Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydin kızlar 1kg artıdaym aslinda bukadr degldi bi anda oldu tamam kacamaklarm oldu ama yinede ben reglden dolayi diye dusunuyorm gecn ay bu aralar olmusum cunki
Regl dönemi bende de aşırı ödem yapıyor canım diyetisyen bana her kadında en az 600 Gr en çok 1500 kg ödem yapar demişti.Muhtemelen ondandır.

Afiyet olsun canım
Uyudum canım demin uyandı yine emdi uyudu şükür

Hiç hafiflemedi mi canım
Iyi uyumussunuzdur umarm cnm biz zirtp pirt uyandik bugn grne surekli oturark uyumsm emzirme vs den dolayi
ayyy aynen yaa evde durdukça sıkıntıdan canım istemese bile yiyorum
Aynenn bende oyleym sende boga burcuydun sanki dmi
Halledersin insAllah canım

Cumaya eksiye geçersin insAllah canım

Tmmdr kaptanım

Cumaya kadar geçer regl Şişligin insAllah canım
Insallah cnm
Regl dönemi bende de aşırı ödem yapıyor canım diyetisyen bana her kadında en az 600 Gr en çok 1500 kg ödem yapar demişti.Muhtemelen ondandır.
Insallah cnm oyle gibi gelyr bana
Günaydın kızlar
Cuma: 88
Pazartesi: 88.2
Fark: +200
Cumaya kadar eksiye gecicem insAllah
Cumaya halledrsn cnm sen

Iyi uyumussunuzdur umarm cnm biz zirtp pirt uyandik bugn grne surekli oturark uyumsm emzirme vs den dolayi

Aynenn bende oyleym sende boga burcuydun sanki dmi

Insallah cnm

Insallah cnm oyle gibi gelyr bana

Cumaya halledrsn cnm sen
evet canım boğayım ben de

Şişkinlik yapacak bişey mı yedin acaba hafızam iyi değil hiç menüleri hatırlayamıyorum telafi edersn cumaya insAllah
İnşallah canım yok yemedim ama yapabileceğim en iyi menüler onlar daha fazlası açlık olursa depresyona girerim

Afiyet olsun canım
Uyudum canım demin uyandı yine emdi uyudu şükür

Hiç hafiflemedi mi canım

Ay kiyamam ya. Nasil gecti gecen uyudunmu. Agrin nasil oldu.

Gitcekmısın canim bugun doktora

E ela_2019 nasılsın kuzum, nasıl oldun?
Canlarrr sağolun Allah razı olsun. Gecem kötü geçti maalesef sabah çocuklar uyaninca acile gittik. Tahlil falan yaptilar. Bi serum takildi. Düşündüğüm gibi Idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hafif kanama da var. Bi ara uroloji ye git dedi doktor. Ürolojinin randevulari dolu şu an ilk firsatta gidecegim inş aallah.
Baya ödemim var umarim cuma ya kadar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…