Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

E ela_2019 ilaç ne verdiler canım ?tek kullanımlık suda eriyen bir ilaç var munorol diye muadili de vardı ismini unuttum.Gece içiyorsun ve sabaha kadar tuvalete gitmemen gerekiyor.O ilaçtan verdimi doktor rahatlatır seni baya .Ama emzirdiğin için bilemedim vermemiştir belki de

Ben onu daha önce reçetesiz alıp kullanmıştım canım geçen yine mantar olunca istedim vermedi eczacı antibiyotik içerikliymiş diye reçete ile alınması gerekiyormuş

Menülerde neler var bugün kızlar

Spor planlarınız nedir
Menude balik salata var
Sporuda yaptm sukur bugn cok zorlamadm hafif yaptm sporu
Insallah cabuk gecr cnm tekrardn gecmis olsun
Aynen bende sevdm guzel normal kekin yerni tutmaz tabi ama diyetteyken yenebillr veyatta cocuk icinse saglikli gercktn benim bucurde sevdi tadini
sağol canım

di mi yaaa abur cubur yerine baika şeyler koysak en azından
gerçi ben o işi çözdüm, eve sokmuyorum oldu bitti
Aynenn maleswf benn yapamiyorm cikolatasiz duramiyorm ama az aliyorm bu ara tabiki gofret vs almiyorm mesela bitter genelde
Nurse harveys bitkisel dis jeli guzldi cnm tabi otekiler kadr etkisi degl ben biraz dha buyudukten sonra dentinox kullandm o dha etkiliydi tabi
Slm kızlar 3 mil 5k yaptım hızımı alamadım 2 mil 4 mil power videolarını yaptım toplamda 75dk
Supersinnn masallah cnm

Canım iyi cesaret misafir kabul ediyorsun
Borç oruçlarını mı tutuyorsun

Canım iyi cesaret misafir kabul ediyorsun
Borç oruçlarını mı tutuyorsun
Taşındığım için geliyorlar canım. Ertelesem olmuyor. Gelecekler bayağı var. Aradan çıksın en azından. Ayrıca aksi gibi yemeğe denk geliyor.
Evet cnm hamilelikten kalan borç Oruçlarımı tutuyorum son 14 gün kaldi

Canım bu cok mumkun degıl , o yapı meselesı ,benım de hep ole oluyo cunku , yüzüm çökuyo gibi, ama dombık olmaktan iyi bence .

Kiloyu takma şimdi canım kemdıne dikkat et iyileşmene bakacil şifalar

Ben onu daha önce reçetesiz alıp kullanmıştım canım geçen yine mantar olunca istedim vermedi eczacı antibiyotik içerikliymiş diye reçete ile alınması gerekiyormuş
Evet Ankara'dan geçen yıl reçetesiz almıştım ama bu sefer vermediler bana da. Yoğun enfeksiyonlarda başka bir antibiyotikle takviye veriyorlar. O ilk ağrıyı sızıyı geçirmede etkili oluyor fakat tek başına yetersiz.

Allah kabul etsin cnm
Nurse harveys bitkisel dis jeli guzldi cnm tabi otekiler kadr etkisi degl ben biraz dha buyudukten sonra dentinox kullandm o dha etkiliydi tabi
Supersinnn masallah cnm
Tamam cnm ikisine de bakayim
Aman hormon testini belki aç karnına alıyorlardır diye bir şey yememiştim kahvemi içtim kendime geldim
Aç tok farketmiyor hormon testi bildiğim kadarıyla cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…