Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Maşallah hem Oruç hem misafir

Hangi kitabındasın şimdi, bende okudum
Yika beynini.
Peki okuduktan sonra uyguladigin oldu mu? Kendinde degisiklikler falan?
çok iyi başladın, böyle gidersen hedefe ulaşman çok yakın canım tebrikler
Tesekkur ederim ama keske hep boyle gitse.
Bir de tam motive olunca cok daha iyi olabiliyor sonuc.
Ekside olman sahane.
Pazartesi tartisi icin foto sart degil canim
Tesekkur ederim :)
Kaptan yeni baslayanlar listeye girmesi icin gerekiyor demisti sanki yanlis anlamadiysam. O yuzden atayim dedim.

Kilo ver, yüzünün dolgunlasması için de yüz egzersizleri yap canım.

Çok iyi biliyorsun ki hastalıkların başlangıcı fazla olan kilolar.

BKİ de 29 'lardasın bence, bu iyi bir rakam değil.

Eger istemiyorsan aşırı zayıflama ama en azından BKİ 'de sınır olan 25 'te kal, muhtemelen 62 kiloya tekabül ediyordur senin boyunda.

Ancak çevrende kilona güzelliğine bu kadar yorum yapan varken sen ne kadar isteyebilirsin kilo vermeyi bilmiyorum

Malum yazdan bu yana deniyorum 2. Bebek için daha olmadı bir de doğumdan sonra kontrole gitmedim hiç baktırmak istedim hormonlarıma herhangi bir problemim var mı diye
inşallah herşey yolundadır kuzum, Allahım hayırlı zamanda bi bıcırık nasip eder sana

sen kendini hep böyle gideceği yönünde motive et lütfen, inan ki tıkır tıkır gidecek bak gör
haaa arada duraklamalar tabii ki olacak ama sen pes etmeyeceksin ve hedefine ulaşacaksın

Benim çevredekiler de 60 ın altına düşünce çok zayıf olduğumu 60 ın ideal olduğunu söylüyorlar eşim de artık devam etmesen mi 60 ın altında düşünce kemiklerin batıyor diyor
Ama 57 ye düşücem inşallah

57 iyidir.
6 rakamı psikolojik sınır olmalı bence, görünce frene basmalı.
60 'da bıraksan psikolojik sınır 70 olur

sen kendini hep böyle gideceği yönünde motive et lütfen, inan ki tıkır tıkır gidecek bak gör
haaa arada duraklamalar tabii ki olacak ama sen pes etmeyeceksin ve hedefine ulaşacaksın
İnsallah canim cok iyi motive ediyorsun
İlk geldigimde de demistim hala da ayni dusuncedeyim. grubun yani sizlerin enerjisi cok guzel. İnsanin motive olmama gibi bi sansi yok bence bu grupta
Suan psikilojik olarak diyete uyum acisindan cok iyi hissediyorum kendimi. İnsallah hepimiz boyle devam ederiz.

57 iyidir.
57 rakamını görünce türk dizilerindeki aşıkların saatlik bakışmaları gibi bakakalıyorum böyle uzaktan seviyorum platonik bizim ki

57 iyidir.
Ay bana 70 deme Niran Düşünmek bile istemiyorum neler çektim şu kilolardan kurtulana kadar
Gel sen ne çektiğimi bir d bana sor
Mantık çok doğru ayrıca

inşallah canımm

Menülerde neler var bugün kızlar

Spor planlarınız nedir
Beyaz lahana sarmasi(bulgurla sardim) var yogurt yanindada
Sen bi uygulama atmistin spor ona bakacağım
Bölgesel spor yapman lazım canim
Size tembel hatun işi robot salata resmi atayım

Kıymetli ellerinizi doğrama ve rende yapmakla yormayın

Eki Görüntüle 2730479
Vaaayyy afiyet olsun niran sultan
Adetimin 3. Günü bugün hormon testi verdim
Hayırlısı olsun canım onlarda normal cikarsa amh yumurtalık rezerv testine bakılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…