Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dediğin gibi sesler, mimikler ve duygular olmadığı için hüsn-ü zan yaparak devam edersek sıkıntı olmaz

Çok ince düşünmüşsün, bu kadar hassas düşünürsen çok üzülürsün.

Mesaja gerek yoktu bence, direk aramalıydın

Uygun saatlerde olduktan sonra istediğin bir saatte arayıp 2-3 dk konuşmaktan hiç bir öğretmenin rahatsız olacağını düşünmüyorum canım.

Okul değiştirmek isteyecek kadar kendini üzme lütfen, kızına da yansıtma, öğretmenini seven öğrenciler daha başarılı olurlar

Seni de epey bekletmişiz

Önce o aşırı düşünceli olmayı bir kenara bırak canım, kızlarını da öyle yetiştirme.

Sessiz sakin aşırı saygılı kişiler zaten "onlar biraz bekleyebilir, zaten anlayışlılar" diye göz ardı edilebilir.(burdan çirkef olalım sonucu çıkmasın)

Vakti olmayıp görmemiş bile olabilir(az önce watsapa baktım, sana bu mesajı yazarken 41 mesaj geldi )

Kütüphane görevlisi biraz savsaklamış gibi, kütüphanelerde kitaplar sınıf sınıf kategorilenmiştir, o görevli net cevap vermediyse diğerine sor, üzülüp kırılıp kenara çekilme.

Aşırı anlayışlı olup sonra kendi kendine "ben değersizim" duygusu yerleştirme...

Tesekkur ederim canim. Aldigim kitaplari once ben okuyup sonra cocuklara okutuyorum artik
Malesef direkt arayan veliler oldugunndada gruba zehir zemberek seyler soyluyor. Benimde bi hayatim var beni istediginiz zama arayamazsiniz gibi. Tabi tam aradigi saatleri bilmiyorum inslarin. Canim degistirmme isini konusma sonrasi tavri belirleyecek. Malesef boyle seyleri hafif ogrencilere yansitabilen biri. Gecen sene baska velilerde yasadigi sorunlardan anliyorum
Yavaş yavaş disipline etmeye başla o zaman kendini canım

Seviye-1 yapmaya ne dersin
-1kendimde o iradeyu bulamiyorum malesef. Ama bu hafta dikkat edip guzel eksiyle gelecegim
Yukarida da yazdim canim. Basta numarasini dahii vermek istemeyen bir ogretmendi. Oyle caniniz istediginde arayamazsiniz dedi.

Kizimin bu dusuncelerimin hicbirinden haberi yok canim. Okul degistirme fikri de dahil

Ağrısı mı vardı acaba canım ?
Bilmiyorum ki çiş yapinca acıyor snrm temizleyin bezini degistrcem sonra zorla emdi rahatladı biraz ama sık uyandı her zmn yanımda yatıp sele serpe emiyordu onu istedi snrm
Günaydın canım
Bugün bebeğinle birlikte dinlenmeye çalış.
İşe güce bakıp yorma kendini
Dün kız kardeşim vardı yanımda o varken heryeri supurdum toparladım bugün hiç bişey yapmam zaten cnm bklm

Birine israrla bir sey sorabilen birisi degilim malesef. Adam oyle dedi ve daha fazla bisey sormadim.

Mesaj konusunda da belki gercekten gormedi yada gordu yazmayi unuttu tam bilemiycem mavi tik di yarim saat sonra cunku.

Günaydın canım sabah hafif bi deprem oldu onu hissettim hortladım bizimkiler uyuyor hala ben de canlı ders hazırlığı yaparım artık
Geçmiş olsun canım
Benimde sabah durduk yere aklıma deprem geldi, sağa sola baktım, sallanan bir yer yok, işime gücüme devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…