Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kııııııııııııııızz geçen hafta kaç kiloydunki??

80 kusurdum canim 1 kg vermisim cok degil ama 3 aydir diyette olunca bu bile cok iyi bence mutluyum 2 yildir ilk kez 70leri gordugum icin tabi. gerci diyetisyende 2 kg eksik cikiyorum hangisi dogru bilemedim. ama ben bu yarisma icin evdeki tartiyi baz aliyorum.

sağol canım :) teşekkür ederim :)burasıda öyle valla.. saah yerler falan kar tutmuştu şuandada yağıyor dışarıda. idmandan çıktım arkadaş eve bıraktı sağolsun yoksa bi taraflarım dona dona hasta hasta yürüyecektim

SENG cim bak bu yana canımcım :)geçen hafta diyetisyende kilo farkım çıkmamıştı malumun yine aynı kiloyu bildirim olarak veriyorum ben :) çünkü tartılma işi c.tesi:) sabah yine bi tartıya çıakrım bugün tartı aldım ama doktorun tartısıyla nedir farkı bilemeyeceğim için kilosu aynı olarak geç. zaten farklı çıkacağımı sanmıyorum. malum regl dönemi... 72.5 olarak kayıtlara geçebilirsin canım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün bebek görmeye gittigim yerde 3 takım gecelik sattım toplam 3 tanesi 83 tutu
fadime hem ziyaret hem ticaret he..bende bugün bebek görmeye gidiyorum, çok yakın bir arkadaşım ..öğleden sonra yokum netekim..hani ben burdayım sen nerdesin? (saat:07.30)

kızlar 91 kiloyum..yine yarım kilocuk verebilmişim..ya ben önceden her hafta birer kilo vererek giderdim, bu sefer ne oldu bana bilmiyorum..yaşlanıyormuyum ne:44:sabbehin köründede ne hevesle ne umutla kalktım bir bilseniz..

Günaydın kızlar maalesef bu hafta 100 gr verebilmişim sadece 71,5. sanırım regl olucam o yüzden veremedim. Bugün elma diyetine başlıyorum, sabah yeşil elmaları aldım, elmalar kafam kadar iyice hormonu yüklemişler sankim, sabah başka açık yer bulamadım, neyse bunları bitireyim ufaklarından alırım bir dahakine,

betüşş bende elma diyetini kendime göre uydurcam, mesela öğlen yemeğinde salata yiycem sonra sürekli elma

ayy betüşüm ikinci el eşya istermisin kuzum etrafa bir sorayım mobilya falan değiştiren oluyo arada bende bekarken tanıdıklardan almıştım 2. el temizinden sen hele yerleş paşamıda alıp gelirim zaten kardeşim akrabam yok bunaldıkça sana kaçarım

bu aralar hiç diyet yapmıyorum

bende yapmıyorum bu hafta ne spor ne diyet hepsi uçtu

Merhaba kardeş takım.

100 gram da, 500 gram da bir farktır, onlar birikir 1 kg olur; o yüzden üzülmeyin.
Kilo veren herkesi tebrik ederim.

Listemizi kontrol eder misiniz? :)

***5. TAKIM 286. ETAP ***

Buffy26 (61.4 / 60.9 / 0.5 / %0.81)
Funda08 (72.7/ 71.2 / 1.5 / % 2.06)
nehirim38 (74.5 / 74.5/ 0 / %0) (Kilosu aynı)
Sweetlyy (72,7 / 72,3 / 0,4/ % 0,55)
tunituni (75.1 / 75.1/ 0/ %0) (Kilosu aynı)
PinkCherry (64.2/ 62,9 / 1,3 / %1,01) (284. etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 2'ye bölündü.)

Raa (82,2 / 82 / 0,2 / %0,08) (283. etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 3'e bölündü.)

5. TAKIM ORTALAMASI: % 0,65

yüzdeyi bölünce 0,08 çıkıyor..

nurcancım seni şu an listeye alamıyorum kendi isteğiyle ayrıldı olarak göserilmişsin. 27 ocağa kadar falan beklemen gerekli :/

Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği

Ara: Yok

Öğle
1 tabak salata
Belki Yarım kase çorba

Ara: 2'si bir arada nescafe
1 yeşil elma

Akşam
1 yeşil elma

Ara: 1 yeşil elma.

Spor: 50 dk yürüyüş+45 dk fitness

kızartıp yemekten bahsettim

hee ben böyle çıtır lafını görünce hoooop balıklama atladım olaya :) pardon o zaman benim ocakta yemeyim okulda çocuğum askıda çamaşırım var deyip uzaklaşıvereyim

canım kışın kilo vermek daha zorlaşır beden güneş görmediği için enerji ihtiyacını karşılama psikolojisine girer ve yağ depolar. bu şekilde az kilo vermen normal :) üzme kendini :) ben yine yarın tartılıcam bakalım benim evdeki tartıyla fark nedir göreyim :) 72.5 tim geçen hafta tartım bozuktu dün gittim aldım bitane eve geldim sabah tartıya çıktım lavabodan sonra çıplakcana tartıldım 70.8 çıktı ama ne kadar doğrudur bilemedim o yüzden diyetisyenin tartısını baz alarak gidicem 72.5 yani. yarın sabah evde tartılıp öğlende diyetisyende tartılıcam ve farkı öğrenicem sonraki haftalarda sağlıklı güzel güzel bildirim yaparım artık :) eğer evdeki doğru ise 1 kilo 700 gr. vermişim demektir ki mucize yani bnm için. çünkü diyet listesi ye ye btmek bilmiyor tıka basa doyarak böyle verdiysem ohoooo yani :)

bsrmhmmt bizim tartı sorunu olan arkadaş sendin di mi benim kafam alllakk bullak oldu..bayılacağım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…