Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayyyy evet di mi yaaa
bilmiş ben
sağdaki daha büyük görünüyor bence

vaaaayyyy şahane canım tebrikler
Sen acaba olayi mi anlamadin. Yemeklerde de küçük tabak seçmeniz gözünüze daha cok geleceği için daha doyurucu olur diyi küçük tabağı doldurun gözünüz doysun, mideniz doymasa da olur diyi

MaşAllah

Sen acaba olayi mi anlamadin. Yemeklerde de küçük tabak seçmeniz gözünüze daha cok geleceği için daha doyurucu olur diyi küçük tabağı doldurun gözünüz doysun, mideniz doymasa da olur diyi
anacım bu kadar uykusuz, yorgun bi kadını bu kadar zor şeylerle ne yoruyorsun yaaa şöyle açık açık yazsana be yaa
ps: bilmiş ben artı bi de üstüne üste çıkıyor

Evet bi yerde okumuştum sarımsağın üzerine birkaç delik açıp fitil olarak kullanıldığını
Acır kız yakar sarımsak bi de sarımsağın içindeki besinlere bakmak lazım. Direkt kalın bağırsağa gideceği için sindirilmeden tekrar çıkabilir. Ben tabi makattan girişten bahsediyorum. Vajinadan bahsediyorsan öyle bi şey tavsiye etmem E ela_2019
Ayyy insallahhhh. Şu cuma kaçamakları olmasa daha cok veririm de o beni mahvediyo. Gerçi bilmiyorum belki de o da vücut için sasirtma oluyor.
Bence yapmak gerekir ama benim gibi b.kunu çıkarmadan mümkünse
ah bu sefer korumayi becersem:)
Sporla yak canım
gecen cuma 60.5
bu cuma 60.1
fark -400
yuzde %0.661Eki Görüntüle 2728992
Gayet iyi benden önce finishtesin muhtemelen
Ama hakkımı yemeyim iyi yakaladım
bu gidisle denizbenimadim benden once olacak gibi duruyo

Tebrik ederim canım çok iyi gitmiş demek ki sen de iyi yiyorsun ki kısınca baya uçmuş

Birlikte mezun olmuştunuz :))
eceboce gelde sizi birbirinize kertelim

Korktuğumuz olmadı şükürler olsun.
%1 yapmışsın neredeyse, tebrik ederim
Haftaya 5 lerdesin

Bu hafta ki sonucumuz cok iyi değil mi sizce de. Listeden patatya kaldi bildirim yapmayan papatya_2014 çiçeğim beni bırakıp gitmeden bi bildirimini yap bakalim görelim.
Ablanin da Allah yardimcisi olsun inşallah
Canım ben bunhafta sağlıktan dolayı izin istiyorum. Bildirimimi yapayım ama çok çok erken aaatte tartıldım wc olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…