Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

insalalh

gecen haftada cok az gitti 200 gr cik ti

ayyy ne guzel.iltifatlar bunlarr

haftaya tartidan once kestir ozaman

hosgeldin canim
ben ayse 27 yasindayim
6 yasinda bi kizim var fransada yasiyorum

yarisalim ben varim
Tamam bakalım benim hedef 3 haftda en gec 4 haftada mezun olmak
Ellerine saglık cnm
Vakfı kebir ekmeği bu, enininde resmini çekseydin keşke, yarım ekmeğe bedel bu
Aynenn baya buyukk :) eksi maya diye geciyor vakfikebir miymis ismi ama cok lezzetlii
Zor valla Allah kolaylik versn benmkide smdi uyudu sabah 6 da uyanr gene
Ellwrine sglik cnm ne guzl baslard a olmak 4 numaraym gelsin 3 luk o yeter bana zaten :)
Tebriklerr canlarr 2 ci olmusuzz
Şimdi bizde bitki çayı saati kızlar

Bugün de günlerden Adaçayı

Eki Görüntüle 2729258
Afiyez olsun

afiyet olsun çok iyi ya sanırım her aksam farklı bi bitki çayı demliyorsunuz, bayıldım bu fikre. biz de başlayalım özellikle şu dönem için çok iyi olur
Her akşam farklı bir bitki çayı demliyorum canım.
Düzenli olarak tüketmek kış günlerinde hastalıklardan koruyor

Canım haftaya listeye girersin bu hafta olmadiysa
Motivasyonunu düşürme hemen
Düştü valla moralim de çok bozuldu .Hergün 10 mesaj atıyorum 21 den önce menü paylaşıyorum takımı aktif kullanıyorum iki cumadır bildirimi mi zamanında ve resimli yapıyorum(önce resimsiz sonra resimli gönderdim).Tartıyı tarih ve isimle gönderin diye söylemişlerdi aslında ben onu mesaj kısmına yazacağım zannetmiştim.Hatta resimlerde arkadaşlar niye acaba kağıda yazıyor diye de düşünmüştüm.Önemli değil böyle de gayet motiveyim sizlerle ama anlam veremedim mantığına uymadı açıkcası.

Canim bizim takimla alakali değil, o kağıdı unutursak o hafta bildirimsiz sayiliyoruz hepimiz. Yani emir büyük yerden. Nirandan kaynakli değil. Cuma zayiflama yarışmasında tarti resmi ve nick tarih yazili kağıt ile paylasilmasi gerektiği karari alindo bütün takimlar icin. Hangi takimda olursan ol o şekilde paylasim yapmazsan seni listeye alamazlar

Tüm mesajları okumayınca kaçırdın sanırım :))
Geçen haftada yazmıştım bu ayrıntıyı sana.
Kuralları ben belirlemiyorum bu arada, aşağıdaki linkten yarışma kurallarına bakabilirsin(son mesaj geçerli)

Yok ben Nirana söylemedim zaten o belirtti zaten genel bir kural olduğunu kuralın kendisi yüzünden bu kadar olumlu şeyin göz ardı edilmesi anlamsız geldi ama yapacak bir şey yok madem öyle beklerim

Tamam canım senlik değil zaten durum moralim bozuldu işte lütfen kişisel algılama

Cuma kaçamakları diyetin yürüteci bence .Bütün hafta cumanın hayalini kurdum
Bendeeee
Ankaranin neresindensin
30 ekimde 9. Siradaymişim şimdi 6 diyecektim ki bi anda 7 oldum cgdmk

Meydan okuma haaaa en sevdiğim
görelim bakalım haftaya hangimizin yüzdesi daha iyi olacak var mısın yarışa

Sürekli kendimi güncellemem gereken bir alan yetişemiyor gibi hissediyorum bazen tamirci muamelesi görmek canımı sıkıyor falan filan işte
Bugün sen sen değilsin :))
Başka birşeylere canın sıkkın gibi
Yok canım iki gündür ha bire sarma sarıyorum yorgun olabilirim.
Belki yanlış biliyorumdur yeni üye zaten 3. Cuma girebiliyor listeye genel kural böyle ve tartıda fotoğraf olmazsa listedeki üye bile olsa bildirim yapmamış sayılıyor canım canını sıkacak bi durum yok aslında

Arkadaşlar neden tüm mesajlarıma şaşırdım ifadesi koyuyorsunuz kendimi kötü hissettim kötü bir şey mi yazdım diye Sizi kıracak birşey yazmam ben sadece duygularımı paylaştım
Canım buluttan nem kapıyormuş gibi bir izlenim uyandırıyorsun onun için olabilir bence

Arkadaşlar neden tüm mesajlarıma şaşırdım ifadesi koyuyorsunuz kendimi kötü hissettim kötü bir şey mi yazdım diye Sizi kıracak birşey yazmam ben sadece duygularımı paylaştım
Bu kadar alıngan ve kırılgan olmana şaşırıyorum canım :))

Sen böyle kırılgan olunca haliyle senin mesajları cevaplarken "acaba kırılır mı, acaba üzülür mü" diye kendimi çok kasmam gerekecek.

Burası sanal bir ortam birbirimizi tolere etmemiz gerekir

Canım buluttan nem kapıyormuş gibi bir izlenim uyandırıyorsun onun için olabilir bence
Yok yok öyle biri değilim ama kurallara aşırı dikkat eden biriyim belki bu yüzden listeye giremem canımı sıktı rahat olun yani

Yok yok öyle biri değilim ama kurallara aşırı dikkat eden biriyim belki bu yüzden listeye giremem canımı sıktı rahat olun yani
Biz de bu haftaki mikemmelll yüzdeni kaçırmak istemezdik senin yüzde olsa hatta birinciydik nasip değilmiş demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…