Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah Allah çok tuhaf ya
Yumurta böbrekleri yoruyor canım, benim ki de zaten çok sağlam olmayınca daha fazla yoruyor, haliyle görevini iyi yapamayan böbrekler ödem yapıyor.

Ödemimin özellikle diyette düzenli yumurta yemeye başlamam ile başladığını farkettim.

Bugün güzel menü ile başlangıç yaparsın insAllah
2 haftadan fazladır yürüyüş yapmıyorum diye hatırlıyorum canım
Himm yürüyüş çok iyi sıkılaştırıcı
yani küçük pasta tabağıydı
Canım o tarz yiyecekleri ölçü veriyoruz kepçe kaşık kaç sıkma çiğ köfteydi mesela öyle yazmalısın

dikkat etmemiştim dün ama yazarken tam ölçüye dikkat edeyim artık :))

Günaydın canım sabah hafif bi deprem oldu onu hissettim hortladım bizimkiler uyuyor hala ben de canlı ders hazırlığı yaparım artık
Çok geçmiş olsun canım
Ufaklık nasıl toparlandı mı iyice

Ahhh yavrum benim acıyordur biraz çarçabuk iyileşir inşallah

Geçmiş olsun canım
Benimde sabah durduk yere aklıma deprem geldi, sağa sola baktım, sallanan bir yer yok, işime gücüme devam ettim
Allah yaşatmasın kuzum

Yumurta bende ödem yapıyor kızlar
Allah Allah yaa ama senin menülerin de hep 2şer üçer olurdu
Acaba ondan mı bu kadar az yemene rağmen veremiyorsun

Sporu bırakınca 1 'er cm yaymışım
Spora başlamak şart oldu buna ben de dahilim

yani küçük pasta tabağıydı

dünde burada oldu 4.7 ben tam hissetmesem de çok korkanlar oldu Allah korusun ne diyelim ❤
Çok geçmiş olsun canım rabbim yaşatmasın

Amin

Sen nasıl oldun eloş ?

Allah korusun ya şükür buna da

Sağolasın canım toparlandı şükür
Bugün daha iyiyim canim cok şükür. Bol su bol wc bide çörek otu yağıyla güzel bi masaj yaptirdim omuzlarima boynuma sonra bi duş kendimr geldim biraz

Handandandan canim kız kardeşin nasil oldu. Tekrar test yaptirdi mi
Tekrar yaptırmadı canım, evde karantinadalar, memletimin polisinin işi gücü kalmamış evdeler mi diye günlük kontrole geliyorlarmış, bizimkiler de yukarıdan ailecek el sallıyorlarmış

Bu arada enişte çocuklara nasıl bakıyorsa 2.5 yaşındaki çocuk dolaptan şurubu almış hepsini içmiş, dün kusmuş sürekli

Yaaa Allah korusun ne şurubu içmiş nasıl ya şimdi çocuk

Canım unutmuş olabilir öğretmeni.ben hatta bazen yazıyorum Whatsup tan ertesi gün bakıyorum göndere basmamışım mesaj kalmış öyle şu süreçte cidden her şey çok yoğun
bende bazen oyle oluyo
bi bakiyorum gondere basmamisim
Az önce okudum, mısırın haşlama suyu da idrar yolları enfeksiyonunu temizliyormuş.

Varsa mısırı haşlayıp suyunu içebilirsin.
kabizligada iyi geliyo diye biliyorul
Günaydın canım sabah hafif bi deprem oldu onu hissettim hortladım bizimkiler uyuyor hala ben de canlı ders hazırlığı yaparım artık
gecmis olsun canim
Yumurta bende ödem yapıyor kızlar
diyetde vaz gecilmez bi besin
odem.yapmasi kotu olmus kaptanim
I Ilyusa aayşcim kızının tahlil sonucu için aradılar mi
yok canim cikmadi henuz
eger onemli bisey cikmazsa 3 haftadan haber verriz dedilerdi
demekki onmli bisey yok
yoksa en gec 1 hafdada haber verriz demislerdi

Ahhhh yavrum yaa çok geçmiş olsun
Nasıl şimdi durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…