- Konu Sahibi Handandandan
-
- #41.021
kııııııııııııııızz geçen hafta kaç kiloydunki??
cok sevindim canim hayirli olsun ne taraflarda yeni evin? yavas yavas alirsin tum eksiklerini :)
siparis mi ahahahha
ya evet cok mutluyum turkle evlenmedigimetavsiye ederim
:44iki hemen basliyorum kullanmaya cunkulum sen oyle istiyorsun. (oldu mu?)
cok gecmis olsun canim ankara sogugu da cok fenadirburasi da cok soguk gerci normalde kisin 4-5 dereceden asagi inmezken bu kis birden -3'leri gorduk donuyoruz :84:
fadime hem ziyaret hem ticaret he..bende bugün bebek görmeye gidiyorum, çok yakın bir arkadaşım ..öğleden sonra yokum netekim..hani ben burdayım sen nerdesin? (saat:07.30)bugün bebek görmeye gittigim yerde 3 takım gecelik sattım toplam 3 tanesi 83 tutu
selam beybiiileeer,,
evi tuttum nihayet.... şimdi içini doldurmayla kafayı yicem bir süre :)))) hiç eşyam yok.... hepsi alıncak çamaşır mak. yatak oturma odası halı kilim vs.... offfffff.... neyse bir yıl sıkıcam dişimi her şeyim olucak en çokta kafam rahat olucak Allah ın izniyle..... nagiiiiişşş özellikle seni bekliyoruum inşallah.... yanlıız köpüşle ilgili pürüz yaptılar... köpüş gene çantalarda olucak illa bir şey çıkacak yaa....
bu aralar hiç diyet yapmıyorum
Fundacım raa nin yüzdesi 0.09 olacak. Ortalamanız etkilenmiyor. Tebrikler.
Merhaba kardeş takım.
100 gram da, 500 gram da bir farktır, onlar birikir 1 kg olur; o yüzden üzülmeyin.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Listemizi kontrol eder misiniz? :)
***5. TAKIM 286. ETAP ***
Buffy26 (61.4 / 60.9 / 0.5 / %0.81)
Funda08 (72.7/ 71.2 / 1.5 / % 2.06)
nehirim38 (74.5 / 74.5/ 0 / %0) (Kilosu aynı)
Sweetlyy (72,7 / 72,3 / 0,4/ % 0,55)
tunituni (75.1 / 75.1/ 0/ %0) (Kilosu aynı)
PinkCherry (64.2/ 62,9 / 1,3 / %1,01) (284. etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 2'ye bölündü.)
Raa (82,2 / 82 / 0,2 / %0,08) (283. etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 3'e bölündü.)
5. TAKIM ORTALAMASI: % 0,65
çıtır çıtır yiyeceğim derken :) hani bildiğimiz 90-60-90 lık çıtırlardanmı :):):):) yoksa böyle tavada kızartılıp yenilesi türdenmi :)
kızartıp yemekten bahsettim
kızlar 91 kiloyum..yine yarım kilocuk verebilmişim..ya ben önceden her hafta birer kilo vererek giderdim, bu sefer ne oldu bana bilmiyorum..yaşlanıyormuyum ne:44:sabbehin köründede ne hevesle ne umutla kalktım bir bilseniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?