Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de Alya’yı bekliyorum merakla
Ben de izliyorum şu an ama sizce hediyenin durumunu biraz abartmsmışlar mı?Evlatlık olmasına sözüm yok ama ev işi yapmasını neredeyse çocuk işçi gibi lanse etmişler.Biz de hep öyleydi küçücük yaşta elime yer bezi tutuşturdu annem ama sevgisizliğinden değil eğitim metodu öyleydi

Al birini vur otekıne:)) alemler ya

Onu düşünecek erkek var mıdır eşimde dahil benim etrafımda yok

Bacak dışında heryerde icelme vardi en fazla bel - 4 mm ile gerisi 1-2 mm ama haftada 5-6 gun spor yapiyorm
harika
bende yarin bi olcerim:)
2 haftada %1 bile değil
Haftaya bir atak bekliyoruz o zaman canım
insallh bu gafta sporumuda artirmaya calisicam bide gunu daha erken kapatmaya caliscam
Tamam bakalım benim hedef 3 haftda en gec 4 haftada mezun olmak
benim hesefimde o yonde:)
one demezlerrrr
derlermi hicccc

Günaydın kızlar

bildirimimi yapayım hemen

geçen hafta: 69
Bu hafta: 68,10
Fark: -900
Yüzde: 1,30Eki Görüntüle 2728776
tebrikler canim hedefe emin adimlarla ulasiyorsun

Geçen cuma: 73.3
Bu cuma: 72.4
Fark: 0.9
Yüzde: 1.227
Tebrikler canim cok iyi
Eki Görüntüle 2728825
Geçen hafta 75.8
Bu hafta 74.6
Fark -1.2
Yüzde % 1.583
Tebrikler canim
Eki Görüntüle 2728869
Geçen hafta 86
Bu hafta 84.6
Fark 1.400gr
Tebrikler canim
Gayet guzel eksi canim bu haftana gore
Mrblar kızlar malesef tartı carşamba günü ile aynı değişmedi dün zor bı gundu
Geçen hafta: 88.3
Bu hafta: 88
Fark: -300
Yüzde: %0.339
Seni de.uykusuzluk, ve spir etkiliyor bence
Geçen hafta 73.1
Bu hafta 72.1
Aradaki fark -1

Yüzdeyi nasıl hesapladiğımızı unuttum
Tebrikler canim
Eki Görüntüle 2728891
Bende bildirimimi yapayim.
Geçen cuma 71.8
Bugun 70.8
Fark 1
Yüzde 1.393
Tebrikler canim
Günaydın
Geçen hafta 66.1
Bu hafta 65.8
Fark _300
Eksi candir canim tebrikler
gecen cuma 60.5
bu cuma 60.1
fark -400
yuzde %0.661Eki Görüntüle 2728992
Tebrikler canim eksin azda olsa eksisin
Hey masallah be guzel eksi ve yuzde
İns izinden arti.ile donmezsin tatlim
tebrikler kizlarrr

Hayırdır neye sıkıldı ki canın
Kucugun ogretmeni ile sikinti var ya.
Bugun ozelden musit oldugunuzda gorusebilirmiyiz diye mesaj attim. Direk aryip rahatsiz etmemek icin. Ama geri onus yapmadi hicbir sekilde. Musait degilse bile yarin goruselim vs diyebilirdi su an iyice sinir olmaya basladim. Kizin okulunu dahi degistirmeyi dusunyyorum valla suan

Küçük dediğin ilkokul mu canım?Bazen mesaj yoğunluğundan mesaj görülsede birazdan ararım deyip unutabiliyor insan.Sıkma canını.Vardır bir açıklaması bence.Baktın olmuyor okul değiştirmek de bir seçenek tabii

Kahveyi sütlü iç artık ya :))
sutlu ictimya kiz zatenn
cok guzel canim
kacamak yapmamissin bile:))
27 Kasım Cuma
13:45 1 peynirli gözleme
17:00 1 mandalina
18:30. 1 kase şehriye çorbası +salata +yoğurt
20:00 Elmalı kurabiye 2 adet (haftalardır özlemini çektiğim)
Su 2 lt spor yok
cuma kacamagi olmus baya
guzel canim
baya bi kacamakli gun olmus

27 Kasım CUMA
sabah 10.00
1 bardak çay
2 dilim peynir
biraz yeşillik

akşam 16.00
1 kase mercimek çorbası
bol yeşillik,1 tabak çiğköfte

spor : bugünlük yok
su.3 lt
guzel canim afiyet olsun
baslangic icin iyi bence pizza cok degilse:)

Ben neler neler yapıyordum ama tabi annem yan gelip yatmıyordu yetişemiyordu ki garibim burdaki anne yaşlı biri bize baksın kafasında o da haliyle evlatlık olduğunu öğrenince kullanılmış olduğunu düşündü
Onu düşünecek erkek var mıdır eşimde dahil benim etrafımda yok
Yonta yonta ilerliyorum bakalım gelişme kaydediyor ama hakkını yiyemem
Belki de iletişim kopukluğu olmuştur canım yoksa hep mi öyle ?

Çözülür insAllah

Ben de yontuyorum yıllardır gelişme var tabii baya hem de ama unutmayalım ham maddeleri odun

Elom ya ne yapabilirsin ki canım ? Probiyotik ağırlıklı beslenmen fayda eder mi ki ?
Canim her gün kefir iciyorum aslinda ama bende anlamadim.
Eminim canim. Ben normlade olmam hiç, ama afedersiniz wc de resmen gözlerim yaşarıyor. Antibiyotik falan kullanamam canim emziriyorum. Bol su içtim idrarla atacağım mecburen. Senin su tüketimin nasil.

Gözümden kaçmıştı canım hatırlattığın iyi oldu canım kankim elom balım kaymağım üzülmüş oldu ama olsundu E ela_2019
olsunnn ne yapalimmm. 6.da oluruz 1. De
Aynenn ya cok gıcık oluyorum yaa bu laflara sanki keyfi yapiyoruz. Eşim bana sürekli temizlik hastasisin diyordu, bir gün banyoyu 2 3 hafta yikamadim hiç dokunmadim. Sonra en son kendi söyledi temizle diye. Ne oldu dedim bak demekki kirlenince temizleme ihtiyacı oluyor. Anlamiyor bunlar çok sinirlendim bende gecenlerde yaptim. Mutfak dolap içleri dışları komple

Canım unutmuş olabilir öğretmeni.ben hatta bazen yazıyorum Whatsup tan ertesi gün bakıyorum göndere basmamışım mesaj kalmış öyle şu süreçte cidden her şey çok yoğun

Son düzenleme:

Yok ben Nirana söylemedim zaten o belirtti zaten genel bir kural olduğunu kuralın kendisi yüzünden bu kadar olumlu şeyin göz ardı edilmesi anlamsız geldi ama yapacak bir şey yok madem öyle beklerim
Canım tartıda yarışma olduğu ve bazı takımlar birinci gelmek için yalan bildirim yaptığı içim resimli olma zorunluğu geldi. Ayrıca 2 hafta deneme süresi oluyor genelde. Sürece bir an evvel katılmak istemen ve heyacanın güzel kaybetme bunu. Ayrıca ben mesela sanırım 7. 8. Haftada falan dahil oldum listeye
Sorma ki ben temizlik yapmaktan Hiç hoşlanmam

Gözlerin mi yaşarıyor kıyamam ya seni o kadar iyi anlıyorum ki .benim su durumum kötü susuzluktan geldi başıma ne geldiyse ama iki üç haftadır günde 3 litre su içiyorum.Emziren annelere göre de antibiyotikler var hatta ben kullanmıştım.ama şimdiki aklım olsa sorgulardım.Doktor bana güvenmiyor musun falan demişti.O zaman maydanoz suyu ve soğan kürünü acilen araştır ve uygula bence

Müsait olduğunda demişsin ya, belki gerçekten musait olamamıştır canim.

Ben bir kere gebelikte geçirdim canim, onu da suyla atlattim . Insallah bu da öyle olur. Ilaç istemiyorum hiç.

ilkokul 2 . sinif canim
Musait olmayabilir gercekten hakta veriyorum canim. Bugun 7 ders isledi. Cumartasi bile ders isliyor cocuklar ilerlesin diye. Cok rahatsiz eden hatta mesajla dahi rahatsiz etmeyen biriyim. Sadece` yarin goruselim ins `yazmak bu kadar zor olmamali. Canli derste 2_3 cocuk var hicbir sekilde susmayan. Kizima ogretmen soz hakki veriyor kitabi oku diye mesela. Cocuklar konusmaya baslayinca benimki saygi gosterip susmalaro icin bekliyormus bu seferde ogretmen erva nin sesi gelmiyor deyip baska.cocuga soz hakki veriyormus. Bu olay 1 gun.olmyyorsa diger gun oluyor. Ve ben kizima hep annem unutuyordur ogretmenin,belki telden gercekten sesi gitmiyordur.falan diyip.telkin ediyordum. Dunde boyle oldu zaten canim.sikiliyordu. bugunde canli dersten aglayarak cikinca kizim tepem atti acikcasi. O halimle konusmadigimda iyi oldu bi yandan.
Belki de iletişim kopukluğu olmuştur canım yoksa hep mi öyle ?
Genelde boyle canim. Yil basidan beri sorun yasamadigi veli kalmadi. Yerine gore hakli yerine gore haksizdi.
Ama bu iletisim konusu daha cok canimi sikti.aksamdan beri.
Ortaokula giden kizimin herhangi bir ogretmenine mesaj atiyim hepsi 1 yada 2 saate cevap yaziyorlar. Kac sinifla ugrasmalarina ragmen.

Canım unutmuş olabilir öğretmeni.ben hatta bazen yazıyorum Whatsup tan ertesi gün bakıyorum göndere basmamışım mesaj kalmış öyle şu süreçte cidden her şey çok yoğun
Olabilir canim. Dedigim gibi esimlede surekli allah razi olsun cumartesi bile ders isliyor mecburiyeti yokken diyoruz hep.

Müsait olduğunda demişsin ya, belki gerçekten musait olamamıştır canim.
Olabilir canim.
Ama genelde boyle bir gahleye almama durumu var .

Bak simdi aklima geliyor 1 hafta once kutuphaneden kitap alacagim ne onerisiniz dedim ki kizimin okumayi sevdigini biliyor. Bana 2 gun sonra 2. Sinifa uygun kitaplar alabilirsiniz dedi.
Kutuphane gorevlisi bana kocaman bir alan gosterdi ilkokul icin dedi ozellikle 2 sinif icin bilemeyecegim dedi adam.
Diyeceksinizki ogretmeninde bir hayati var haklisiniz. Ama bana gore yazar,yayincilik bilgisine guvenerek bide ogrencinin gelisimi ile ilgili birsey oldugu icin sormustum. Diger ogretmenlere benim.kizimi ovunup basarili ogrencim diye lanse edebiliyorsa birazcikta ilgilenwbilir sanirim.
Ayyy icimi doktum offf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…