- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.561
Aynen ya hastanede yatırılan sayısı aslında evde bulunanlar ile 28000 civarı idiVay arkadaş korona vaka sayısı günlük 7 bine dayanmış
kuzenim kullanıyor hem kullanışlı baya hemde tek bulaşık değil tüpde tezgahta her yerde işe yarıyorEki Görüntüle 2728577
Ayy eldiven siparişi vermistim geldi eldivenlerim kizlarr. Cok tatlislar kullanan var mi memnun musunuz. Bulaşık süngeri kullanmak beni cok rahatsiz ediyordu. Birde ellerim cok yiprandi. Ikisi bir arada olmuş cok sevdim
SormaAynen ya hastanede yatırılan sayısı aslında evde bulunanlar ile 28000 civarı idi
Geçmiş olsun kuzumbenim sarmalarim genelde 2 kaşık bulgurlu oluyor canim. Bulgur dışında ne arasan var. Iç harci artsin diye lahana soğan kabak içini falan dogruyorum maksat dolma yemiş olayim sofrada. Nedeolsa korona tadımi kokumu götürdü
Varsın sevgiden şımarsın. Eskilerde o mantikta cok aman yüz verme şımarmasın lafini cok duyarim büyüklerden
Sağol canım
Aynenn bende de öyle oluyor canim.
Her yorumda bizden bir kesit var resmen. Benim annem de şu an sarılıp öpüyor. Belki de onlarin içinde de ukde kalmış bilemeyiz ki
Ağzı olan konuşuyor işte. Ben ücretli öğretmenlik yaptığım dönemde işin zorluğunu cok iyi anladim. Şu an evde iki cocukla uğraşamıyoruz insanlar nasil bunun farkında olmaz yada dediğim gibi ağzı olan konuşuyor hesabi
Erkek çocuk için aşağılanan kadinlara cok üzülüyorum bendeee
Aynennn olay 5 çocuk doğurmak değil aynen beni anneminde sıkça kullandığı bir laftır
Ben öyle durumlarda onu yapan insana direk soruyorum valla belki biraz utanir diye
Biliyorum bir an önce hedefine ulaşmak istiyorsun, hepimiz istiyoruz ama bazen de böyle kabul edip kendimizi cok hirpalamayalim. Gayet istikrarlı bir şekilde verdin canim 2 haftada böyle olsun.
Bence de hiç bir anneye kizilmamali, Her anne kendi şartlarında en iyisini yapmaya çalışır eminim..
Ben henüz bir kaç gündü doğum yapali. Bebeğimi sürekli kucağıma alıp uzun süre göğsümde tutuyordum, baktim annem dedi ki kızım kucağına alıştıracaksın yatağına koy istersen.
Bırak alışsın anne dedim, sanki cokkk mu doğuracağız 2 tane 3 tane birak doya doya kucagimizda kalsin alışsın zaten en fazla kaç yıl böyle kucagimizda kalabilecekler ki dedim.
Bir baktim ki annem daldi duygulandi. Anladim o an neler hissettiğini
inşsallah bende bugün tok karnına tartıldım moralim bozuldu yarın inşallah güzel bir - olurİyi geceler kızlar yarın tartı herkesin yüzünü güldürür insAllah bu gece napicam hiç bilmiyorum oğlum uyusa da ben uyamam uyumamaliyim snrm ya dönerse üstüne hayırlısyla bı sabah olsaydı bu arada yarın tartıdan sonra ben farklı beslenme türüne gecicem kesin cunki bulgur çok kısıtlı olan bı yaşam biçimi bana hiç uymuyor ekmeği geçtim ama bulgur olmazsa olmazim benim 2-3 kasıkta olsa yemek beni daha mutlu ediuoe uykusuzluk yorgunluk insAllah tartimi etkilemez bugün sabah tartilmamistm çok az eksim vardı dün yine eksi görürüm insAllah
bence kullanisli biseye benziyoEki Görüntüle 2728577
Ayy eldiven siparişi vermistim geldi eldivenlerim kizlarr. Cok tatlislar kullanan var mi memnun musunuz. Bulaşık süngeri kullanmak beni cok rahatsiz ediyordu. Birde ellerim cok yiprandi. Ikisi bir arada olmuş cok sevdim
anladim canim
sagol canim
canim.listede olunca 3 gun oncesinden bulgur felan yemiyoruz26 Kasım Perşembe
10:30
1 ekmek 1 küp peynir (acil ilaç içmem lazımdı ayak üstü atıştırdım)
12:00 Kahvaltı
1 yumurta
2 Ceviz
1 krem peynir
3 zeytin
1 ekmek
16:00 Ara :1 muz 1 ceviz
19:00 :4 biber dolması (çok az bulgur var çoğunlukla kıyma) 3 kaşık yoğurt
2 .5 litre su spor yok
guzel canim afiyet olsunMENUM:
Ac karnına ödem suyu ile 1 kuru kayisi
9:30 kahve
11:00 2 dilim cavdar ekmegi, 2 dilim salam, 1 hasl. yumurta, 5 zeytin, 2 cecil peynir domates, 1tk tereyag
14:00 kayisi cayı, yarım muz
15:30 kahve 3 ceviz
17:15 Ali nazik, 1 kase Salata
2lt su
Spor 15dk leslie 45p
500 hoplama 50p
200 mekik 40p =toplam 135p
pirinc pilavi olmamis canim.persembe icin26 kasım prş
09.00
2 yumurta
Domates
Salatalık
14.00
3 kalık et yemeği
2 kaşık pirinç pilavı
17.00
1 kase yoğurt
3 kaşık kıymalı tarhana
1.5 lt su
30 dk leslie 90 p
40 dk Eliptic 160 p
60 squat 12 p
30 mekik 6 p
15 dk bölgesel 45 p
60 s plank 12
toplam: 325 p
Çrş spor
30 dk Eliptic 120 p
60 squat 12 p
30 mekik 6 p
15 dk bölgesel 45 p
60 s plank 12
Toplam: 195 p
salı spor
30 dk Leslie 90 p
Pnrrr-12
guzel canim26 Kasım Perşembe
Kahvaltı 9:00
2 yumurtadan omlet
Avuç içi kadar peynir
10 zeytin
1 k.fincsni ceviz
Çay
Öğle 14:00
2-3 kaşık brokoli çorbası
2-3 kaşık salata
2 kaşık yoğurt
2 kaşık menemen
Akşam 18:30
1 kepçe brokoli çorbası
1 kase menemen
Salata
Su 2.5 anca
Spor yok
İstediğim gibi bı menü olmadı oğlum çok huysuzdu alel acele yedim hep Allah tan yemeklerim hazırdı dünden
Canım senin bebiş kaç kilo, sadece anne sütü mü verıyosun, bızımkı minnoş kaldı ya , cok takmamaya calısıyorum da hareket etmeye basladgında ıyıce zayıflıcak dıyollaİyi geceler kızlar yarın tartı herkesin yüzünü güldürür insAllah bu gece napicam hiç bilmiyorum oğlum uyusa da ben uyamam uyumamaliyim snrm ya dönerse üstüne hayırlısyla bı sabah olsaydı bu arada yarın tartıdan sonra ben farklı beslenme türüne gecicem kesin cunki bulgur çok kısıtlı olan bı yaşam biçimi bana hiç uymuyor ekmeği geçtim ama bulgur olmazsa olmazim benim 2-3 kasıkta olsa yemek beni daha mutlu ediuoe uykusuzluk yorgunluk insAllah tartimi etkilemez bugün sabah tartilmamistm çok az eksim vardı dün yine eksi görürüm insAllah
Ne kadar oldu atlatalı? Koku okadar mı uzun süre geri gelmıyobenim sarmalarim genelde 2 kaşık bulgurlu oluyor canim. Bulgur dışında ne arasan var. Iç harci artsin diye lahana soğan kabak içini falan dogruyorum maksat dolma yemiş olayim sofrada. Nedeolsa korona tadımi kokumu götürdü
Varsın sevgiden şımarsın. Eskilerde o mantikta cok aman yüz verme şımarmasın lafini cok duyarim büyüklerden
Sağol canım
Aynenn bende de öyle oluyor canim.
Her yorumda bizden bir kesit var resmen. Benim annem de şu an sarılıp öpüyor. Belki de onlarin içinde de ukde kalmış bilemeyiz ki
Ağzı olan konuşuyor işte. Ben ücretli öğretmenlik yaptığım dönemde işin zorluğunu cok iyi anladim. Şu an evde iki cocukla uğraşamıyoruz insanlar nasil bunun farkında olmaz yada dediğim gibi ağzı olan konuşuyor hesabi
Erkek çocuk için aşağılanan kadinlara cok üzülüyorum bendeee
Aynennn olay 5 çocuk doğurmak değil aynen beni anneminde sıkça kullandığı bir laftır
Ben öyle durumlarda onu yapan insana direk soruyorum valla belki biraz utanir diye
Biliyorum bir an önce hedefine ulaşmak istiyorsun, hepimiz istiyoruz ama bazen de böyle kabul edip kendimizi cok hirpalamayalim. Gayet istikrarlı bir şekilde verdin canim 2 haftada böyle olsun.
Bence de hiç bir anneye kizilmamali, Her anne kendi şartlarında en iyisini yapmaya çalışır eminim..
Ben henüz bir kaç gündü doğum yapali. Bebeğimi sürekli kucağıma alıp uzun süre göğsümde tutuyordum, baktim annem dedi ki kızım kucağına alıştıracaksın yatağına koy istersen.
Bırak alışsın anne dedim, sanki cokkk mu doğuracağız 2 tane 3 tane birak doya doya kucagimizda kalsin alışsın zaten en fazla kaç yıl böyle kucagimizda kalabilecekler ki dedim.
Bir baktim ki annem daldi duygulandi. Anladim o an neler hissettiğini
Tobeee estafurullahhh gece kuşu senin kızİştahla yatağa gittim uyumak için benimki dikti kafayı
Oyuncaklara geldik dönüyor fink fink. Oyumu sabahlarızdan yana kullanıyorum
SormaTobeee estafurullahhh gece kuşu senin kız
Merhaba, hosbuldumHosgeldn, oteki takimlardn ayrilma sebebm neydi onu merak ettim
Al kuzum ben de işyerine geçince bulduğum tarifi atayımAynen mantikli bende duruluyorm illaki bi denemelik alicam begenmezsem kv gotururm begenirsem kvye yeni alirm gitcegmizde gotururm.
Aa cok mantikli bende alabiltm aslinda ya
Canım salep beni çok tutuyorNasıl dayanıyorsun
Kahveyi sütlü iç artık ya :))
Güselll
Bravo ortiiii
Güsellll uykusuz anne
Güzell daha neolcak
Sağol canımguzel canim
Bebiş 8 kg idi canım 4 ay kontrolünde bizimkine süt yarıyor sanırım azıcık önden gidiyor sadece anne sütü alıyor şu ara çok hareketli olunca biraz zayıfladı gibi hissediyorum bklm kusura bakma uykusuzluktan ekrana bakamadım gece gözlerim çok ağrıdı bulguru severim canım ben pirinç pilavı yasak olsa sadece hiç takmam ama bulgur aşırı severim insAllahCanım senin bebiş kaç kilo, sadece anne sütü mü verıyosun, bızımkı minnoş kaldı ya , cok takmamaya calısıyorum da hareket etmeye basladgında ıyıce zayıflıcak dıyolla
Bu gece sen nobettesım sohbet edelım ozmn :)) gecmıs olsun tekrar cabucsk ıyulesır ınsss.
Bulguru sevdıgınden mı sut yaptıgından mvazgecemıyosun? İnş eksı gelır yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?