- 8 Mart 2020
- 5.766
- 27.982
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.341
Hadi bklm seninle arayı çok açmamak niyetimKızlar liste sorumluluğunu unutmayın..
Menülerinizi ekstra inceleyecegim bu aksam
MaşAllahMutfak camini Sildim evin günlük rutin işleri yapıldı
Canım ya randevusuz giriş yapılmıyor mu hiç ? Ben de Kadın doğumdan randevu alacaktım yoktu mecbur hastaneye gelip sıra aldım bekliyorum şimdiCanlarrr sağolun Allah razı olsun. Gecem kötü geçti maalesefsabah çocuklar uyaninca acile gittik. Tahlil falan yaptilar. Bi serum takildi. Düşündüğüm gibi Idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hafif kanama da var. Bi ara uroloji ye git dedi doktor. Ürolojinin randevulari dolu şu an ilk firsatta gidecegim inş aallah.
Baya ödemim var umarim cuma ya kadar gider
Haftasonu guzel gecmis belliGünaydın Kızlar
Artı 1.5 çıktım bugün ama sıkıntı değil.
Hal ederim Cuma’ya inşallah
okuldayım 8.30 da dersim başladı arada yazayım dedim
Sabit olman guzel canim. En azindan artiyi eksiye cevirmeye ugrasmayacaksinGunaydın kızlar sabitim 74.4 ,cumaya eksiyim inşş
Planin ne peki canim. Bugunu baya hafif tutarsan yarina bile eksiye gecersinCuma:69.9
Pazartesi:70.6
Fark:+700
doğal aslında öküz gibi yedim hafta sonu can sıkıntısından bulduğumu attım ağzıma
Gece gecmi uyudun canim. Belki odem yapmistirPazartesi kilo bildirimi:72.2 + 300 almışım nasıl oldu anlamadım aç geziyorum ya
Tebrikler tatlim.-200 yediklerime rağmen beni mutlu etti
Cuma 72.1
Pazartesi 71.9
Gecmis olsun canim. Kanama idrarda mi var canim.Canlarrr sağolun Allah razı olsun. Gecem kötü geçti maalesefsabah çocuklar uyaninca acile gittik. Tahlil falan yaptilar. Bi serum takildi. Düşündüğüm gibi Idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hafif kanama da var. Bi ara uroloji ye git dedi doktor. Ürolojinin randevulari dolu şu an ilk firsatta gidecegim inş aallah.
Baya ödemim var umarim cuma ya kadar gider
Oh mis olmus.eline saglik.Mutfak camini Sildim evin günlük rutin işleri yapıldı
Sagol canim. Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Insallah canim. Evet canim 2 ilaç verdi.Biz zaten yemek yemek icin gelmisiz dunyaya :)
Aynen devam uyumaynca sknti yoksa bende alistm surekli kalkmaya ama bazi gunler haddinden fazla uyaniyor dalamiyor vs yoruyor o da
Odemdir belki cnm
Masllah cnm
Ayy cok gecmis olsun cnm insallah cabuk atlatirsin ilac verdi mi
Insallah spor yapabilltsn cnm
Erken baslamia 4 aylikti dmi? Gerci bizimde agrilar erken baslamisti 6 aylikken tam ilk alt disimiz cikmisti :) insallah kolay cıkarır kuzu
Amin . Sağol canım Allah razı olsun
Aminnn canimm sağol Allah razı olsun19 ocak oğlak canım burcum
Kızlar liste sorumluluğunu unutmayın..
Menülerinizi ekstra inceleyecegim bu aksam
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Yapmadılar. Doludur belki ondan. Sen niye gittin canim. Kontrol için miCanım ya randevusuz giriş yapılmıyor mu hiç ? Ben de Kadın doğumdan randevu alacaktım yoktu mecbur hastaneye gelip sıra aldım bekliyorum şimdi
Evet canim. Yani akıntı kanamalı. Tahlilde de hafif göründü.Haftasonu guzel gecmis belli
Sabit olman guzel canim. En azindan artiyi eksiye cevirmeye ugrasmayacaksin
Planin ne peki canim. Bugunu baya hafif tutarsan yarina bile eksiye gecersin
Gece gecmi uyudun canim. Belki odem yapmistir
Tebrikler tatlim.
Gecmis olsun canim. Kanama idrarda mi var canim.
Oh mis olmus.eline saglik.
Bende kahvaltimi yaptim evleri supurdum .
Toz alacagim ins
Soğanlı ıspanaklı yumurta dusunuyorum.Menülerde neler var bugün kızlar
Spor planlarınız nedir
çok iyi başladın, böyle gidersen hedefe ulaşman çok yakın canım tebriklerCuma 68.2
Bugun 67.55
Okuldayim tarti fotosu cektim ama telden denedim ama atamiyorum, eve gecince pc den atayim.
oy oySenin kilo vermeye niyetin yok, kronik şişko diyeceğim artık sana
Cnm dis kasiyici kullaniyordm soguk buzdokabina koyarktan az da ols rahatlatiyordu. Birde cok kasmistm kendmi diş jelu zararli kullanmiycam diye ama simdiki aklım olsa bitkisel olanlarindan kullanirdm cnku sonraki dislermizde kullandm dha kolay cikardi belkide ilk dis diye o cok zorlamisti onud bilemiyorm tabiBende alıştım bu rutine bklm simdilik
Evet cnm 4.5 aylık daha rahat olması için bişey yapmış mıydın bklm belki biizmde sürecek daha çıkması bi beyazlık var ama diş mi tam emin değilim yoktu öyle bişey yeni gördüm
rondodan bu şekilde rendelenmiş mi çıkıyor?Size tembel hatun işi robot salata resmi atayımEki Görüntüle 2730478
Kıymetli ellerinizi doğrama ve rende yapmakla yormayın
Eki Görüntüle 2730478
Sende zehranin yaptigi gibi erkenden gidip ordan sira al canim. Bekleme ihmal etme benceSagol canim. Allah razı olsun
Insallah canim. Evet canim 2 ilaç verdi.
Amin . Sağol canım Allah razı olsun
Aminnn canimm sağol Allah razı olsun
Yapmadılar. Doludur belki ondan. Sen niye gittin canim. Kontrol için mi
Evet canim. Yani akıntı kanamalı. Tahlilde de hafif göründü.
Soğanlı ıspanaklı yumurta dusunuyorum.
Eşime de köfte sebze karışık bir şeyler
Ekside olman sahane.Cuma 68.2
Bugun 67.55
Okuldayim tarti fotosu cektim ama telden denedim ama atamiyorum, eve gecince pc den atayim.
Rendelenenler rende aparatı ile oluyor canımrondodan bu şekilde rendelenmiş mi çıkıyor?
rondonun fotosunu atar mısın canımRendelenenler rende aparatı ile oluyor canım
Eşlerin kilo alması bizim motivayonumuzun artması demek :))Handandandan benim menude corba salata var. Dolaptan patlican koz cikartirim bide heralde yeter. Su ara esimde kilo aldim diye soyleniyor oda az yesin
Ben goremiyorum neden acabaSize tembel hatun işi robot salata resmi atayım
Kıymetli ellerinizi doğrama ve rende yapmakla yormayın
Eki Görüntüle 2730479
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?