Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

vardır muhakkak ama ben benimkinden memnun değilim hiç, bıçakları güzel kesmiyor
seninkinin markası ne canım
Arçelik K1260 modeli canım, şu an piyasada yok ama K1261 çıktı, o da aynısı

Şimdi kirli, yıkayınca resim atayım

Aynenn sorma yemek yemek benm icin de buyuk zevk :) hele birde aburcubur zaten kilolar ondan geliyorr

Bebek kek ismini ben uydurdum bi ara denizbenimadim denizbenimadim da tarif vermisti biraz o biraz kendm uyarladm boyle birsey ckti ama guzeldi tadi 1 tanede elma rendeledim icine
Evet güzel oluyor ben de elma rendeliyorum içine. Bizim için de güzel alternatif ben tadını sevdim
Haftada 2 kilo vereceğime 1 kilo veriyorum belki de bu sayede canım. Ama sıfır kaçamakla aylarca devam edemem ben. Ben kendimi bildiğim için böyle gitmeyi uygun buluyorum. Ama başka bedende basıl olur bilmiyorum açıkçası
Hafta sonu kaçamaklarını Cuma’ya kadar unutursan elbet eksi gemle neden gelmesin canım
Yok cuma cmt dışında kaçamak yapmıyorum canım. Bıgün okulda tiramisu vardı yemedim
Halledersin insAllah canım
İnşallah öyle umuyorum
Sen o sporlarla halledersin
İmşallah canım çıkıyor valla
Haftasonu guzel gecmis belli
Genelde fazla güzel geçiyor

Arçelik K1260 modeli canım, şu an piyasada yok ama K1261 çıktı, o da aynısı

Şimdi kirli, yıkayınca resim atayım
sağol canım

Aynenn sorma yemek yemek benm icin de buyuk zevk :) hele birde aburcubur zaten kilolar ondan geliyorr
di mi yaaa abur cubur yerine baika şeyler koysak en azından
gerçi ben o işi çözdüm, eve sokmuyorum oldu bitti

ben de o yüzden sordum kuzum, aylarca yapsam yine yaparım ama sonrası daha feci oluyor benim için, şu sıra cumartesi pazarı rahat geçirdiğim için haftaiçi diyetime çok güzel uyum sağlıyorum, hiç de zorlanmıyorum, bu şekilde de verebiliyorsak az olsun ama benim olsun

Ben de o kafadayım. Haftalarca sıkıp birden bırakmaktan korkuyorum. Gerçi şimdi cmt pazar b.kunu çıkarıyorum ama ideal kiloma ineyim hayatıma dengeli yayıcam inş. Yasak psikolojisine girmek istemiyorum korumada da. Daha önce de korumada her şeyi yedim ama sporla yakıyordum. Sporu Bırakıp hamilelikte 5 kişilik yiyince şiştim tabi

Elde rendeden daha güzel oluyor şekli, ezik ezik durmuyor, uzun uzun, çok beğeniyorum
El rendesinde de sürekli aşağı yukarı sürymek yerine sadece aşağı sürterek yapınca uzun uzun tane tane oluyor ve ezilmiyor ama bu daha pratik elbette

Menülerde neler var bugün kızlar

Spor planlarınız nedir
Balık düşünüyordum marketten mantar tavuk aldım mantarlı tavuk sote yapcam
Sporum aynı inş yapabilirsem
Eliptic
Leslie
Bölgesel
1 saat ya da 1 saat 15 dk

Menülerde neler var bugün kızlar

Spor planlarınız nedir
Menüde tavuk suyuyla şehriye çorbası var yanına yoğurt kuru fasulye vardı 3-4 kaşık ondan yerim bklm spor yaptım ekler miyim başka biseyler bilemiyorum
Cuma 68.2
Bugun 67.55
Okuldayim tarti fotosu cektim ama telden denedim ama atamiyorum, eve gecince pc den atayim.
Süper.eksi cnm hedefe ulasman uzun sürmeyecek snrm
Benimde yüzümden çok zor gider ya azıcık yüzümden de gitsin istiyorum 15-16 kg verdiğimde bile çok çok az fark oldu benim
Hangisini kullanmistn cnm
Size tembel hatun işi robot salata resmi atayım

Kıymetli ellerinizi doğrama ve rende yapmakla yormayın

Eki Görüntüle 2730479
Eline sağlık çok güzel gözüküyor cnm
Sabitim bende bu arada yazmayi unutmusum.
Cumaya eksisin demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…