- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.001
Dediğin gibi sesler, mimikler ve duygular olmadığı için hüsn-ü zan yaparak devam edersek sıkıntı olmazHayır kırılmam samimi söylüyorum gerçekten çok şaşırdığım için yazdım evet moralim bozuldu çünkü hiç beklemiyordum kağıt olayı yüzünden listeye giremediğim.Önemli değil yazı dili normal iletişim gibi olmuyor yazdıklarımı benim sesim ve mimiklerimden duymadığınız için mesaj sert geldi galiba öyle değil duygu paylaşımı benimki.Ayrıca sizde benim gibi düşünmezmiydiniz aynı durumda olsak ne bileyim şaşırdım yani.
Yavaş yavaş disipline etmeye başla o zaman kendini canımİstiyorum canim. Bu hafta gecti tabi artik liste musait oldugu hafta bana sormadan bile alabilirsin beni lisreye
Çok ince düşünmüşsün, bu kadar hassas düşünürsen çok üzülürsün.Kucugun ogretmeni ile sikinti var ya.
Bugun ozelden musit oldugunuzda gorusebilirmiyiz diye mesaj attim. Direk aryip rahatsiz etmemek icin. Ama geri onus yapmadi hicbir sekilde. Musait degilse bile yarin goruselim vs diyebilirdi su an iyice sinir olmaya basladim. Kizin okulunu dahi degistirmeyi dusunyyorum valla suan
Seni de epey bekletmişizCanım tartıda yarışma olduğu ve bazı takımlar birinci gelmek için yalan bildirim yaptığı içim resimli olma zorunluğu geldi. Ayrıca 2 hafta deneme süresi oluyor genelde. Sürece bir an evvel katılmak istemen ve heyacanın güzel kaybetme bunu. Ayrıca ben
Önce o aşırı düşünceli olmayı bir kenara bırak canım, kızlarını da öyle yetiştirme.Ama genelde boyle bir gahleye almama durumu var .
Bak simdi aklima geliyor 1 hafta once kutuphaneden kitap alacagim ne onerisiniz dedim ki kizimin okumayi sevdigini biliyor. Bana 2 gun sonra 2. Sinifa uygun kitaplar alabilirsiniz dedi.
Kutuphane gorevlisi bana kocaman bir alan gosterdi ilkokul icin dedi ozellikle 2 sinif icin bilemeyecegim dedi adam.
Diyeceksinizki ogretmeninde bir hayati var haklisiniz. Ama bana gore yazar,yayincilik bilgisine guvenerek bide ogrencinin gelisimi ile ilgili birsey oldugu icin sormustum. Diger ogretmenlere benim.kizimi ovunup basarili ogrencim diye lanse edebiliyorsa birazcikta ilgilenwbilir sanirim.
Ayyy icimi doktum offf ya
Ağrısı mı vardı acaba canım ?Günaydın kızlar dün gece hiç uyuyamadım çok uyandı oğlum
Günaydın canımGünaydın kızlar dün gece hiç uyuyamadım çok uyandı oğlum
Tesekkur ederim canim. Aldigim kitaplari once ben okuyup sonra cocuklara okutuyorum artikİlk okulda kitap seçimi yaparken MEB onayli kitaplar tercih edebilirsiniz canım.Sen de haklısın Keloğlan adı altında bile içeriği iğrenç kitaplar çıktı.Ozellikle o yaş gurubunun hedef alındığı,içeriği siddet ve mustehcenlikle dolu kitaplar basina sürekli yansıyor.Bu durumda sana tavsiyem MEB onaylı kitaplar tercih etmen.
Malesef direkt arayan veliler oldugunndada gruba zehir zemberek seyler soyluyor. Benimde bi hayatim var beni istediginiz zama arayamazsiniz gibi. Tabi tam aradigi saatleri bilmiyorum inslarin. Canim degistirmme isini konusma sonrasi tavri belirleyecek. Malesef boyle seyleri hafif ogrencilere yansitabilen biri. Gecen sene baska velilerde yasadigi sorunlardan anliyorumHadi bakalım o zaman yarış başlasın
Direkt arasan bi canım
Eğer hep böyle ilgisizlerse okul değişikliğini düşün tabii ama ilk ilgisizliği ise bence hemen değiştirme sürekli değişiklik çocuklar için iyi olmuyor tatlım
Sorun ne bu arada
-1kendimde o iradeyu bulamiyorum malesef. Ama bu hafta dikkat edip guzel eksiyle gelecegimYavaş yavaş disipline etmeye başla o zaman kendini canım
Seviye-1 yapmaya ne dersin
Yukarida da yazdim canim. Basta numarasini dahii vermek istemeyen bir ogretmendi. Oyle caniniz istediginde arayamazsiniz dedi.Çok ince düşünmüşsün, bu kadar hassas düşünürsen çok üzülürsün.
Mesaja gerek yoktu bence, direk aramalıydın
Uygun saatlerde olduktan sonra istediğin bir saatte arayıp 2-3 dk konuşmaktan hiç bir öğretmenin rahatsız olacağını düşünmüyorum canım.
Okul değiştirmek isteyecek kadar kendini üzme lütfen, kızına da yansıtma, öğretmenini seven öğrenciler daha başarılı olurlar
Günaydın canım sabah hafif bi deprem oldu onu hissettim hortladım bizimkiler uyuyor hala ben de canlı ders hazırlığı yaparım artıkGünaydın canım
Bilmiyorum ki çiş yapinca acıyor snrm temizleyin bezini degistrcem sonra zorla emdi rahatladı biraz ama sık uyandı her zmn yanımda yatıp sele serpe emiyordu onu istedi snrmAğrısı mı vardı acaba canım ?
Dün kız kardeşim vardı yanımda o varken heryeri supurdum toparladım bugün hiç bişey yapmam zaten cnm bklmGünaydın canım
Bugün bebeğinle birlikte dinlenmeye çalış.
İşe güce bakıp yorma kendini
Birine israrla bir sey sorabilen birisi degilim malesef. Adam oyle dedi ve daha fazla bisey sormadim.Önce o aşırı düşünceli olmayı bir kenara bırak canım, kızlarını da öyle yetiştirme.
Sessiz sakin aşırı saygılı kişiler zaten "onlar biraz bekleyebilir, zaten anlayışlılar" diye göz ardı edilebilir.(burdan çirkef olalım sonucu çıkmasın)
Vakti olmayıp görmemiş bile olabilir(az önce watsapa baktım, sana bu mesajı yazarken 41 mesaj geldi)
Kütüphane görevlisi biraz savsaklamış gibi, kütüphanelerde kitaplar sınıf sınıf kategorilenmiştir, o görevli net cevap vermediyse diğerine sor, üzülüp kırılıp kenara çekilme.
Aşırı anlayışlı olup sonra kendi kendine "ben değersizim" duygusu yerleştirme...
Ayy geçmiş olsun cnmGünaydın canım sabah hafif bi deprem oldu onu hissettim hortladım bizimkiler uyuyor hala ben de canlı ders hazırlığı yaparım artık
Belki de canım küçük daha ne istediklerini anlamak çok zor vallaBilmiyorum ki çiş yapinca acıyor snrm temizleyin bezini degistrcem sonra zorla emdi rahatladı biraz ama sık uyandı her zmn yanımda yatıp sele serpe emiyordu onu istedi snrm
Aynen şu bı kaç gün hızlıca geçseBelki de canım küçük daha ne istediklerini anlamak çok zor valla
Sağol canım çok şiddetli değildi uyanık olmazsam hissetmezdim ki bizimkiler hissetmediler bileAyy geçmiş olsun cnm
Evet ilk çocukta hiç değişmeyecek hiç büyümeyecek hep öyle kalacak sanıyor insan ama ikinci de bi kat daha sabırlı olunuyor sanırsamAynen şu bı kaç gün hızlıca geçse
Geçmiş olsun canımGünaydın canım sabah hafif bi deprem oldu onu hissettim hortladım bizimkiler uyuyor hala ben de canlı ders hazırlığı yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?