- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.681
Dikkatinden kaçmış demek ki kuzumTessekurler cnm kafam nerde acaba sonuca daha cok sevinebilrm ozaman
Yok kızbence şaka yapıyorsun
Hadi bismillah çok değil 10 kilo ne kibaşlangıç diyip bu haftaki kilom ile başlayayım .)
başlangıç : 27.11.2020
kg:69,9
hedef : 60
An maşallah canım nerelerden geldin çok az kalmış yaBen de bildirimimi yapayım artık kızlar
Benim için inanılmaz zor bi haftaydı
Düne kadar artıdaydım
Spor diyet etki etmiyordu
amaHandandandan ın dediği gibi onu da dinleyip erken kapatınca günü tartı sürpriz yaptı
geçen cuma : 61.2
Bugün:60.6
Fark:600 g
Yüzde : 0.980
son 3 inşallah
Kuzum çok ağır aksak gidiyor bence ilk fırsatta detaylı bir görünmen lazım senden çok daha düşük kilolu biri kaçamak yaparak hatta haftalık %1 civarı verebiliyor senin niye olmuyor anlamış değilimMrblar kızlar malesef tartı carşamba günü ile aynı değişmedi dün zor bı gundu
Geçen hafta: 88.3
Bu hafta: 88
Fark: -300
Yüzde: %0.339
Güzel başlangıç canım kilo farkını bi hafta önceki kilona bölüp 100 ile çarpıyorsun (1/73.1)*100 =%1.37Geçen hafta 73.1
Bu hafta 72.1
Aradaki fark -1
Yüzdeyi nasıl hesapladiğımızı unuttum
Helal sana elom balım kaymağım
Elo sarımsak ile ilgili bir şey okumuştum absürt gelebilir özelden yazayımÇok kötüyüm kizlar ya . Galiba çok kötü idrar yolu enfek. geçiriyorumkaç gündür ateşiydim ama bugün başka belirtiler de var. Bol su ve temizlik dışında önerebileceginiz bir şey var mi
Gidiyor sonuçta canım başlangıçta daha fazla gidebilirdi aslında ödem vs den ötürüGünaydın
Geçen hafta 66.1
Bu hafta 65.8
Fark _300
Afiyet olsun hak etmişsin hacıTartılır tartılmaz müdürüm çrş okula gidince öğretmenler günü için en sevdiğim dolgulu çikolatadan tutmuştu çantama atmıştım onu yedim
Genel olarak %1 ve üzeriBu hafta ki sonucumuz cok iyi değil mi sizce de. Listeden patatya kaldi bildirim yapmayanpapatya_2014 çiçeğim beni bırakıp gitmeden bi bildirimini yap bakalim görelim.
Ablanin da Allah yardimcisi olsun inşallah
Hahhh haa yoksa fitil olarak mi kullan diycenYeniden başlasın
Dikkatinden kaçmış demek ki kuzum
Yok kız
Hadi bismillah çok değil 10 kilo ne ki
An maşallah canım nerelerden geldin çok az kalmış ya
Kuzum çok ağır aksak gidiyor bence ilk fırsatta detaylı bir görünmen lazım senden çok daha düşük kilolu biri kaçamak yaparak hatta haftalık %1 civarı verebiliyor senin niye olmuyor anlamış değilim
Güzel başlangıç canım kilo farkını bi hafta önceki kilona bölüp 100 ile çarpıyorsun (1/73.1)*100 =%1.37
Helal sana elom balım kaymağım
Elo sarımsak ile ilgili bir şey okumuştum absürt gelebilir özelden yazayım
Gidiyor sonuçta canım başlangıçta daha fazla gidebilirdi aslında ödem vs den ötürü
Afiyet olsun hak etmişsin hacı
hadi insallah hedefine ulasirsinbaşlangıç diyip bu haftaki kilom ile başlayayım .)
başlangıç : 27.11.2020
kg:69,9
hedef : 60
harika canimmBen de bildirimimi yapayım artık kızlar
Benim için inanılmaz zor bi haftaydı
Düne kadar artıdaydım
Spor diyet etki etmiyordu
amaHandandandan ın dediği gibi onu da dinleyip erken kapatınca günü tartı sürpriz yaptı
geçen cuma : 61.2
Bugün:60.6
Fark:600 g
Yüzde : 0.980
son 3 inşallah
dunki brokolu sislik felan yapmi solabilirmi acaba canimMrblar kızlar malesef tartı carşamba günü ile aynı değişmedi dün zor bı gundu
Geçen hafta: 88.3
Bu hafta: 88
Fark: -300
Yüzde: %0.339
harika tebrikler canimGeçen hafta 73.1
Bu hafta 72.1
Aradaki fark -1
Yüzdeyi nasıl hesapladiğımızı unuttum
bosuna gitmmissin 6 kez wc ye
ya tuh gecmis olsun canim hic bilmiyorum ne iyi gelirÇok kötüyüm kizlar ya . Galiba çok kötü idrar yolu enfek. geçiriyorumkaç gündür ateşiydim ama bugün başka belirtiler de var. Bol su ve temizlik dışında önerebileceginiz bir şey var mi
eksiye gecmissin canimGünaydın
Geçen hafta 66.1
Bu hafta 65.8
Fark _300
yaa iraden icin tebrikler canimTartılır tartılmaz müdürüm çrş okula gidince öğretmenler günü için en sevdiğim dolgulu çikolatadan tutmuştu çantama atmıştım onu yedim
Hadiii sen de paylassss sendeeeGenel olarak %1 ve üzeri
Evet bi yerde okumuştum sarımsağın üzerine birkaç delik açıp fitil olarak kullanıldığınıHahhh haa yoksa fitil olarak mi kullan diycen
İnşallah canım biteydi artık iyidiAn maşallah canım nerelerden geldin çok az kalmış ya
Açmışındır sen 200 g vermiş olsan bile önümdesin zatenharika canimm
daha tartilamdim senle arayi actimmi merak ediyorum
Yani olabilir aslinda, enfeksiyonu tetiklemez mi acabaEvet bi yerde okumuştum sarımsağın üzerine birkaç delik açıp fitil olarak kullanıldığını
Şu alttaki daireye bakinca cok kiskandim. Haftaya 5 lerdrsin insallahİnşallah canım biteydi artık iyidi
Açmışındır sen 200 g vermiş olsan bile önümdesin zaten
Senndeeee
Ben de tekrarlayan mantardan muzdaribim günlük ped yüzünden başıma geldi onun içindi galiba sarımsak ama enfeksiyona da iyi gelebilir belki malum doğal antibiyotik bilemedim kuzumYani olabilir aslinda, enfeksiyonu tetiklemez mi acaba
Sen de istikrarla veriyorsun kuzum merak etme sen de göreceksin inşallahŞu alttaki daireye bakinca cok kiskandim. Haftaya 5 lerdrsin insallah
sen gelene kadar 6 lar dairesini sana bosaltiriz biz:))Şu alttaki daireye bakinca cok kiskandim. Haftaya 5 lerdrsin insallah
neden oluyor canım öyleKızlar yine evin interneti kesildi
Sabahtan beri telefondayım
Bugünki derslere de giremedim
biraz daha bekleyim
Ayyy insallahhhh. Şu cuma kaçamakları olmasa daha cok veririm de o beni mahvediyo. Gerçi bilmiyorum belki de o da vücut için sasirtma oluyor.Sen de istikrarla veriyorsun kuzum merak etme sen de göreceksin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?