- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.941
Hayır kırılmam samimi söylüyorum gerçekten çok şaşırdığım için yazdım evet moralim bozuldu çünkü hiç beklemiyordum kağıt olayı yüzünden listeye giremediğim.Önemli değil yazı dili normal iletişim gibi olmuyor yazdıklarımı benim sesim ve mimiklerimden duymadığınız için mesaj sert geldi galiba öyle değil duygu paylaşımı benimki.Ayrıca sizde benim gibi düşünmezmiydiniz aynı durumda olsak ne bileyim şaşırdım yani.Bu kadar alıngan ve kırılgan olmana şaşırıyorum canım :))
Sen böyle kırılgan olunca haliyle senin mesajları cevaplarken "acaba kırılır mı, acaba üzülür mü" diye kendimi çok kasmam gerekecek.
Burası sanal bir ortam birbirimizi tolere etmemiz gerekir
Enfeksiyon böbreklerine kadar ilerlediyse sırt ağrısı yapar canımNiran sence bu enfeksiyon neden benim omuzlarimi boynumubu kadar etkiledi resmen dövülmüş gibiyim yaa
Afiyet olsun canım güzel menü27 kasım
10.00domateslı yumırta kucuk tava
12.00 1 muz
14.00 fırında bir patetes, 2 kofte
18.00 1 kepce kırmızı mercımek corba, bir kase yogurt
21.00 sutlu kahve ıcerım
Spor:30 dk leslie*3:90 puanPnrrr-12
Su:3 litre
Kacamakli olmuş baya Afiyet olsun cnm27 Kasım Cuma
13:45 1 peynirli gözleme
17:00 1 mandalina
18:30. 1 kase şehriye çorbası +salata +yoğurt
20:00 Elmalı kurabiye 2 adet (haftalardır özlemini çektiğim)
Su 2 lt spor yok
Evet ya bugün kendime ödül verdim ama yarın hemen telafiye geçiyorum inşallahAfiyet olsun canım güzel menü
Kacamakli olmuş baya Afiyet olsun cnm
Önemli olan arkasını getirmemek cnm halledrsnEvet ya bugün kendime ödül verdim ama yarın hemen telafiye geçiyorum inşallah
Elom ya ne yapabilirsin ki canım ? Probiyotik ağırlıklı beslenmen fayda eder mi ki ?Niran sence bu enfeksiyon neden benim omuzlarimi boynumubu kadar etkiledi resmen dövülmüş gibiyim yaa
Ever canim. İkisininkide ayni.anda oluyo su aragünaydın canım çocukların dersi mi var :)
basiniz sagolsun canim kim vefat etti
Basiniz sagolsn cnm. Vefat eden kim
Sagolun kizlar.Başınız sağolsun canım, kim vefat etti
İns canimÇok değil halledersin
Cok degil.ama.eksi de yokcok degilmis artin:)
Bir gece once canim sikkindi biraz sacma ladim ce biseyler yedim gece yarisiNiye artısın canım
Yok canim pazartesiyr toparlarimHaticeeee ne oliyi yine geri vites mi
İstiyorum canim. Bu hafta gecti tabi artik liste musait oldugu hafta bana sormadan bile alabilirsin beni lisreye
İns canim. Yok gayet guzeldi hafta. Hatta carsamva gunu 700gr eksiydimHaftaya eksi gelr insallah cnm nedn boyle oldu dikkat edemedinmi bu hafta
Hayırdır neye sıkıldı ki canınBir gece once canim sikkindi biraz sacma ladim ce biseyler yedim gece yarisi
Sabah baya az olmuş cnm akşam 1 tabak dediğin çiğköfte ne kadar tam olarak27 Kasım CUMA
sabah 10.00
1 bardak çay
2 dilim peynir
biraz yeşillik
akşam 16.00
1 kase mercimek çorbası
bol yeşillik,1 tabak çiğköfte
spor : bugünlük yok
su.3 lt
ne güzel her branştan vari tam öğretmenler odası olmuşBen 37 yaşındayım, 3 çocuğum var, Biyoloji öğretmeniyim canım
kural yeni gelmiş sanırım, eylül ayında yoktuBeğenmemek ile alakası yok canım.
Tartı bildirimin kurallara uygun olmadığı için istesem de listeye alamazdım
Tartı kuralı takım kuralı değil, Cuma yarışmalarının kuralı
ayyyy beni de yazmışsın, çok sevindim20 KASIM 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @medine66 (60.1)
- )
denizbenimadim (60.6) - ) @Furha63 (65.8)
- )
Pnrrr-12 (67.7) - ) @Jasminium84 (68.1)
- )
cgdmk (68.2) - ) E ela_2019 (70.8)
- ) @papatya_2014 (71.2)
- )
Beyaz leylak (71.9) - ) @evseem (72.1)
- ) M Manolya15 (72.4)
- )
Ucmelekannesi (74.9) - ) @masal3487 (74.6)
- ) @Beyazkugu87 (84.6)
- )
Fit mutlu anne (88)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
bayılırımmmm, tabi ki varımmmMeydan okuma haaaa en sevdiğim
görelim bakalım haftaya hangimizin yüzdesi daha iyi olacak var mısın yarışa
Benımki 1 gibi uyanıo , yatsam ayrı dert yatmasam beklesem ayrı dertKızlar ben yatiyorm Allah rahatlık versin hepinize inşallah bebeler iyi uyur da bizde dinleniriz
:)))Bölümün nedir
Belkide öğretmenliğe kaynaklık eden bir bölümdür :))
Seni de öğretmen olarak kabul ederiz o zaman
Ben de Alya’yı bekliyorum meraklaKızım 1 saat uyudu ben de uzanıp kırmızı odayı izleyin dedim. Mutfakta açtım bi yandan izlerken bi yandan mutfağı temizlemeye başladımEşim gelmiş kızıyor sen kendin kaşınıp kendini yoruyorsun yapma diye kim yapacaksa tezgah falan sapsarı olmuştu napıyım yoruldum uzandım şimdi
Yaaa senın eşinle benımkı benzıyor , evi cok sever benımkı de , üşengeçtir fln , bana hep dınlen uyu , git yat , der iş yapmaya kalktıgımda da ,kim yapcak kısmını dusunmuolar cok komıkler , insan ben yaparım sen yat der :)))Kızım 1 saat uyudu ben de uzanıp kırmızı odayı izleyin dedim. Mutfakta açtım bi yandan izlerken bi yandan mutfağı temizlemeye başladımEşim gelmiş kızıyor sen kendin kaşınıp kendini yoruyorsun yapma diye kim yapacaksa tezgah falan sapsarı olmuştu napıyım yoruldum uzandım şimdi
Kocamla bi gün kavga ettik bu sebepten bi gün öyle bi başım ağrıyor yemek yapmaya çalışıyorum o ağrıyla yapma dedi kahvaltılık koyarsın benim şalter attı ben yaparım ya da dışardan isteriz diyeceğine bunu mu diyorsun diyeYaaa senın eşinle benımkı benzıyor , evi cok sever benımkı de , üşengeçtir fln , bana hep dınlen uyu , git yat , der iş yapmaya kalktıgımda da ,kim yapcak kısmını dusunmuolar cok komıkler , insan ben yaparım sen yat der :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?