- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.381
Handandandan peki bu alet nasıl rendeleme yapıyor
cahilliğimi hoş gör
yani biraz inceledim de anlamadım pek
Adetimin 3. Günü bugün hormon testi verdimYapmadılar. Doludur belki ondan. Sen niye gittin canim. Kontrol için mi
sağol canımBurda deneyerek anlatıyor canım
Ben onu daha önce reçetesiz alıp kullanmıştım canım geçen yine mantar olunca istedim vermedi eczacı antibiyotik içerikliymiş diye reçete ile alınması gerekiyormuş
Menude balik salata varMenülerde neler var bugün kızlar
Spor planlarınız nedir
Insallah cabuk gecr cnm tekrardn gecmis olsunSagol canim. Allah razı olsun
Insallah canim. Evet canim 2 ilaç verdi.
Amin . Sağol canım Allah razı olsun
Aminnn canimm sağol Allah razı olsun
Yapmadılar. Doludur belki ondan. Sen niye gittin canim. Kontrol için mi
Evet canim. Yani akıntı kanamalı. Tahlilde de hafif göründü.
Soğanlı ıspanaklı yumurta dusunuyorum.
Eşime de köfte sebze karışık bir şeyler
Aynen bende sevdm guzel normal kekin yerni tutmaz tabi ama diyetteyken yenebillr veyatta cocuk icinse saglikli gercktn benim bucurde sevdi tadiniEvet güzel oluyor ben de elma rendeliyorum içine. Bizim için de güzel alternatif ben tadını sevdim
Haftada 2 kilo vereceğime 1 kilo veriyorum belki de bu sayede canım. Ama sıfır kaçamakla aylarca devam edemem ben. Ben kendimi bildiğim için böyle gitmeyi uygun buluyorum. Ama başka bedende basıl olur bilmiyorum açıkçası
Yok cuma cmt dışında kaçamak yapmıyorum canım. Bıgün okulda tiramisu vardı yemedim
İnşallah öyle umuyorum
İmşallah canım çıkıyor valla
Genelde fazla güzel geçiyor
Aynenn maleswf benn yapamiyorm cikolatasiz duramiyorm ama az aliyorm bu ara tabiki gofret vs almiyorm mesela bitter geneldesağol canım
di mi yaaaabur cubur yerine baika şeyler koysak en azından
gerçi ben o işi çözdüm, eve sokmuyorum oldu bitti
Nurse harveys bitkisel dis jeli guzldi cnm tabi otekiler kadr etkisi degl ben biraz dha buyudukten sonra dentinox kullandm o dha etkiliydi tabiMenüde tavuk suyuyla şehriye çorbası var yanına yoğurt kuru fasulye vardı 3-4 kaşık ondan yerim bklm spor yaptım ekler miyim başka biseyler bilemiyorum
Süper.eksi cnm hedefe ulasman uzun sürmeyecek snrm
Benimde yüzümden çok zor gider ya azıcık yüzümden de gitsin istiyorum 15-16 kg verdiğimde bile çok çok az fark oldu benim
Hangisini kullanmistn cnm
Eline sağlık çok güzel gözüküyor cnm
Cumaya eksisin demektir
Supersinnn masallah cnmSlm kızlar 3 mil 5k yaptım hızımı alamadım 2 mil 4 mil power videolarını yaptım toplamda 75dk
Canım iyi cesaret misafir kabul ediyorsunMerhabalar hanımlar
Kaç gündür çok yoğun geçiyo. Misafirler üst üste gelince vaktim kalmıyor.
Oruçlarıma devam ediyorum. Bugün yarın adet olmam gerek o zaman mecburiyetten ara verecek orucuna.
Kilo bildirimi yapmadım sahur yaptığım için artı çıkıyorum.
Menün güzel, sporunuda yapmışsın, daha ne olsunMenude balik salata var
Sporuda yaptm sukur bugn cok zorlamadm hafif yaptm sporu
Taşındığım için geliyorlar canım. Ertelesem olmuyor. Gelecekler bayağı var. Aradan çıksın en azından. Ayrıca aksi gibi yemeğe denk geliyor.Canım iyi cesaret misafir kabul ediyorsun
Borç oruçlarını mı tutuyorsun
Ne için verdin canım testiAman hormon testini belki aç karnına alıyorlardır diye bir şey yememiştim kahvemi içtim kendime geldim
Canım bu cok mumkun degıl , o yapı meselesı ,benım de hep ole oluyo cunku , yüzüm çökuyo gibi, ama dombık olmaktan iyi bence .oy oy
eşim, anam ve kayınvalidem kilo aldığıma bir seviniyorlar ki anlatamam...
kilo verince önce yüzüm zayıfladığı için hiç istemiyorlar kilo vermemi..
hatta çok çirkin oluyorsun hiç yakışmıyor diyorlar...
ben de istemiyorum açıkçası yüzümün incelmesini hakikaten kertenkeleye benziyorum o vakit
vücudum biraz incelse yeter bana da ...
ama nasıl yapacağım bilmiyorum
bir akıl ver bene kaptaniçem
Kiloyu takma şimdi canım kemdıne dikkat et iyileşmene bakCanlarrr sağolun Allah razı olsun. Gecem kötü geçti maalesefsabah çocuklar uyaninca acile gittik. Tahlil falan yaptilar. Bi serum takildi. Düşündüğüm gibi Idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum hafif kanama da var. Bi ara uroloji ye git dedi doktor. Ürolojinin randevulari dolu şu an ilk firsatta gidecegim inş aallah.
Baya ödemim var umarim cuma ya kadar gider
Evet Ankara'dan geçen yıl reçetesiz almıştım ama bu sefer vermediler bana da. Yoğun enfeksiyonlarda başka bir antibiyotikle takviye veriyorlar. O ilk ağrıyı sızıyı geçirmede etkili oluyor fakat tek başına yetersiz.Ben onu daha önce reçetesiz alıp kullanmıştım canım geçen yine mantar olunca istedim vermedi eczacı antibiyotik içerikliymiş diye reçete ile alınması gerekiyormuş
Malum yazdan bu yana deniyorum 2. Bebek için daha olmadı bir de doğumdan sonra kontrole gitmedim hiç baktırmak istedim hormonlarıma herhangi bir problemim var mı diyeNe için verdin canım testi
Allah kabul etsin cnmMerhabalar hanımlar
Kaç gündür çok yoğun geçiyo. Misafirler üst üste gelince vaktim kalmıyor.
Oruçlarıma devam ediyorum. Bugün yarın adet olmam gerek o zaman mecburiyetten ara verecek orucuna.
Kilo bildirimi yapmadım sahur yaptığım için artı çıkıyorum.
Tamam cnm ikisine de bakayimNurse harveys bitkisel dis jeli guzldi cnm tabi otekiler kadr etkisi degl ben biraz dha buyudukten sonra dentinox kullandm o dha etkiliydi tabi
Supersinnn masallah cnm
Aç tok farketmiyor hormon testi bildiğim kadarıyla cnmAman hormon testini belki aç karnına alıyorlardır diye bir şey yememiştim kahvemi içtim kendime geldim
insAllah herşey yolundadır cnmMalum yazdan bu yana deniyorum 2. Bebek için daha olmadı bir de doğumdan sonra kontrole gitmedim hiç baktırmak istedim hormonlarıma herhangi bir problemim var mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?