- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.921
Tamam bakalım benim hedef 3 haftda en gec 4 haftada mezun olmakinsalalh
gecen haftada cok az gitti 200 gr cik ti
ayyy ne guzel.iltifatlar bunlarr
haftaya tartidan once kestir ozaman
hosgeldin canim
ben ayse 27 yasindayim
6 yasinda bi kizim var fransada yasiyorum
yarisalim ben varim
Ellerine saglık cnm(20_27 kasim)
9 takim menü tablosu
Pnrrr-12
Fit mutlu anne
@medine66
@pamukseker11
Kızlar tebrikler menüler düzenli olarak paylaşılmış
Kırmızı karti olanlar
@hadikonusalim
2.kırmızı kart bu haftada 5menu eksik
E ela_2019
2.kırmızı kart bu haftada 3menu eksik
@masal3487
Bu hafta hiç menü paylasmamissin
ceza almamak için lütfen zamanında paylaşalım menülerimizi...
Aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.
Menüleri paylaşma saati en geç saat 21:00 'dir.
KURALLAR
Bir etap haftasında 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı kırmızı kart alır.
2 kırmızı kart alan yarışmacı listeden çıkarılır.
Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının bir kırmızı kartı silinir.
Cuma günü %2.5 ile gelen yarışmacının tüm kırmızı kartları silinir.
Her etapta bir önceki etapta ki listenin kırmızı kartları da listeye eklenir
Aynenn baya buyukk :) eksi maya diye geciyor vakfikebir miymis ismi ama cok lezzetliiVakfı kebir ekmeği bu, enininde resmini çekseydin keşke, yarım ekmeğe bedel bu
Zor valla Allah kolaylik versn benmkide smdi uyudu sabah 6 da uyanr geneBebeğim uyumuyor diyenler
Benim ki hem gündüz uyumuyor, hem sabah 4 'te kalkıp türkü söylüyor, hemde akşamları yatmamak için direniyor.
Saat 18 'de yatağa girdik, beni uyuttuktan sonra uyumuş, şimdi uyandım
Allah'tan kaptan yardımcım gözü kulağı hep burada da listeyi paylaşmış
Ellwrine sglik cnm ne guzl baslard a olmak 4 numaraym gelsin 3 luk o yeter bana zaten :)20 KASIM 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @medine66 (60.1)
- ) @hadikonusalim (60.6)
- ) @Furha63 (65.8)
- )
Pnrrr-12 (67.7) - )
Jasminium84 (68.1) - ) E ela_2019 (70.8)
- ) @papatya_2014 (71.2)
- )
Beyaz leylak (71.9) - ) @evseem (72.1)
- )@pamukseker11 (72.4)
- ) @Ucmelekannesi (74.9)
- ) @masal3487 (74.6)
- )
Pembe Lotus (86) - )
Fit mutlu anne (84.6)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Tebriklerr canlarr 2 ci olmusuzzCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 702. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (10.TAKIM) ==> % 1.002
2. (9.TAKIM) ==> % 0.922
3. (6.TAKIM) ==> % 0.919
BİREYSEL DERECELER
1. @aeben ==> %3.073==> 10. TAKIM
2. @PAPATYAM ==> %2.181 ==> 6. TAKIM
3. @moni ==> %2.139 ==> 10.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Ozlemlerhayallar ==> %-1.372==> 4.TAKIM
Afiyez olsun
Canım haftaya listeye girersin bu hafta olmadiysaNasıl yani gerçekten giremiyor muyum hep mi? Ama düzenleyip tekrar gönderdim kağıt yoktu sadece gerçekten şaşkınım
Bugün sen sen değilsin :))Öyle tabi ama halay çekesim gelmiyor be ya
Trabzonluların ekmeği canım, adını bir ilçeden almış zaten, iki kere ekşitilerek yapılıyorAynenn baya buyukk :) eksi maya diye geciyor vakfikebir miymis ismi ama cok lezzetlii
Her akşam farklı bir bitki çayı demliyorum canım.afiyet olsun çok iyi ya sanırım her aksam farklı bi bitki çayı demliyorsunuz, bayıldım bu fikre. biz de başlayalım özellikle şu dönem için çok iyi olur
Düştü valla moralim de çok bozuldu .Hergün 10 mesaj atıyorum 21 den önce menü paylaşıyorum takımı aktif kullanıyorum iki cumadır bildirimi mi zamanında ve resimli yapıyorum(önce resimsiz sonra resimli gönderdim).Tartıyı tarih ve isimle gönderin diye söylemişlerdi aslında ben onu mesaj kısmına yazacağım zannetmiştim.Hatta resimlerde arkadaşlar niye acaba kağıda yazıyor diye de düşünmüştüm.Önemli değil böyle de gayet motiveyim sizlerle ama anlam veremedim mantığına uymadı açıkcası.Canım haftaya listeye girersin bu hafta olmadiysa
Motivasyonunu düşürme hemen
Kitaplığıma bakıp bir kaç öneride bulunabilirimKişisel gelişim olabilir okuyup begendiginde olabilir farketmez
Canim bizim takimla alakali değil, o kağıdı unutursak o hafta bildirimsiz sayiliyoruz hepimiz. Yani emir büyük yerden. Nirandan kaynakli değil. Cuma zayiflama yarışmasında tarti resmi ve nick tarih yazili kağıt ile paylasilmasi gerektiği karari alindo bütün takimlar icin. Hangi takimda olursan ol o şekilde paylasim yapmazsan seni listeye alamazlarDüştü valla moralim de çok bozuldu .Hergün 10 mesaj atıyorum 21 den önce menü paylaşıyorum takımı aktif kullanıyorum iki cumadır bildirimi mi zamanında ve resimli yapıyorum(önce resimsiz sonra resimli gönderdim).Tartıyı tarih ve isimle gönderin diye söylemişlerdi aslında ben onu mesaj kısmına yazacağım zannetmiştim.Hatta resimlerde arkadaşlar niye acaba kağıda yazıyor diye de düşünmüştüm.Önemli değil böyle de gayet motiveyim sizlerle ama anlam veremedim mantığına uymadı açıkcası.
Tüm mesajları okumayınca kaçırdın sanırım :))Düştü valla moralim de çok bozuldu .Hergün 10 mesaj atıyorum 21 den önce menü paylaşıyorum takımı aktif kullanıyorum iki cumadır bildirimi mi zamanında ve resimli yapıyorum(önce resimsiz sonra resimli gönderdim).Tartıyı tarih ve isimle gönderin diye söylemişlerdi aslında ben onu mesaj kısmına yazacağım zannetmiştim.Hatta resimlerde arkadaşlar niye acaba kağıda yazıyor diye de düşünmüştüm.Önemli değil böyle de gayet motiveyim sizlerle ama anlam veremedim mantığına uymadı açıkcası.
Yok ben Nirana söylemedim zaten o belirtti zaten genel bir kural olduğunu kuralın kendisi yüzünden bu kadar olumlu şeyin göz ardı edilmesi anlamsız geldi ama yapacak bir şey yok madem öyle beklerimCanim bizim takimla alakali değil, o kağıdı unutursak o hafta bildirimsiz sayiliyoruz hepimiz. Yani emir büyük yerden. Nirandan kaynakli değil. Cuma zayiflama yarışmasında tarti resmi ve nick tarih yazili kağıt ile paylasilmasi gerektiği karari alindo bütün takimlar icin. Hangi takimda olursan ol o şekilde paylasim yapmazsan seni listeye alamazlar
Tamam canım senlik değil zaten durum moralim bozuldu işte lütfen kişisel algılamaTüm mesajları okumayınca kaçırdın sanırım :))
Geçen haftada yazmıştım bu ayrıntıyı sana.
Kuralları ben belirlemiyorum bu arada, aşağıdaki linkten yarışma kurallarına bakabilirsin(son mesaj geçerli)
Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
CUMA YARIŞMASI KARAR DEFTERİ GENEL UYARI Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz. Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır ve ilgili takımlar bir sonraki etapta...www.kadinlarkulubu.com
BendeeeeCuma kaçamakları diyetin yürüteci bence .Bütün hafta cumanın hayalini kurdum
Ankaranin neresindensinLeslie yap canım
Günde 15 dk lık olanla başla
Merhaba canım
Ben deniz
36 yaşındayım ankaralıyım
11 aylık bi kızım var
Fen öğretmeniyim
Çanakkale’yi çok severim yaşamak için harika bir yer bence sanırım 7 8 defa gitmişmişimdir
Sardalya ve peynir tatlısına bayılıyorum
30 ekimde 9. Siradaymişim şimdi 6 diyecektim ki bi anda 7 oldum20 KASIM 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @medine66 (60.1)
- ) @hadikonusalim (60.6)
- ) @Furha63 (65.8)
- )
Pnrrr-12 (67.7) - )
Jasminium84 (68.1) - ) E ela_2019 (70.8)
- ) @papatya_2014 (71.2)
- )
Beyaz leylak (71.9) - ) @evseem (72.1)
- )@pamukseker11 (72.4)
- ) @Ucmelekannesi (74.9)
- ) @masal3487 (74.6)
- )
Pembe Lotus (86) - )
Fit mutlu anne (84.6)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Meydan okuma haaaa en sevdiğimteşekkür ederim memnun oldum canım
sana da teşekkür ederim memnun oldum canım. ne güzel ne mühendisisin
telefona yüklenen bi uygulama canım
kendimi 6. sırada sayıyorum 68.2 ile, kusura bakma elacım
yasemin ve pınar haftaya görüşelim canlarım
tebrikler kızlar harikasınız
afiyet olsun çok iyi ya sanırım her aksam farklı bi bitki çayı demliyorsunuz, bayıldım bu fikre. biz de başlayalım özellikle şu dönem için çok iyi olur
Sürekli kendimi güncellemem gereken bir alan yetişemiyor gibi hissediyorum bazen tamirci muamelesi görmek canımı sıkıyor falan filan işteCanım önemli olan mesleğin, branşı ne yapacaksın.
Bak ben çok yoruluyorum, geçen yıl sınav öncesi 3 hafta boyunca soru çözümü yaptım zoom üzerinden.
Öğrenci bir soru daha fazla yapsında vicdanen kendimi sorumlu hissetmeyeyim diye.
BTR ci olmayı çok isterdim
Yok canım iki gündür ha bire sarma sarıyorum yorgun olabilirim.Bugün sen sen değilsin :))
Başka birşeylere canın sıkkın gibi
Belki yanlış biliyorumdur yeni üye zaten 3. Cuma girebiliyor listeye genel kural böyle ve tartıda fotoğraf olmazsa listedeki üye bile olsa bildirim yapmamış sayılıyor canım canını sıkacak bi durum yok aslındaDüştü valla moralim de çok bozuldu .Hergün 10 mesaj atıyorum 21 den önce menü paylaşıyorum takımı aktif kullanıyorum iki cumadır bildirimi mi zamanında ve resimli yapıyorum(önce resimsiz sonra resimli gönderdim).Tartıyı tarih ve isimle gönderin diye söylemişlerdi aslında ben onu mesaj kısmına yazacağım zannetmiştim.Hatta resimlerde arkadaşlar niye acaba kağıda yazıyor diye de düşünmüştüm.Önemli değil böyle de gayet motiveyim sizlerle ama anlam veremedim mantığına uymadı açıkcası.
Canım buluttan nem kapıyormuş gibi bir izlenim uyandırıyorsun onun için olabilir benceArkadaşlar neden tüm mesajlarıma şaşırdım ifadesi koyuyorsunuzkendimi kötü hissettim kötü bir şey mi yazdım diye Sizi kıracak birşey yazmam ben sadece duygularımı paylaştım
Bu kadar alıngan ve kırılgan olmana şaşırıyorum canım :))Arkadaşlar neden tüm mesajlarıma şaşırdım ifadesi koyuyorsunuzkendimi kötü hissettim kötü bir şey mi yazdım diye Sizi kıracak birşey yazmam ben sadece duygularımı paylaştım
Canım buluttan nem kapıyormuş gibi bir izlenim uyandırıyorsun onun için olabilir bence
Süpersin cnmBacak dışında heryerde icelme vardi en fazla bel - 4 mm ile gerisi 1-2 mm ama haftada 5-6 gun spor yapiyorm
Kendimi askeri disiplin uyguluyor gibi hissettim
Biz de bu haftaki mikemmelll yüzdeni kaçırmak istemezdik senin yüzde olsa hatta birinciydik nasip değilmiş demek kiYok yok öyle biri değilim ama kurallara aşırı dikkat eden biriyim belki bu yüzden listeye giremem canımı sıktı rahat olun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?