Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hahahahah ayy çok fena ama çok da komik kıyamam

Aynen daha unutulmaz oldu bizim için ama çok duygusaldır kız kardeşim çok ağladı yavrum keşke gelmeseydim zaten bi pasta yapmıştın onu da ben mahvettim diye diye yedi kendini
Evet onun açısından berbat bi gün olmuş maalesef

Beyaz leylak
Nasıl gidiyor diyet ben kaçırmışım yada unuttum çocuk varmi evlimisin kaç yaşındasın

Ocak ayinda 35 yasima girecegim ben kizimda 5 yasina...
Teşekkürler iyi gidiyor hızlı bir başlangıç yaptım umarım gerisi gelir 37 yaşındayım 1 oğlum var evliyim öğretmenim.10 yıldır kilo problemi ile uğraşıyorum bi alıyorum bi veriyorum böyle geçiyor hayat işte

Hahahhs ama normalime göre azdı şimdi de grubun en çok yiyeniyim ama kendime göre aç geziyorum valla
Toplamda kaç kilo verdin ben de çok severim yemek yemeği benim gibi insanların güzel güzel zayıfladığını görünce umutlarım yeşeriyor

Beyaz leylak
Nasıl gidiyor diyet ben kaçırmışım yada unuttum çocuk varmi evlimisin kaç yaşındasın

Ocak ayinda 35 yasima girecegim ben kizimda 5 yasina...
Ocak kaç doğum günün ben de Ocak doğumluyum :) ikimiz de kova olabilir miyiz

Toplamda kaç kilo verdin ben de çok severim yemek yemeği benim gibi insanların güzel güzel zayıfladığını görünce umutlarım yeşeriyor
Geçen yıl 20 aralıkta 87 kilo ile doğuma girdim canım. 1 ay içinde ödem vs gidince (sezeryandı) 79 da kaldım. Kızım 6 ayı bitirince 79 la başladım işte. Temmzuda bu gruba da 76 ile katıldım.5 ayda yaklaşık 19 kilo verdim çok şükür
Son 3 kilom Allah nasip ederse eğer 20 aralıkta 57 olursam aradaki fark tam 30 kilo olcak

Muhteşem valla tebrikler darısı başıma

geçmiş olsun yorgunluktan uykusuzluktandr o ağrılar

İnşallah hedefim 20 Aralık 2019 da 87 ile yaptığım doğum sonrası ve 20 Aralık 2020 de kzıımın doğum gününde 57 olmak inş
Durakladığın pes ettiğin kiloları geri aldığın olmadı mı hiç gerçekten diyet süreci yıpratıcı bir süreç mesela herkese börek yapıyorum ben yemiyorum bizim hafta sonu kahvaltılarımız çok kalorili bol karbonhidrat üzerine olur ama nerdeyse ben ayrı bir yerde yiyorum

Hepsi ayni benmkide nezmn yorgunum desem onu yapma bnu yapma dinlen der ama kim yapck mecbur gene ben
sutlu ictimya kiz zatenn

cok guzel canim
kacamak yapmamissin bile:))

cuma kacamagi olmus baya

guzel canim

baya bi kacamakli gun olmus

guzel canim afiyet olsun

baslangic icin iyi bence pizza cok degilse:)
Aynen malesef ama bugn tartildm. Sadce 300gr arti gelms pazartesiye guzel menulerle eksiye bile cevirirm. Insallah
Sporu bırakınca 1 'er cm yaymışım
Kotu olmus yapmiycakmisin spor
İnşallah hedefim 20 Aralık 2019 da 87 ile yaptığım doğum sonrası ve 20 Aralık 2020 de kzıımın doğum gününde 57 olmak inş
Supermis ya insallah gorursn 57yi o tarihe kadr cnm

65-66 da takıldın kaldın sanki, birşeylwri değiştirmen lazım galiba
Evet takıldım malesef.
Değiştim ama fayda etmedi.
Oruç beni çok etkiliyor kaza oruçlarım bitince daha iyi olacak eminim.
bende yazamadım en küçüğünüz benim 19 yaşında öğrenciyim üniversite sınavına hazırlanıyorum malatyalıyım malatya da yaşıyorum
Hosgeldin cnm gruba.
Dün Malatya da deprem olmuş. Geçmiş olsun Biz de burda antep de hissettik. Çok olmasa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…