Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bsrmhmmt yakaladım :) senin şu tartı işini paylaşım alanında bir konuşalım. Lütfen takip et bugün.

tamam canım takipte olucam şimdi dışarı çıkıyorum gelince yeniden girip takipte olucam yeni tartı almaya gidiyorum :):):) hayırlı bir iş

Selamlar kızlar, bugün karar verdim elma diyetine başlıyorum bir nevi detoks diyeti gibi olsun istiyorum, betüş sen bu konuda tecrübelisin biraz anlatabilir misiniz? Bir de 1 hafta yapıcam ben, betüş ilk yaptığın zaman 1 haftada kaç kilo verdin?

selam beybiiileeer,,

evi tuttum nihayet.... şimdi içini doldurmayla kafayı yicem bir süre :)))) hiç eşyam yok.... hepsi alıncak çamaşır mak. yatak oturma odası halı kilim vs.... offfffff.... neyse bir yıl sıkıcam dişimi her şeyim olucak en çokta kafam rahat olucak Allah ın izniyle..... nagiiiiişşş özellikle seni bekliyoruum inşallah.... yanlıız köpüşle ilgili pürüz yaptılar... köpüş gene çantalarda olucak illa bir şey çıkacak yaa....

ilk hafta 3.5 kilo verdim canım... ama ben diyetin nasıl olduğunu unuttum gitti... günlük 1.5 - 2 kg elma diyolar ama ben maksimum 5 tane yiyebiliyorum.... oda 1.5 kg ediyodur herhalde zaten dimi... ama 3 elmadan fazlası benim midemi bulandırmaya başlıyo :) pasta börek çörek olsa bir kazan yerim ama elma midemi bulandırıyo bak sen Allah ın işine :)))))

benim yaptığım
sabah kahvaltı mutlaka (peynir - yumurta - 1 elma vs)
ara (3 kayısı )
öğlen 1 elma
ara (fındık veya ceviz veya o ayarda bir şey bir avuç ben saymakla kafayı bozamıyorum)
akşam 1 elma

düzgün yaparsam böyle yapıyorum ama azcık sapıtırsam öğlenleri köfte (çok nadir), haşlama tavuk (çok sık), yağsız tuzsuz sebze yemeği (hiiiç yediğimi hatırlamıyorum en azından bu dönemde) ekleyebiliyorum....

bizim ekip dökülüyo desenize.... tüm hastalara geçmiş olsun diyoruuum.....

Merhaba arkadaşlar hepinizi çok özledim nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Biz iyiyiz oğlum toparlandı çok şükür ilaçlarımızda bitti. Misafirleride atlattık..
Allah tekrar yaşatmasın inşallah..

Bugünkü menüm şöyle

Sabah:1 ev yapımı poğaça ve 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

Ara: 5-6 tane peynirli çubuk kraker

Öğlen: 1 küçük kase aşure

Ara: 1 fincan çay

Akşam: 1 porsiyon zeytinyağlı kabak yemeği ve yoğurt

Okula yürüyerek gidip gelmeye devam ediyorum. Onun dışında koşuşturmaca ev iş arasında.. Bugün tartıda gördüğüm rakam beni mutlu etti..

Betülcüm yeni evin hayırlı olsun canım güle güle otur. İnşallah zevkine göre de döşersin zamanla herşey olur.. Zamanla kabul ederler köpüşüde..

çantada olacak derken etüş??gizleyecekmisin yani??..sonuç olarak tuttun yani evi öylemi canım..

ben bugün fadimeye kızıyordum ama kendimde uğrayamadım buraya..spordu alışverişdi derken akşam oldu..bu hafta hiç tartılmadım , saabah bakalım tartı ne gösterecek..

cok sevindim canim hayirli olsun ne taraflarda yeni evin? yavas yavas alirsin tum eksiklerini :)

siparis mi ahahahha
ya evet cok mutluyum turkle evlenmedigime tavsiye ederim

türkçeye yeni bir kelime kazandırdım:çünkülüm..cümlelerinizde kullanın bayanlar..

:44iki hemen basliyorum kullanmaya cunkulum sen oyle istiyorsun. (oldu mu?)

cok gecmis olsun canim ankara sogugu da cok fenadir burasi da cok soguk gerci normalde kisin 4-5 dereceden asagi inmezken bu kis birden -3'leri gorduk donuyoruz :84:

sabah

1 dilim ekmek peynir domates

ara yok

öğle

döner pide ayran

ara

nescafe lıght çikolata

akşam

köfte salata

başlangıç kilo:78
bu hafta:76
giden kilo:2kgr
hedef kilo:60
boy:1.68

seng yarın bildirime geç kalabilirim die bu akşamdan bilgileri yazıyorum tabi listeye giricemmi bu hafta sen karar verirsin canım :26:

başlangıç kilo:78
bu hafta:76
giden kilo:2kgr
hedef kilo:60
boy:1.68

seng yarın bildirime geç kalabilirim die bu akşamdan bilgileri yazıyorum tabi listeye giricemmi bu hafta sen karar verirsin canım :26:
2 kilomu verdin??maaşallah yahu..bu hafta 9. takım birinciliğe oynayacak gibi..hadi bakalım bebeklerim

kaygana geldi bu akşam şimdi içerde meyve yiyorlar ben mutfaktayım
yakalanırsam kapatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…