Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım
Benimde sabah durduk yere aklıma deprem geldi, sağa sola baktım, sallanan bir yer yok, işime gücüme devam ettim
Hissettin demek bak buraya çok yakın bi ilçede olmuş şiddeti çok değil ama derinliği düşük yoksa hissedilmezdi herhalde

Birine israrla bir sey sorabilen birisi degilim malesef. Adam oyle dedi ve daha fazla bisey sormadim.

Mesaj konusunda da belki gercekten gormedi yada gordu yazmayi unuttu tam bilemiycem mavi tik di yarim saat sonra cunku.
Genel bir soru soruyorsun ama cevabını alman lazım, bir daha sor, evir çevir farklı şekilde sor ama sor yani.
3 kız annesinin, çocukların konuşma becerisini senden öğrenecek.
Kızların için yavaştan kendini değiştirmeye başla bence

Kız sen kendi teşhisini kendin mi koydun belki başka bir şey
Canim cok bariz belli bütün belirtiler o yönde. 3 gün bol su içip idrarla atmayi deniycem devam ederse doktora giderim. Çok şükür bugün daha iyiyim. dün neredeyse hiç wc den cikmadim. Işe yaramış.
E ela_2019 canim gecmis olsun.
Usuttunmu acaba ben genelde usutunce oyle oluyorum. Ayaginin altini sicak tut sabaha kadar bana faydasi oluyor.
Tabi daha ileriyse nasil olacak acaba atesim falan da var demissin
Çorap falan hiç sevmem ben ya kışın bile giymem ondan oldu galiba. Aynenn kaç gündür atesliyim, ama bugün daha iyiyim canim sagol
Az önce okudum, mısırın haşlama suyu da idrar yolları enfeksiyonunu temizliyormuş.

Varsa mısırı haşlayıp suyunu içebilirsin.
Mısır yok ama haftaya aldiririm, temizlesin iyice. Teşekkür ederim

Günaydın canım sabah hafif bi deprem oldu onu hissettim hortladım bizimkiler uyuyor hala ben de canlı ders hazırlığı yaparım artık
Günaydın canım Geçmiş olsun baktım 3.5 siddetinde olmuş
Birine israrla bir sey sorabilen birisi degilim malesef. Adam oyle dedi ve daha fazla bisey sormadim.

Mesaj konusunda da belki gercekten gormedi yada gordu yazmayi unuttu tam bilemiycem mavi tik di yarim saat sonra cunku.
Canım şöyle bir şey anlatayım sana
Kızım geçen sene anaokuluna başladı veli toplantısında öğretmeni hafta içi okul çıkışı her gün isteyen ogrencilerin sınıf arkadaş uyumu ile ilgili velileri bilgilendirecegini söyledi

Neyse bi hafta sonra bi akşam msj attım ertesi gün görüşmek için senin dediğin gibi mavi tık oldu ama cvp yok bayaga bekledim

Ertesi gün erken gidip anaokuluna öğretmenimizi cagirttim dün akşam msj attığımi görüşmek için geldiğimi soyledim durumu izah ettim telefonuna baktı muhtemelen kızımın elindeydi telefon bana söylemedi bende görmedim kusura bakma dedi görüşmemizi yaptık
belkide gerçekten görmemiş olabilir mi?

Geçmiş olsun canım
Benimde sabah durduk yere aklıma deprem geldi, sağa sola baktım, sallanan bir yer yok, işime gücüme devam ettim
Bendede ara ara oluyor olacaksa uyanikken olsun bitsin düşüncesi

Acır illa ki kolay bi durum değil canim. Birde kendini kötü hissediyor ekstra yaninda olmak istiyordur, 1 haftaya kadar eski düzene donersiniz.
Sağol canım çok şiddetli değildi uyanık olmazsam hissetmezdim ki bizimkiler hissetmediler bile
Nerde oldu acaba diyecektim gördüm sonradan
Yumurta bende ödem yapıyor kızlar
Aa cok ilginç. Bunu da ilk defa duyuyorum

Sağol canım çok şiddetli değildi uyanık olmazsam hissetmezdim ki bizimkiler hissetmediler bile

Evet ilk çocukta hiç değişmeyecek hiç büyümeyecek hep öyle kalacak sanıyor insan ama ikinci de bi kat daha sabırlı olunuyor sanırsam
Evet ilk çocuk hep öyle oluyor snrm kızımda bende daha sabirszdim
Sporu bırakınca 1 'er cm yaymışım
Yaa hemen farketti mi ne zmndr yapmıyordun
Acır illa ki kolay bi durum değil canim. Birde kendini kötü hissediyor ekstra yaninda olmak istiyordur, 1 haftaya kadar eski düzene donersiniz.
Aynen cnm insAllah ya

Yok 5 ten beri ayakta. En son 1 saat önce beşiğe koydum tepemde ciyak ciyak bağırırken uyumaya çalıştım sonunda pes edip kalktım
Benim ki de bu sabah baba baba diye uyandi. Aferin kızım her sabah böyle baba diye uyanacaksin dedim

Yumurta bende ödem yapıyor kızlar
Allah Allah çok tuhaf ya
Sporu bırakınca 1 'er cm yaymışım
Yok artık
Günaydın canım Geçmiş olsun baktım 3.5 siddetinde olmuş
Evet canım avize ve abajurun sallanmasından fark ettim zaten
U UcanSupurge zehroşum ikra nin ishali bitti mi, nasil son durumu
Şükür canım iki gündür geçti diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…