Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Neden? Foruma yeni katıldım doğru ama böyle bi yoruma sebep ne yazdığımı da merak ettim doğrusu
Yardımcı olmak istediğiniz arkadaşımız gerçekten Fransa’da yaşıyor yurt dışına gönderim sağlamıyorsanız bilginiz olsun diye yazdım ah pardon siz sadece bilgi verecektiniz değil mi ? Maşallah gerçekten amme hizmeti yapmak için kadınlar kulübüne üye olup direkt farmasi kelimesini zikreden herkesi bulmuşsunuz tebrikler Gerekli açıklamayı Sevgili Mune yapmış zaten
Merhaba çok merak ettim . Arkadaşımızın msj ini nasil gördünüz.
Kız geçen de biri Erzurum’a tayin istemeyi düşünüyormuş bana özelden yazdı nasıldır filan diye ? Nasıl bulduğunu sordum arama bölümüne Erzurum yazınca benim mesajlarım çıkmış kadınlar kulübünün Erzurum şubesiyim resmen
Beynim yandiiiii ama çoğunu hallettim. Cok uykum geldi kizim acıkmış emer uyursa bende uyurum hemen.
İyi şükür kuzum dinlenebildin mi bari ?

şu meşhur indirimlerden dolayı dün akşam uygulamadan bakarken 1 tl ye çizme gördüm kızlar ama geç kalmışım tükenmiş 3 saatte bir fırsatlar yenileniyormuş bende alarm kurdum her 3 saatte 1'e
Delü kız bize hiç denk gelmiyor hep tükenmiş oluyor

Bebekler gelişim döneminin en hızlı hücre bölünmelerini yaş

ben şimdi uyucam. Kolay gelsin sana da canım. Allah zihin açıklığı versin
Sagol canim. Sen ne yaptin bu saate kadar, sen bence uykuya çok düşkün değilsin. Yoksa önceliğin uyku olurdu bence

bölge sorumlum aradı biraz önce firma küçülmeye gidiyormuş her an işten çıkartabilirlermiş beni
Ya hayır hakkında hayırlısı olsun kuzum canını sıkma lütfen gerçekten zor zamanlar yaşıyoruz Allah hayırlı bir kapı açsın inşallah sana

Hahhaaa arama butonundan sana ulaşması tamamda , medineye bu kadar hızlı ulaşmasi şaşırtıcı değil mi. Farmasi yazincada bir tek medine çıkmıyordur herhalde hayir cok fazla tesadüf barindiriyor tam medine sormuşken yeni uyelik açılıp cevap verilmesi düşündürdü

Hayırsever olmak böyle bir şey sen anlamazsın hacuuu
Dinlenme yok mecburiyet varrr
Çok şükür diyelimmm cok şükür sagliklilar.
Öyle tabi kuzum sınavlar bitince epey rahatlamış olursun inşallah

bölge sorumlum aradı biraz önce firma küçülmeye gidiyormuş her an işten çıkartabilirlermiş beni
üzüldüm canım çok zor zamanlardan geçiyoruz ne yazık ki ülkece Allah yardımcımız olsun
hakkında hayırlısı olsun canım, Allahım hayırlı kapılar açsın sana

Sagol canim. Sen ne yaptin bu saate kadar, sen bence uykuya çok düşkün değilsin. Yoksa önceliğin uyku olurdu bence
Tam aksine uykuya çok düşkün olduğumdan bazen kızıma bi tane yapıştırasım geliyor ama önünde sonunda yapmak zorunda olduğum için işleri uykumdan feragat ediyorum mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…