- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.701
tuh kotu olmusKızlar yine evin interneti kesildi
Sabahtan beri telefondayım
Bugünki derslere de giremedim
Ayyy evettt yaaa. Siz mezun oluyorsunuzzz. Kendimi üniversitede gibi hissettim siz son sınıf ben 1. Sinifsen gelene kadar 6 lar dairesini sana bosaltiriz biz:))
ah bu sefer korumayi becersem:)Ayyy evettt yaaa. Siz mezun oluyorsunuzzz. Kendimi üniversitede gibi hissettim siz son sınıf ben 1. Sinif
dimi amaYeniden başlasın
Dikkatinden kaçmış demek ki kuzum
Yok kız
Hadi bismillah çok değil 10 kilo ne ki
An maşallah canım nerelerden geldin çok az kalmış ya
Kuzum çok ağır aksak gidiyor bence ilk fırsatta detaylı bir görünmen lazım senden çok daha düşük kilolu biri kaçamak yaparak hatta haftalık %1 civarı verebiliyor senin niye olmuyor anlamış değilim
Güzel başlangıç canım kilo farkını bi hafta önceki kilona bölüp 100 ile çarpıyorsun (1/73.1)*100 =%1.37
Helal sana elom balım kaymağım
Elo sarımsak ile ilgili bir şey okumuştum absürt gelebilir özelden yazayım
Gidiyor sonuçta canım başlangıçta daha fazla gidebilirdi aslında ödem vs den ötürü
Afiyet olsun hak etmişsin hacı
inşallah kuzumhadi insallah hedefine ulasirsin
harika canimm
daha tartilamdim senle arayi actimmi merak ediyorum
dunki brokolu sislik felan yapmi solabilirmi acaba canim
harika tebrikler canim
bosuna gitmmissin 6 kez wc ye
tebrikler canim:)
ya tuh gecmis olsun canim hic bilmiyorum ne iyi gelir
insalalh hemen atlatirsin
eksiye gecmissin canim
yaa iraden icin tebrikler canim
Çok kötü olmuş canım yaKızlar yine evin interneti kesildi
Sabahtan beri telefondayım
Bugünki derslere de giremedim
Vaktimiz var kuzum bekleyebilirizbiraz daha bekleyim
size gore 2 saat gerideyim
tartiliyorum birazdan daha fazla bekleyemiycemÇok kötü olmuş canım ya
Vaktimiz var kuzum bekleyebiliriz
Tamam canım bekliyoruz bakalım hanginiz önce mezun olacak yoksa Yasemin ve benim gibi beraber mi mezun olacaksınız?tartiliyorum birazdan daha fazla bekleyemiycem
hem susadim hem aciktim
bu gidisleTamam canım bekliyoruz bakalım hanginiz önce mezun olacak yoksa Yasemin ve benim gibi beraber mi mezun olacaksınız?
Ben daha önce verdiğimde istikrarlı olarak yoğun spor yapıyordum cnm haftanin 6 günü o zmn bile uçuk rakamlar veremiyordum tabi kacamaklara rağmen ama ekside oluyordum şu an spor yapamıyorum o zmn ki gibi tabi o enerjim yok metabolizmam yavaslamistr belki bütün değerlerim normal cunki guatr insülin direnci tiroid hepsi olması gerektiği gibiKuzum çok ağır aksak gidiyor bence ilk fırsatta detaylı bir görünmen lazım senden çok daha düşük kilolu biri kaçamak yaparak hatta haftalık %1 civarı verebiliyor senin niye olmuyor anlamış değilim
Bilmiyorum kı cnmdunki brokolu sislik felan yapmi solabilirmi acaba canim
Kilona göre süper cnm
Evet enerjiniz cok guzel, sohbet akinca gruba daha adapte oluyorsunHoş geldin canım. Bu sayfayı kaldıkça daha çok seveceksin bence çünkü zamanla göreceksin ki herkesin kalbi çok güzel
Seviyelerden bahsediyorsunuz, daha once duymamistim. Nedir bu seviyelerSeni alalım sahalara artık
Seviye -1 ile başlatalım
Hosbuldum canimAnladım cnm, hosgeldin diyeyim ozaman insallah burda kalici olursn :)
Ben pınar 27 yasindaym bi oglum var mezuniyete az kaldi inşallah
6. Takimdan 2018 agustos ayinda izne ayrilmistim. Uzerinden cok gectigi icin de donmek istemiyorum tekrar. 5. Takimdan izin degil de tamamen ayrildim. Bir turlu adapte olamadim memlekette oldugumdan, listeye de girmek istememistim, belki o sebeple de alisamamis olabilirim. Her iki takimdan ayrilma sebebim ayni sayilir aslinda. İkisinde de memleketteydim, yazdan yaza gidiyorum ve gidince de 2 ay civari kaliyorum, beni cok zorluyordu. Bu kez yaza cok varken gruba girmek istedim ki temmuza kadar insallah verebileyim. Tabi kaptandan ses cikmadi, gruba direkt daldim ama ihtiyac var mi yok mu bilmiyorumCanım ayrıldığın takımda devam etmen daha doğru olur aslında neden ayrılmıştın 6. Takımdan ?
canım ama şöyle düşün haftanın bi günü kendimize izin vermezsek bi süre sonra gözümüz döner ve daha büyük zarar veririz diyetimize benceAyyy insallahhhh. Şu cuma kaçamakları olmasa daha cok veririm de o beni mahvediyo. Gerçi bilmiyorum belki de o da vücut için sasirtma oluyor.
benim yaptığım hatayı yapıp mezun olduktan sonra buradan uzaklaşmazsan bence korursun canımah bu sefer korumayi becersem:)
eşit kiii
ayyyyy mezuniyet, bi an önce görsek o günleriTamam canım bekliyoruz bakalım hanginiz önce mezun olacak yoksa Yasemin ve benim gibi beraber mi mezun olacaksınız?
tebrikler canım
Evett yaa cok haklisin.canım ama şöyle düşün haftanın bi günü kendimize izin vermezsek bi süre sonra gözümüz döner ve daha büyük zarar veririz diyetimize bence
o yüzden bence böylesi daha iyi
benim yaptığım hatayı yapıp mezun olduktan sonra buradan uzaklaşmazsan bence korursun canım
eşit kiii
ayyyyy mezuniyet, bi an önce görsek o günleri
tebrikler canım
ayyyy evet di mi yaaaEvett yaa cok haklisin.
Canim eşit zaten de, sen eşit görüyor musun yoksa bi taraf daha mi büyük geliyor
vaaaayyyy şahane canım tebriklerMerhaba tekrar
Geçen Hafta 74.3
Bu hafta 71.9
Fark :2.4
Yüzde:3,2
*Yüzdeyi yanlış hesaplamış olabilirim şimdi hemen yemek hazırlamam lazım öğleden sonra da zümre toplantısı var sevincimi geniş geniş sizinle paylaşacağım inşallah
cok iyii masallahh tebrikler canimMerhaba tekrar
Geçen Hafta 74.3
Bu hafta 71.9
Fark :2.4
Yüzde:3,2
*Yüzdeyi yanlış hesaplamış olabilirim şimdi hemen yemek hazırlamam lazım öğleden sonra da zümre toplantısı var sevincimi geniş geniş sizinle paylaşacağım inşallah
benimde 2.mezuniyetim olacakbenim yaptığım hatayı yapıp mezun olduktan sonra buradan uzaklaşmazsan bence korursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?