- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.021
Hissettin demek bakGeçmiş olsun canım
Benimde sabah durduk yere aklıma deprem geldi, sağa sola baktım, sallanan bir yer yok, işime gücüme devam ettim
Genel bir soru soruyorsun ama cevabını alman lazım, bir daha sor, evir çevir farklı şekilde sor ama sor yani.Birine israrla bir sey sorabilen birisi degilim malesef. Adam oyle dedi ve daha fazla bisey sormadim.
Mesaj konusunda da belki gercekten gormedi yada gordu yazmayi unuttu tam bilemiycem mavi tik di yarim saat sonra cunku.
Sporu bırakınca 1 'er cm yaymışımBenim Ölçüler
Kalça 106 cm
Göğüs 100 cm
Göbek 98 cm
Bel 94 cm
Bacak 62 cm
Kol 31 cm
Kilosu bana yakın olanların ölçülerini merakla bekliyorum
Canim cok bariz belli bütün belirtiler o yönde. 3 gün bol su içip idrarla atmayi deniycem devam ederse doktora giderim. Çok şükür bugün daha iyiyim. dün neredeyse hiç wc den cikmadim. Işe yaramış.Kız sen kendi teşhisini kendin mi koydun belki başka bir şey
Çorap falan hiç sevmem ben ya kışın bile giymem ondan oldu galiba. Aynenn kaç gündür atesliyim, ama bugün daha iyiyim canim sagol
Mısır yok ama haftaya aldiririm, temizlesin iyice. Teşekkür ederimAz önce okudum, mısırın haşlama suyu da idrar yolları enfeksiyonunu temizliyormuş.
Varsa mısırı haşlayıp suyunu içebilirsin.
Günaydın canım Geçmiş olsun baktım 3.5 siddetinde olmuşGünaydın canım sabah hafif bi deprem oldu onu hissettim hortladım bizimkiler uyuyor hala ben de canlı ders hazırlığı yaparım artık
Canım şöyle bir şey anlatayım sanaBirine israrla bir sey sorabilen birisi degilim malesef. Adam oyle dedi ve daha fazla bisey sormadim.
Mesaj konusunda da belki gercekten gormedi yada gordu yazmayi unuttu tam bilemiycem mavi tik di yarim saat sonra cunku.
Bendede ara ara oluyor olacaksa uyanikken olsun bitsin düşüncesiGeçmiş olsun canım
Benimde sabah durduk yere aklıma deprem geldi, sağa sola baktım, sallanan bir yer yok, işime gücüme devam ettim
Acır illa ki kolay bi durum değil canim. Birde kendini kötü hissediyor ekstra yaninda olmak istiyordur, 1 haftaya kadar eski düzene donersiniz.Bilmiyorum ki çiş yapinca acıyor snrm temizleyin bezini degistrcem sonra zorla emdi rahatladı biraz ama sık uyandı her zmn yanımda yatıp sele serpe emiyordu onu istedi snrm
Dün kız kardeşim vardı yanımda o varken heryeri supurdum toparladım bugün hiç bişey yapmam zaten cnm bklm
Nerde oldu acaba diyecektim gördüm sonradanSağol canım çok şiddetli değildi uyanık olmazsam hissetmezdim ki bizimkiler hissetmediler bile
Aa cok ilginç. Bunu da ilk defa duyuyorumYumurta bende ödem yapıyor kızlar
He ya ben de yazarken fark ettimSeni de epey bekletmişiz
Yok 5 ten beri ayakta. En son 1 saat önce beşiğe koydum tepemde ciyak ciyak bağırırken uyumaya çalıştım sonunda pes edip kalktım
Sağol canım çok şiddetli değildi uyanık olmazsam hissetmezdim ki bizimkiler hissetmediler bile
Evet ilk çocuk hep öyle oluyor snrm kızımda bende daha sabirszdimEvet ilk çocukta hiç değişmeyecek hiç büyümeyecek hep öyle kalacak sanıyor insan ama ikinci de bi kat daha sabırlı olunuyor sanırsam
Yaa hemen farketti mi ne zmndr yapmıyordunSporu bırakınca 1 'er cm yaymışım
Aynen cnm insAllah yaAcır illa ki kolay bi durum değil canim. Birde kendini kötü hissediyor ekstra yaninda olmak istiyordur, 1 haftaya kadar eski düzene donersiniz.
Benim ki de bu sabah baba baba diye uyandi. Aferin kızım her sabah böyle baba diye uyanacaksin dedimYok 5 ten beri ayakta. En son 1 saat önce beşiğe koydum tepemde ciyak ciyak bağırırken uyumaya çalıştım sonunda pes edip kalktım
Allah Allah çok tuhaf yaYumurta bende ödem yapıyor kızlar
Yok artıkSporu bırakınca 1 'er cm yaymışım
Evet canım avize ve abajurun sallanmasından fark ettim zatenGünaydın canım Geçmiş olsun baktım 3.5 siddetinde olmuş
Şükür canım iki gündür geçti diyebilirim
2 haftadan fazladır yürüyüş yapmıyorum diye hatırlıyorum canımYaa hemen farketti mi ne zmndr yapmıyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?