Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuzenim kullanıyor hem kullanışlı baya hemde tek bulaşık değil tüpde tezgahta her yerde işe yarıyor

İyi geceler kızlar yarın tartı herkesin yüzünü güldürür insAllah bu gece napicam hiç bilmiyorum oğlum uyusa da ben uyamam uyumamaliyim snrm ya dönerse üstüne hayırlısyla bı sabah olsaydı bu arada yarın tartıdan sonra ben farklı beslenme türüne gecicem kesin cunki bulgur çok kısıtlı olan bı yaşam biçimi bana hiç uymuyor ekmeği geçtim ama bulgur olmazsa olmazim benim 2-3 kasıkta olsa yemek beni daha mutlu ediuoe uykusuzluk yorgunluk insAllah tartimi etkilemez bugün sabah tartilmamistm çok az eksim vardı dün yine eksi görürüm insAllah

Geçmiş olsun kuzum

inşsallah bende bugün tok karnına tartıldım moralim bozuldu yarın inşallah güzel bir - olur

bence kullanisli biseye benziyo
hayirli olsun:)
I Ilyusa seninki gibi bişe değil kuzum bak bu benim dediğim
anladim canim
sagol canim
hala gecmedi simdi yattim uyursam sabaha kafar gecer insallah

canim.listede olunca 3 gun oncesinden bulgur felan yemiyoruz
àma sen listede olmadigin icin guzel olmus
guzel canim afiyet olsun
pirinc pilavi olmamis canim.persembe icin
guzel canim

Canım senin bebiş kaç kilo, sadece anne sütü mü verıyosun, bızımkı minnoş kaldı ya , cok takmamaya calısıyorum da hareket etmeye basladgında ıyıce zayıflıcak dıyolla
Bu gece sen nobettesım sohbet edelım ozmn :)) gecmıs olsun tekrar cabucsk ıyulesır ınsss.
Bulguru sevdıgınden mı sut yaptıgından mvazgecemıyosun? İnş eksı gelır yarın

Ne kadar oldu atlatalı? Koku okadar mı uzun süre geri gelmıyo

Hosgeldn, oteki takimlardn ayrilma sebebm neydi onu merak ettim
Merhaba, hosbuldum
6. Takimdan hedef kiloma cok yakinken izne ayrilmak durumunda kaldim. İzne ayrilinca da bi daha donemedim kilo alinca. Uzerinden 2 yildan fazla zaman gecti.
5. Takimdayken de memleketteydim, cok zorlandim. Listeye girmek istemedim cesaret edemedigimden. Eve donunce de diyete adapte olamadim. Listeye girmemisken de takimi olumsuz etkilememek icin ciktim. Kasim basindan beri cok istiyorum, artik motiveyim ama kendi basima da yapamiyorum, ne aliyorum ne veriyorum.

Maasallah arkadaslar ne guzel sohbet etmissiniz.
Anneler konusunda ben de +1 diyorum.
Sevdigini biliyorum ama oylesine sarildigini, optugunu hatirlamiyorum. Canlari sagolsun. Dediginiz gibi zorluklarla buyutmusler. Annem buyukleri tarafindan hor gorulmemis, ama tabi onlar da sevgilerini fiziken gostermemisler, haliyle de bize yansitamiyorlar.

Aynen mantikli bende duruluyorm illaki bi denemelik alicam begenmezsem kv gotururm begenirsem kvye yeni alirm gitcegmizde gotururm.

Aa cok mantikli bende alabiltm aslinda ya
Al kuzum ben de işyerine geçince bulduğum tarifi atayım

Nasıl dayanıyorsun

Kahveyi sütlü iç artık ya :))

Güselll

Bravo ortiiii

Güsellll uykusuz anne

Güzell daha neolcak
Canım salep beni çok tutuyor
Salep dışındakileri yemesem bile dayanabilirsin gibiydi dün
Ya da tamamen perşembe psikolojisinden öyle hissettim

Sağol canım
Bebiş 8 kg idi canım 4 ay kontrolünde bizimkine süt yarıyor sanırım azıcık önden gidiyor sadece anne sütü alıyor şu ara çok hareketli olunca biraz zayıfladı gibi hissediyorum bklm kusura bakma uykusuzluktan ekrana bakamadım gece gözlerim çok ağrıdı bulguru severim canım ben pirinç pilavı yasak olsa sadece hiç takmam ama bulgur aşırı severim insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…