Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olabilir canim. Dedigim gibi esimlede surekli allah razi olsun cumartesi bile ders isliyor mecburiyeti yokken diyoruz hep.
Cmt leri MEB koydu canım. İsteyen öğretmenler ek derslerini tamamlamak için yapıyorlar.ama mesaj ve arama kısmı cidden sıkıntılı

Ben de yontuyorum yıllardır gelişme var tabii baya hem de ama unutmayalım ham maddeleri odun
Kesinlikle
Öğretmenin yönetim hatası maalesef canım bir öğrencinin konuşmasının kesilmemesi için diğer sesleri kapatabilir yönetici olarak tabi senin minnoş da naif bir çocuk sıkıntısını dile getirememiş biraz tavşan dağa küsmüş muhabbeti olmuş ama siz meramınızı dile getirmek için mesaj atınca dönmesi gerekirdi tabi beşer şaşar vardır bir açıklaması kitap hususunda öğrencinin hangi kitabı okuyup okumadığını bilmediği için belki de direkt şu kitap bu kitap diyememiştir diye düşündüm açıkçası

Evet canim gercekten tam da boyle tavsan benim.kiz
Hikaye konusunda da sen haklisin simdi senin dedigin gibi dusununce.

Aman bilmiyorum belkide ben abarttim .
Ogretmenle konusurken kendimi bile suclayabilirim o potansiyel var bende

Ben sadece cocugum okula ve derslere olan ilgisinin kacmasindan korkuyorum cunku cok seviyor ogretmenini ve dersleri. Su an bu dusuncelerimin hicbirinden haberi dahi yok.

Allıma 5 lerle ilk yaptığım ders geldi. 5 ler her zaman daha naiftir ilk okuldan yeni geldikleri için. Canlı dersin ilkini yapıyoruz. Çocuklara sorular için söz hakkı veriyorum tabi seslerinin bana geldiğini falan henüz tam kestiremiyorlar. Dersin sonuna doğru bi kız öğrenci dedi ki bu hocaya gıcık oldum duyduğumu fark etmedi tabi. Söyle bakalım niye gıcık oldun bu hocaya merak ettim dedim kem küm etti falan örtmenim sabahtan beri parmak kaldırıyorum beni kaldırmadınız dedi dedim ama daha ders bitmedi belki şimdi sana söz hakkı verecektim ki cidden sınıftan çıktığımda ders bittğinde sınıfta Konuşmayan tek öğrenci kalmamasına dikkat ederim mutlaka. Neyse gönlünü yaptık küçük hanımın
velhasıl bu yaş grubu için dikkatli olunmalı. Öğretmenle bu durumu usturuplu şekilde konuşmanı öneririm.derdini doğru anlatırsan seni anlayacağını umuyorum canım

Kizlar sagolun hepiniz birer ogretmen gorusuyle dusunemedigim yerleri soyleyip sakinlesmemde yardimci oldunuz.

Zaten burda sizin cocuklarinizla ,bi yandan ev isi ile ogretmenlik yapip canli dersler yapmanizi hayranlikla ve minnetle izliyorum sakin yanlis anlamayin beni .

Yok kuzum çocuğunu elbette düşüneceksin normali bu biraz empati de kattın mi işin içine olay çözülür

Haklisin canim. Dediklerini benim kizda da duyuyorum.
İlk okuldaki ogretmeninden icin hepimizle tek tej ilgilenip konusup sarilirdi dedi. 30 ogrenci ile ders islemek var bide kac sinifla dedim kizima. Simdo simdi alisti artil.

Bende saman alevi gibiyim. Simdo iyiki diyorim o anda hemen aramamis ogretmen daha kotu olabilirdik. Yarin daha sakin konusacagimdan eminim canim sagolasin

Canım sen kuzucuğunun ağlamasından çok etkilendin galiba moralin bozuldu biraz daha sakin düşünürsen öğretmenin sizin endişelerinizden haberi bile yoktur uygun bir dille konuşulursa gönlünü alır çocuğun .benim başıma da çok geldi böyle şeyler çocuklar söyleyince farkettiğim durumlar oldu ve daha dikkatli oldum.Boşvermiş ilgisiz bir hoca olsa Cumartesi bile ders yapmaz.Sadece farkında değildir.Eminim yarın buraya için rahatlamış döneceksin.

Haklisin canim.aglamasindan etkilendim gercekten
İns dedigin gibi olur yarin. Sagol canim. İns guzelce halledecegim

Ben sadece cocugum okula ve derslere olan ilgisinin kacmasindan korkuyorum cunku cok seviyor ogretmenini ve dersleri.
Şu kısmı dile getirmen yeterli olacaktır canım muhakkak
Canım benim sen de iyi ki varsın karşımızdaki minicik yürekleri bazen ufak bir dikkatsizliğimizin üzdüğünü görünce daha fazla hassasiyet göstermeliyim diye üzülüyorum ben açıkçası eminim öğretmeninin de dikkatinden kaçmıştır ve bu konuda daha fazla hassasiyet gösterecektir.

İlk okulda kitap seçimi yaparken MEB onayli kitaplar tercih edebilirsiniz canım.Sen de haklısın Keloğlan adı altında bile içeriği iğrenç kitaplar çıktı.Ozellikle o yaş gurubunun hedef alındığı,içeriği siddet ve mustehcenlikle dolu kitaplar basina sürekli yansıyor.Bu durumda sana tavsiyem MEB onaylı kitaplar tercih etmen.

ne güzel her branştan vari tam öğretmenler odası olmuş

kural yeni gelmiş sanırım, eylül ayında yoktu

ayyyy beni de yazmışsın, çok sevindim

bayılırımmmm, tabi ki varımmm
Hadi bakalım o zaman yarış başlasın

Direkt arasan bi canım
Eğer hep böyle ilgisizlerse okul değişikliğini düşün tabii ama ilk ilgisizliği ise bence hemen değiştirme sürekli değişiklik çocuklar için iyi olmuyor tatlım
Sorun ne bu arada

Niran sence bu enfeksiyon neden benim omuzlarimi boynumubu kadar etkiledi resmen dövülmüş gibiyim yaa
Az önce okudum, mısırın haşlama suyu da idrar yolları enfeksiyonunu temizliyormuş.

Varsa mısırı haşlayıp suyunu içebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…