- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.741
Sagol cnmbeyaz sprey boyalar var ondan dene bence
vayy tebrikler canim:
o sicak bisey koydugunda buhar gibi iz oluyo onu gecirmek icin yapiliyo ama buna ise yaramaz bence
6 mii
sabaha kadar tutuyonmu yoksa
aynen bende oyle:))
tebrikler canim.harika
eline saglik canim
tebrikler bu arada 1.lik icin:)
harikaatebrikler canim:)
Ozaman baslangicin hayirli olsunn :)başlangıç diyip bu haftaki kilom ile başlayayım .)
başlangıç : 27.11.2020
kg:69,9
hedef : 60
Supersinnn insallah benimde son 3Ben de bildirimimi yapayım artık kızlar
Benim için inanılmaz zor bi haftaydı
Düne kadar artıdaydım
Spor diyet etki etmiyordu
amaHandandandan ın dediği gibi onu da dinleyip erken kapatınca günü tartı sürpriz yaptı
geçen cuma : 61.2
Bugün:60.6
Fark:600 g
Yüzde : 0.980
son 3 inşallah
Eksidesn sonuct tebrkler cnm haftaya daha iyi olur umarmMrblar kızlar malesef tartı carşamba günü ile aynı değişmedi dün zor bı gundu
Geçen hafta: 88.3
Bu hafta: 88
Fark: -300
Yüzde: %0.339
Tebrkler cnm cok iyi ama bidhakine resimli at olrmu :)Geçen hafta 73.1
Bu hafta 72.1
Aradaki fark -1
Yüzdeyi nasıl hesapladiğımızı unuttum
Superr tebrkler cnm cok iyi
Ayy gecms olsn insallah degildir ya :/Çok kötüyüm kizlar ya . Galiba çok kötü idrar yolu enfek. geçiriyorumkaç gündür ateşiydim ama bugün başka belirtiler de var. Bol su ve temizlik dışında önerebileceginiz bir şey var mi
Tbrklee cnm az da olsa eksi sonuctaGünaydın
Geçen hafta 66.1
Bu hafta 65.8
Fark _300
Benimdee oyle artk bide boyle deniym baklmÇikolata günüm cuma cmt
Ayy kotu olms ya ama gelms sanrm sonradn sevindmKızlar yine evin interneti kesildi
Sabahtan beri telefondayım
Bugünki derslere de giremedim
Cok mantıklı cnm uyguliycam bikere dha duymustm. Bide renklerle vardı kirmizu dha cok aciktiriyor yesil de doygunluk veriyordu sanrm bilincaltına.
Tebriklwr cnm haftay 5 ler geliyorrr belkide yarin :)
Insallah olursn cnm sende mezun hayirlisi, la :) kaptan yazsim bakalm ne diycekEvet enerjiniz cok guzel, sohbet akinca gruba daha adapte oluyorsun
Seviyelerden bahsediyorsunuz, daha once duymamistim. Nedir bu seviyeler
Hosbuldum canim
Memnun oldum
2 grup yazinca sanki gruptan gruba geziyormusum gibi oldu, 6. Takimda 5 ayda verdim aslinda ama burada aldigim kilolari verip mezun olmak istiyorum yaza kadar.
Sen insallah hemen mezun olursun, sirani bize verirsin
6. Takimdan 2018 agustos ayinda izne ayrilmistim. Uzerinden cok gectigi icin de donmek istemiyorum tekrar. 5. Takimdan izin degil de tamamen ayrildim. Bir turlu adapte olamadim memlekette oldugumdan, listeye de girmek istememistim, belki o sebeple de alisamamis olabilirim. Her iki takimdan ayrilma sebebim ayni sayilir aslinda. İkisinde de memleketteydim, yazdan yaza gidiyorum ve gidince de 2 ay civari kaliyorum, beni cok zorluyordu. Bu kez yaza cok varken gruba girmek istedim ki temmuza kadar insallah verebileyim. Tabi kaptandan ses cikmadi, gruba direkt daldim ama ihtiyac var mi yok mu bilmiyorum
Woww tebrikler muhtesem sonucMerhaba tekrar
Geçen Hafta 74.3
Bu hafta 71.9
Fark :2.4
Yüzde:3,2
*Yüzdeyi yanlış hesaplamış olabilirim şimdi hemen yemek hazırlamam lazım öğleden sonra da zümre toplantısı var sevincimi geniş geniş sizinle paylaşacağım inşallah
Sukur cnmİnternet halloldu şükür.
Birazdan sabahki derslerin telafisini yapmaya başlayacağım.
Ara ara gelirim yine