- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.321
Geçmiş olsun canımCanlarrr sağolun Allah razı olsun. Gecem kötü geçti maalesefsabah çocuklar uyaninca acile gittik. Tahlil falan yaptilar. Bi serum takildi. Düşündüğüm gibi Idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hafif kanama da var. Bi ara uroloji ye git dedi doktor. Ürolojinin randevulari dolu şu an ilk firsatta gidecegim inş aallah.
Baya ödemim var umarim cuma ya kadar gider
-200 yediklerime rağmen beni mutlu etti
Cuma 72.1
Pazartesi 71.9
Kısma cnm daha fazla tabi gidecektir insAllahİnşallah canım yok yemedim ama yapabileceğim en iyi menüler onlar daha fazlası açlık olursa depresyona girerim
Kız ne yiyonda zaten en sen sana yetersiz menü demiştim sanki ekside olman süper Cumaya dahada eksi olursun insAllah-200 yediklerime rağmen beni mutlu etti
Cuma 72.1
Pazartesi 71.9
Rabbim şifa versin cnm insAllah atlatrsn bı an önceCanlarrr sağolun Allah razı olsun. Gecem kötü geçti maalesefsabah çocuklar uyaninca acile gittik. Tahlil falan yaptilar. Bi serum takildi. Düşündüğüm gibi Idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hafif kanama da var. Bi ara uroloji ye git dedi doktor. Ürolojinin randevulari dolu şu an ilk firsatta gidecegim inş aallah.
74.4 'ü görünce gözlerim yuvalarından fırladıPardon 72.4 yanlıs yazmısım
Hangi kitabındasın şimdi, bende okudumçok kitap ayırt etmem.
şu sıralar barış muslunun kitaplarını okuyorum. 3 kitabını bitirmeyi düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah bol vitamin ve sıcak tutmak önemli ❤❤Canlarrr sağolun Allah razı olsun. Gecem kötü geçti maalesefsabah çocuklar uyaninca acile gittik. Tahlil falan yaptilar. Bi serum takildi. Düşündüğüm gibi Idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hafif kanama da var. Bi ara uroloji ye git dedi doktor. Ürolojinin randevulari dolu şu an ilk firsatta gidecegim inş aallah.
Teşekkür ediyorummmMuhteşemsin
Bu haftasonu cuma pek yemedim ama cumartesi pazar herşeyi yedim lahmacun mu dersin açma mı dersinKısma cnm daha fazla tabi gidecektir insAllah
Kız ne yiyonda zaten en sen sana yetersiz menü demiştim sanki ekside olman süper Cumaya dahada eksi olursun insAllah
Rabbim şifa versin cnm insAllah atlatrsn bı an önce
Allah razı olsun canim benim mutlaka dinliycemmmGeçmiş olsun canım
Bütün hastalıkların kaynağı böbrek hastalıkları, lütfen kendine dikkat et, ayağına çorabını git, beline korsemi tak, üstüne hırkanı giy...
Anne nasihatı gibi oldu ama yapayım :))
Insallah canim sagollKısma cnm daha fazla tabi gidecektir insAllah
Kız ne yiyonda zaten en sen sana yetersiz menü demiştim sanki ekside olman süper Cumaya dahada eksi olursun insAllah
Rabbim şifa versin cnm insAllah atlatrsn bı an önce
Kahve çay yıllardır şekersiz canımÇayı şekersiz mi içıyorsun canım
Sagol canim aynen öyleÇok geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah bol vitamin ve sıcak tutmak önemli ❤❤
Teşekkür ediyorummm
Bu haftasonu cuma pek yemedim ama cumartesi pazar herşeyi yedim lahmacun mu dersin açma mı dersino ben değilimdir
O zmm supersinBu haftasonu cuma pek yemedim ama cumartesi pazar herşeyi yedim lahmacun mu dersin açma mı dersino ben değilimdir
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinCanlarrr sağolun Allah razı olsun. Gecem kötü geçti maalesefsabah çocuklar uyaninca acile gittik. Tahlil falan yaptilar. Bi serum takildi. Düşündüğüm gibi Idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hafif kanama da var. Bi ara uroloji ye git dedi doktor. Ürolojinin randevulari dolu şu an ilk firsatta gidecegim inş aallah.
Yok kaptanım herşey yolunda ama şimdi aklıma geldi sabah öksürük tuttuğu için 1 bardak su içmiştim su yapar mı acabaDemekki açlık sana yaramıyor.
Kabızlık sorunu yaşıyor olabilir misin
Biz zaten yemek yemek icin gelmisiz dunyaya :)evet canım boğayım ben de
Aynen devam uyumaynca sknti yoksa bende alistm surekli kalkmaya ama bazi gunler haddinden fazla uyaniyor dalamiyor vs yoruyor o daUyandık benimki de ama en azinda emip uyudu ona şükrediyorum bazen mizmizlanip duruyor uyumuyor o daha zor
insAllah canım
Odemdir belki cnmPazartesi kilo bildirimi:72.2 + 300 almışım nasıl oldu anlamadım aç geziyorum ya
Masllah cnm-200 yediklerime rağmen beni mutlu etti
Cuma 72.1
Pazartesi 71.9
Ayy cok gecmis olsun cnm insallah cabuk atlatirsin ilac verdi miCanlarrr sağolun Allah razı olsun. Gecem kötü geçti maalesefsabah çocuklar uyaninca acile gittik. Tahlil falan yaptilar. Bi serum takildi. Düşündüğüm gibi Idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hafif kanama da var. Bi ara uroloji ye git dedi doktor. Ürolojinin randevulari dolu şu an ilk firsatta gidecegim inş aallah.
Insallah spor yapabilltsn cnmKahvaltıdan önce büyük bı bardak (2bardak) ılık limonlu su içildi güzel kahvaltı yapıldı şimdi çayımı içiyorum oğlum mizmizlaniyor uykusu var snrm sonrasında bende spor yapabilirim insAllah bu arada snrm diş sıkıntısı çekiyoruz beyaz nokta şeklinde gözüküyor alt damağında bı haftadır falan düzgün emmiyor keyfi yok mız mız sürekli
Su direk yansiyor tartiya yani 200ml bardaklik su ictiysen yaklsik 100-200gr fazla cikmis olabillrsnYok kaptanım herşey yolunda ama şimdi aklıma geldi sabah öksürük tuttuğu için 1 bardak su içmiştim su yapar mı acabaya da pazar günü yediğim sucuktan oldu
Bende alıştım bu rutine bklm simdilikAynen devam uyumaynca sknti yoksa bende alistm surekli kalkmaya ama bazi gunler haddinden fazla uyaniyor dalamiyor vs yoruyor o da
Evet cnm 4.5 aylık daha rahat olması için bişey yapmış mıydın bklm belki biizmde sürecek daha çıkması bi beyazlık var ama diş mi tam emin değilim yoktu öyle bişey yeni gördümInsallah spor yapabilltsn cnm
Erken baslamia 4 aylikti dmi? Gerci bizimde agrilar erken baslamisti 6 aylikken tam ilk alt disimiz cikmisti :) insallah kolay cıkarır kuzu
19 ocak oğlak canım burcumOcak kaç doğum günün ben de Ocak doğumluyum :) ikimiz de kova olabilir miyiz
Günaydın Kızlar
Artı 1.5 çıktım bugün ama sıkıntı değil.
Hal ederim Cuma’ya inşallah
okuldayım 8.30 da dersim başladı arada yazayım dedim
Gunaydın kızlar sabitim 74.4 ,cumaya eksiyim inşş
Günaydin kızlar 1kg artıdaym aslinda bukadr degldi bi anda oldu tamam kacamaklarm oldu ama yinede ben reglden dolayi diye dusunuyorm gecn ay bu aralar olmusum cunki
Kızlar liste sorumluluğunu unutmayın..Günaydın kızlar
Cuma: 88
Pazartesi: 88.2
Fark: +200
Cumaya kadar eksiye gecicem insAllah
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinCanlarrr sağolun Allah razı olsun. Gecem kötü geçti maalesefsabah çocuklar uyaninca acile gittik. Tahlil falan yaptilar. Bi serum takildi. Düşündüğüm gibi Idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hafif kanama da var. Bi ara uroloji ye git dedi doktor. Ürolojinin randevulari dolu şu an ilk firsatta gidecegim inş aallah.
Rabbim tez vakitte şifanı versin kuzumCanlarrr sağolun Allah razı olsun. Gecem kötü geçti maalesefsabah çocuklar uyaninca acile gittik. Tahlil falan yaptilar. Bi serum takildi. Düşündüğüm gibi Idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hafif kanama da var. Bi ara uroloji ye git dedi doktor. Ürolojinin randevulari dolu şu an ilk firsatta gidecegim inş aallah.
di mi yaaa, ama yemekten aldığım zevki de başka bişeden alamıyorumBiz zaten yemek yemek icin gelmisiz dunyaya :)
Aynen devam uyumaynca sknti yoksa bende alistm surekli kalkmaya ama bazi gunler haddinden fazla uyaniyor dalamiyor vs yoruyor o da
Odemdir belki cnm
Masllah cnm
Ayy cok gecmis olsun cnm insallah cabuk atlatirsin ilac verdi mi
Insallah spor yapabilltsn cnm
Erken baslamia 4 aylikti dmi? Gerci bizimde agrilar erken baslamisti 6 aylikken tam ilk alt disimiz cikmisti :) insallah kolay cıkarır kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?