- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.661
Geçen hafta 73.1
Bu hafta 72.1
Aradaki fark -1
Yüzdeyi nasıl hesapladiğımızı unuttum
Tebrikler kızlar süper eksi
hay Allah çok geçmiş olsun canımÇok kötüyüm kizlar ya . Galiba çok kötü idrar yolu enfek. geçiriyorumkaç gündür ateşiydim ama bugün başka belirtiler de var. Bol su ve temizlik dışında önerebileceginiz bir şey var mi
insAllah canımdün geceyi uykusuz geçirdin canım, haftaya daha iyi geleceğine inanıyorum
Yaa tüh geçmiş olsun cnmÇok kötüyüm kizlar ya . Galiba çok kötü idrar yolu enfek. geçiriyorumkaç gündür ateşiydim ama bugün başka belirtiler de var. Bol su ve temizlik dışında önerebileceginiz bir şey var mi
çok geçmiş olsun bol bol vitamin almaya çalışhay Allah çok geçmiş olsun canım
Tebrikler cnm eksi eksidir haftaya telafi edersin insAllahGünaydın
Geçen hafta 66.1
Bu hafta 65.8
Fark _300
AçlıktanAnam iyiki dedinaklim başımda değil
bravo ama bugüne kadar iradene hakim olup yememişsinTartılır tartılmaz müdürüm çrş okula gidince öğretmenler günü için en sevdiğim dolgulu çikolatadan tutmuştu çantama atmıştım onu yedim
Sağol canım. Bu hafta tatlı hiç yemedim.Tebrikler cnm eksi eksidir haftaya telafi edersin insAllah
Çikolata günüm cuma cmtbravo ama bugüne kadar iradene hakim olup yememişsin
Yaaa süpersin afiyet olsunTartılır tartılmaz müdürüm çrş okula gidince öğretmenler günü için en sevdiğim dolgulu çikolatadan tutmuştu çantama atmıştım onu yedim
Saol cnm Allah razı olsun amin insAllah cümlemizin evladıyla beraber
Hadi hyrlisi vücudunu en iyi sen tanirsnSağol canım. Bu hafta tatlı hiç yemedim.
Ters tepti sanırım. Maceraya girmeden devam edecem.
Tebrikler canim.Kilo bildirimim:
Gecen cuma: 68.5
Bugun: 67.7
Fark - 700gr
Yuzde: 1.022%Eki Görüntüle 2728854
Daha fazla bekliyordum ama bugun ölcu de aldım ve 3 haftadır kilo olark cok veremesemde incelme beni tatmin etti o yuzden cok mutluyummm
Yok kiz kahvalti dan sonra yazdım . Birden fenalastim yazamadim.Açlıktan
Geçmiş olsun kuzum ya
Su da içiyorsun halbuki di mi
Imm afiyet olsun. Bende doğum günü pastamdan bide sabah milföy yapmıştım ondan yedimTartılır tartılmaz müdürüm çrş okula gidince öğretmenler günü için en sevdiğim dolgulu çikolatadan tutmuştu çantama atmıştım onu yedim
Üfff hiç birinin de tadi yok zaten niye yiyorsammmTebrikler canim.
Yok kiz kahvalti dan sonra yazdım . Birden fenalastim yazamadim.
Su içmiyorum buara bazen 2 bazen 1.5
Ama 3 içmeden bu enfeksiyonu atamam.
Imm afiyet olsun. Bende doğum günü pastamdan bide sabah milföy yapmıştım ondan yedim
Ayy bugün sonuçlar iyi gibiiii
Benim de sonn 100 gr kaldi6 tuvalete girişim
Tebrikler kuzum az kaldıKilo bildirimim:
Gecen cuma: 68.5
Bugun: 67.7
Fark - 700gr
Yuzde: 1.022%Eki Görüntüle 2728854
Daha fazla bekliyordum ama bugun ölcu de aldım ve 3 haftadır kilo olark cok veremesemde incelme beni tatmin etti o yuzden cok mutluyummm
Eksi eksidir canım. Önemli olan devamlı gitmesiMrblar kızlar malesef tartı carşamba günü ile aynı değişmedi dün zor bı gundu
Geçen hafta: 88.3
Bu hafta: 88
Fark: -300
Yüzde: %0.339
Tebrik ederim canımGeçen hafta 73.1
Bu hafta 72.1
Aradaki fark -1
Yüzdeyi nasıl hesapladiğımızı unuttum
Tebrikler kuzum devam
Tebrik ederim canım eksi önemliGünaydın
Geçen hafta 66.1
Bu hafta 65.8
Fark _300
Hakkaten kız madem tat yok sürekli kereviz kemirÜfff hiç birinin de tadi yok zaten niye yiyorsammm
Öyle tabi hayırlısı bu hafta gider insAllahEksi eksidir canım. Önemli olan devamlı gitmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?