- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.941
kaçıncı sil baştan :) benim tahta sil yaz sil yaz alıştı artıkyinede bende varım sil baştana
ev yapılı yemekler ne canım yazsana ben merakederim şimdimerhaba arkadaşlar 285. etap birincisi olmuşum çok sevindim :) geçen haftamı özet geçeyim (püskütcüm ve sengcim hatırlatmanız için teşekkür ediyorum )
sabah 7 de kalkınca bal+sirkeli ılık su ile güne başladım
kahvaltı 08:00
1 domates+1 salatalık
beyaz peynir
haftanın 2 günü haşlanmış yumurta ekledim listeme
2 dilim ekmek (ekmek beyaz değil )
ara
meyve
öğlen 13:00
ev yapımı yemekler 1 porsiyon
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
ara
1 meyve veya 1 fincan kahve (seviyorum kahveyi )
akşam
evde ne yemeği yapmışsam 1 porsiyon
ekmek yok
başka zamanım olmadığı için öğlen 12-13 arası eşofmanlarımı giyip tempolu yürüyüş yaptım
günlük minimum 1 lt su içtim,günde 1 yada 2 tane şekersiz bitki çayı içtim (form çay-beşi bir yerde )
bu kadar arkadaşlar hepimize azim,sağlam irade ve bol bol sağlıklı kilo vermeler diliyorum
gecmısolsun canım ya benimde şişti boğazlar soğuk sodadanNişanda üşüttüm sanırım :/ o kadar oynadım falan :) o terle birde babam 10 dk. Minibüs bekletti. Nazara da geldim biraz galiba
tam meyve dieti gibi olmuş sabah yediklerin olmasaSelamlar beybiler,
bu günkü menüm
Sabah
1 yumurta ve büyük bir parça peynirle omlet
ara
1 portakal
öğlen
2 kaşık yoğurt
1 elma
ara
3 kayısı
akşam
1 elma
1 kase yoğurt
bir haftadır müthiş cozuttum neyseki 66 yı geçememişim.....
betüşş nerdesin sen kaçak..taşındınmı taşınmadınmı merak edip durdum ama daha ev tutmamışsın..senin için herşey güzel olur inşallah..
bizim mahallede boş ev çok hatta biri tam sana göre :) istersen sorayım 200-250 falan istiyodu yüksek zemin pencereleri falan korkuluklumetroya kadar yürürsün sanada spor olur
tam meyve dieti gibi olmuş sabah yediklerin olmasa
elma diyeti var ya forumda onu yapıyom işte kendimce....
O zaman bu hafta sil baştan başlıyoruz
kaç gün yapıcaksın böyle bu dieti daha önceden duymuştum hızlı sonuç alıp çabuk geri almassın inşallah
kararlısın yani betüş..ya çıkıcan ya çıkıcan o evden
Sabah
4 eti form bisküvi
Ara: Yok
Öğle
1kase çorba
3 kaşık kuru fasulye
Salata
Ara: 1 bardak kayısı suyu
Akşam
1 elma
Spor: 45 dk yürüyüş+45 dk spor
Su: 1 litre.
off çok kötü bir durum..çook eskiden bende böyle bir durum yaşamıştım..ananemin yanında yaşamak zorundaydım bir süre..orda para vermiyorum ama çok mutsuzum, huzursuzum.... hep bir ekşın içindeyiz yaş 30 oldu.... düzelmiyor, bakıyorum deymiyor be... o eve hiç yerleşmedim zaten,eşyam meşyam yok kitap dolu ev... beyaz atlı prens felam gelmedi anacım, beni kurtarmadıtabana kuvvet artık tıpış tıpış.... ne bileyim bir yanımda otur para biriktir diyor... bir yanımda yapçak adam her yerde yapar diyor.... bir gaz bir fren bir yerde pofff diye havaya uçucam ....
kızlar üşüyorum, başım ağrıyor ..hastalık kapıda sanırsam:18:
öyle olacak gibibiz 5. Takımdayken regl günlerimiz hep cakışırdi :) bu sefer de normal durumlar çakışacak galiba
ALLAHA EMANET OL DEMEK ben sizi bulamayınca takılıyorum başka topiklerehahahaaaa...çok güzel değilmi
aeo da nedir fadime..sen buraya uğrayamıyorsunda başka yerlerdemi takılıyorsun bakimm
bende tam tersi terliyorum daha dogalgazı açmadıkkızlar üşüyorum, başım ağrıyor ..hastalık kapıda sanırsam:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?