Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dimi ama

inşallah kuzum

Kuzum çok ağır aksak gidiyor bence ilk fırsatta detaylı bir görünmen lazım senden çok daha düşük kilolu biri kaçamak yaparak hatta haftalık %1 civarı verebiliyor senin niye olmuyor anlamış değilim
Ben daha önce verdiğimde istikrarlı olarak yoğun spor yapıyordum cnm haftanin 6 günü o zmn bile uçuk rakamlar veremiyordum tabi kacamaklara rağmen ama ekside oluyordum şu an spor yapamıyorum o zmn ki gibi tabi o enerjim yok metabolizmam yavaslamistr belki bütün değerlerim normal cunki guatr insülin direnci tiroid hepsi olması gerektiği gibi
dunki brokolu sislik felan yapmi solabilirmi acaba canim
Bilmiyorum kı cnm

Hoş geldin canım. Bu sayfayı kaldıkça daha çok seveceksin bence çünkü zamanla göreceksin ki herkesin kalbi çok güzel
Evet enerjiniz cok guzel, sohbet akinca gruba daha adapte oluyorsun
Seni alalım sahalara artık

Seviye -1 ile başlatalım
Seviyelerden bahsediyorsunuz, daha once duymamistim. Nedir bu seviyeler
Anladım cnm, hosgeldin diyeyim ozaman insallah burda kalici olursn :)
Ben pınar 27 yasindaym bi oglum var mezuniyete az kaldi inşallah
Hosbuldum canim
Memnun oldum
2 grup yazinca sanki gruptan gruba geziyormusum gibi oldu, 6. Takimda 5 ayda verdim aslinda ama burada aldigim kilolari verip mezun olmak istiyorum yaza kadar.
Sen insallah hemen mezun olursun, sirani bize verirsin

Canım ayrıldığın takımda devam etmen daha doğru olur aslında neden ayrılmıştın 6. Takımdan ?
6. Takimdan 2018 agustos ayinda izne ayrilmistim. Uzerinden cok gectigi icin de donmek istemiyorum tekrar. 5. Takimdan izin degil de tamamen ayrildim. Bir turlu adapte olamadim memlekette oldugumdan, listeye de girmek istememistim, belki o sebeple de alisamamis olabilirim. Her iki takimdan ayrilma sebebim ayni sayilir aslinda. İkisinde de memleketteydim, yazdan yaza gidiyorum ve gidince de 2 ay civari kaliyorum, beni cok zorluyordu. Bu kez yaza cok varken gruba girmek istedim ki temmuza kadar insallah verebileyim. Tabi kaptandan ses cikmadi, gruba direkt daldim ama ihtiyac var mi yok mu bilmiyorum

Ayyy insallahhhh. Şu cuma kaçamakları olmasa daha cok veririm de o beni mahvediyo. Gerçi bilmiyorum belki de o da vücut için sasirtma oluyor.
canım ama şöyle düşün haftanın bi günü kendimize izin vermezsek bi süre sonra gözümüz döner ve daha büyük zarar veririz diyetimize bence
o yüzden bence böylesi daha iyi

ah bu sefer korumayi becersem:)
benim yaptığım hatayı yapıp mezun olduktan sonra buradan uzaklaşmazsan bence korursun canım

eşit kiii

Tamam canım bekliyoruz bakalım hanginiz önce mezun olacak yoksa Yasemin ve benim gibi beraber mi mezun olacaksınız?
ayyyyy mezuniyet, bi an önce görsek o günleri
gecen cuma 60.5
bu cuma 60.1
fark -400
yuzde %0.661Eki Görüntüle 2728992
tebrikler canım

Evett yaa cok haklisin.
Canim eşit zaten de, sen eşit görüyor musun yoksa bi taraf daha mi büyük geliyor

Evett yaa cok haklisin.
Canim eşit zaten de, sen eşit görüyor musun yoksa bi taraf daha mi büyük geliyor
ayyyy evet di mi yaaa
bilmiş ben
sağdaki daha büyük görünüyor bence

vaaaayyyy şahane canım tebrikler

cok iyii masallahh tebrikler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…