- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.761
Çok acelecisin, sende mi kırmızı karakterlisin yoksainşaallah canım. gerçi kaptan bana cevap vermiyor, özelden de msj attım. ama ben zorla kabul ettiricem kendimi kapıdan bacadan
65-66 da takıldın kaldın sanki, birşeylwri değiştirmen lazım galibaGünaydın
Geçen hafta 66.1
Bu hafta 65.8
Fark _300
Çok değil halledersin canımGecen cuma 74.8
Bu cuma 74.9
Fark +100
Arti olan yuzde nasil hesaplaniyor bilmiyorum
Kaç kg kaç haftalık doğdu cnm Kızım 36 haftalık 2750 Gr doğmuştu bebekligi öyle aman aman kilolu değildi 1 yaştan sonra biraz göbeği çıkmıştıSagol canım bulgurcular
Ya benım kız zayıf ta nedenını bulmaya calısoyorum, yanlış bişey mi yapıyorum dite,gercı zatenkucuk dogdu , o eğride sıkıntı yokmuş ,sagol canım tosununu öprrimmmm
Kısmetin kapalı bacım.Bu hafta ki sonucumuz cok iyi değil mi sizce de. Listeden patatya kaldi bildirim yapmayan @papatya_2014 çiçeğim beni bırakıp gitmeden bi bildirimini yap bakalim görelim.
Ablanin da Allah yardimcisi olsun inşallah
Hayır içiyorum cnm suyu sadece dün 2.5 lt oldu 3 lt geçiyor sürekli su yeterli sıkıntı başka bişey snrmSuyu hala artıramadın galibayoksa tıkır tıkır gitmesi lazım
Aynı şekilde, farkı yokÇok değil halledersin canım
Senin kilodandaki emzirmeyen biri 3 lt tüketmesi lazım.Hayır içiyorum cnm suyu sadece dün 2.5 lt oldu 3 lt geçiyor sürekli su yeterli sıkıntı başka bişey snrm
Bi bilsem canımneden oluyor canım öyle
Sen 1.sınıf değilsin canım uzattın sadeceAyyy evettt yaaa. Siz mezun oluyorsunuzzz. Kendimi üniversitede gibi hissettim siz son sınıf ben 1. Sinif
Mezunları göndermiyorum artık, mecburen koruyacaksınızah bu sefer korumayi becersem:)
Neyseki %0.5 i geçmişsin yoksa dilime düşerdin.
4 lt çok fazla cnm ya bunun yanında bitki çayı çay falan içiyoruz herşeyin fazlası zarar diye düşünüyorum benSenin kilodandaki emzirmeyen biri 3 lt tüketmesi lazım.
Sen emziriyorsun.
3.5-4 lt
Beni dinlemiyorsun
Yaşın 20 'lerde...Ben daha önce verdiğimde istikrarlı olarak yoğun spor yapıyordum cnm haftanin 6 günü o zmn bile uçuk rakamlar veremiyordum tabi kacamaklara rağmen ama ekside oluyordum şu an spor yapamıyorum o zmn ki gibi tabi o enerjim yok metabolizmam yavaslamistr belki bütün değerlerim normal cunki guatr insülin direnci tiroid hepsi olması gerektiği gibi
Çay ve kahva diuretiktir, yani vücudun kendi suyununda atılmasını sağlar.4 lt çok fazla cnm ya bunun yanında bitki çayı çay falan içiyoruz herşeyin fazlası zarar diye düşünüyorum ben
kırmızı karakteri ilk defa duydumÇok acelecisin, sende mi kırmızı karakterlisin yoksa
Bu arada 6. ve 5. takımlardan neden ayrıldın canım
Seviyelerden bahsediyorsunuz, daha once duymamistim. Nedir bu seviyeler
Sağol canımSüpersin
Tebrik ederim canım
İlk sayfadaki takım kurallarımızı kabul ediyorsan kendini takımla içselleştirip azimli ve disiplinli olacaksan katılabilirsin canım.6. Takimdan 2018 agustos ayinda izne ayrilmistim. Uzerinden cok gectigi icin de donmek istemiyorum tekrar. 5. Takimdan izin degil de tamamen ayrildim. Bir turlu adapte olamadim memlekette oldugumdan, listeye de girmek istememistim, belki o sebeple de alisamamis olabilirim. Her iki takimdan ayrilma sebebim ayni sayilir aslinda. İkisinde de memleketteydim, yazdan yaza gidiyorum ve gidince de 2 ay civari kaliyorum, beni cok zorluyordu. Bu kez yaza cok varken gruba girmek istedim ki temmuza kadar insallah verebileyim. Tabi kaptandan ses cikmadi, gruba direkt daldim ama ihtiyac var mi yok mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?