- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.061
Geçmiş olsun canım benim de oğlum bebekken dayısına emanet etmiştim kısa bir süre düzenli kullandığı bir ilacı vardı onun yerine dolaptan gargarayı almış üzerine okumadan çocuğa içermiş tabi farkedince hemen doktora gittik biley olmadı şükür kusarsa getirin dediler atlattık ama baya korkmuştumTekrar yaptırmadı canım, evde karantinadalar, memletimin polisinin işi gücü kalmamış evdeler mi diye günlük kontrole geliyorlarmış, bizimkiler de yukarıdan ailecek el sallıyorlarmış
Bu arada enişte çocuklara nasıl bakıyorsa 2.5 yaşındaki çocuk dolaptan şurubu almış hepsini içmiş, dün kusmuş sürekli
Ne ağladım yaBen de Alya’yı bekliyorum merakla
Hemde ne yemek menüm bugün hafif diyordunHe ya ben de yazarken fark ettimama ben çılgınlar gibi yiyordum beni listeye almak cesaret işiydi
Geçmiş olsun canım ilaçları uzanamayacagi yere kaldırsınlar söyle dolaptaTekrar yaptırmadı canım, evde karantinadalar, memletimin polisinin işi gücü kalmamış evdeler mi diye günlük kontrole geliyorlarmış, bizimkiler de yukarıdan ailecek el sallıyorlarmış
Bu arada enişte çocuklara nasıl bakıyorsa 2.5 yaşındaki çocuk dolaptan şurubu almış hepsini içmiş, dün kusmuş sürekli
Alyanin iyilesmesine sevindimNe ağladım ya
Kekik çayı iç hemen canım soğuk algınlığı başlangıcı gibiHava güzeldi kızımı alıp markete gittim biraz hava alsın diye. Bizde tüm zincir marketler manav kasap kuruyemişçi falan bi yerde. Gitmişken baktım ne var ne yok diye. Benim hatun da durduğumuz an kolları kaldırıp bah bah bah diye kızıyordu bana yani ne oyalanıyorsun niye duruyorsun sürseneeve dönerken de arabasında sızdı. Boynum ağrıyor arka kısım özellikle. Başım ve gözlerim de mendil almış halaya katılmış vaziyette eşlik ediyorlar
Ben de Alya ya ağladım zaten. 15 yaşında evlendirilene odaklanamıyorum oyunu en az 25 duruyorAlyanin iyilesmesine sevindim
Diğer 15yasinda evlendirilende sürükleyici
Kendisini öz annesi sandığı kadina adamasi hediyenin
Benim de kızımın Allah nasip ederse 20 aralıkta doğum günü normalde saçma bulurdum böyle şeyleri ama süsler posterler Kıyafetler içinde buldum kendimi partici anne olarakBeyaz leylak
Nasıl gidiyor diyet ben kaçırmışım yada unuttum çocuk varmi evlimisin kaç yaşındasın
Ocak ayinda 35 yasima girecegim ben kizimda 5 yasina...
Ilk doğum günü ama anı kalır içinde kalmasın yap canımBenim de kızımın Allah nasip ederse 20 aralıkta doğum günü normalde saçma bulurdum böyle şeyleri ama süsler posterler Kıyafetler içinde buldum kendimi partici anne olarak
zaten ben düğüne de karşıydım kına geceme organizasyon ekibi bile getirdim böylelerinden korkucan
Hahahhs ama normalime göre azdıHemde ne yemek menüm bugün hafif diyordun
Menüyü gördüğümde ben böyle oluyordum
Aman ya Allah korusun valla babalar tüm sorumluluğu anneye devrettikleri için birkaç gün hastalık vs de bile sahip çıkamıyorlar çocuklaraTekrar yaptırmadı canım, evde karantinadalar, memletimin polisinin işi gücü kalmamış evdeler mi diye günlük kontrole geliyorlarmış, bizimkiler de yukarıdan ailecek el sallıyorlarmış
Aynen ya değişim, kabuğunu kırmak, iyileşmeye çalışmak çok zorlu bir süreç ve bunu başarmak çok duygulandırıcıNe ağladım ya
Valla canım ben de çok abartı bulurdum böyle doğumgünlerini ama büyük kızım doğduğundan beri her doğumgününde bi konsept parti oluyorBenim de kızımın Allah nasip ederse 20 aralıkta doğum günü normalde saçma bulurdum böyle şeyleri ama süsler posterler Kıyafetler içinde buldum kendimi partici anne olarak
zaten ben düğüne de karşıydım kına geceme organizasyon ekibi bile getirdim böylelerinden korkucan
Ben de o gazla girdim zaten aile arası olacak eşimin ailesi ve biz inşalalhIlk doğum günü ama anı kalır içinde kalmasın yap canım
Evet ya gözyaşlarım pıt pıt Düştü kendindenAynen ya değişim, kabuğunu kırmak, iyileşmeye çalışmak çok zorlu bir süreç ve bunu başarmak çok duygulandırıcı
Ben de konsepte geçiş yaptımValla canım ben de çok abartı bulurdum böyle doğumgünlerini ama büyük kızım doğduğundan beri her doğumgününde bi konsept parti oluyor
Sadece bu sene pandemi sebebiyle yapamadık ama onda da parti havasında geçirdik tabii ki
Ben yapmadım yani küçük bi pasta kendim yaptım teyzesi(burda üniversite okuyordu), babaanne(bizde kalıp minnoşuma) bakıyordu ben ve babası kimseyi çağırmadım tahmin edin ne oldu ? 1 şeklinde Pastayı yaptım bitirdim masanın örtüsünü serecektim pastayı koltuğun üzerine koydum kızkardeşim de kucağında bizimkiyle geldi fark etmeden pastanın üzerine oturdu ağladı ağladı üzülmesin diye 1den eciş bücüş kızımın baş harfini yapmaya çalıştımBenim de kızımın Allah nasip ederse 20 aralıkta doğum günü normalde saçma bulurdum böyle şeyleri ama süsler posterler Kıyafetler içinde buldum kendimi partici anne olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?