Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

wuuuuww fadime abla bu bilgi senin için az önce okudum sürekli aynı egzersizi yapmak kilo verdirmiyomuş
sagol canım bende hangi sporu yapsam acama tenis mi oynasam seyretmesini severim aslında bizim burda açılsa giderim

kaygana nerdeee??:26:
kaygana büyük görümcemde hani kilolarımla dalga geçen. Başka dalga geçecek bir yerimi bulamadıklarından kiloma takmışlar bunlar .birde küçük görümcem istanbulda ötekiler uzak biri ankara biri adıyaman 2 si adana toplam 6 görümce var bende

Günaydın kızlar, İstanbul'da hava bugün kapalı, sabah otobüsler tıklım tıklımdı bu yağmurda yürüdüm, sırılsıklam oldum, bir de üstüne elimdeki poşetin ipleri koptu aldım kucağıma poşeti mecburen şemsiyeyi de kapattım onca yolu yürüdüm, donuyorum şu an..

Bugünkü Menümü paylaşayım,
Sabah
1 tabak ev yoğurdu
2 küçük dilim çavdar ekmeği

Ara: Yok

Öğle
2 kepçe çorba
Yarım ya da 1 rosto köfte
Salata

Ara: 1 bardak cacık

Akşam
1 bardak light süt
1 yeşil elma.

Spor: 45 dk yürüyüş+45 dk spor

Selam beybiler,

ahanda soğuklar geldi.... yağmur lodos oooff... gene özlicez yazı....

dünkü detoks işe yaradı şişliğim indi gibi....

bu günkü menüm
sabah
1 dilim su böreği
1 nescafe 3in1

ara
3 kayısı
1 b yeşil çay

öğlen
1 kase yoğurt
1 elma
1 b y çay

ara
1 b yeşil çay

akşam
1 kase yoğurt
1 elma
1 b y çay

biraz kumar oynıcaz hayatla... şu an hiç önümü göremiyorum.... kendi küçük cennetimi kurucam dünyada... burdaki evide boş bırakmıyacam, baktık işler terso gidiyor geri dönecek bir kapım olsun demi ama, onuda bir arkadaş akıl etti sağolsun

oo 6 görümcemi?..Allah düşmanımın başına vermesin..benim hiç görümcem yok, ama ben görümceyim nihahahha...

senin için herşeyin hayırlısı neyse o olsun canım..hastayım dedim niye beğendin len..kızdım sana

offf Fadime ya 6 gorumce aman tanrim :84::84::84: ben olsam cildirirdim heralde

geçmiş olsun dimeyi unutmuşum herhalde..... yoksa ohh ne güzel olmuş baaabında beğenmedik herhalde

ev yapılı yemekler ne canım yazsana ben merakederim şimdi

gecmısolsun canım ya benimde şişti boğazlar soğuk sodadan

tam meyve dieti gibi olmuş sabah yediklerin olmasa

ev yapımı yemek derken mawaycim geçen hafta yediklerimden mesela etli nohut,kıymalı pırasa kavurması karnıbahr brokoli salatası gibi mesela bugünde içine 2 köfteyide eklediğim salata yedim gibi gibi yarınada kabak böreği yapıcam tarifi şçyle
3-4 kabak
1 yumurta
1 pk kabartma tozu
2-3 kaşık un
çeşitli baharat
kabakları rendele bütün malzemeyi karıştır borcama dök fırında pişir arzu edersen fırından almadan üzerine kaşar rendele

dünki menümü yazayım akşam acık bozdum ama dayanamadım
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek

ara
1 yeşil elma

öğlen
beyaz peynirli omlet (hazırlıksız yakalandım dolapta ne varsa onu yedim )
1 dilim ekmek

ara
3 mandalina

akşam
2 köfte

ara
1 dilim pasta
1 bardak kahve

toplamda 50 dk spor

ehehe pasta nekiydi bende isterimm

selam kızlar istanbulda hava cok soğuk dısarı cıkıcam simdi akşama menüyü yazarım

ahaha alemsiniz kızlar ya :)
şimdi ben bugun fazla yürüyemedim ama yine yarım saat filan yürüdüm

sabah

1 haşlama yumurta 1kk b.peynir 1 domates 2 salam 1 dilim tamtahıllı ekmek

ara

ufak 1 tane portakal

öğlen

1 kadınbudu kfte domates ayran 1 dilim ekmek

ara

çikolata yedim diet mavi yeşil 144 kaloriymiş

akşam

1kk b.peynir domates 3 zeytin 1 dilim ekmek

selam kizlar
burasi da cok soguk eskimo gibi giyiniyorum yine de usuyorum :2:

birkac gundur gram oynamiyor ona da sinirim bozuluyor neyse cumaya 2 gunum var daha

yarin bos gunum o yuzden temizlik yapilacak 1 haftadir elimi hicbir seye surmedim evin hali icler acisi esim de yardim edecek (yine en pis isleri ona yiktim mutfak banyo tuvalet ) sonra da sacimi boyayacak sonra da zaman kalirsa aksamustu kuafore goturecek kestireyim diyorum azicik uclardan. esim bu hafta tatil calismiyor ama yazik tatili burnundan geldi benim yuzumden

ama oh olsun beni sinir etti bu aksam turkce kursu vardi sirf arsenal maci var diye gitmemis eve bi geldim yan gelmis yatiyor bir de bana miy miy miy evden cikasim yok falan diyor en sevimli ifadesini takinmis hem de - sinir oldum, sanki ben mac oldugunu bilmiyorum sozde cok seviyordu turkceyi de bir an once ogrenecekti de bulbul gibi sakiyacakti daaa vs vs.. bu tembelin yuzunden cocuklarima turkce ogretemicem ben ileride, ona yaniyorum.

Selamlar kızlar, bugün İstanbul'da hava soğuk gibi ama güneş açmışş inşallah kış hep böyle geçer

Bugünkü Menümü paylaşayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 d.çavdar ekmeği
3-4 zeytin

(Sabah biraz fazla yedim ama yarım saat tempolu yürüyüş yaptım)

Ara: Yok

Öğle
2 kepçe çorba
Yarım porsiyon ıspanak
3-4 kaşık yoğurt

Ara: 2'si bir arada+1 yeşil elma

Akşam
1 elma+1 mandalina

Spor: 1 saat yürüyüş+45 dk spor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…