- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.961
Ben de izliyorum şu an ama sizce hediyenin durumunu biraz abartmsmışlar mı?Evlatlık olmasına sözüm yok ama ev işi yapmasını neredeyse çocuk işçi gibi lanse etmişler.Biz de hep öyleydi küçücük yaşta elime yer bezi tutuşturdu annem ama sevgisizliğinden değil eğitim metodu öyleydiBen de Alya’yı bekliyorum merakla
Al birini vur otekıne:)) alemler yaKocamla bi gün kavga ettik bu sebepten bi gün öyle bi başım ağrıyor yemek yapmaya çalışıyorum o ağrıyla yapma dedi kahvaltılık koyarsın benim şalter attı ben yaparım ya da dışardan isteriz diyeceğine bunu mu diyorsun diye
Onu düşünecek erkek var mıdır eşimde dahil benim etrafımda yokKocamla bi gün kavga ettik bu sebepten bi gün öyle bi başım ağrıyor yemek yapmaya çalışıyorum o ağrıyla yapma dedi kahvaltılık koyarsın benim şalter attı ben yaparım ya da dışardan isteriz diyeceğine bunu mu diyorsun diye
harikaBacak dışında heryerde icelme vardi en fazla bel - 4 mm ile gerisi 1-2 mm ama haftada 5-6 gun spor yapiyorm
insallh bu gafta sporumuda artirmaya calisicam bide gunu daha erken kapatmaya caliscam2 haftada %1 bile değil
Haftaya bir atak bekliyoruz o zaman canım
benim hesefimde o yonde:)Tamam bakalım benim hedef 3 haftda en gec 4 haftada mezun olmak
one demezlerrrrYaaa senın eşinle benımkı benzıyor , evi cok sever benımkı de , üşengeçtir fln , bana hep dınlen uyu , git yat , der iş yapmaya kalktıgımda da ,kim yapcak kısmını dusunmuolar cok komıkler , insan ben yaparım sen yat der :)))
tebrikler canim hedefe emin adimlarla ulasiyorsunGünaydın kızlar
bildirimimi yapayım hemen
geçen hafta: 69
Bu hafta: 68,10
Fark: -900
Yüzde: 1,30Eki Görüntüle 2728776
Tebrikler canim cok iyiGeçen cuma: 73.3
Bu cuma: 72.4
Fark: 0.9
Yüzde: 1.227
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Gayet guzel eksi canim bu haftana goreBen de bildirimimi yapayım artık kızlar
Benim için inanılmaz zor bi haftaydı
Düne kadar artıdaydım
Spor diyet etki etmiyordu
amaHandandandan ın dediği gibi onu da dinleyip erken kapatınca günü tartı sürpriz yaptı
geçen cuma : 61.2
Bugün:60.6
Fark:600 g
Yüzde : 0.980
son 3 inşallah
Seni de.uykusuzluk, ve spir etkiliyor benceMrblar kızlar malesef tartı carşamba günü ile aynı değişmedi dün zor bı gundu
Geçen hafta: 88.3
Bu hafta: 88
Fark: -300
Yüzde: %0.339
Tebrikler canimGeçen hafta 73.1
Bu hafta 72.1
Aradaki fark -1
Yüzdeyi nasıl hesapladiğımızı unuttum
Tebrikler canim
Eksi candir canim tebriklerGünaydın
Geçen hafta 66.1
Bu hafta 65.8
Fark _300
Tebrikler canim eksin azda olsa eksisin
Hey masallah be guzel eksi ve yuzdeMerhaba tekrar
Geçen Hafta 74.3
Bu hafta 71.9
Fark :2.4
Yüzde:3,2
*Yüzdeyi yanlış hesaplamış olabilirim şimdi hemen yemek hazırlamam lazım öğleden sonra da zümre toplantısı var sevincimi geniş geniş sizinle paylaşacağım inşallah
İns izinden arti.ile donmezsin tatlimKızlar ben sağlıktan dolayı izine çıkmak istiyorum. Sabah çok çok erken tartıldım hatta wc ye bile gidemedim hemen hastaneye gelmem gerekiyordu.
cuöa:70.1
Bugün:70.4
Fark:+300
Kısa bi süre sonra yine buradayım
tebrikler kizlarrrCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 702. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (10.TAKIM) ==> % 1.002
2. (9.TAKIM) ==> % 0.922
3. (6.TAKIM) ==> % 0.919
BİREYSEL DERECELER
1. @aeben ==> %3.073==> 10. TAKIM
2. @PAPATYAM ==> %2.181 ==> 6. TAKIM
3. @moni ==> %2.139 ==> 10.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Ozlemlerhayallar ==> %-1.372==> 4.TAKIM
Kucugun ogretmeni ile sikinti var ya.Hayırdır neye sıkıldı ki canın
Küçük dediğin ilkokul mu canım?Bazen mesaj yoğunluğundan mesaj görülsede birazdan ararım deyip unutabiliyor insan.Sıkma canını.Vardır bir açıklaması bence.Baktın olmuyor okul değiştirmek de bir seçenek tabiitebrikler canim hedefe emin adimlarla ulasiyorsun
Tebrikler canim cok iyi
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Gayet guzel eksi canim bu haftana gore
Seni de.uykusuzluk, ve spir etkiliyor bence
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Eksi candir canim tebrikler
Hey masallah be guzel eksi ve yuzde
İns izinden arti.ile donmezsin tatlim
tebrikler kizlarrr
Kucugun ogretmeni ile sikinti var ya.
Bugun ozelden musit oldugunuzda gorusebilirmiyiz diye mesaj attim. Direk aryip rahatsiz etmemek icin. Ama geri onus yapmadi hicbir sekilde. Musait degilse bile yarin goruselim vs diyebilirdi su an iyice sinir olmaya basladim. Kizin okulunu dahi degistirmeyi dusunyyorum valla suan
sutlu ictimya kiz zatennKahveyi sütlü iç artık ya :))
cok guzel canim27 kasım
10.00domateslı yumırta kucuk tava
12.00 1 muz
14.00 fırında bir patetes, 2 kofte
18.00 1 kepce kırmızı mercımek corba, bir kase yogurt
21.00 sutlu kahve ıcerım
Spor:30 dk leslie*3:90 puan @Pnrrr-20
Su:3 litre
cuma kacamagi olmus baya27 Kasım Cuma
13:45 1 peynirli gözleme
17:00 1 mandalina
18:30. 1 kase şehriye çorbası +salata +yoğurt
20:00 Elmalı kurabiye 2 adet (haftalardır özlemini çektiğim)
Su 2 lt spor yok
guzel canim27 Kasım Cuma
Kahvaltı 11:30
2 t.k acılı sos
2 dilim tam buğday ekmeği
3 zeytin
1 kk helva
2 dilim patates fırında kızarmış
Çay
Ara 15:00
1 elma
1 bardak süt
Akşam 18:30
3 çatal spagetti makarna
Salata
4 kaşık etli patlıcan yemeği
2 kaşık yoğurt
Su 4 lt
Spor yok
baya bi kacamakli gun olmus27 KASIM MENUM: (bugun hic olmadı)
Ac karnına ödem suyu ile 1 kuru kayisi
9:30 kahve, 1 kurabiye, 2 bitter, 1 nesfit bar
11:00 2 dilime eşdeger eksi maya ekmegi, 2 dilim salam, 1 hasl. yumurta, 5 zeytin, 2 cecil peynir domates, 1tk tereyag, 2yk tahinpekmez
14:30 kahve (gene birkac ivirzivir yedim :/)
17:30 2 kepce sebze corbası, 1 tabak yeşil mercimek yemegi, 3 yk yogurt,
1 lokma ile 1yk nutella ( cok gereksiz oldu biliyorm)
2. 5lt su
Spor yok
guzel canim afiyet olsun27 Kasım CUMA
sabah 10.00
1 bardak çay
2 dilim peynir
biraz yeşillik
akşam 16.00
1 kase mercimek çorbası
bol yeşillik,1 tabak çiğköfte
spor : bugünlük yok
su.3 lt
baslangic icin iyi bence pizza cok degilse:)Ay bugün yazmaya başlayağımı düşünmemiştim hiç, güne de rahat başladım. öyle de gitti
3 gibi tost yedim 3 dlm ekmeğe denk, kaşarlı.
sonra da biraccık pizza yedim, kaptan serbest gün, ye dedi
yarın başlıyorum
1.5 lt su
Ben neler neler yapıyordum ama tabi annem yan gelip yatmıyordu yetişemiyordu ki garibim burdaki anne yaşlı biri bize baksın kafasında o da haliyle evlatlık olduğunu öğrenince kullanılmış olduğunu düşündüBen de izliyorum şu an ama sizce hediyenin durumunu biraz abartmsmışlar mı?Evlatlık olmasına sözüm yok ama ev işi yapmasını neredeyse çocuk işçi gibi lanse etmişler.Biz de hep öyleydi küçücük yaşta elime yer bezi tutuşturdu annem ama sevgisizliğinden değil eğitim metodu öyleydi
Yonta yonta ilerliyorum bakalım gelişme kaydediyor ama hakkını yiyememOnu düşünecek erkek var mıdır eşimde dahil benim etrafımda yok
Belki de iletişim kopukluğu olmuştur canım yoksa hep mi öyle ?Kucugun ogretmeni ile sikinti var ya.
Bugun ozelden musit oldugunuzda gorusebilirmiyiz diye mesaj attim. Direk aryip rahatsiz etmemek icin. Ama geri onus yapmadi hicbir sekilde. Musait degilse bile yarin goruselim vs diyebilirdi su an iyice sinir olmaya basladim. Kizin okulunu dahi degistirmeyi dusunyyorum valla suan
Çözülür insAllahKucugun ogretmeni ile sikinti var ya.
Ben neler neler yapıyordum ama tabi annem yan gelip yatmıyordu yetişemiyordu ki garibim burdaki anne yaşlı biri bize baksın kafasında o da haliyle evlatlık olduğunu öğrenince kullanılmış olduğunu düşündü
Yonta yonta ilerliyorum bakalım gelişme kaydediyor ama hakkını yiyemem
Belki de iletişim kopukluğu olmuştur canım yoksa hep mi öyle ?
Canim her gün kefir iciyorum aslinda ama bende anlamadim.Elom ya ne yapabilirsin ki canım ? Probiyotik ağırlıklı beslenmen fayda eder mi ki ?
Eminim canim. Ben normlade olmam hiç, ama afedersiniz wc de resmen gözlerim yaşarıyor. Antibiyotik falan kullanamam canim emziriyorum. Bol su içtim idrarla atacağım mecburen. Senin su tüketimin nasil.E ela_2019 idrar yolu enfeksiyonu olduğuna emin misin? idrarını yaparken yanma,sık sık tuvalete gitme isteği ,kesik kesik idrar yapma ve kokulu idrar (ne çok idrar dedim)bu belirtiler idrar yolları enfeksiyonunun en sık en belirgin özelliği var mı bunlar.3 yaşından beri çekiyorum uzmanı oldum Eğer bunlar varsa doktora gitmeni öneririm çünkü antibiyotik tedavisi olmadan olmuyor maalesef.Gerçi şu ortam da hastaneye gitmek de risk
Aynenn ya cok gıcık oluyorum yaa bu laflara sanki keyfi yapiyoruz. Eşim bana sürekli temizlik hastasisin diyordu, bir gün banyoyu 2 3 hafta yikamadim hiç dokunmadim. Sonra en son kendi söyledi temizle diye. Ne oldu dedim bak demekki kirlenince temizleme ihtiyacı oluyor. Anlamiyor bunlarKızım 1 saat uyudu ben de uzanıp kırmızı odayı izleyin dedim. Mutfakta açtım bi yandan izlerken bi yandan mutfağı temizlemeye başladımEşim gelmiş kızıyor sen kendin kaşınıp kendini yoruyorsun yapma diye kim yapacaksa tezgah falan sapsarı olmuştu napıyım yoruldum uzandım şimdi
Canım unutmuş olabilir öğretmeni.ben hatta bazen yazıyorum Whatsup tan ertesi gün bakıyorum göndere basmamışım mesaj kalmış öyletebrikler canim hedefe emin adimlarla ulasiyorsun
Tebrikler canim cok iyi
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
tebrikler kizlarrr
Düştü valla moralim de çok bozuldu .Hergün 10 mesaj atıyorum 21 den önce menü paylaşıyorum takımı aktif kullanıyorum iki cumadır bildirimi mi zamanında ve resimli yapıyorum(önce resimsiz sonra resimli gönderdim).Tartıyı tarih ve isimle gönderin diye söylemişlerdi aslında ben onu mesaj kısmına yazacağım zannetmiştim.Hatta resimlerde arkadaşlar niye acaba kağıda yazıyor diye de düşünmüştüm.Önemli değil böyle de gayet motiveyim sizlerle ama anlam veremedim mantığına uymadı açıkcası.
Canım tartıda yarışma olduğu ve bazı takımlar birinci gelmek için yalan bildirim yaptığı içim resimli olma zorunluğu geldi. Ayrıca 2 hafta deneme süresi oluyor genelde. Sürece bir an evvel katılmak istemen ve heyacanın güzel kaybetme bunu. Ayrıca ben mesela sanırım 7. 8. Haftada falan dahil oldum listeyeYok ben Nirana söylemedim zaten o belirtti zaten genel bir kural olduğunu kuralın kendisi yüzünden bu kadar olumlu şeyin göz ardı edilmesi anlamsız geldi ama yapacak bir şey yok madem öyle beklerim
Sorma ki ben temizlik yapmaktan Hiç hoşlanmamAynenn ya cok gıcık oluyorum yaa bu laflara sanki keyfi yapiyoruz. Eşim bana sürekli temizlik hastasisin diyordu, bir gün banyoyu 2 3 hafta yikamadim hiç dokunmadim. Sonra en son kendi söyledi temizle diye. Ne oldu dedim bak demekki kirlenince temizleme ihtiyacı oluyor. Anlamiyor bunlarçok sinirlendim bende gecenlerde yaptim. Mutfak dolap içleri dışları kom
Gözlerin mi yaşarıyor kıyamam ya seni o kadar iyi anlıyorum ki .benim su durumum kötü susuzluktan geldi başıma ne geldiyse ama iki üç haftadır günde 3 litre su içiyorum.Emziren annelere göre de antibiyotikler var hatta ben kullanmıştım.ama şimdiki aklım olsa sorgulardım.Doktor bana güvenmiyor musun falan demişti.O zaman maydanoz suyu ve soğan kürünü acilen araştır ve uygula benceCanim her gün kefir iciyorum aslinda ama bende anlamadim.
Eminim canim. Ben normlade olmam hiç, ama afedersiniz wc de resmen gözlerim yaşarıyor. Antibiyotik falan kullanamam canim emziriyorum. Bol su içtim idrarla atacağım mecburen. Senin su tüketimin nasil.
olsunnn ne yapalimmm. 6.da oluruz 1. De
Aynenn ya cok gıcık oluyorum yaa bu laflara sanki keyfi yapiyoruz. Eşim bana sürekli temizlik hastasisin diyordu, bir gün banyoyu 2 3 hafta yikamadim hiç dokunmadim. Sonra en son kendi söyledi temizle diye. Ne oldu dedim bak demekki kirlenince temizleme ihtiyacı oluyor. Anlamiyor bunlarçok sinirlendim bende gecenlerde yaptim. Mutfak dolap içleri dışları komple
Müsait olduğunda demişsin ya, belki gerçekten musait olamamıştır canim.tebrikler canim hedefe emin adimlarla ulasiyorsun
Tebrikler canim cok iyi
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
tebrikler kizlarrr
Ben bir kere gebelikte geçirdim canim, onu da suyla atlattim . Insallah bu da öyle olur. Ilaç istemiyorum hiç.Gözlerin mi yaşarıyor kıyamam ya seni o kadar iyi anlıyorum ki .benim su durumum kötü susuzluktan geldi başıma ne geldiyse ama iki üç haftadır günde 3 litre su içiyorum.Emziren annelere göre de antibiyotikler var hatta ben kullanmıştım.ama şimdiki aklım olsa sorgulardım.Doktor bana güvenmiyor musun falan demişti.O zaman maydanoz suyu ve soğan kürünü acilen araştır ve uygula bence
Doğru haklısın Allah şifa versin tez zamandaBen bir kere gebelikte geçirdim canim, onu da suyla atlattim . Insallah bu da öyle olur. Ilaç istemiyorum hiç.
ilkokul 2 . sinif canimKüçük dediğin ilkokul mu canım?Bazen mesaj yoğunluğundan mesaj görülsede birazdan ararım deyip unutabiliyor insan.Sıkma canını.Vardır bir açıklaması bence.Baktın olmuyor okul değiştirmek de bir seçenek tabii
Genelde boyle canim. Yil basidan beri sorun yasamadigi veli kalmadi. Yerine gore hakli yerine gore haksizdi.Belki de iletişim kopukluğu olmuştur canım yoksa hep mi öyle ?
Olabilir canim. Dedigim gibi esimlede surekli allah razi olsun cumartesi bile ders isliyor mecburiyeti yokken diyoruz hep.Canım unutmuş olabilir öğretmeni.ben hatta bazen yazıyorum Whatsup tan ertesi gün bakıyorum göndere basmamışım mesaj kalmış öyleşu süreçte cidden her şey çok yoğun
Olabilir canim.Müsait olduğunda demişsin ya, belki gerçekten musait olamamıştır canim.
Sağol canım Allah razı olsun. Bolsu bol idrarla aticam insallah. Sende suyu ihmal etme , çekilecek dert değilDoğru haklısın Allah şifa versin tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?