- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.961
oo fadimetoş gözlerime inanamıyorum
kaygana nerdeee??:26:ben mutfakta koca tv başında yakalanırsam anında kapatırım
sagol canım bende hangi sporu yapsam acama tenis mi oynasam seyretmesini severim aslında bizim burda açılsa giderimwuuuuww fadime abla bu bilgi senin için az önce okudum sürekli aynı egzersizi yapmak kilo verdirmiyomuş
kaygana büyük görümcemde hani kilolarımla dalga geçen. Başka dalga geçecek bir yerimi bulamadıklarından kiloma takmışlar bunlar .birde küçük görümcem istanbulda ötekiler uzak biri ankara biri adıyaman 2 si adana toplam 6 görümce var bendekaygana nerdeee??:26:
off çok kötü bir durum..çook eskiden bende böyle bir durum yaşamıştım..ananemin yanında yaşamak zorundaydım bir süre..hayatımın en kötü günleriydi..ama sana çık veya kal diyemiyorum yinede, en iyisini sen bilirsin canım..
oo 6 görümcemi?kaygana büyük görümcemde hani kilolarımla dalga geçen. Başka dalga geçecek bir yerimi bulamadıklarından kiloma takmışlar bunlar .birde küçük görümcem istanbulda ötekiler uzak biri ankara biri adıyaman 2 si adana toplam 6 görümce var bende
senin için herşeyin hayırlısı neyse o olsun canım..hastayım dedim niye beğendin len..kızdım sanabiraz kumar oynıcaz hayatla... şu an hiç önümü göremiyorum.... kendi küçük cennetimi kurucam dünyada... burdaki evide boş bırakmıyacam, baktık işler terso gidiyor geri dönecek bir kapım olsun demi ama, onuda bir arkadaş akıl etti sağolsun
]herkeşe günaydın mı desem tünaydınmı bilemiyorum ama bana sabah yeni oldu..akşam geç yattım , geç kalkdım..sabah sabahda çay içemiyorum, ancak geldim..
kaygana büyük görümcemde hani kilolarımla dalga geçen. Başka dalga geçecek bir yerimi bulamadıklarından kiloma takmışlar bunlar .birde küçük görümcem istanbulda ötekiler uzak biri ankara biri adıyaman 2 si adana toplam 6 görümce var bende
oo 6 görümcemi?..Allah düşmanımın başına vermesin..benim hiç görümcem yok, ama ben görümceyim nihahahha...
senin için herşeyin hayırlısı neyse o olsun canım..hastayım dedim niye beğendin len..kızdım sana
ev yapılı yemekler ne canım yazsana ben merakederim şimdi
gecmısolsun canım ya benimde şişti boğazlar soğuk sodadan
tam meyve dieti gibi olmuş sabah yediklerin olmasa
ehehe pasta nekiydi bende isterimmdünki menümü yazayım akşam acık bozdum ama dayanamadım
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
ara
1 yeşil elma
öğlen
beyaz peynirli omlet (hazırlıksız yakalandım dolapta ne varsa onu yedim )
1 dilim ekmek
ara
3 mandalina
akşam
2 köfte
ara
1 dilim pasta
1 bardak kahve
toplamda 50 dk spor
ehehe pasta nekiydi bende isterimm
selam kızlar istanbulda hava cok soğuk dısarı cıkıcam simdi akşama menüyü yazarım
oo maway yemek tarifi soruyon , pasta istiyon..anlayalım yaniehehe pasta nekiydi bende isterimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?