Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

..çocukların??..hani?nerdeee??..Allah iyiliğini versin fulya..kız senin için türkçe kursuna yazılmış eniştemiz, bir de ona temizlikmi yaptırıyorsun utanmadankötü fulya ..sen o mübarek insanı var ya pamuklara sar, el üstünde tut..bir dediğini iki etme falan filan..benim kocam bırak benim için dil öğrenmeyi , mutfaktan suyu binbir nazla getiriyo bee..

Son düzenleyen: Moderatör:

yok öyle kursa gidecek diye kaytarmak biraz yüz verince astarını istiyor bunlar :)

Hatunlar bir kötüyüm bir kötüyüm neremi üşüttüğüme karar veremedım. Sinüzit ile kulak iltihabım da arttı. Sırtımdan felaket ağrıyor. Belim şişti. Platinlerin batması da cabası :/

geçmiş olsun seng..platin nerende ??ayrıyeten sen öğrencimisin..

sabah

1kk peynir 1 dilim ekmek domates 2 salam

ara

10 fındık

ğle

1 piliç pane 1 dilim ekmek salata

ara

2si biarada nescafe

akşam

kepekli 2 sosisli makarnamı yedim:S

gidermii bu kilolar bilemiorum boyle
seng geçmişolsun canım yat dinlen inş.yarın daha iyi olursun canım

yok öyle kursa gidecek diye kaytarmak biraz yüz verince astarını istiyor bunlar :)
dogru soyluyorsun

mubarek insan
off hem de ne bicim yaptirdim hoppisim super bi gundu esim kalkar kalkmaz temizlige giristi daha ben hatirlatmadan yirim ya her yeri sildi supurdu cekmeceleri bosaltti yeniden katlayip yerlestirdi (cok daginiktir yalniz o cekmeceler 2 gunde eski haline doner)
sonra da benim dip boyami yapti
ama bu her hafta olan bisey degil tembelin tekidir tek iyi huyu bana hayir demez verdigim isi yapar o da yetiyor bana zaten

9 da burda olucam bakalım kaç kişi var hep ben yokmuşum gibime geliyor
bu günlerde bir markanın iç çamaşırını satıyorum katologu gezdirim işaretleyip getirtiyorum
markanın baş harfleri pier

kız sen o enişteye sıkı sıkı sarıl, sakın bırakma..türkiye de yok onlardan, daha buraya gelmedi henüz..e hep bir adım geriden takip ediyoruz ya , o yüzden..dışardan gelen olursa bende kızlarıma sipariş ederim hahahahh

saol canım.
Platin sırtımda. Omuriliğimde eğrilik vardı :/
öğrenci sayılırım. Lise geçen yıl bitti üniversiteye hazırlanıyorum
kursamı gidiyorsun?evde olsan daha sık görüşürüz çünkülüm..

nerde bu millet ben birazdan kalkıp ev işimi yapıp bebek görmeye gidicem
fadime fadimeee sabah uğruyorsun sonra araki bulasın ..sonra bi afra bi tafra..az gelde konuşalım daa

Bsrmhmmt yakaladım :) senin şu tartı işini paylaşım alanında bir konuşalım. Lütfen takip et bugün.

anlıyorum canımda hevestir kırılıyor işte napsın garibim :):):)):)

menülere yorum yazılamsı bencede gerekli canım doğruyu yanlışı görmek açısından :) ama ben yazmaya korkar oldum. diyetisyenin verdiği menü ye ye ye itmiyor tıka basa şişiyorum tartıda ++++++ görücem bu gidişle söylediğimde bana yağ parçalıyorsun biraz kilo alır geri verirsin dedi. bilir kişidir diye seste çıkaramadım anacım 1700 kalori demiş ben daha 1200 ü zor yapıyorum

Ay maway gaza getirdi beni :) hatunlar sıkı yönetim kuralım. Kilo vermeyenleri ben çıtır çıtır yiyeceğim

çıtır çıtır yiyeceğim derken :) hani bildiğimiz 90-60-90 lık çıtırlardanmı :):):):) yoksa böyle tavada kızartılıp yenilesi türdenmi :)

herkese uzuuuuuunnn bir aradan sonra merhabalar kızlar nasılsınız?? ben çok kötüyüm grip miyim değilmiyim çözemedim regl oldum şişkinlik ayrı vuruyor sancım ayrı baş ağrısı ayrı vuruyor soğuk buralar ankarada kar var buzzzzzz tutuyorum evden dışarı çıkamıyorum pazar günü arkadaşımın doğum günü vardı pasta yedim 1 dilim pazarteside konya gezisine gittim 2 tane şeker pare yedim doktora söz verdim diye yemiycektim şeker güya... ama toparladım regl regl idmana gidicem bu akşam öle kala yapıcam artık.. spora tam gaz devam o yağlar parçalanacak o tartıda - görülecek bu haftaaa....

herkese uzuuuuuunnn bir aradan sonra merhabalar kızlar nasılsınız?? ben çok kötüyüm grip miyim değilmiyim çözemedim regl oldum şişkinlik ayrı vuruyor sancım ayrı baş ağrısı ayrı vuruyor soğuk buralar ankarada kar var buzzzzzz tutuyorum evden dışarı çıkamıyorum pazar günü arkadaşımın doğum günü vardı pasta yedim 1 dilim pazarteside konya gezisine gittim 2 tane şeker pare yedim doktora söz verdim diye yemiycektim şeker güya... ama toparladım regl regl idmana gidicem bu akşam öle kala yapıcam artık.. spora tam gaz devam o yağlar parçalanacak o tartıda - görülecek bu haftaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…