulmuyorsun mübarek. Hanımın gönlü olacak uyucak da ben de işlerimi yapıp spor yapıcam
Insallah iyi olur cabucak halledersniz bu sureci cnm nezaman olucak soylemismiydn ben kacirdm sanrm.Vala su an ki kullandığımız bez çok az büyük gibi o idare eder sanırım bklm cnm aynı zamanlarda yaptırmış olucaz çabucak iyi olur insAllah
Şükür bişey olmamış canım oluyor gözünün önünde işte bı anlık herşey eşin de bı anda öyle parlamistr ağladığını görünce
Korktu ama korkusundan ağladı bizimki de yetişmesen yüz üstü yere kapaklanacaktı o an sıcak meyve suyunu süzgeçten geçiriyordum ben de panik oldum bi anda fırlatmışım elimdekileriYa konustk halletik o ozur dilemeden ben dedm bu hareketin beni kiriyor ben istermiyim dussun vs diye oda ozur diledi ama biliyormki gene dusse gene ayni hareketi yapar saman alevi misali benmki, buarada cok sukur yetismissin ya kiyamam ona
Farmasi de müdür aynı zamanda ürünleri kullanan biriyim hangi ürünü düşünüyorsunuz ? Ona göre yardımcı olmaya çalışayımburda farmasi satan biri varda
o marka alsammi diye dusunuyorum
Arkadaş Fransa’da yaşıyorFarmasi de müdür aynı zamanda ürünleri kullanan biriyim hangi ürünü düşünüyorsunuz ? Ona göre yardımcı olmaya çalışayım
Neden? Foruma yeni katıldım doğru ama böyle bi yoruma sebep ne yazdığımı da merak ettim doğrusuArkadaş Fransa’da yaşıyor
Farmasi ürünlerinden bahsedebilirsiniz ama reklam/satış maksatlı yazmak yasaktır bilginizeFarmasi de müdür aynı zamanda ürünleri kullanan biriyim hangi ürünü düşünüyorsunuz ? Ona göre yardımcı olmaya çalışayım
Ama ben satış demedim ki? Ürünleri biliyorum yardımcı olabilirim dedim . Eğer görebiliyorsanız Farmasi ile ilgili mesajlarımı hepsinde ürün bilgisi üzerine yorum yaptım.. bizzat işin içindeyim amacım bilgilendirmekFarmasi ürünlerinden bahsedebilirsiniz ama reklam/satış maksatlı yazmak yasaktır bilginize
MerhabaNeden? Foruma yeni katıldım doğru ama böyle bi yoruma sebep ne yazdığımı da merak ettim doğrusu
Bebekler gelişim döneminin en hızlı hücre bölünmelerini yaşAyyy hadi hayırlısı. Biz de 3 aylikken evde yaptirmistik. Düşündüğüm gibi kötü olmadi. 2. Gün toparlandi.
ben şimdi uyucam. Kolay gelsin sana da canım. Allah zihin açıklığı versinBeynim yandiiiii ama çoğunu hallettim. Cok uykum geldi kizim acıkmış emer uyursa bende uyurum hemen.
saol cnmSüpersin bende basarabilir miyim acaba bu hafta cumadan sonra cumaya kadar tartilmamaya çalışcam becerebilecem mi bklm
Afiyet olsun lokum sabah olduğu için sıkıntı olmayabilir cnm
Himm bklm biz napicaz insAllah uzamaz iyileşme sureci
Akşam tatlı olmamış cnm onun dışında güzel afiyet olsun
Oğlana kapşonlu Hırka örüyorum cnm bitince atarım
çok ufaktı onlar da :)Fıstık çifte kavrulmuş mu
Salepin diyete etkisi ımmm bilemedim
Güzell afiyet olsunn
Çikolatalı lokumhariç iyi
O kahve kokusu nasil guzeldir simdi.günaydın kızlar.
allahım 5 gün sonra regl oldum nasıl ağrım var anlatamam kendmi mutlu edeyim azıcık diye taze çekilmiş kahve aldım ofise gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?