- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.981
..çocukların??selam kizlar
burasi da cok soguk eskimo gibi giyiniyorum yine de usuyorum :2:
birkac gundur gram oynamiyor ona da sinirim bozuluyorneyse cumaya 2 gunum var daha
yarin bos gunum o yuzden temizlik yapilacak 1 haftadir elimi hicbir seye surmedim evin hali icler acisiesim de yardim edecek (yine en pis isleri ona yiktim mutfak banyo tuvalet ) sonra da sacimi boyayacak sonra da zaman kalirsa aksamustu kuafore goturecek kestireyim diyorum azicik uclardan. esim bu hafta tatil calismiyor ama yazik tatili burnundan geldi benim yuzumden
ama oh olsun beni sinir etti bu aksam turkce kursu vardi sirf arsenal maci var diye gitmemiseve bi geldim yan gelmis yatiyor bir de bana miy miy miy evden cikasim yok falan diyor en sevimli ifadesini takinmis hem de - sinir oldum, sanki ben mac oldugunu bilmiyorum sozde cok seviyordu turkceyi de bir an once ogrenecekti de bulbul gibi sakiyacakti daaa vs vs.. bu tembelin yuzunden cocuklarima turkce ogretemicem ben ileride, ona yaniyorum.
..çocukların??..hani?nerdeee??..Allah iyiliğini versin fulya..kız senin için türkçe kursuna yazılmış eniştemiz, bir de ona temizlikmi yaptırıyorsun utanmadan kötü fulya ..sen o mübarek insanı var ya pamuklara sar, el üstünde tut..bir dediğini iki etme falan filan..benim kocam bırak benim için dil öğrenmeyi , mutfaktan suyu binbir nazla getiriyo bee..
geçmiş olsun seng..platin nerende ??ayrıyeten sen öğrencimisin..Hatunlar bir kötüyüm bir kötüyümneremi üşüttüğüme karar veremedım. Sinüzit ile kulak iltihabım da arttı. Sırtımdan felaket ağrıyor. Belim şişti. Platinlerin batması da cabası :/
yok öyle kursa gidecek diye kaytarmak biraz yüz verince astarını istiyor bunlar :)
dogru soyluyorsunyok öyle kursa gidecek diye kaytarmak biraz yüz verince astarını istiyor bunlar :)
..çocukların??..hani?nerdeee??..Allah iyiliğini versin fulya..kız senin için türkçe kursuna yazılmış eniştemiz, bir de ona temizlikmi yaptırıyorsun utanmadan kötü fulya ..sen o mübarek insanı var ya pamuklara sar, el üstünde tut..bir dediğini iki etme falan filan..benim kocam bırak benim için dil öğrenmeyi , mutfaktan suyu binbir nazla getiriyo bee..
geçmiş olsun seng..platin nerende ??ayrıyeten sen öğrencimisin..
kız sen o enişteye sıkı sıkı sarıl, sakın bırakma..türkiye de yok onlardan, daha buraya gelmedi henüz..e hep bir adım geriden takip ediyoruz ya , o yüzden..dışardan gelen olursa bende kızlarıma sipariş ederim hahahahhmubarek insan
off hem de ne bicim yaptirdim hoppisim super bi gunduesim kalkar kalkmaz temizlige giristi daha ben hatirlatmadan yirim ya her yeri sildi supurdu cekmeceleri bosaltti yeniden katlayip yerlestirdi (cok daginiktir yalniz o cekmeceler 2 gunde eski haline doner)
sonra da benim dip boyami yapti
ama bu her hafta olan bisey degil tembelin tekidir tek iyi huyu bana hayir demez verdigim isi yapar o da yetiyor bana zaten
kursamı gidiyorsun?evde olsan daha sık görüşürüz çünkülüm..saol canım.
Platin sırtımda. Omuriliğimde eğrilik vardı :/
öğrenci sayılırım. Lise geçen yıl bitti üniversiteye hazırlanıyorum
fadime fadimeee sabah uğruyorsun sonra araki bulasın ..sonra bi afra bi tafra..az gelde konuşalım daanerde bu millet ben birazdan kalkıp ev işimi yapıp bebek görmeye gidicem
oiy yok busracim oyle biseyben de ilk geldigimde eskiler haric kimse benimle konusmuyordu ama zaman zaman oluyor oyle seyler yani paylasimlar herkese hitap etmeyebiliyor o zaman sadece konuya hakim olanlar cevapliyor vs vs. kimse bilerek ve isteyerek oyle birsey yapmaz asla. moralini bozma boyle ufak tefek seylere
1 yılı geçti senle tanışıyoruz ece şaka gibi:) evet özellikle yaz akşamları çok yazardın:)
zaten buna benzer bir dietim var benimde :)zamanla menülerimi gördükçe anlarsın canım:)
zaten menü yazdıkca insan örnek alıyor arkdaşının menülerini burda çok faydalı
çok güzel kaç kilosun toplamda kaç kilo verdin bu zamana kadar
çok haklısın insan yazıyor yazıor bakıor hiç tınlıyan olmuyor o topikte durmuor ki fazla okuyup gidiyor bence en azından sohbetetmesek bile menülerimize yorum etsek yine muhabbet cıkar bize
iyi çalışmalar canım görüşürüz
Ay maway gaza getirdi beni :) hatunlar sıkı yönetim kuralım. Kilo vermeyenleri ben çıtır çıtır yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?