- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.301
Regl dönemi bende de aşırı ödem yapıyor canım diyetisyen bana her kadında en az 600 Gr en çok 1500 kg ödem yapar demişti.Muhtemelen ondandır.Günaydin kızlar 1kg artıdaym aslinda bukadr degldi bi anda oldu tamam kacamaklarm oldu ama yinede ben reglden dolayi diye dusunuyorm gecn ay bu aralar olmusum cunki
iş durumunu ne yaptın canım?Cuma:69.9
Pazartesi:70.6
Fark:+700
doğal aslında öküz gibi yedim hafta sonu can sıkıntısından bulduğumu attım ağzıma
haydi bismillahYarından itibaren menü yazmaya ve bildirime gel o zaman
amağğğğğ ben bu gün tartılmayı unuttum eheYarından itibaren menü yazmaya ve bildirime gel o zaman
Telafi edersin insAllah cnm yeniden 6lari görürsünCuma:69.9
Pazartesi:70.6
Fark:+700
doğal aslında öküz gibi yedim hafta sonu can sıkıntısından bulduğumu attım ağzıma
Iyi uyumussunuzdur umarm cnm biz zirtp pirt uyandik bugn grne surekli oturark uyumsm emzirme vs den dolayiAfiyet olsun canım
Uyudum canım demin uyandı yine emdi uyudu şükür
Hiç hafiflemedi mi canım
Aynenn bende oyleym sende boga burcuydun sanki dmiayyy aynen yaa evde durdukça sıkıntıdan canım istemese bile yiyorum
Insallah cnmHalledersin insAllah canım
Cumaya eksiye geçersin insAllah canım
Tmmdr kaptanım
Cumaya kadar geçer regl Şişligin insAllah canım
Insallah cnm oyle gibi gelyr banaRegl dönemi bende de aşırı ödem yapıyor canım diyetisyen bana her kadında en az 600 Gr en çok 1500 kg ödem yapar demişti.Muhtemelen ondandır.
Cumaya halledrsn cnm senGünaydın kızlar
Cuma: 88
Pazartesi: 88.2
Fark: +200
Cumaya kadar eksiye gecicem insAllah
evet canım boğayım ben deIyi uyumussunuzdur umarm cnm biz zirtp pirt uyandik bugn grne surekli oturark uyumsm emzirme vs den dolayi
Aynenn bende oyleym sende boga burcuydun sanki dmi
Insallah cnm
Insallah cnm oyle gibi gelyr bana
Cumaya halledrsn cnm sen
Uyandık benimki de ama en azinda emip uyudu ona şükrediyorum bazen mizmizlanip duruyor uyumuyor o daha zoryi uyumussunuzdur umarm cnm biz zirtp pirt uyandik bugn grne surekli oturark uyumsm emzirme vs den dolayi
insAllah canımCumaya halledrsn cnm
Şişkinlik yapacak bişey mı yedin acaba hafızam iyi değil hiç menüleri hatırlayamıyorum telafi edersn cumaya insAllahPazartesi kilo bildirimi:72.2 + 300 almışım nasıl oldu anlamadım aç geziyorum ya
İnşallah canım yok yemedim ama yapabileceğim en iyi menüler onlar daha fazlası açlık olursa depresyona girerimŞişkinlik yapacak bişey mı yedin acaba hafızam iyi değil hiç menüleri hatırlayamıyorum telafi edersn cumaya insAllah
Senin kilo vermeye niyetin yok, kronik şişko diyeceğim artık sanaamağğğğğ ben bu gün tartılmayı unuttum ehe
Afiyet olsun canım
Uyudum canım demin uyandı yine emdi uyudu şükür
Hiç hafiflemedi mi canım
Ay kiyamam ya. Nasil gecti gecen uyudunmu. Agrin nasil oldu.
Gitcekmısın canim bugun doktora
Canım ya şimdi nasılsın ? Gidebildin mi doktora ?
Hafta sonu kaçamaklarını Cuma’ya kadar unutursan elbet eksi gemle neden gelmesin canım
Canım durum şöyle Bence 2 gün yedik diyelim en az 1 gün o kaçamaklardan kurtulmak için lazım geriye kalıyor 4 gün aslında cuma günü tartıda gördüğümüz haftalık değil 4 günlük eksimiz kısacası 1 ayda hedefine ulaşacağına 1 buçuk ayda ulaşabiliyorsun
Cuma’ya güzel eksi gelir inşallah
Canlarrr sağolun Allah razı olsun. Gecem kötü geçti maalesef
Demekki açlık sana yaramıyor.Pazartesi kilo bildirimi:72.2 + 300 almışım nasıl oldu anlamadım aç geziyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?