- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #410.401
Maşallah hem Oruç hem misafirTaşındığım için geliyorlar canım. Ertelesem olmuyor. Gelecekler bayağı var. Aradan çıksın en azından. Ayrıca aksi gibi yemeğe denk geliyor.
Evet cnm hamilelikten kalan borç Oruçlarımı tutuyorum son 14 gün kaldi
Yika beynini.Hangi kitabındasın şimdi, bende okudum
Tesekkur ederim ama keske hep boyle gitse.çok iyi başladın, böyle gidersen hedefe ulaşman çok yakın canım tebrikler
Tesekkur ederim :)Ekside olman sahane.
Pazartesi tartisi icin foto sart degil canim
Kilo ver, yüzünün dolgunlasması için de yüz egzersizleri yap canım.oy oy
eşim, anam ve kayınvalidem kilo aldığıma bir seviniyorlar ki anlatamam...
kilo verince önce yüzüm zayıfladığı için hiç istemiyorlar kilo vermemi..
hatta çok çirkin oluyorsun hiç yakışmıyor diyorlar...
ben de istemiyorum açıkçası yüzümün incelmesini hakikaten kertenkeleye benziyorum o vakit
vücudum biraz incelse yeter bana da ...
ama nasıl yapacağım bilmiyorum
bir akıl ver bene kaptaniçem
Nedense barış musluya inanmadım canımYika beynini.
Peki okuduktan sonra uyguladigin oldu mu? Kendinde degisiklikler falan?
Riske atmamak için aç gittim canımAç tok farketmiyor hormon testi bildiğim kadarıyla cnm
İnşallah canıminsAllah herşey yolundadır cnm
inşallah herşey yolundadır kuzum, Allahım hayırlı zamanda bi bıcırık nasip eder sanaMalum yazdan bu yana deniyorum 2. Bebek için daha olmadı bir de doğumdan sonra kontrole gitmedim hiç baktırmak istedim hormonlarıma herhangi bir problemim var mı diye
sen kendini hep böyle gideceği yönünde motive et lütfen, inan ki tıkır tıkır gidecek bak görYika beynini.
Peki okuduktan sonra uyguladigin oldu mu? Kendinde degisiklikler falan?
Tesekkur ederim ama keske hep boyle gitse.
Bir de tam motive olunca cok daha iyi olabiliyor sonuc.
Tesekkur ederim :)
Kaptan yeni baslayanlar listeye girmesi icin gerekiyor demisti sanki yanlis anlamadiysam. O yuzden atayim dedim.
Benim çevredekiler de 60 ın altına düşünce çok zayıf olduğumu 60 ın ideal olduğunu söylüyorlarKilo ver, yüzünün dolgunlasması için de yüz egzersizleri yap canım.
Çok iyi biliyorsun ki hastalıkların başlangıcı fazla olan kilolar.
BKİ de 29 'lardasın bence, bu iyi bir rakam değil.
Eger istemiyorsan aşırı zayıflama ama en azından BKİ 'de sınır olan 25 'te kal, muhtemelen 62 kiloya tekabül ediyordur senin boyunda.
Ancak çevrende kilona güzelliğine bu kadar yorum yapan varken sen ne kadar isteyebilirsin kilo vermeyi bilmiyorum
Oy hadi bakalım süpürgeMalum yazdan bu yana deniyorum 2. Bebek için daha olmadı bir de doğumdan sonra kontrole gitmedim hiç baktırmak istedim hormonlarıma herhangi bir problemim var mı diye
Uygulayanlar cok var, instada demolarina katildin mi? Ben uzun zamandir takip ediyorum, kendimde uyguladim bi kez, epey yol katettim, hatta %80-90 basariya ulastim diyebilirim.Nedense barış musluya inanmadım canım
Sebebini bilmiyorum, uygulamak bile istemedim
Teşekkür ederim canım hayırlısıyla inşallahinşallah herşey yolundadır kuzum, Allahım hayırlı zamanda bi bıcırık nasip eder sana
Teşekkür ederim canım yaş 32 oluyor şu kızçeme bi kardeş yapalım artıkOy hadi bakalım süpürge
57 iyidir.Benim çevredekiler de 60 ın altına düşünce çok zayıf olduğumu 60 ın ideal olduğunu söylüyorlareşim de artık devam etmesen mi 60 ın altında düşünce kemiklerin batıyor diyor
Ama 57 ye düşücem inşallah
İnsallah canim cok iyi motive ediyorsunsen kendini hep böyle gideceği yönünde motive et lütfen, inan ki tıkır tıkır gidecek bak gör
haaa arada duraklamalar tabii ki olacak ama sen pes etmeyeceksin ve hedefine ulaşacaksın
57 rakamını görünce türk dizilerindeki aşıkların saatlik bakışmaları gibi bakakalıyorum57 iyidir.
6 rakamı psikolojik sınır olmalı bence, görünce frene basmalı.
60 'da bıraksan psikolojik sınır 70 olur
Ay bana 70 deme Niran57 iyidir.
6 rakamı psikolojik sınır olmalı bence, görünce frene basmalı.
60 'da bıraksan psikolojik sınır 70 olur
Yap yap ben 36 doğurana kadar 38 olurum sanırımTeşekkür ederim canım yaş 32 oluyor şu kızçeme bi kardeş yapalım artık
Benim kız hemen olmuştu oysa yaş mı geçiyor nedir bu defa tutturamadıkYap yap ben 36 doğurana kadar 38 olurum sanırım
inşallah canımmİnsallah canim cok iyi motive ediyorsun
İlk geldigimde de demistim hala da ayni dusuncedeyim. grubun yani sizlerin enerjisi cok guzel. İnsanin motive olmama gibi bi sansi yok bence bu grupta
Suan psikilojik olarak diyete uyum acisindan cok iyi hissediyorum kendimi. İnsallah hepimiz boyle devam ederiz.
Uzun süre korununca vücudun kendine gelmesi için 1 yıl süre veriyorlarBenim kız hemen olmuştu oysa yaş mı geçiyor nedir bu defa tutturamadık
Nasıl korunuyordunz cnm nasip bence bizimde kız hemen olmuştu ikinci baya zorladıBenim kız hemen olmuştu oysa yaş mı geçiyor nedir bu defa tutturamadık
Beyaz lahana sarmasi(bulgurla sardim) var yogurt yanindadaMenülerde neler var bugün kızlar
Spor planlarınız nedir
Bölgesel spor yapman lazım canimoy oy
eşim, anam ve kayınvalidem kilo aldığıma bir seviniyorlar ki anlatamam...
kilo verince önce yüzüm zayıfladığı için hiç istemiyorlar kilo vermemi..
hatta çok çirkin oluyorsun hiç yakışmıyor diyorlar...
ben de istemiyorum açıkçası yüzümün incelmesini hakikaten kertenkeleye benziyorum o vakit
vücudum biraz incelse yeter bana da ...
ama nasıl yapacağım bilmiyorum
bir akıl ver bene kaptaniçem
Vaaayyy afiyet olsun niran sultanSize tembel hatun işi robot salata resmi atayım
Kıymetli ellerinizi doğrama ve rende yapmakla yormayın
Eki Görüntüle 2730479
Hayırlısı olsun canım onlarda normal cikarsa amh yumurtalık rezerv testine bakılırAdetimin 3. Günü bugün hormon testi verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?