Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım listeye girmek istiyorsun ama bildirimin kurallara uygun değil

Ah bi bilsen neler neler yapılıyor, aklın hayalin durur

Muhtemelen eksidesindir.
Eve geçme şansın olursa 8 'den önce yeniden bildirim yapar mısın canım

Kız idrar yolu ditorum makat nerden çıktı
Soğan suyu kaynatayim belki faydasi olur.
Maydonoz çayı iç, geçmiş olsun canım
Maydanoz sütü mu etkiler canim. Zaten az yiyorum.
Kısmetin kapalı bacım.
Bir ben çektim seni yerlere bir papatya
Valla sahıpsızz kaldim. Benimle eş olan kaçıyo anlamadim ki var mi izne cikmak isteyip te cikamayan gelsinnn
Allah senin diline düşmekten korusun beni, amin
Hahhhh ha şimdi bu iyi mi kötü mu
Senin kilodandaki emzirmeyen biri 3 lt tüketmesi lazım.
Sen emziriyorsun.
3.5-4 lt
Beni dinlemiyorsun
Ben bu hafta nerdeyse 2 litreyle verdim kilomu. 1 değil 2 veriyorum aslinda. Cumadan aldığım 1 ve sonradan verdiğim 1. Spor yok su yok. Sadece yediklerim
Sen 1.sınıf değilsin canım uzattın sadece
Sorma şu 3 ayima cok üzülüyorum 3 ay kaybim var resmen 3 demek mezun olmam demek

Bu defa bırakmayacaksın değil mi, korkuttun biraz beni

Çok değil halledersin canım

Kaç kg kaç haftalık doğdu cnm Kızım 36 haftalık 2750 Gr doğmuştu bebekligi öyle aman aman kilolu değildi 1 yaştan sonra biraz göbeği çıkmıştı
37 haftada 2900 dogdu canım 1 hafta yogunbakımda kaldı 2700 olarak cıkarmıstık hast den . Şimdi 6 aylık 6700 kg

4 lt çok fazla cnm ya bunun yanında bitki çayı çay falan içiyoruz herşeyin fazlası zarar diye düşünüyorum ben
Katılıyorum , diyetısyenım suyy cok içmenım hem diyete hem de sütün kslitesını olumsz etkuleyecegını soylemişti, hele ki gece su ıcmek cok sıkıntılı yanlışmış , emzırmete kalkıyorsak tabı abartmamak kaydıyla ıcebılırz

Canım hayırdır sorum ne gecmıs olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…