- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.001
Bsrmhmmt yakaladım :) senin şu tartı işini paylaşım alanında bir konuşalım. Lütfen takip et bugün.
tamam canım takipte olucam şimdi dışarı çıkıyorum gelince yeniden girip takipte olucam yeni tartı almaya gidiyorum :):):) hayırlı bir iş
Selamlar kızlar, bugün karar verdim elma diyetine başlıyorum bir nevi detoks diyeti gibi olsun istiyorum, betüş sen bu konuda tecrübelisin biraz anlatabilir misiniz? Bir de 1 hafta yapıcam ben, betüş ilk yaptığın zaman 1 haftada kaç kilo verdin?
selam beybiiileeer,,
evi tuttum nihayet.... şimdi içini doldurmayla kafayı yicem bir süre :)))) hiç eşyam yok.... hepsi alıncak çamaşır mak. yatak oturma odası halı kilim vs.... offfffff.... neyse bir yıl sıkıcam dişimi her şeyim olucak en çokta kafam rahat olucak Allah ın izniyle..... nagiiiiişşş özellikle seni bekliyoruum inşallah.... yanlıız köpüşle ilgili pürüz yaptılar... köpüş gene çantalarda olucak illa bir şey çıkacak yaa....
çantada olacak derken etüş??gizleyecekmisin yani??..sonuç olarak tuttun yani evi öylemi canım..selam beybiiileeer,,
evi tuttum nihayet.... şimdi içini doldurmayla kafayı yicem bir süre :)))) hiç eşyam yok.... hepsi alıncak çamaşır mak. yatak oturma odası halı kilim vs.... offfffff.... neyse bir yıl sıkıcam dişimi her şeyim olucak en çokta kafam rahat olucak Allah ın izniyle..... nagiiiiişşş özellikle seni bekliyoruum inşallah.... yanlıız köpüşle ilgili pürüz yaptılar... köpüş gene çantalarda olucak illa bir şey çıkacak yaa....
selam beybiiileeer,,
kız sen o enişteye sıkı sıkı sarıl, sakın bırakma..türkiye de yok onlardan, daha buraya gelmedi henüz..e hep bir adım geriden takip ediyoruz ya , o yüzden..dışardan gelen olursa bende kızlarıma sipariş ederim hahahahh
türkçeye yeni bir kelime kazandırdım:çünkülüm..cümlelerinizde kullanın bayanlar..
herkese uzuuuuuunnn bir aradan sonra merhabalar kızlar nasılsınız?? ben çok kötüyümgrip miyim değilmiyim çözemedim regl oldum şişkinlik ayrı vuruyor sancım ayrı baş ağrısı ayrı vuruyor soğuk buralar ankarada kar var buzzzzzz tutuyorum evden dışarı çıkamıyorum pazar günü arkadaşımın doğum günü vardı pasta yedim 1 dilim pazarteside konya gezisine gittim 2 tane şeker pare yedim doktora söz verdim diye yemiycektim şeker güya... ama toparladım regl regl idmana gidicem bu akşam öle kala yapıcam artık.. spora tam gaz devam o yağlar parçalanacak o tartıda - görülecek bu haftaaa....
kııııııııııııııızz geçen hafta kaç kiloydunki??bu arada ben yarin sabah burada olmayabilirim kilo bildirimimi yapayim 79.5
2 kilomu verdin??başlangıç kilo:78
bu hafta:76
giden kilo:2kgr
hedef kilo:60
boy:1.68
seng yarın bildirime geç kalabilirim die bu akşamdan bilgileri yazıyorum tabi listeye giricemmi bu hafta sen karar verirsin canım :26:
kız sen o enişteye sıkı sıkı sarıl, sakın bırakma..türkiye de yok onlardan, daha buraya gelmedi henüz..e hep bir adım geriden takip ediyoruz ya , o yüzden..dışardan gelen olursa bende kızlarıma sipariş ederim hahahahh
kursamı gidiyorsun?evde olsan daha sık görüşürüz çünkülüm..
fadime fadimeee sabah uğruyorsun sonra araki bulasın ..sonra bi afra bi tafra..az gelde konuşalım daa
ben bugün fadimeye kızıyordum ama kendimde uğrayamadım buraya..spordu alışverişdi derken akşam oldu..bu hafta hiç tartılmadım , saabah bakalım tartı ne gösterecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?