- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.081
Hahahahah ayy çok fena ama çok da komik kıyamamBen yapmadım yani küçük bi pasta kendim yaptım teyzesi(burda üniversite okuyordu), babaanne(bizde kalıp minnoşuma) bakıyordu ben ve babası kimseyi çağırmadım tahmin edin ne oldu ? 1 şeklinde Pastayı yaptım bitirdim masanın örtüsünü serecektim pastayı koltuğun üzerine koydum kızkardeşim de kucağında bizimkiyle geldi fark etmeden pastanın üzerine oturdu ağladı ağladı üzülmesin diye 1den eciş bücüş kızımın baş harfini yapmaya çalıştımöyle bi anımız var o günden
Aynen daha unutulmaz oldu bizim içinHahahahah ayy çok fena ama çok da komik kıyamam
Evet onun açısından berbat bi gün olmuş maalesefAynen daha unutulmaz oldu bizim içinama çok duygusaldır kız kardeşim çok ağladı yavrum keşke gelmeseydim zaten bi pasta yapmıştın onu da ben mahvettim diye diye yedi kendini
Teşekkürler iyi gidiyor hızlı bir başlangıç yaptım umarım gerisi gelir 37 yaşındayım 1 oğlum var evliyim öğretmenim.10 yıldır kilo problemi ile uğraşıyorum bi alıyorum bi veriyorum böyle geçiyor hayat işteBeyaz leylak
Nasıl gidiyor diyet ben kaçırmışım yada unuttum çocuk varmi evlimisin kaç yaşındasın
Ocak ayinda 35 yasima girecegim ben kizimda 5 yasina...
Toplamda kaç kilo verdin ben de çok severim yemek yemeği benim gibi insanların güzel güzel zayıfladığını görünce umutlarım yeşeriyorHahahhs ama normalime göre azdışimdi de grubun en çok yiyeniyim ama kendime göre aç geziyorum valla
Ocak kaç doğum günün ben de Ocak doğumluyum :) ikimiz de kova olabilir miyizBeyaz leylak
Nasıl gidiyor diyet ben kaçırmışım yada unuttum çocuk varmi evlimisin kaç yaşındasın
Ocak ayinda 35 yasima girecegim ben kizimda 5 yasina...
Geçen yıl 20 aralıkta 87 kilo ile doğuma girdim canım. 1 ay içinde ödem vs gidince (sezeryandı) 79 da kaldım. Kızım 6 ayı bitirince 79 la başladım işte. Temmzuda bu gruba da 76 ile katıldım.5 ayda yaklaşık 19 kilo verdim çok şükürToplamda kaç kilo verdin ben de çok severim yemek yemeği benim gibi insanların güzel güzel zayıfladığını görünce umutlarım yeşeriyor
Muhteşem valla tebriklerGeçen yıl 20 aralıkta 87 kilo ile doğuma girdim canım. 1 ay içinde ödem vs gidince (sezeryandı) 79 da kaldım. Kızım 6 ayı bitirince 79 la başladım işte. Temmzuda bu gruba da 76 ile katıldım.5 ayda yaklaşık 19 kilo verdim çok şükür
Son 3 kilom Allah nasip ederse
İnşallah hedefim 20 Aralık 2019 da 87 ile yaptığım doğum sonrası ve 20 Aralık 2020 de kzıımın doğum gününde 57 olmak inşMuhteşem valla tebriklerdarısı başıma
Hava güzeldi kızımı alıp markete gittim biraz hava alsın diye. Bizde tüm zincir marketler manav kasap kuruyemişçi falan bi yerde. Gitmişken baktım ne var ne yok diye. Benim hatun da durduğumuz an kolları kaldırıp bah bah bah diye kızıyordu bana yani ne oyalanıyorsun niye duruyorsun sürseneeve dönerken de arabasında sızdı. Boynum ağrıyor arka kısım özellikle. Başım ve gözlerim de mendil almış halaya katılmış vaziyette eşlik ediyorlar
Bana da öyle geliyorgeçmiş olsun yorgunluktan uykusuzluktandr o ağrılar
0ffff 30 kilo harikaaaaİnşallah hedefim 20 Aralık 2019 da 87 ile yaptığım doğum sonrası ve 20 Aralık 2020 de kzıımın doğum gününde 57 olmak inş
Durakladığın pes ettiğin kiloları geri aldığın olmadı mı hiç gerçekten diyet süreci yıpratıcı bir süreç mesela herkese börek yapıyorum ben yemiyorum bizim hafta sonu kahvaltılarımız çok kalorili bol karbonhidrat üzerine olurİnşallah hedefim 20 Aralık 2019 da 87 ile yaptığım doğum sonrası ve 20 Aralık 2020 de kzıımın doğum gününde 57 olmak inş
Hadi bakalimmm ben 1000 yaptm bugunEvet sayaçlı ipimi yeniden elime alıyorum en son bana meydan okuyanlar vardı kimdi onlar gelsin buraya da ifadesini alayım
Hepsi ayni benmkide nezmn yorgunum desem onu yapma bnu yapma dinlen der ama kim yapck mecbur gene benKızım 1 saat uyudu ben de uzanıp kırmızı odayı izleyin dedim. Mutfakta açtım bi yandan izlerken bi yandan mutfağı temizlemeye başladımEşim gelmiş kızıyor sen kendin kaşınıp kendini yoruyorsun yapma diye kim yapacaksa tezgah falan sapsarı olmuştu napıyım yoruldum uzandım şimdi
Aynen malesefsutlu ictimya kiz zatenn
cok guzel canim
kacamak yapmamissin bile:))
cuma kacamagi olmus baya
guzel canim
baya bi kacamakli gun olmus
guzel canim afiyet olsun
baslangic icin iyi bence pizza cok degilse:)
Kotu olmusSporu bırakınca 1 'er cm yaymışım
Supermis ya insallah gorursn 57yi o tarihe kadr cnmİnşallah hedefim 20 Aralık 2019 da 87 ile yaptığım doğum sonrası ve 20 Aralık 2020 de kzıımın doğum gününde 57 olmak inş
Evet takıldım malesef.65-66 da takıldın kaldın sanki, birşeylwri değiştirmen lazım galiba
Hosgeldin cnm gruba.bende yazamadım en küçüğünüz benim 19 yaşında öğrenciyim üniversite sınavına hazırlanıyorum malatyalıyım malatya da yaşıyorum
Süpersin ben bugün adet oldum kasıklarım ağrıyor bugün atlayamam herhalde yarın atlarım inşallah o değil de boğazımda gıcıklanma var hayrolsunHadi bakalimmm ben 1000 yaptm bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?