- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.361
Seninkinin de vardır rende aparatı, hepsinde oluyorrondonun fotosunu atar mısın canım
alacaktım zaten kendiminkinden memnun değildim, şimdi iyice heves ettim
Ama beynimi yiyor kilo aldim diye.Eşlerin kilo alması bizim motivayonumuzun artması demek :))
Herşeyi onun önüne itele
vardır muhakkak ama ben benimkinden memnun değilim hiç, bıçakları güzel kesmiyorSeninkinin de vardır rende aparatı, hepsinde oluyor
Simdi gordum sahane gorunuyor ellerine saglik afoyey olsun. Ben onlari yikayana kadar sadece bir rendeyi yikamaya razi olurum sanirimSize tembel hatun işi robot salata resmi atayım
Kıymetli ellerinizi doğrama ve rende yapmakla yormayın
Eki Görüntüle 2730479
Arçelik K1260 modeli canım, şu an piyasada yok ama K1261 çıktı, o da aynısıvardır muhakkak ama ben benimkinden memnun değilim hiç, bıçakları güzel kesmiyor
seninkinin markası ne canım
Aynenn sorma yemek yemek benm icin de buyuk zevk :) hele birde aburcuburRabbim tez vakitte şifanı versin kuzum
di mi yaaa, ama yemekten aldığım zevki de başka bişeden alamıyorum
gerçi şu ara yerine kitabı koydum çok şükür akşamları iyi gidiyor da bütün gün evde oldu muı kesmiyor
Evet güzel oluyor ben de elma rendeliyorum içine. Bizim için de güzel alternatif ben tadını sevdimBebek kek ismini ben uydurdumbi ara denizbenimadim denizbenimadim da tarif vermisti biraz o biraz kendm uyarladm boyle birsey ckti ama guzeldi tadi 1 tanede elma rendeledim icine
Haftada 2 kilo vereceğime 1 kilo veriyorum belki de bu sayede canım. Ama sıfır kaçamakla aylarca devam edemem ben. Ben kendimi bildiğim için böyle gitmeyi uygun buluyorum. Ama başka bedende basıl olur bilmiyorum açıkçasıgünaydın canım
bişe soracağım şimdi artı çıktın ya mesela cumaya kadar eksiye geçebiliyor musun
hafıza sıkıntım var çok aklımda kalmıyor :)
şunun için soruyorum benim haftasonlarım yeme konusunda kötü geçiyor da acaba böyle de hedefime ulaşabilir miyim merak ediyorum
Yok cuma cmt dışında kaçamak yapmıyorum canım. Bıgün okulda tiramisu vardı yemedimHafta sonu kaçamaklarını Cuma’ya kadar unutursan elbet eksi gemle neden gelmesin canım
İnşallah öyle umuyorumHalledersin insAllah canım
İmşallah canım çıkıyor vallaSen o sporlarla halledersin
Genelde fazla güzel geçiyorHaftasonu guzel gecmis belli
sağol canımArçelik K1260 modeli canım, şu an piyasada yok ama K1261 çıktı, o da aynısı
Şimdi kirli, yıkayınca resim atayım
di mi yaaaAynenn sorma yemek yemek benm icin de buyuk zevk :) hele birde aburcuburzaten kilolar ondan geliyorr
ben de o yüzden sordum kuzum, aylarca yapsam yine yaparım ama sonrası daha feci oluyor benim için, şu sıra cumartesi pazarı rahat geçirdiğim için haftaiçi diyetime çok güzel uyum sağlıyorum, hiç de zorlanmıyorum, bu şekilde de verebiliyorsak az olsun ama benim olsunEvet güzel oluyor ben de elma rendeliyorum içine. Bizim için de güzel alternatif ben tadını sevdim
Haftada 2 kilo vereceğime 1 kilo veriyorum belki de bu sayede canım. Ama sıfır kaçamakla aylarca devam edemem ben. Ben kendimi bildiğim için böyle gitmeyi uygun buluyorum. Ama başka bedende basıl olur bilmiyorum açıkçası
Yok cuma cmt dışında kaçamak yapmıyorum canım. Bıgün okulda tiramisu vardı yemedim
İnşallah öyle umuyorum
İmşallah canım çıkıyor valla
Genelde fazla güzel geçiyor
Ben daha rendesini hiç kullanmadımSize tembel hatun işi robot salata resmi atayım
Eki Görüntüle 2730479
Aynısından bizdede varAma beynimi yiyor kilo aldim diye.
Bogazini da tutmuyor.
Yıkamasında ne varki ayol, at makinaya onu da makina yıkasınSimdi gordum sahane gorunuyor ellerine saglik afoyey olsun. Ben onlari yikayana kadar sadece bir rendeyi yikamaya razi olurum sanirim
Ben de o kafadayım. Haftalarca sıkıp birden bırakmaktan korkuyorum. Gerçi şimdi cmt pazar b.kunu çıkarıyorum ama ideal kiloma ineyim hayatıma dengeli yayıcam inş. Yasak psikolojisine girmek istemiyorum korumada da. Daha önce de korumada her şeyi yedim ama sporla yakıyordum. Sporu Bırakıp hamilelikte 5 kişilik yiyince şiştim tabiben de o yüzden sordum kuzum, aylarca yapsam yine yaparım ama sonrası daha feci oluyor benim için, şu sıra cumartesi pazarı rahat geçirdiğim için haftaiçi diyetime çok güzel uyum sağlıyorum, hiç de zorlanmıyorum, bu şekilde de verebiliyorsak az olsun ama benim olsun
Elde rendeden daha güzel oluyor şekli, ezik ezik durmuyor, uzun uzun, çok beğeniyorumBen daha rendesini hiç kullanmadımama daha pratik haklısın artık kullanayım
Makinaya atılmamlı deniyor ya ben de ondan tereddütte kalıyorumYıkamasında ne varki ayol, at makinaya onu da makina yıkasın
El rendesinde de sürekli aşağı yukarı sürymek yerine sadece aşağı sürterek yapınca uzun uzun tane tane oluyor ve ezilmiyorElde rendeden daha güzel oluyor şekli, ezik ezik durmuyor, uzun uzun, çok beğeniyorum
Balık düşünüyordum marketten mantar tavuk aldım mantarlı tavuk sote yapcamMenülerde neler var bugün kızlar
Spor planlarınız nedir
Menüde tavuk suyuyla şehriye çorbası var yanına yoğurt kuru fasulye vardı 3-4 kaşık ondan yerim bklm spor yaptım ekler miyim başka biseyler bilemiyorumMenülerde neler var bugün kızlar
Spor planlarınız nedir
Süper.eksi cnm hedefe ulasman uzun sürmeyecek snrmCuma 68.2
Bugun 67.55
Okuldayim tarti fotosu cektim ama telden denedim ama atamiyorum, eve gecince pc den atayim.
Benimde yüzümden çok zor gider ya azıcık yüzümden de gitsin istiyorum 15-16 kg verdiğimde bile çok çok az fark oldu benimoy oy
eşim, anam ve kayınvalidem kilo aldığıma bir seviniyorlar ki anlatamam...
kilo verince önce yüzüm zayıfladığı için hiç istemiyorlar kilo vermemi..
hatta çok çirkin oluyorsun hiç yakışmıyor diyorlar...
ben de istemiyorum açıkçası yüzümün incelmesini hakikaten kertenkeleye benziyorum o vakit
vücudum biraz incelse yeter bana da ...
ama nasıl yapacağım bilmiyorum
bir akıl ver bene kaptaniçem
Hangisini kullanmistn cnmCnm dis kasiyici kullaniyordm soguk buzdokabina koyarktan az da ols rahatlatiyordu. Birde cok kasmistm kendmi diş jelu zararli kullanmiycam diye ama simdiki aklım olsa bitkisel olanlarindan kullanirdm cnku sonraki dislermizde kullandm dha kolay cikardi belkide ilk dis diye o cok zorlamisti onud bilemiyorm tabi
Eline sağlık çok güzel gözüküyor cnmSize tembel hatun işi robot salata resmi atayım
Eki Görüntüle 2730479
Cumaya eksisin demektirSabitim bende bu arada yazmayi unutmusum.
Kolay kolay elimde yıkamıyorum canımMakinaya atılmamlı deniyor ya ben de ondan tereddütte kkalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?