Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım benim de oğlum bebekken dayısına emanet etmiştim kısa bir süre düzenli kullandığı bir ilacı vardı onun yerine dolaptan gargarayı almış üzerine okumadan çocuğa içermiş tabi farkedince hemen doktora gittik biley olmadı şükür kusarsa getirin dediler atlattık ama baya korkmuştum

Kızlar tunaydin bugun gunlet sonra 9 a kadar uyumusuz (tabi en az 20kez uyanip meme alt degistirme vs yaparak) neysee kalk kahve ic kahvalti yap derken hic gelemedim kahvalti sonrasi esim oglani aldi disari ciktilar bende firsat bulmusken spor yapip dus aldm robot da evi supurdu birsuru sayfa birikmis cocuk uyudu smdi saclarimi kurutup bi kahve icicem firsat bulrsam ugrarm. Aksama ne yemek yapcaksiniz benm hicbirfikrim yok dunden mercimek yemegi var biraz ynina tavuk va olabillr

Hava güzeldi kızımı alıp markete gittim biraz hava alsın diye. Bizde tüm zincir marketler manav kasap kuruyemişçi falan bi yerde. Gitmişken baktım ne var ne yok diye. Benim hatun da durduğumuz an kolları kaldırıp bah bah bah diye kızıyordu bana yani ne oyalanıyorsun niye duruyorsun sürsene eve dönerken de arabasında sızdı. Boynum ağrıyor arka kısım özellikle. Başım ve gözlerim de mendil almış halaya katılmış vaziyette eşlik ediyorlar

He ya ben de yazarken fark ettim ama ben çılgınlar gibi yiyordum beni listeye almak cesaret işiydi
Hemde ne yemek menüm bugün hafif diyordun
Menüyü gördüğümde ben böyle oluyordum
Geçmiş olsun canım ilaçları uzanamayacagi yere kaldırsınlar söyle dolapta
Hatta deterjanlarıda anne olmayinca başında böyle oluyor babalar rahat
Alyanin iyilesmesine sevindim
Diğer 15yasinda evlendirilende sürükleyici
Kendisini öz annesi sandığı kadina adamasi hediyenin ☹

Kekik çayı iç hemen canım soğuk algınlığı başlangıcı gibi
Geçmiş olsun

Alyanin iyilesmesine sevindim
Diğer 15yasinda evlendirilende sürükleyici
Kendisini öz annesi sandığı kadina adamasi hediyenin
Ben de Alya ya ağladım zaten. 15 yaşında evlendirilene odaklanamıyorum oyunu en az 25 duruyor

Beyaz leylak
Nasıl gidiyor diyet ben kaçırmışım yada unuttum çocuk varmi evlimisin kaç yaşındasın

Ocak ayinda 35 yasima girecegim ben kizimda 5 yasina...
Benim de kızımın Allah nasip ederse 20 aralıkta doğum günü normalde saçma bulurdum böyle şeyleri ama süsler posterler Kıyafetler içinde buldum kendimi partici anne olarak
zaten ben düğüne de karşıydım kına geceme organizasyon ekibi bile getirdim böylelerinden korkucan

Ilk doğum günü ama anı kalır içinde kalmasın yap canım

Aman ya Allah korusun valla babalar tüm sorumluluğu anneye devrettikleri için birkaç gün hastalık vs de bile sahip çıkamıyorlar çocuklara
Aynen ya değişim, kabuğunu kırmak, iyileşmeye çalışmak çok zorlu bir süreç ve bunu başarmak çok duygulandırıcı

Valla canım ben de çok abartı bulurdum böyle doğumgünlerini ama büyük kızım doğduğundan beri her doğumgününde bi konsept parti oluyor
Sadece bu sene pandemi sebebiyle yapamadık ama onda da parti havasında geçirdik tabii ki

Ben de konsepte geçiş yaptım Evlilik çocuk beni çok değiştirdi
Eşim dalga geçiyor hatırlamayacak bile diye ben hatırlıcam diyorum

Ben yapmadım yani küçük bi pasta kendim yaptım teyzesi(burda üniversite okuyordu), babaanne(bizde kalıp minnoşuma) bakıyordu ben ve babası kimseyi çağırmadım tahmin edin ne oldu ? 1 şeklinde Pastayı yaptım bitirdim masanın örtüsünü serecektim pastayı koltuğun üzerine koydum kızkardeşim de kucağında bizimkiyle geldi fark etmeden pastanın üzerine oturdu ağladı ağladı üzülmesin diye 1den eciş bücüş kızımın baş harfini yapmaya çalıştım öyle bi anımız var o günden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…