Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Diyet bol su olmadan istenen sonucu vermez canım.

Emzirenlerin de suyu 0.5 -1 lt fazla içmesi lazım.

Günlük tüketilmesi gereken su miktarı = Kilo ×0.033

Sonra buna emzirme kaynaklı 0.5 -1 lt de eklenecek...

Bilimsel veriler bunlar, formül de dahil.

harika canim tebrikler

insallah canim:))

insallah ama bugun kofte felan yiycem oyuzden yarin icin bilmiyom:)

benimdeee

dogum.yaptimi ablan canim

cok degilmis artin:)

basiniz sagolsun canim kim vefat etti

sagol canim

bizde diyek ozaman
De tabi ya , senın bundan sonraki yegane hefefin bizleri gazlamak olsun grubumuzun fıstıgıııı

Evet katılıyorum , ama o 0.5-1 litreyi diğer ıceceklerden alıyoruz,yani şahsen ben oyle , tamamen su degıl 4 litre ,onu anlatmaya calıstım kaptanım . Ornek:3 litre su , yarım litre ayran , yarım litre meyve suyu,cay,süt vs

epey sertmiş kuralları. 2 yıl önce özellikle yasak listesini uygulamıştım ama tabi ahmet apanın olduğunu bilmeden. ketojenik yapıyordum o ara.
İlk sayfadaki takım kurallarımızı kabul ediyorsan kendini takımla içselleştirip azimli ve disiplinli olacaksan katılabilirsin canım.

Takım sorumluğu ve disiplin olmazsa olmazımız
kendimi disipline etmek için girmek istiyorum takıma. inşallah başaracağım.
Kilo bildirimini göremedim
senden cvp gelmeyince ne yapacağımı bilemedim ama tartılmıştım. foto çekmedim ama, haftaya fotoyla atarım.
68.2
takımdan ayrılma sebeplerim memleket bahsettiğim gibi. yaza kadar evdeyim. evde olup da keyfi ayrılmadım kaptanım. Allah hastalık vermediği sürece, virüs falan inşallah izin de almayı düşünmüyorum çünkü sütten ağzım yandı artık. inşallah hedefe kadar devam.
Bu defa bırakmayacaksın değil mi, korkuttun biraz beni

Yaşın 20 'lerde...
Emzirmenin ilk 6 ayındasın.
Yani metabolizman muhteşem ötesi
Kan değerlerinde sıkıntı yoksa menülerin, menülerinin saatleri, su miktarını sorgulamak lazım

Çay ve kahva diuretiktir, yani vücudun kendi suyununda atılmasını sağlar.

Normal çayı sudan sayma hatta eksi su olarak kabul et.

Geçen bir yazı paylaşmıştım bununla ilgili
Bu hafta menülerim gayet iyiydi bence saat olarakta çok geç değildi yatış saatimi düşünürsek ben yazın bile 3-3.5 lt anca icebilen biriyim şu an 4 çok uçuk geliyor o yüzden tuvaletten çıkamıyorum ki öyle de
37 haftada 2900 dogdu canım 1 hafta yogunbakımda kaldı 2700 olarak cıkarmıstık hast den . Şimdi 6 aylık 6700 kg
Erken doğduğu için çok normal cnm kızınin kilosu bence hastanede sariliktan yatmıştı kızımda 2.500 olarak çıkmıştık yeteri kadar beslenemedigi için çok normal Rabb'im sağlık versin de bence orta seviyede gitsin yeterli kilo her zmn sıkıntı dün sünnetçimiz güldü kilolu bı bebek neyse ki kurtarır sıkıntı olmaz yoksa yapmazdım dedi
Bilmiyorum ben emzirirken hiç gitmedim diyetisyene emzirmeye kalınca yarım bardak bı bardak arası içerim bende bı kaç kez

Hala gelmemiş bildirim yapıp kaçıvermiş
Evet yaaa
azıcık gaza gelse ya
eceboce mmmm canımm hadi kalk gel seni bekliyoruz

Selam kızlar
Bugün okula gittim,işlerim uzadı üç saat kadar,eve geldim benim minik kızım aglamaktan helak olmuşrabbim hiç bir evladı annesiz,hiç bir anneyi evlatsiz bırakmasın
ahhh kuzum benimm
amin canım

çünkü anası kılıklı, çünkü obur

kaptanım bir kaç saat buralarda olamayabilirim, çocuklara kek yapacagım. akşam yemeği, 19da canlı dersim var 2 ders. sonra kızımla kitap okuma yarışması yapıyoruz yemekten sonra vs. derken arada bakarım. bir de dediğimi gibi senden cvp gelmeyince kahvaltıyı iyi yapmadım. menümü yazmaya yarın başlasam olur mu? illa bugun dersen akşam yemeği yemeyerek dengelerim.

Bugün kaçamak günümüz olduğu için bugünden başlayabilirsin menü yazmaya.
Kızın kaç yaşında okuma yarışı yapıyorsunuz.
Branşını da merak ettim.
Yaptığın kekten kaç dilim yiyeceksin
Şimdilik sorular bu kadar :))

gecen cuma 60.5
bu cuma 60.1
fark -400
yuzde %0.661Eki Görüntüle 2728992
Az kaldı az
B Niran yazmış canım alıntı yapmışım
Çooookkk iyi
Vajinadan canım dediğim ama kendi üzerimde denemediğim bir şey şimdi eloşumun başına iş açar maçar aman
Handandandan U UcanSupurge kızlar ben izne ayrılmak istiyorum mümkün mü bı daha izin hakkım var mı tekrar ne zmn girebilirim
Kuzum herhalde ilk iznin ayrılırsın sorun yok da zaten listede olsan olmasan sen hep takımdasın hamilelikte bile çok fazla almadan tamanladın
Beyaz oje işe yarar mı acaba bilemedim
ton farkı olur bence
Dikkat et kendine canım bekliyoruz seni çok gecikme
Gecen cuma 74.8
Bu cuma 74.9
Fark +100
Arti olan yuzde nasil hesaplaniyor bilmiyorum
Haticeeee ne oliyi yine geri vites mi
Sen pammıkk dedıkce gaza gelıom
Pammık pammık o değil Azerice de öyle söylüyoruz ya hoşuma gidiyor pammuğ veya pammığ gibi
65-66 da takıldın kaldın sanki, birşeylwri değiştirmen lazım galiba
O bir psikolojik sınır Efenim
Selam kızlar
Bugün okula gittim,işlerim uzadı üç saat kadar,eve geldim benim minik kızım aglamaktan helak olmuşrabbim hiç bir evladı annesiz,hiç bir anneyi evlatsiz bırakmasın
Ah kuzum benim ya ilk ayrılıklar çok zor oluyor
Son 1 saattir burada olamayanlara 4 sayfa mesaj biriktirdim
Biraz da onların içi açılsın okuya okuya
O ben oluyorum

Benim deee, kızımı pammıkkk diye sevıom garee

Geçen cuma: 73.3
Bu cuma: 72.4
Fark: 0.9
Yüzde: 1.227
Tebrikler canım ama ben saçlarımı bile ağırlık diye düşünüyorum herşeyi çıkarıyorum
Günaydın kızlar
tartı için bekliyorum biraz daha sabah uyandığımda su içtim
Sabahla öğlene doğru 200 300 Gr farkediyor denedim sabah 7 buçukta 300 Gr daha fazlaydım
Tebrikler
Kızlar bebeğim tütsü ile masayı yakmış, bunun bir çözümü var mıdır sizce

Eki Görüntüle 2728837
Kaptanım benim de aklıma sprey boya geldi
Eki Görüntüle 2728825
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 74.6
Fark -1.2
Yüzde % 1.583
Tebrikler
Günaydın kızlar
Ben sabitim
69.1
Eser yenenlerin bir sözü vardı sabitsen kilo almamışsındır kilo almadıysan bu bir başarıdır
Tebrikler
Spor listesi Sonuclar

1. @Pnrrr-20 (1.115puan)

2. denizbenimadim (985 puan)
3. @medine66 (750 puan)

Tebrikler kizlar

Maşallah kızlar size bir de hepinizin küçük çocukları var sizleri görünce kendime çok kızıyorum
Eki Görüntüle 2728869
Geçen hafta 86
Bu hafta 84.6
Fark 1.400gr
Tebrikler
Haftanın zorluğuna rağmen eksidesin maşallah sana tebrikler
Mrblar kızlar malesef tartı carşamba günü ile aynı değişmedi dün zor bı gundu
Geçen hafta: 88.3
Bu hafta: 88
Fark: -300
Yüzde: %0.339
Moral bozmak yok
Geçen hafta 73.1
Bu hafta 72.1
Aradaki fark -1

Yüzdeyi nasıl hesapladiğımızı unuttum
Tebrikler canım yaşından dolayı metabolizman daha hızlı bu avantajı kullanmalısın pes etme
Eki Görüntüle 2728891
Bende bildirimimi yapayim.
Geçen cuma 71.8
Bugun 70.8
Fark 1
Yüzde 1.393
Tebrikler
Çok kötüyüm kizlar ya . Galiba çok kötü idrar yolu enfek. geçiriyorum kaç gündür ateşiydim ama bugün başka belirtiler de var. Bol su ve temizlik dışında önerebileceginiz bir şey var mi
Ben de kronik artık.Maydonoz suyu,soğan suyu gibi şeyler deneyebilirsin ama hiç biri çektiğin ağrıyı dindirmiyor.Ayaklarından sıcak suyu eksik etme.Geçmiş olsun
Tartı üzerinde tarih ve nick yazılı bir kağıt olması lazım.

Eksin çok güzel tebrik ederim
Kağıt mı bunu ilk defa duyuyorum

Vajinadan canım dediğim ama kendi üzerimde denemediğim bir şey şimdi eloşumun başına iş açar maçar aman
Olmaz balım
Sarımsak besin ve sindirim siteminde parçalanabilir ancak
Vajinal giriş boşaltım sistemine ve üreme kanalına bağlıdır orda napıcak ya rahme gider ya idrar torbasına sonrası meçhul

Son düzenleme:
Sorma kız hamıleyken sac kestırmedım,oncesınde bi 6 ay kestirmemişimdir ,sonrası zatwn korona kuafore gıdemedım derken saçlar belimde , 1 kg düşebılırmıyız kaptanım sacları :)) N niran

Kuzum herhalde ilk iznin ayrılırsın sorun yok da zaten listede olsan olmasan sen hep takımdasın hamilelikte bile çok fazla almadan tamanladın
ya ben takımdan ayrılamam o kesin hepinizi seviyorum gitmem bı yere ama kış da geldi evde istediğim gibi hareket olmuyor spor yapamıyorum yazın hiç olmazsa rutin günlük yürüyüşüm vardı şimdi o da yok olmuyor nedense bı normal şartlarda böyle menülerle daha fazla eksi görmem gerekirdi sadece 300 Gr gitti biraz free takilayim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…