- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.721
Sen acaba olayi mi anlamadin. Yemeklerde de küçük tabak seçmeniz gözünüze daha cok geleceği için daha doyurucu olur diyiayyyy evet di mi yaaa
bilmiş ben
sağdaki daha büyük görünüyor bence
vaaaayyyy şahane canım tebrikler
MaşAllahMerhaba tekrar
Geçen Hafta 74.3
Bu hafta 71.9
Fark :2.4
Yüzde:3,2
*Yüzdeyi yanlış hesaplamış olabilirim şimdi hemen yemek hazırlamam lazım öğleden sonra da zümre toplantısı var sevincimi geniş geniş sizinle paylaşacağım inşallah
anacım bu kadar uykusuz, yorgun bi kadını bu kadar zor şeylerle ne yoruyorsun yaaa şöyle açık açık yazsana be yaaSen acaba olayi mi anlamadin. Yemeklerde de küçük tabak seçmeniz gözünüze daha cok geleceği için daha doyurucu olur diyiküçük tabağı doldurun gözünüz doysun, mideniz doymasa da olur diyi
Acır kız yakar sarımsakEvet bi yerde okumuştum sarımsağın üzerine birkaç delik açıp fitil olarak kullanıldığını
Bence yapmak gerekir ama benim gibi b.kunu çıkarmadan mümkünseAyyy insallahhhh. Şu cuma kaçamakları olmasa daha cok veririm de o beni mahvediyo. Gerçi bilmiyorum belki de o da vücut için sasirtma oluyor.
Sporla yak canımah bu sefer korumayi becersem:)
Gayet iyi benden önce finishtesin muhtemelen
bu gidisledenizbenimadim benden once olacak gibi duruyo
Tebrik ederim canım çok iyi gitmiş demek ki sen de iyi yiyorsun ki kısınca baya uçmuşMerhaba tekrar
Geçen Hafta 74.3
Bu hafta 71.9
Fark :2.4
Yüzde:3,2
*Yüzdeyi yanlış hesaplamış olabilirim şimdi hemen yemek hazırlamam lazım öğleden sonra da zümre toplantısı var sevincimi geniş geniş sizinle paylaşacağım inşallah
bencede cok iyi gidiyosun:))Gayet iyi benden önce finishtesin muhtemelen
Ama hakkımı yemeyim iyi yakaladım
Bu hafta fenaydı vallabencede cok iyi gidiyosun:))
Birlikte mezun olmuştunuz :))eceboce katılıyorum canım, çünkü kiloların da bi süre sonra seni mutsuz etmeye başlayacak ve sanıyorum ki bu mutsuzluk rahatsızlığını daha da çok tetikleyecek
görüntüden ziyade artık sağlık için önemli canım
toparla kendini ve yarından itibaren başla
Tartı üzerinde tarih ve nick yazılı bir kağıt olması lazım.Eki Görüntüle 2729004 resimsiz göndermiştim tekrar göndereyim
Geçen cuma 74,3
Bu Cuma 71,9
Fark 2,4
Yüzde 3,2
Beyaz Leylak
Eksin 800 Gr canım, tebrik ederimKilo bildirimim:
Gecen cuma: 68.5
Bugun: 67.7
Fark - 700gr
Yuzde: 1.022%Eki Görüntüle 2728854
Daha fazla bekliyordum ama bugun ölcu de aldım ve 3 haftadır kilo olark cok veremesemde incelme beni tatmin etti o yuzden cok mutluyummm
Beyaz oje işe yarar mı acaba bilemedimAaa aman kendine bir şey olmamış şükür komşum da mum yakmış üstünde böyle bir yanık vardı geçirememişti mobilyacıya verip boyatmıştı
İzin hakkın var canım problem yok ama dönüşte artı olarak listeye giremiyorsunHandandandan U UcanSupurge kızlar ben izne ayrılmak istiyorum mümkün mü bı daha izin hakkım var mı tekrar ne zmn girebilirim
Korktuğumuz olmadı şükürler olsun.Ben de bildirimimi yapayım artık kızlar
Benim için inanılmaz zor bi haftaydı
Düne kadar artıdaydım
Spor diyet etki etmiyordu
amaHandandandan ın dediği gibi onu da dinleyip erken kapatınca günü tartı sürpriz yaptı
geçen cuma : 61.2
Bugün:60.6
Fark:600 g
Yüzde : 0.980
son 3 inşallah
İnşallah canım teşekkür ederim ayrıca dediğin gibi tartı sürpriz yaptıKorktuğumuz olmadı şükürler olsun.
%1 yapmışsın neredeyse, tebrik ederim
Haftaya 5 lerdesin
Onu biliyorum cnmİzin hakkın var canım problem yok ama dönüşte artı olarak listeye giremiyorsun
Gözün aydın cnm kolay gelsinİnternet halloldu şükür.
Birazdan sabahki derslerin telafisini yapmaya başlayacağım.
Ara ara gelirim yine
Yokk bebeğim ben yapamam senin listeyi. Maydanoz da yiyemem ben kendi smoothie me devam edeyim en iyisi.
Tahmin etmiştim. Bantlasaniz mi hatta siyah bant olsa daha iyi olur.
Uyumasi için uğraşma bence. Her türlü sinirin bozulacak zaten o yuzden onu serbest birak.
Immmmm bayilirimmm. Kırmızı kırmızı.
Bende 15 günlük hazirliyorum. 1 ay boyunca farkli şeyler bulamam galiba
Ayyy hadi hayırlısı. Biz de 3 aylikken evde yaptirmistik. Düşündüğüm gibi kötü olmadi. 2. Gün toparlandi.
Çekme dolaplar biraz dağıldı mi cok geriliyorum ben yaaa.
Benimmmm deeee. Bende bi ara denedim haftalik yemin ettim ama aşırı gerildim. O yüzden hiç bana gore degil
Ayyy ser bir sofra otur yere. Ben bazen yerde bazen masada valla hiç o işkenceyi yapamam kendime
Canım ben bunhafta sağlıktan dolayı izin istiyorum. Bildirimimi yapayım ama çok çok erken aaatte tartıldım wc olmadanBu hafta ki sonucumuz cok iyi değil mi sizce de. Listeden patatya kaldi bildirim yapmayanpapatya_2014 çiçeğim beni bırakıp gitmeden bi bildirimini yap bakalim görelim.
Ablanin da Allah yardimcisi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?