- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.781
aynen kaptan valla sohbetin bi ucundan tutup ben de kaynalayım diyorum ama ben yazana kadar 68. konuya geçmiş oluyorlar.Vicdansızlar
Bu kadar sayfa yazışılır mı
Canım listeye girmek istiyorsun ama bildirimin kurallara uygun değilMerhaba tekrar
Geçen Hafta 74.3
Bu hafta 71.9
Fark :2.4
Yüzde:3,2
*Yüzdeyi yanlış hesaplamış olabilirim şimdi hemen yemek hazırlamam lazım öğleden sonra da zümre toplantısı var sevincimi geniş geniş sizinle paylaşacağım inşallah
Ah bi bilsen neler neler yapılıyor, aklın hayalin durur
Hala gelmemiş
Muhtemelen eksidesindir.Kızlar ben sağlıktan dolayı izine çıkmak istiyorum. Sabah çok çok erken tartıldım hatta wc ye bile gidemedim hemen hastaneye gelmem gerekiyordu.
cuöa:70.1
Bugün:70.4
Fark:+300
Kısa bi süre sonra yine buradayım
Niye artısın canımGecen cuma 74.8
Bu cuma 74.9
Fark +100
Arti olan yuzde nasil hesaplaniyor bilmiyorum
Başınız sağolsun canım, kim vefat ettiAnnemler geldiler sabah cekmistim fotoyu ama atmaya firsatim olmadi.
Esimle babam cenazeye gittiler . aradaki boslukta paylasiyim dedim
Kilo bildirimini göremediminşaallah canım. gerçi kaptan bana cevap vermiyor, özelden de msj attım. ama ben zorla kabul ettiricem kendimi kapıdan bacadan
Kız idrar yolu ditorum makat nerden çıktıAcır kız yakar sarımsakbi de sarımsağın içindeki besinlere bakmak lazım. Direkt kalın bağırsağa gideceği için sindirilmeden tekrar çıkabilir. Ben tabi makattan girişten bahsediyorum. Vajinadan bahsediyorsan öyle bi şey tavsiye etmem E ela_2019
Bence yapmak gerekir ama benim gibi b.kunu çıkarmadan mümkünse
Sporla yak canım
Gayet iyi benden önce finishtesin muhtemelen
Ama hakkımı yemeyim iyi yakaladım
Tebrik ederim canım çok iyi gitmiş demek ki sen de iyi yiyorsun ki kısınca baya uçmuş
Maydanoz sütü mu etkiler canim. Zaten az yiyorum.Maydonoz çayı iç, geçmiş olsun canım
Valla sahıpsızz kaldim. Benimle eş olan kaçıyo anlamadim kiKısmetin kapalı bacım.
Bir ben çektim seni yerlere bir papatya
Hahhhh ha şimdi bu iyi mi kötü muAllah senin diline düşmekten korusun beni, amin
Ben bu hafta nerdeyse 2 litreyle verdim kilomu. 1 değil 2 veriyorum aslinda. Cumadan aldığım 1 ve sonradan verdiğim 1. Spor yok su yok. Sadece yediklerimSenin kilodandaki emzirmeyen biri 3 lt tüketmesi lazım.
Sen emziriyorsun.
3.5-4 lt
Beni dinlemiyorsun
Sorma şu 3 ayima cok üzülüyorum 3 ay kaybim var resmen 3 demek mezun olmam demekSen 1.sınıf değilsin canım uzattın sadece
Bu defa bırakmayacaksın değil mi, korkuttun biraz benikırmızı karakteri ilk defa duydum
6. takımdan izne ayrıldım ama bi daha dönemedim kilo aldığımdan. takımda 5 ay kaldım, hedef kiloma az kala izne ayrıldım. nahsettiğim 2018 yılı. üzerinden epey geçince tekrar aynı takıma başlamak istemedim. izne ayrılma sebebim ise 5. takımdan ayrılma sebebimle aynı. yazları memlekette oluyorum 2 ay civarı, aşırı zorlanıyorum. 5. takımda listede değildim zaten, o zaman da memlekette olduğumdan listeye girmek istemedim, cesaret edemedim. 1 buçuk ay kaldım sanırım 5 takımda belki daha az. eve döndüğümde de diyete adapte olamamıştım. daha fazla takımı etkilememek için ayrıldım. bir de 5. takımda motive olamadım. 5. takıma temmuz sonu girdim sanırım. eylülde de ayrıldım diye hatırlıyorum. kasım başından beri çok istiyorum diyete başlamak ama tek başıma olmuyor. ne alıyorum ne veriyorum. gruptan çok güzel enerji aldım. uygun gördüğün zaman listeye girerim. temmuzda yine memlekete gideceğim. gitmeden bu kez bu gruptan mezun olmak istiyorum. çok kararlıyım. yaza bırakmamalıyım
13 kiloyu inşallah en geç nisana kadar vermek istiyorum.
37 haftada 2900 dogdu canım 1 hafta yogunbakımda kaldı 2700 olarak cıkarmıstık hast den . Şimdi 6 aylık 6700 kgÇok değil halledersin canım
Kaç kg kaç haftalık doğdu cnm Kızım 36 haftalık 2750 Gr doğmuştu bebekligi öyle aman aman kilolu değildi 1 yaştan sonra biraz göbeği çıkmıştı
Suyu artırırsan etkilemez canımMaydanoz sütü mu etkiler canim. Zaten az yiyorum.
Nasıl bir üyesavar isen artıkValla sahıpsızz kaldim. Benimle eş olan kaçıyo anlamadim kivar mi izne cikmak isteyip te cikamayan gelsinnn
Neyse çift dikiş olsun seninki de :))Sorma şu 3 ayima cok üzülüyorum 3 ay kaybim var resmen 3 demek mezun olmam demek
Katılıyorum , diyetısyenım suyy cok içmenım hem diyete hem de sütün kslitesını olumsz etkuleyecegını soylemişti, hele ki gece su ıcmek cok sıkıntılı yanlışmış , emzırmete kalkıyorsak tabı abartmamak kaydıyla ıcebılırz4 lt çok fazla cnm ya bunun yanında bitki çayı çay falan içiyoruz herşeyin fazlası zarar diye düşünüyorum ben
AminnnnnnSelam kızlar
Bugün okula gittim,işlerim uzadı üç saat kadar,eve geldim benim minik kızım aglamaktan helak olmuşrabbim hiç bir evladı annesiz,hiç bir anneyi evlatsiz bırakmasın
Stress gırıyorum ya , bırıktıkce:))) cogunu atlıyor okuyamıyor bile olabilirimSon 1 saattir burada olamayanlara 4 sayfa mesaj biriktirdim
Biraz da onların içi açılsın okuya okuya
Canım hayırdır sorum ne gecmıs olsunnKızlar ben sağlıktan dolayı izine çıkmak istiyorum. Sabah çok çok erken tartıldım hatta wc ye bile gidemedim hemen hastaneye gelmem gerekiyordu.
cuöa:70.1
Bugün:70.4
Fark:+300
Kısa bi süre sonra yine buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?