- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.101
Ondan mıymış ben de uygulayı sildim bir daha yükledim telefonu açtım kapadımAy sonunda bitmiş sitenin bakım çalışması canlı derslerim vardı bitti şükür siteye giremedim kaç saattir
Hayr olsun getirme aklına kötü şey malesef artık hepimizin aklındaSüpersin ben bugün adet oldum kasıklarım ağrıyor bugün atlayamam herhalde yarın atlarım inşallah o değil de boğazımda gıcıklanma var hayrolsun
HoşbuldummEvet takıldım malesef.
Değiştim ama fayda etmedi.
Oruç beni çok etkiliyor kaza oruçlarım bitince daha iyi olacak eminim.
Hosgeldin cnm gruba.
Dün Malatya da deprem olmuş. Geçmiş olsun Biz de burda antep de hissettik. Çok olmasa da.
iyi akşamlarİyi akşamlar kızlar
Kutuphaneden alacagim canim.Ucmelekannesi ben sana yardımcı olayım canım
Satın mı alacaksın, kütüphaneden mı alacaksın ona göre söyleyeyim.
Birde kızın dakikada kaç kelime okuyor
Corap bende hic giymem sevmemde canim.Canim cok bariz belli bütün belirtiler o yönde. 3 gün bol su içip idrarla atmayi deniycem devam ederse doktora giderim. Çok şükür bugün daha iyiyim. dün neredeyse hiç wc den cikmadim. Işe yaramış.
Çorap falan hiç sevmem ben ya kışın bile giymem ondan oldu galiba. Aynenn kaç gündür atesliyim, ama bugün daha iyiyim canim sagol
Mısır yok ama haftaya aldiririm, temizlesin iyice. Teşekkür ederim
Konustuk canim gormus ama arama firsati olmamisGünaydın canım Geçmiş olsun baktım 3.5 siddetinde olmuş
Canım şöyle bir şey anlatayım sana
Kızım geçen sene anaokuluna başladı veli toplantısında öğretmeni hafta içi okul çıkışı her gün isteyen ogrencilerin sınıf arkadaş uyumu ile ilgili velileri bilgilendirecegini söyledi
Neyse bi hafta sonra bi akşam msj attım ertesi gün görüşmek için senin dediğin gibi mavi tık oldu ama cvp yok bayaga bekledim
Ertesi gün erken gidip anaokuluna öğretmenimizi cagirttim dün akşam msj attığımi görüşmek için geldiğimi soyledim durumu izah ettim telefonuna baktı muhtemelen kızımın elindeydi telefon bana söylemedi bende görmedim kusura bakma dedi görüşmemizi yaptık
belkide gerçekten görmemiş olabilir mi?
Bendede ara ara oluyor olacaksa uyanikken olsun bitsin düşüncesi
Yaaa tuh. Ee cocuk nasil peki simdi allah korusunTekrar yaptırmadı canım, evde karantinadalar, memletimin polisinin işi gücü kalmamış evdeler mi diye günlük kontrole geliyorlarmış, bizimkiler de yukarıdan ailecek el sallıyorlarmış
Bu arada enişte çocuklara nasıl bakıyorsa 2.5 yaşındaki çocuk dolaptan şurubu almış hepsini içmiş, dün kusmuş sürekli
Yaaa yerim seni canım süpürgemmmŞu kısmı dile getirmen yeterli olacaktır canım muhakkak
Canım benim sen de iyi ki varsın karşımızdaki minicik yürekleri bazen ufak bir dikkatsizliğimizin üzdüğünü görünce daha fazla hassasiyet göstermeliyim diye üzülüyorum ben açıkçası eminim öğretmeninin de dikkatinden kaçmıştır ve bu konuda daha fazla hassasiyet gösterecektir.
Gecmıs olsun canım hangi ildeydın senGünaydın canım sabah hafif bi deprem oldu onu hissettim hortladım bizimkiler uyuyor hala ben de canlı ders hazırlığı yaparım artık
Ay tekeer teker herkese sormus, burcun neydi bi an kendimi gördüm
Biz de aldık canım robot süpürge, sabursızlılla beklıyoruzKızlar tunaydin bugun gunlet sonra 9 a kadar uyumusuz (tabi en az 20kez uyanip meme alt degistirme vs yaparak) neysee kalk kahve ic kahvalti yap derken hic gelemedim kahvalti sonrasi esim oglani aldi disari ciktilar bende firsat bulmusken spor yapip dus aldm robot da evi supurdubirsuru sayfa birikmis cocuk uyudu smdi saclarimi kurutup bi kahve icicem firsat bulrsam ugrarm. Aksama ne yemek yapcaksiniz benm hicbirfikrim yok dunden mercimek yemegi var biraz ynina tavuk va olabillr
Ayyyy koptum ya sen çok yaşa:))) eee o yaşta evlenınce ole oluyo sanki , ben de öyleydım , şimdi dusunuyorum da ne cok vaktım varmıs bunlarla ugrascak:)) neler planlıyorsun 1 yaş için aile buyuklerı ıle mi kutluycaksın, detay verseneBenim de kızımın Allah nasip ederse 20 aralıkta doğum günü normalde saçma bulurdum böyle şeyleri ama süsler posterler Kıyafetler içinde buldum kendimi partici anne olarak
zaten ben düğüne de karşıydım kına geceme organizasyon ekibi bile getirdim böylelerinden korkucan
Eeee bu kadar kiko vermiisin, organizasyon şart:)) anne kız kombin mi gıyınceksınızİnşallah hedefim 20 Aralık 2019 da 87 ile yaptığım doğum sonrası ve 20 Aralık 2020 de kzıımın doğum gününde 57 olmak inş
Sus çağırma o 6 harfliyiSüpersin ben bugün adet oldum kasıklarım ağrıyor bugün atlayamam herhalde yarın atlarım inşallah o değil de boğazımda gıcıklanma var hayrolsun
Ya düğünüm de kınam da benim istediğim gibi oldu Kina 25 kişilik düğün 100 kişilik sadece 1. Derece akrabalar öyle olunca eğlenenileveğim her şeyi yaptımAyyyy koptum ya sen çok yaşa:))) eee o yaşta evlenınce ole oluyo sanki , ben de öyleydım , şimdi dusunuyorum da ne cok vaktım varmıs bunlarla ugrascak:)) neler planlıyorsun 1 yaş için aile buyuklerı ıle mi kutluycaksın, detay verseneben severım bole seyleri . Foto çek bize konsepti:))
Tanismadik sanırım seninle hoşgeldin,ben de yarı malatyali sayılırım,ailem,esimin ailesi Malatya da,orda büyüdük.İnsallah hayal ettiğin bölümü kazanırsın.Benim kilo alma problemim üni. Sınavlarına hazirlandigim yıl baslamisti,stresten sürekli yiyorduk,o gün bugündür de hep balık etli oldum malesefbende yazamadım en küçüğünüz benim 19 yaşında öğrenciyim üniversite sınavına hazırlanıyorum malatyalıyım malatya da yaşıyorum
Yok o kadar yapmam benden fare olmasınEeee bu kadar kiko vermiisin, organizasyon şart:)) anne kız kombin mi gıyınceksınız
Valla benim bugünkü aklım olsa,sade bir nikah yapar,en yakınlara yemek organizasyonu yapar geçerdim.Bizim düğünün her aşaması ayrı problem,stres oldu.Ustüne dunya kadar borç,bir de toplanan altinlarda bizden alındı.Yani biz ailelerin altın borçlarını toplamak için düğün yapmışız,üstelik düğünün her masrafını da kendimiz yaptik,yığınla borç ödedik,hiç gerek yokmuş diyorum şimdi.Ya süğünüm de kınam da benim istediğim gibi oldu Kina 25 kişilik düğün 100 kişilik sadece 1. Derece akrabalar öyle olunca eğlenenileveğim her şeyi yaptım
Konsept minie mouse kıyafetleri süslemeler pastası her şeyi
Aman insallah gecicidir cnm artk herseyden korkar oldukSüpersin ben bugün adet oldum kasıklarım ağrıyor bugün atlayamam herhalde yarın atlarım inşallah o değil de boğazımda gıcıklanma var hayrolsun
Guzl cnm afyt olsn spor da olsaydi keske28 Kasım Cumartesi
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilim tam buğday ekmeği
6 zeytin
1 kk Beyaz peynir
Çay
Öğle 13:00
3 çatal spagetti
1 kase yoğurt
Akşam 17:30
1 kepçe soğan çorbası
1 servis kaşığı bulgur pilavı
Salata
2 kaşık yoğurt
Su 4 lt tamamliycam
Spor yok
Biz düğümüze kimseyi karıştırmadık. Benim de eşimin de birikmişti vardı. Geç evleninceValla benim bugünkü aklım olsa,sade bir nikah yapar,en yakınlara yemek organizasyonu yapar geçerdim.Bizim düğünün her aşaması ayrı problem,stres oldu.Ustüne dunya kadar borç,bir de toplanan altinlarda bizden alındı.Yani biz ailelerin altın borçlarını toplamak için düğün yapmışız,üstelik düğünün her masrafını da kendimiz yaptik,yığınla borç ödedik,hiç gerek yokmuş diyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?