- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.981
Cmt leri MEB koydu canım. İsteyen öğretmenler ek derslerini tamamlamak için yapıyorlar.ama mesaj ve arama kısmı cidden sıkıntılıOlabilir canim. Dedigim gibi esimlede surekli allah razi olsun cumartesi bile ders isliyor mecburiyeti yokken diyoruz hep.
Kız sen kendi teşhisini kendin mi koydun belki başka bir şeySağol canım Allah razı olsun. Bolsu bol idrarla aticam insallah. Sende suyu ihmal etme , çekilecek dert değil
Mutlak bir aciklamasi vardir ins diyorum konusabilirsek anlasiriz insCmt leri MEB koydu canım. İsteyen öğretmenler ek derslerini tamamlamak için yapıyorlar.ama mesaj ve arama kısmı cidden sıkıntılı
KesinlikleBen de yontuyorum yıllardır gelişme var tabii baya hem de ama unutmayalım ham maddeleri odun
Öğretmenin yönetim hatası maalesef canım bir öğrencinin konuşmasının kesilmemesi için diğer sesleri kapatabilir yönetici olarak tabi senin minnoş da naif bir çocuk sıkıntısını dile getirememiş biraz tavşan dağa küsmüş muhabbeti olmuş ama siz meramınızı dile getirmek için mesaj atınca dönmesi gerekirdi tabi beşer şaşar vardır bir açıklaması kitap hususunda öğrencinin hangi kitabı okuyup okumadığını bilmediği için belki de direkt şu kitap bu kitap diyememiştir diye düşündüm açıkçasıilkokul 2 . sinif canim
Musait olmayabilir gercekten hakta veriyorum canim. Bugun 7 ders isledi. Cumartasi bile ders isliyor cocuklar ilerlesin diye. Cok rahatsiz eden hatta mesajla dahi rahatsiz etmeyen biriyim. Sadece` yarin goruselim ins `yazmak bu kadar zor olmamali. Canli derste 2_3 cocuk var hicbir sekilde susmayan. Kizima ogretmen soz hakki veriyor kitabi oku diye mesela. Cocuklar konusmaya baslayinca benimki saygi gosterip susmalaro icin bekliyormus bu seferde ogretmen erva nin sesi gelmiyor deyip baska.cocuga soz hakki veriyormus. Bu olay 1 gun.olmyyorsa diger gun oluyor. Ve ben kizima hep annem unutuyordur ogretmenin,belki telden gercekten sesi gitmiyordur.falan diyip.telkin ediyordum. Dunde boyle oldu zaten canim.sikiliyordu. bugunde canli dersten aglayarak cikinca kizim tepem atti acikcasi. O halimle konusmadigimda iyi oldu bi yandan.
Genelde boyle canim. Yil basidan beri sorun yasamadigi veli kalmadi. Yerine gore hakli yerine gore haksizdi.
Ama bu iletisim konusu daha cok canimi sikti.aksamdan beri.
Ortaokula giden kizimin herhangi bir ogretmenine mesaj atiyim hepsi 1 yada 2 saate cevap yaziyorlar. Kac sinifla ugrasmalarina ragmen.
Evet canim gercekten tam da boyle tavsan benim.kizKesinlikle
Öğretmenin yönetim hatası maalesef canım bir öğrencinin konuşmasının kesilmemesi için diğer sesleri kapatabilir yönetici olarak tabi senin minnoş da naif bir çocuk sıkıntısını dile getirememiş biraz tavşan dağa küsmüş muhabbeti olmuş ama siz meramınızı dile getirmek için mesaj atınca dönmesi gerekirdi tabi beşer şaşar vardır bir açıklaması kitap hususunda öğrencinin hangi kitabı okuyup okumadığını bilmediği için belki de direkt şu kitap bu kitap diyememiştir diye düşündüm açıkçası
Allıma 5 lerle ilk yaptığım ders geldi. 5 ler her zaman daha naiftir ilk okuldan yeni geldikleri için. Canlı dersin ilkini yapıyoruz. Çocuklara sorular için söz hakkı veriyorum tabi seslerinin bana geldiğini falan henüz tam kestiremiyorlar. Dersin sonuna doğru bi kız öğrenci dedi ki bu hocaya gıcık oldumilkokul 2 . sinif canim
Musait olmayabilir gercekten hakta veriyorum canim. Bugun 7 ders isledi. Cumartasi bile ders isliyor cocuklar ilerlesin diye. Cok rahatsiz eden hatta mesajla dahi rahatsiz etmeyen biriyim. Sadece` yarin goruselim ins `yazmak bu kadar zor olmamali. Canli derste 2_3 cocuk var hicbir sekilde susmayan. Kizima ogretmen soz hakki veriyor kitabi oku diye mesela. Cocuklar konusmaya baslayinca benimki saygi gosterip susmalaro icin bekliyormus bu seferde ogretmen erva nin sesi gelmiyor deyip baska.cocuga soz hakki veriyormus. Bu olay 1 gun.olmyyorsa diger gun oluyor. Ve ben kizima hep annem unutuyordur ogretmenin,belki telden gercekten sesi gitmiyordur.falan diyip.telkin ediyordum. Dunde boyle oldu zaten canim.sikiliyordu. bugunde canli dersten aglayarak cikinca kizim tepem atti acikcasi. O halimle konusmadigimda iyi oldu bi yandan.
Yok kuzum çocuğunu elbette düşüneceksin normali bu biraz empati de kattın mi işin içine olay çözülürKizlar sagolun hepiniz birer ogretmen gorusuyle dusunemedigim yerleri soyleyip sakinlesmemde yardimci oldunuz.
Zaten burda sizin cocuklarinizla ,bi yandan ev isi ile ogretmenlik yapip canli dersler yapmanizi hayranlikla ve minnetle izliyorum sakin yanlis anlamayin beni .
Haklisin canim. Dediklerini benim kizda da duyuyorum.Allıma 5 lerle ilk yaptığım ders geldi. 5 ler her zaman daha naiftir ilk okuldan yeni geldikleri için. Canlı dersin ilkini yapıyoruz. Çocuklara sorular için söz hakkı veriyorum tabi seslerinin bana geldiğini falan henüz tam kestiremiyorlar. Dersin sonuna doğru bi kız öğrenci dedi ki bu hocaya gıcık oldumduyduğumu fark etmedi tabi. Söyle bakalım niye gıcık oldun bu hocaya merak ettim dedim kem küm etti falan örtmenim sabahtan beri parmak kaldırıyorum beni kaldırmadınız dedi dedim ama daha ders bitmedi belki şimdi SAN Aksöz hakkı verecektim ki cidden sınıftan çıktığımda ders bittğinde sınıfta Konuşmayan tek öğrenci kalmamasına dikkat ederim mutlaka. Neyse gönlünü yaptık küçük hanımın
velhasıl bu yaş grubu için dikkatli olunmalı. Öğretmenle bu durumu usturuplu şekilde konuşmanı öneririm.derdini doğru anlatırsan seni anlayacağını umuyorum canım
Canım sen kuzucuğunun ağlamasından çok etkilendin galiba moralin bozuldu biraz daha sakin düşünürsen öğretmenin sizin endişelerinizden haberi bile yoktur uygun bir dille konuşulursa gönlünü alır çocuğun .benim başıma da çok geldi böyle şeyler çocuklar söyleyince farkettiğim durumlar oldu ve daha dikkatli oldum.Boşvermiş ilgisiz bir hoca olsa Cumartesi bile ders yapmaz.Sadece farkında değildir.Eminim yarın buraya için rahatlamış döneceksin.Kizlar sagolun hepiniz birer ogretmen gorusuyle dusunemedigim yerleri soyleyip sakinlesmemde yardimci oldunuz.
Zaten burda sizin cocuklarinizla ,bi yandan ev isi ile ogretmenlik yapip canli dersler yapmanizi hayranlikla ve minnetle izliyorum sakin yanlis anlamayin beni .
Haklisin canim.aglamasindan etkilendim gercektenCanım sen kuzucuğunun ağlamasından çok etkilendin galiba moralin bozuldu biraz daha sakin düşünürsen öğretmenin sizin endişelerinizden haberi bile yoktur uygun bir dille konuşulursa gönlünü alır çocuğun .benim başıma da çok geldi böyle şeyler çocuklar söyleyince farkettiğim durumlar oldu ve daha dikkatli oldum.Boşvermiş ilgisiz bir hoca olsa Cumartesi bile ders yapmaz.Sadece farkında değildir.Eminim yarın buraya için rahatlamış döneceksin.
Şu kısmı dile getirmen yeterli olacaktır canım muhakkakBen sadece cocugum okula ve derslere olan ilgisinin kacmasindan korkuyorum cunku cok seviyor ogretmenini ve dersleri.
Canım benim sen de iyi ki varsın karşımızdaki minicik yürekleri bazen ufak bir dikkatsizliğimizin üzdüğünü görünce daha fazla hassasiyet göstermeliyim diye üzülüyorum ben açıkçası eminim öğretmeninin de dikkatinden kaçmıştır ve bu konuda daha fazla hassasiyet gösterecektir.Kizlar sagolun hepiniz birer ogretmen gorusuyle dusunemedigim yerleri soyleyip sakinlesmemde yardimci oldunuz.
İlk okulda kitap seçimi yaparken MEB onayli kitaplar tercih edebilirsiniz canım.Sen de haklısın Keloğlan adı altında bile içeriği iğrenç kitaplar çıktı.Ozellikle o yaş gurubunun hedef alındığı,içeriği siddet ve mustehcenlikle dolu kitaplar basina sürekli yansıyor.Bu durumda sana tavsiyem MEB onaylı kitaplar tercih etmen.Olabilir canim. Dedigim gibi esimlede surekli allah razi olsun cumartesi bile ders isliyor mecburiyeti yokken diyoruz hep.
Olabilir canim.
Ama genelde boyle bir gahleye almama durumu var .
Bak simdi aklima geliyor 1 hafta once kutuphaneden kitap alacagim ne onerisiniz dedim ki kizimin okumayi sevdigini biliyor. Bana 2 gun sonra 2. Sinifa uygun kitaplar alabilirsiniz dedi.
Kutuphane gorevlisi bana kocaman bir alan gosterdi ilkokul icin dedi ozellikle 2 sinif icin bilemeyecegim dedi adam.
Diyeceksinizki ogretmeninde bir hayati var haklisiniz. Ama bana gore yazar,yayincilik bilgisine guvenerek bide ogrencinin gelisimi ile ilgili birsey oldugu icin sormustum. Diger ogretmenlere benim.kizimi ovunup basarili ogrencim diye lanse edebiliyorsa birazcikta ilgilenwbilir sanirim.
Ayyy icimi doktum offf ya
Hadi bakalım o zaman yarış başlasınne güzel her branştan vari tam öğretmenler odası olmuş
kural yeni gelmiş sanırım, eylül ayında yoktu
ayyyy beni de yazmışsın, çok sevindim
bayılırımmmm, tabi ki varımmm
Direkt arasan bi canımtebrikler canim hedefe emin adimlarla ulasiyorsun
Tebrikler canim cok iyi
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Gayet guzel eksi canim bu haftana gore
Seni de.uykusuzluk, ve spir etkiliyor bence
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Eksi candir canim tebrikler
Tebrikler canim eksin azda olsa eksisin
Hey masallah be guzel eksi ve yuzde
İns izinden arti.ile donmezsin tatlim
tebrikler kizlarrr
Kucugun ogretmeni ile sikinti var ya.
Bugun ozelden musit oldugunuzda gorusebilirmiyiz diye mesaj attim. Direk aryip rahatsiz etmemek icin. Ama geri onus yapmadi hicbir sekilde. Musait degilse bile yarin goruselim vs diyebilirdi su an iyice sinir olmaya basladim. Kizin okulunu dahi degistirmeyi dusunyyorum valla suan
Az önce okudum, mısırın haşlama suyu da idrar yolları enfeksiyonunu temizliyormuş.Niran sence bu enfeksiyon neden benim omuzlarimi boynumubu kadar etkiledi resmen dövülmüş gibiyim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?