Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayır kırılmam samimi söylüyorum gerçekten çok şaşırdığım için yazdım evet moralim bozuldu çünkü hiç beklemiyordum kağıt olayı yüzünden listeye giremediğim.Önemli değil yazı dili normal iletişim gibi olmuyor yazdıklarımı benim sesim ve mimiklerimden duymadığınız için mesaj sert geldi galiba öyle değil duygu paylaşımı benimki.Ayrıca sizde benim gibi düşünmezmiydiniz aynı durumda olsak ne bileyim şaşırdım yani.

Niran sence bu enfeksiyon neden benim omuzlarimi boynumubu kadar etkiledi resmen dövülmüş gibiyim yaa
Enfeksiyon böbreklerine kadar ilerlediyse sırt ağrısı yapar canım

Magnezyum eksikliğinden de olabilir bu ağrılar

Afiyet olsun canım güzel menü
27 Kasım Cuma
13:45 1 peynirli gözleme
17:00 1 mandalina
18:30. 1 kase şehriye çorbası +salata +yoğurt
20:00 Elmalı kurabiye 2 adet (haftalardır özlemini çektiğim)
Su 2 lt spor yok
Kacamakli olmuş baya Afiyet olsun cnm

günaydın canım çocukların dersi mi var :)
Ever canim. İkisininkide ayni.anda oluyo su ara
basiniz sagolsun canim kim vefat etti

Basiniz sagolsn cnm. Vefat eden kim

Başınız sağolsun canım, kim vefat etti
Sagolun kizlar.
Esimin su an calistigi is yerinden arkadasinin annesi. Bi taraftan da annemin uzaktan akrabasi oluyor.

Çok değil halledersin
İns canim
cok degilmis artin:)
Cok degil.ama.eksi de yok
Niye artısın canım
Bir gece once canim sikkindi biraz sacma ladim ce biseyler yedim gece yarisi
Haticeeee ne oliyi yine geri vites mi
Yok canim pazartesiyr toparlarim
Ucmelekannesi listeye girmeye niyetin yok mu canım.
Bacınla seni yarıştıralım
İstiyorum canim. Bu hafta gecti tabi artik liste musait oldugu hafta bana sormadan bile alabilirsin beni lisreye
Haftaya eksi gelr insallah cnm nedn boyle oldu dikkat edemedinmi bu hafta
İns canim. Yok gayet guzeldi hafta. Hatta carsamva gunu 700gr eksiydim

E ela_2019 idrar yolu enfeksiyonu olduğuna emin misin? idrarını yaparken yanma,sık sık tuvalete gitme isteği ,kesik kesik idrar yapma ve kokulu idrar (ne çok idrar dedim)bu belirtiler idrar yolları enfeksiyonunun en sık en belirgin özelliği var mı bunlar.3 yaşından beri çekiyorum uzmanı oldum Eğer bunlar varsa doktora gitmeni öneririm çünkü antibiyotik tedavisi olmadan olmuyor maalesef.Gerçi şu ortam da hastaneye gitmek de risk

27 Kasım CUMA
sabah 10.00
1 bardak çay
2 dilim peynir
biraz yeşillik

akşam 16.00
1 kase mercimek çorbası
bol yeşillik,1 tabak çiğköfte

spor : bugünlük yok
su.3 lt
Sabah baya az olmuş cnm akşam 1 tabak dediğin çiğköfte ne kadar tam olarak

Ben 37 yaşındayım, 3 çocuğum var, Biyoloji öğretmeniyim canım
ne güzel her branştan vari tam öğretmenler odası olmuş
Beğenmemek ile alakası yok canım.
Tartı bildirimin kurallara uygun olmadığı için istesem de listeye alamazdım
Tartı kuralı takım kuralı değil, Cuma yarışmalarının kuralı
kural yeni gelmiş sanırım, eylül ayında yoktu
ayyyy beni de yazmışsın, çok sevindim
30 ekimde 9. Siradaymişim şimdi 6 diyecektim ki bi anda 7 oldum cgdmk

Meydan okuma haaaa en sevdiğim
görelim bakalım haftaya hangimizin yüzdesi daha iyi olacak var mısın yarışa
bayılırımmmm, tabi ki varımmm

Kızım 1 saat uyudu ben de uzanıp kırmızı odayı izleyin dedim. Mutfakta açtım bi yandan izlerken bi yandan mutfağı temizlemeye başladım Eşim gelmiş kızıyor sen kendin kaşınıp kendini yoruyorsun yapma diye kim yapacaksa tezgah falan sapsarı olmuştu napıyım yoruldum uzandım şimdi

Ben de Alya’yı bekliyorum merakla

Yaaa senın eşinle benımkı benzıyor , evi cok sever benımkı de , üşengeçtir fln , bana hep dınlen uyu , git yat , der iş yapmaya kalktıgımda da ,kim yapcak kısmını dusunmuolar cok komıkler , insan ben yaparım sen yat der :)))

Kocamla bi gün kavga ettik bu sebepten bi gün öyle bi başım ağrıyor yemek yapmaya çalışıyorum o ağrıyla yapma dedi kahvaltılık koyarsın benim şalter attı ben yaparım ya da dışardan isteriz diyeceğine bunu mu diyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…