Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Süpersin ben bugün adet oldum kasıklarım ağrıyor bugün atlayamam herhalde yarın atlarım inşallah o değil de boğazımda gıcıklanma var hayrolsun
Hayr olsun getirme aklına kötü şey malesef artık hepimizin aklında

Hoşbuldumm sağolun Allah beterinden korusun inşallah

Kizlar biraz gec cevap verdim kusura bakmayin. Kucuk kizim canli dersteydi oglene kadar.sonrada pazar falan gittik geldik esimle. Yemekti falan girwmedim. Sonrada sitede bakim varmis oyle giremedim baya bi.

Ucmelekannesi ben sana yardımcı olayım canım
Satın mı alacaksın, kütüphaneden mı alacaksın ona göre söyleyeyim.
Birde kızın dakikada kaç kelime okuyor
Kutuphaneden alacagim canim.
Dakikada 100 kelimeye variyor canim degiskenlik gosteriyoe tabi
Corap bende hic giymem sevmemde canim.
Bugun nasilsin
Konustuk canim gormus ama arama firsati olmamis
Yaaa tuh. Ee cocuk nasil peki simdi allah korusun

Yaaa yerim seni canım süpürgemmm

Biz de aldık canım robot süpürge, sabursızlılla beklıyoruz bugunu atlattık ta yarına ne yapsam

Ayyyy koptum ya sen çok yaşa:))) eee o yaşta evlenınce ole oluyo sanki , ben de öyleydım , şimdi dusunuyorum da ne cok vaktım varmıs bunlarla ugrascak:)) neler planlıyorsun 1 yaş için aile buyuklerı ıle mi kutluycaksın, detay versene ben severım bole seyleri . Foto çek bize konsepti:))

Ya düğünüm de kınam da benim istediğim gibi oldu Kina 25 kişilik düğün 100 kişilik sadece 1. Derece akrabalar öyle olunca eğlenenileveğim her şeyi yaptım
Konsept minie mouse kıyafetleri süslemeler pastası her şeyi

bende yazamadım en küçüğünüz benim 19 yaşında öğrenciyim üniversite sınavına hazırlanıyorum malatyalıyım malatya da yaşıyorum
Tanismadik sanırım seninle hoşgeldin,ben de yarı malatyali sayılırım,ailem,esimin ailesi Malatya da,orda büyüdük.İnsallah hayal ettiğin bölümü kazanırsın.Benim kilo alma problemim üni. Sınavlarına hazirlandigim yıl baslamisti,stresten sürekli yiyorduk,o gün bugündür de hep balık etli oldum malesef

Valla benim bugünkü aklım olsa,sade bir nikah yapar,en yakınlara yemek organizasyonu yapar geçerdim.Bizim düğünün her aşaması ayrı problem,stres oldu.Ustüne dunya kadar borç,bir de toplanan altinlarda bizden alındı.Yani biz ailelerin altın borçlarını toplamak için düğün yapmışız,üstelik düğünün her masrafını da kendimiz yaptik,yığınla borç ödedik,hiç gerek yokmuş diyorum şimdi.

Süpersin ben bugün adet oldum kasıklarım ağrıyor bugün atlayamam herhalde yarın atlarım inşallah o değil de boğazımda gıcıklanma var hayrolsun
Aman insallah gecicidir cnm artk herseyden korkar olduk
Guzl cnm afyt olsn spor da olsaydi keske

Biz düğümüze kimseyi karıştırmadık. Benim de eşimin de birikmişti vardı. Geç evleninceOlmasaydı da kredi çeker öyle yapardım. Her şeyi nasıl istiyorsam öyle yaptım. Sağ olsun eşim de hiçbir şeye karışmadı. Hayalimdeki Her şeyi Yaptım çok şükür. Kalabalık istemedim. Sadece yakın akrabalar olsun istedim. Akrabalardan alınanlar oldu ama önemsemedim. Düğünümde Özgür olayım dıdımın dıdısı gelip bi köşede dedikodu yapmasın istedim. Hepimiz içimizden geldiği gibi eğlenelim istedim. Öyle de oldu çok şükür. Gelen takılar salonun (yemekli şık bi yerdi) parasını ancak karşıladı. Ama zaten derdimiz takı değildi. Aşırı kalabalık özel günleri oldum olası sevmem
Milletin altınını aklında tut onlara gitmek zorunda ol milleti memnun etmeye çalış strese gir ne gerek var aman
Hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…