Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ev yapılı yemekler ne canım yazsana ben merakederim şimdi

Nişanda üşüttüm sanırım :/ o kadar oynadım falan :) o terle birde babam 10 dk. Minibüs bekletti. Nazara da geldim biraz galiba
gecmısolsun canım ya benimde şişti boğazlar soğuk sodadan
tam meyve dieti gibi olmuş sabah yediklerin olmasa

betüşş nerdesin sen kaçak..taşındınmı taşınmadınmı merak edip durdum ama daha ev tutmamışsın..senin için herşey güzel olur inşallah..

benim evi tutuvermişler kaldık gene... evde her şey kolilerde, kutu kutu duruyo, deli gibi ev bulmadan kolilersen olcağı budur....

selam kızlar bende bugun yürüyüş yaptım sabahtan filan baya yoruldum

sabah

peynir ve 1 domates 1 dilim ekmek

öğlen

5 köfte ızgara salata 1 dilim ekmek

ara

nescafe 2 si biarada

akşam

karnıbahar ve 1 dilim ekmek yoğurt

açıkırsam süt die düşünüyorum

bol su içmeye özen gösterdim bugun yine

bizim mahallede boş ev çok hatta biri tam sana göre :) istersen sorayım 200-250 falan istiyodu yüksek zemin pencereleri falan korkuluklu metroya kadar yürürsün sanada spor olur

dükkana yakın olsun istiyorum, bir yer buldum zemin 400 tl 2+1 ayyy çok istedim orayı hem sporada yakındı hem işe, ama ben anlamam evden mevden bir arkadaşla gidip bakalım dedik o da bir müsait olamadı o arada ev tutulmuş el elin eşeğini derler ya... şimdi içimden ona da kızdım, kısmet gerçi ama çok istiyoduuuum (((

kaç gün yapıcaksın böyle bu dieti daha önceden duymuştum hızlı sonuç alıp çabuk geri almassın inşallah

valla bayramdan beri yapıyorum, memnunum ben.... her diyeti bıraktığında kilo alıyosun.... mesela bir haftadır ne buldumsa yedim kocaman pasta hemde iki kere her gün çukulata koca kare bitterlerden binimum abur cubur ona rağmen verdiğimi almadım.... çok şükür sadece 300 - 500 gr oynadı o da normal yani... hep böyle gitmiyor arada öğlen menülerime tavuktur köftedir katıyorum.... pazar ve perşembe günleri serbest.... öyle işte biraz kendime uydurdum diyeti.... o dehşet haftadan sonra bu gün bir detoks mahiyetinde elmalarla geçirdim günü......

kararlısın yani betüş..ya çıkıcan ya çıkıcan o evden

orda para vermiyorum ama çok mutsuzum, huzursuzum.... hep bir ekşın içindeyiz yaş 30 oldu.... düzelmiyor, bakıyorum deymiyor be... o eve hiç yerleşmedim zaten,eşyam meşyam yok kitap dolu ev... beyaz atlı prens felam gelmedi anacım, beni kurtarmadı tabana kuvvet artık tıpış tıpış.... ne bileyim bir yanımda otur para biriktir diyor... bir yanımda yapçak adam her yerde yapar diyor.... bir gaz bir fren bir yerde pofff diye havaya uçucam ....

Sabah
4 eti form bisküvi

Ara: Yok

Öğle
1kase çorba
3 kaşık kuru fasulye
Salata

Ara: 1 bardak kayısı suyu

Akşam
1 elma

Spor: 45 dk yürüyüş+45 dk spor
Su: 1 litre.

Menümden 1 kase çorbayı cıkardım 2 adet salatalığı ekledim :) Çorbaya sinek kaçmış kimse içmedi

off çok kötü bir durum..çook eskiden bende böyle bir durum yaşamıştım..ananemin yanında yaşamak zorundaydım bir süre..hayatımın en kötü günleriydi..ama sana çık veya kal diyemiyorum yinede, en iyisini sen bilirsin canım..

Merhaba arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Hafta sonumuz hastanelerde geçti pazar günü çıktık hastaneden gelen giden ayrıca okulda var biliyorsunuz ancak gelebildim.. Bu aralar idare edin beni olur mu? Fırsat buldukça kaçar gelirim. Oğlum şimdi iyi çok şükür yarından itibaren hava vermeyi bırakacağız. Antibiyotik ve suda eritilen nefes açıcı bir ilacı var onlara devam edeceğiz..

Hepinizi öpüyorum İyi akşamlar..

Son düzenleme:
hahahaaaa...çok güzel değilmi

aeo da nedir fadime..sen buraya uğrayamıyorsunda başka yerlerdemi takılıyorsun bakimm
ALLAHA EMANET OL DEMEK ben sizi bulamayınca takılıyorum başka topiklere

kızlar üşüyorum, başım ağrıyor ..hastalık kapıda sanırsam:18:
bende tam tersi terliyorum daha dogalgazı açmadık
bu gün 2 de evden çıktım 6.30 da eve girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…